#Μπράουν Ιντέγε

Άρης: Ο «βαρύς» Άντρε Γκρέι έχει οκτώ γκολ σε 12 αγώνες

Gazzetta
Η στατιστική μαρτυρά ότι ο Άντρε Γκρέι σκοράρει ανά 103 λεπτά συμμετοχής και η λογική οδηγεί στην εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα έχει ξεπεράσει σε γκολ τόσο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά όσο και τον Μπράουν Ιντέγε.
13:26 18/10/2022

Ελεύθερος ο Ιντέγε, ψάχνεται ο Μιραλάς

fosonline.gr
Λίγους μήνες μετά την αποχώρηση του Κέβιν Μιραλάς από την Τουρκία ήρθε η σειρά και ενός άλλου πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, του Μπράουν Ιντέγε. 
10:08 22/12/2021

«Τελείωσε» τον Ιντέγε η Γκεζτεπέ

filathlos.gr
«Τελείωσε» τον Ιντέγε η Γκεζτεπέ 21/12/2021 Πρόωρο τέλος για τον Μπράουν Ιντέγε είχε η τελευταία του... περιπέτεια στην Τουρκία.  Από σήμερα, ο Νιγηριανός επιθετικός είναι ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με επίσημη ανακοίνωση, η Γκεζτεπέ γνωστοποίησε πως έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού και του Άρη για τη λύση του συμβολαίου του, με τις δύο πλευρές να βάζουν έτσι πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους. Ο Ιντέγε υπέγραψε για δύο χρόνια στην Γκεζτεπέ το καλοκαίρι του 2020. Φέτος αγωνίστηκε μόλις πέντε φορές (όλες ως αλλαγή), έχοντας συνολικά 37 λεπτά συμμετοχής, ενώ στα δύο του χρόνια στην Τουρκία είχε 30 μ
18:56 21/12/2021

Σε αναζήτηση ομάδας ο Ιντέγε, ελεύθερος από τη Γκιόζτεπε, έπαιξε φέτος μόλις σε 37 λεπτά!

pressaris.gr
Παρελθόν από την τουρκική Γκιόζτεπε αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Μπράουν Ιντέγε. The post Σε αναζήτηση ομάδας ο Ιντέγε, ελεύθερος από τη Γκιόζτεπε, έπαιξε φέτος μόλις σε 37 λεπτά! appeared first on pressaris.gr.
17:54 21/12/2021

Διώχνει Ιντέγε για να πάρει Έλληνα επιθετικό!

thessports.gr
Βραχύβια θα είναι η παρουσία του Μπράουν Ιντέγε στην Γκεζτέπε, μιας και ο Νιγηριανός επιθετικός βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, η τουρκική ομάδα θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του πρώην επιθετικού του Άρη και ψάχνεται είτε να τον πουλήσει είτε να τον παραχωρήσει ως […]
11:20 11/06/2021

Η Γκέζτεπε διώχνει τον Ιντέγε

pressaris.gr
Άδοξο τέλος θα έχει η καριέρα του Μπράουν Ιντέγε στην Γκέζτεπε, καθώς η τουρκική ομάδα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν μετά την απογοητευτική παρουσία του φέτος. The post Η Γκέζτεπε διώχνει τον Ιντέγε appeared first on PRESSARIS.
08:24 11/06/2021

O Ιντέγε έμεινε στα τρία γκολ και η Γκεζτέπε αναζητεί το διαζύγιο, αλλά…

pressaris.gr
Πρόωρα φαίνεται ότι θα τελειώσει η παρουσία του Μπράουν Ιντέγε στην Τουρκία. Ο Νιγηριανός πήγε στην Τουρκία, αλλά δεν έκανε την διαφορά στην επίθεση. The post O Ιντέγε έμεινε στα τρία γκολ και η Γκεζτέπε αναζητεί το διαζύγιο, αλλά… appeared first on PRESSARIS.
12:48 09/06/2021

Δύο ασίστ ο Κίτσιου στην τριάρα επί των Ιντέγε - Εσίτι

Gazzetta
Ο Στέλιος Κίτσιου είχε δύο ασίστ την τριάρα (3-0) της Ανκαραγκιουτσού επί της Γκεζτέπε των Έντερσον Εσίτι και Μπράουν Ιντέγε. 
18:48 14/03/2021

Καρυπίδης για ΠΑΟΚ : “Όπου σας βρίσκω…” (pic)

thessports.gr
Το δικό του σχόλιο για την ισοπαλία του Άρη με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, αναρτώντας έναν παλαιότερο πανηγυρισμό του Μπράουν Ιντέγε με την φανέλα του Άρη. Δείτε την ανάρτηση του Θ. Καρυπίδη:  «Αυτό θα γίνεται όποτε  σας βρίσκω στον δρόμο μου. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας.vamos.οσο για το […]
23:04 07/03/2021

Αιχμηρή ανάρτηση Χαριστέα για Άρη (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Αιχμηρή ανάρτηση Χαριστέα για Άρη (ΦΩΤΟ) 24/11/2020 Ο Άγγελος Χαριστέας έφυγε από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η πορεία των κίτρινων είναι εξαιρετική, αφού βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League 1 μαζί με τον Ολυμπιακό. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη με ένα δηκτικό σχόλιο στο twitter επεσήμανε την επιτυχία των καλοκαιρινών μεταγραφών της ομάδας, αφήνοντας αιχμές για την αποχώρησή του, αλλά και τονίζοντας πως τα στατιστικά «μιλούν» από μόνα τους για τις επιτυχείς κινήσεις στο «παζάρι» του καλοκαιριού. «Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .Η δουλειά που έγινε στην ομάδα του ΑΡΗ το καλοκαίρι μοιάζει να είναι ίσως η καλύτερη σ
10:52 24/11/2020

Σε δύσκολη θέση ο Ιντέγε: “Δεν έχει ακόμα εμφανιστεί, δεν σκοράρει…” (photos)

pressaris.gr
Όλο και πιο έντονη και μάλιστα σε καθημερινή βάση πλέον η σκληρή κριτική στον Μπράουν Ιντέγε, στην γειτονική Τουρκία. Ο πρώην φορ του Άρη, αγωνίζεται πλέον στην Γκεζτέπε, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με την απόδοσή του, καθώς… δεν σκοράρει. Ο Νιγηριανός έχει παίξει και στα 6 ματς ως βασικός, έχει ένα γκολ και […] The post Σε δύσκολη θέση ο Ιντέγε: “Δεν έχει ακόμα εμφανιστεί, δεν σκοράρει…” (photos) appeared first on PRESSARIS.
12:21 28/10/2020

Γκρίνια για τον… άσφαιρο Ιντέγε!

thessports.gr
Ο Μπράουν Ιντέγε ήταν ένας από τους πολλούς που αποχώρησαν από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι και πλέον βγάζει το ψωμί του στην γειτονική Τουρκία. Ο Νιγηριανός φορ δεν διάγει τις καλύτερες ημέρες του στην Γκαζιαντέπ, που δέχεται την κριτική του τύπου της χώρας για τις εμφανίσεις του με την ομάδα. Χαρακτηριστικά σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει: […]
23:12 26/10/2020

Έντονη κριτική των Τούρκων στον Ιντέγε: «Έχει σκοράρει μόλις μία φορά»

pressaris.gr
Η κατάσταση που βιώνει ο Μπράουν Ιντέγε στην Τουρκία δεν είναι και η καλύτερη δυνατή λόγω των… χαμηλών του πτήσεων στην Γκιοζτέπε. The post Έντονη κριτική των Τούρκων στον Ιντέγε: «Έχει σκοράρει μόλις μία φορά» appeared first on PRESSARIS.
16:21 26/10/2020

Που βρίσκονται τώρα οι 12 που αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ του Άρη…

pressaris.gr
Συνολικά 12 ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν παρελθόν μέσα στο καλοκαίρι από το ρόστερ του Άρη και οι περισσότεροι έχουν ήδη βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Αναλυτικά: Μπράουν Ιντέγε: Γκετζεπέ (Τουρκία) Nικολά Ντιγκινί: Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) Φραν Βέλεθ: Παναθηναϊκός Ντανιέλ Λάρσον: Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) Μιχάλι Κόρχουτ: Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία) Απόστολος Τσιλιγγίρης: ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) Νίκο Μαρτίνες: ΝΠΣ Βόλος Δημήτρης […] The post Που βρίσκονται τώρα οι 12 που αποχώρησαν από το περσινό ρόστερ του Άρη… appeared first on PRESSARIS.
14:06 13/09/2020

«Έπαιξε» για Άρη, πήγε στον… Ιντέγε!

thessports.gr
Ο Μπάλαζ Μέγιερι «έπαιξε» στο ρεπορτάζ του Άρη αλλά τελικά δεν αποκτήθηκε, με τους «κιτρινόμαυρους» να προχωρούν στην επιλογή του Μπουσέ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Τουρκία και πιο συγκεκριμένα την Γκοζτέπε, όπου αγωνίζεται και ο πρώην «κιτρινόμαυρος» Μπράουν Ιντέγε. Μάλιστα ο πρώην κίπερ του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού […]
20:36 12/09/2020

Οι απαιτήσεις από Λόπεθ-Μάνο και το… εύκολο γκολ που θέλει ο Άρης!

pressaris.gr
Στο περσινό πρωτάθλημα της Super League, o Αρης στηρίχθηκε στην θέση του σέντερ φορ σχεδόν εξ΄ολοκλήρου στον Μπράουν Ιντέγε, από τον οποίο πήρε 8 γκολ στο πρωτάθλημα και συνολικά 10, μαζί με το Κύπελλο, σε 31 αναμετρήσεις. The post Οι απαιτήσεις από Λόπεθ-Μάνο και το… εύκολο γκολ που θέλει ο Άρης! appeared first on PRESSARIS.
09:21 09/09/2020

Σκόραρε στο ντεμπούτο του με Γκιοζτέπε ο Ιντέγε

pressaris.gr
Ο Μπράουν Ιντέγε ξεκίνησε ιδανικά την καριέρα του στην Τουρκία, καθώς στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γκιοζτέπε σκόραρε και η ομάδα του κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι την Μενεμένσπορ με 2-1. The post Σκόραρε στο ντεμπούτο του με Γκιοζτέπε ο Ιντέγε appeared first on PRESSARIS.
11:57 30/08/2020

Οδεύει προς Γκιοζτέπε ο Μέγερι

pressaris.gr
Πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Γκιοζτέπε βρίσκεται ο Μπάλας Μέγερι, αφού ο Ούγγρος τερματοφύλακας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την τουρκική ομάδα, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας δέχθηκε πρόταση από την τουρκική ομάδα που καλύπτει τα «θέλω» του έμπειρου πορτιέρε, ο οποίος αναμένεται να ταξιδέψει […] The post Οδεύει προς Γκιοζτέπε ο Μέγερι appeared first on PRESSARIS.
20:09 24/08/2020

«Έπαιξε» για Άρη, πάει Τουρκία

thessports.gr
Στην Τουρκία και την ομάδα του Μπράουν Ιντέγε αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Μπάλαζ Μέγιερι, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε εκ νέου ο Άρης. Ο έμπειρος Ούγγρος τερματοφύλακας φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την Γκιοζτέπε και θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή της τούρκικης ομάδας. Λίγες ημέρες πριν, είχε ανακοινωθεί και ο […]
18:03 24/08/2020

Με πλάνα από γκολ με τη φανέλα του Άρη η παρουσίαση Ιντέγε στην Γκιοζτέπε (video – photos)

pressaris.gr
O Μπράουν Ιντέγε υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Γκιοζτέπε και η παρουσίαση του από τα social media της τουρκικής ομάδας έγινε με γκολ που πέτυχε με τον Άρη την περασμένη σεζόν. The post Με πλάνα από γκολ με τη φανέλα του Άρη η παρουσίαση Ιντέγε στην Γκιοζτέπε (video – photos) appeared first on PRESSARIS.
15:36 22/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load