#Νανά Μούσχουρη

Νανά Μούσχουρη: Η μοναδική της συνύπαρξη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε νυχτερινό κέντρο

okmag.gr
H Νάνα Μούσχουρη που πριν λίγες ημέρες παρουσίασε το νέο της δίσκο με 24 τραγούδια σε μια ειδική εκδήλωση, βρέθηκε στην «Ακτή Πειραιώς» και να απολαύσει τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες τραγούδησαν μαζί το «Πάμε Μια Βόλτα Στο Φεγγάρι» γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Η Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε την σπουδαία ερμηνεύτρια, αναφέροντας: «Πρώτα από όλα χαίρομαι […] The post Νανά Μούσχουρη: Η μοναδική της συνύπαρξη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου σε νυχτερινό κέντρο appeared first on OK! Magazine.
14:58 05/11/2023

Νανά Μούσχουρη: Παρουσίασε το νέο της δίσκο με ανέκδοτες ηχογραφήσεις

youfly.com
Σε μια ζεστή εκδήλωση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η Νανά Μούσχουρη παρουσίασε το νέο της δίσκο με ανέκδοτες ηχογραφήσεις! The post Νανά Μούσχουρη: Παρουσίασε το νέο της δίσκο με ανέκδοτες ηχογραφήσεις appeared first on Youfly.
20:58 01/11/2023

Νάνα Μούσχουρη: Το tweet που την «πέθανε» και η αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο που βρίσκεται πίσω από τη φάρσα

okmag.gr
Ένα tweet που έκανε την εμφάνισή του το μεσημέρι της Τετάρτης 14 Ιουνίου προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση, καθώς γνωστοποιούσε τον υποτιθέμενο θάνατο της Νάνας Μούσχουρη. Το tweet φαινόταν ότι προέρχεται από τον λογαριασμό του υπηρεσιακού υπουργού Πολιτισμού, Γιώργου Κουμεντάκη. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ίσχυε. Πέθανε η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νανά Μούσχουρη. pic.twitter.com/hfwEBYl3Gh — Γιώργος Κουμεντάκης G. […] The post Νάνα Μούσχουρη: Το tweet που την «πέθανε» και η αποκάλυψη για τον δημοσιογράφο που βρίσκεται πίσω από τη φάρσα appeared first on OK! Magazine.
18:58 14/06/2023

Οι λαμπεροί καλεσμένοι στο gala για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας στην Όπερα του Μονακό

okmag.gr
Ένα λαμπερό gala για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας, διοργάνωσε ο Γιώργος Ντάβλας στις 12 Μαϊου στην Όπερα του Μονακό. Πέρυσι τα βραβεία έγιναν με τη Μόνικα Μπελούτσι και φέτος βραβεύτηκαν η Νανά Μούσχουρη και η Μιμή Ντενίση, παρουσία του πρίγκιπα Αλβέρτου. Πραγματοποιήθηκε μια βραδιά όπερας στο καζίνο και έπειτα μια […] The post Οι λαμπεροί καλεσμένοι στο gala για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας στην Όπερα του Μονακό appeared first on OK! Magazine.
12:08 13/05/2023

Χάρι Μπελαφόντε: Όταν είχε τραγουδήσει το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» με τη Νανά Μούσχουρη

in.gr
Οι δύο καλλιτέχνες ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη φιλία. Ο δίσκος με τίτλο «An Evening with Belafonte / Mouskouri», περιείχε ελληνικά τραγούδια σόλο και ντούετα.
08:12 27/04/2023

Όταν ο Χάρι Μπελαφόντε τραγούδησε το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» με την Νανά Μούσχουρη και τον Ντάνι Κέι

Newsit
Ο θρυλικός τραγουδιστής, ηθοποιός και ακτιβιστής, Χάρι Μπελαφόντε, που έφυγε σήμερα (25.4.2023) από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, είχε και μια… ελληνική στιγμή στην καριέρα του, καθώς είχε τραγουδήσει ζωντανά σε τηλεοπτική εκπομπή των ΗΠΑ το γνωστό τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη: «Σήκω, χόρεψε κουκλί μου», μαζί με την μυθική Ελληνίδα τραγουδίστρια, Νάνα Μούσχουρη και ... Περισσότερα To άρθρο Όταν ο Χάρι Μπελαφόντε τραγούδησε το «Σήκω χόρεψε κουκλί μου» με την Νανά Μούσχουρη και τον Ντάνι Κέι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:34 25/04/2023

«Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει»: H ανακοίνωση ΕΠΟΣ σε γήπεδο της Καβάλας

thecaller.gr
Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση… κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση… κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.Σε δεύτερη μοίρα πέρασε η αναμέτρηση Αετός Οφρυνίου-ΒρασίδαςΝέαςΠεράμου στην Καβάλα, καθώς ο εκφωνητής ήταν αυτός που φρόντισε να κλέψει την παράσταση. Αρχικά κατά την είσοδο των δύο ομάδων, ο εκφωνητής πρόσφερε άφθονο γέλιο στον κόσμο […]
00:58 17/02/2023

Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει»

thebest.gr
Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση... κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.
00:40 15/02/2023

Μυθική ανακοίνωση σε γήπεδο: «Το Ν όπως Νανά Μούσχουρη, Ρ όπως Ρούλα Πισπιρίγκου, Α όπως Αναστάσιος Κανάκης, εμποδίζει» (vid)

Gazzetta
Ένα επικό σκηνικό σημειώθηκε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καβάλας με ανακοίνωση... κλάμα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Αετός Οφρυνίου-Βραδίας Νέας Περάμου.
13:46 13/02/2023

Η Νανά Μούσχουρη επίτιμος Δημότης Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης

eretikos.gr
Η μεγάλη ερμηνεύτρια συνοδευόταν από τον σύζυγό της.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:46 02/11/2022

Όταν η Νανά Μούσχουρη έκλεινε συμφωνία με «σκυλάδικο» στο Αιγάλεω!

fosonline.gr
Το 1972 η Νανά Μούσχουρη έκλεινε συμφωνία με «σκυλάδικο» στο Αιγάλεω και θα έπαιρνε πολλά λεφτά!
12:04 25/11/2021

Νανά Μούσχουρη: Nόσησε με κορoναϊό - Νοσηλεύτηκε στη Γενεύη (Εικόνα)

Παραπολιτικά
Η 87χρονη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Νανά Μούσχουρη αποκάλυψε πως και η ίδια νόσησε με κοροναϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί τέσσερις εβδομάδες στην Ελβετία.
13:48 24/11/2021

Συγκινεί η Nανά Μούσχουρη: «Τρομακτικός ο covid-Με έσωσαν οι γιατροί και το εμβόλιο»

thebest.gr
Στην περιπέτεια υγείας που πέρασε λόγο του κορωνοϊού αναφέρθηκε σε ανάρτηση της στο Facebook, η διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια Νανά Μούσχουρη.
21:58 23/11/2021

Η 11η εντολή και το Σεντόνι των… τρελών και των σκλάβων

Gazzetta
Ο Μωυσής, η Νανά Μούσχουρη και ο Αντι Γουόρχολ. Η αγκαλιά του Κολοβού με τον Αθανασιάδη. Οι άγνωστοι ήρωες της Σέριφ, ο «θνητός» Μέσι και ο Ρονάλντο της αλάνας. Ο Γιώργος Καραμάνος δεν χορταίνει εικόνες, στιγμές και ανατροπές.
18:20 30/09/2021

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η φωτογραφία της με τη Νανά Μούσχουρη και τα αποθεωτικά λόγια

ProtoThema.gr
Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια ένιωσε τεράστια χαρά, που συνάντησε τη Νανά Μούσχουρη
14:18 24/07/2021

Μελίνα Μερκούρη και Νανά Μούσχουρη «συναντιούνται» στη Λυών

in.gr
Οι δύο διεθνείς Ελληνίδες «συναντιόνται» στη γενέτειρα πόλη του κινηματογράφου, στην Lyon με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση της Μελίνας
14:36 25/09/2020

Με Νανά Μούσχουρη ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε τον Ομάρ [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Γαλατάσαραϊ. Η Γαλατάσαραϊ για να πείσει τον Νορβηγό δεξιό μπακ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές 4.050.000 ευρώ. Αναλυτικά την πρώτη χρονιά ο Ομάρ θα εισπράξει 1.3 εκατ. ευρώ, την σεζόν 2021/22 το συμβόλαιο... The post Με Νανά Μούσχουρη ανακοίνωσε η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε τον Ομάρ [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
23:17 17/08/2020

Επικό video: Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε τον Ομάρ με Νανά Μούσχουρη!

Newsit
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι κι επίσημα παίκτης της Γαλατασαράι κι η τουρκική ομάδα παρουσίασε τον ποδοσφαιριστή με ένα επικό video, στο οποίο και πρωταγωνιστεί η ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Επικό video: Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε τον Ομάρ με Νανά Μούσχουρη! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:09 17/08/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load