#Νίκος Ζιώγαλας

Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας – Τελευταία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus

neolaia.gr
Οι 4 Θρύλοι της Ελληνικής Rock Σκηνής: Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας για μια τελευταία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus.
17:46 09/01/2024

Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Μηλιώκας στον Σταυρό του Νότου Plus

monopoli.gr
Οι 4 θρύλοι της ελληνικής rock, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας για λίγες παραστάσεις στον Σταυρό του Νότου Plus.
16:53 30/11/2023

Επιστρέφουν Αγρίνιο οι Μηλιώκας, Ζιώγαλας, Παπαδόπουλος και Γιοκαρίνης

agrinionews.gr
Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας, Λάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Γιοκαρίνης, επιστρέφουν στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς» στο Αγρίνιο, για μία ακόμα συναυλία την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00. «4 κυνηγοί του ονείρου της Ροκ μουσικής ακολουθούν τους ήχους της και ξεσηκώνουν τα πλήθη! Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δε χάθηκε ποτέ κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν πάντα «παιδιά». Γυριστρούλες και Σταρ όλων των εποχών μαζευόμαστε γύρω από τον Νοσταλγό του ροκ ’εν ρολ, Για το καλό μας! Άντε γιατί… δεν είμαστε καλά!»
11:46 28/07/2023

Δημήτρης Κοργιαλάς: “Οι γυναίκες δεν αφήνουν να μείνει κάτι κρυφό – Εγώ δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή”

instyle.gr
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητά του. “Έφαγα πολύ πίστα για να μπορέσω να βγάλω κι εγώ μια δική μου δουλειά. Μεγάλος δάσκαλος για μένα ήταν ο Νίκος Ζιώγαλας. Είμαι 50 χρόνων και […] The post Δημήτρης Κοργιαλάς: “Οι γυναίκες δεν αφήνουν να μείνει κάτι κρυφό – Εγώ δεν μιλούσα ποτέ για την προσωπική μου ζωή” appeared first on InStyle.
16:30 27/04/2023

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας και Μηλιώκας στήνουν ελληνικό ροκ πάρτι στο Caja de Musica

Zougla
Οι 4 θρύλοι της Ροκ, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος έρχονται στη μουσική σκηνή...
14:40 18/04/2023

Νίκος Ζιώγαλας & Τζώρτζια Κεφαλά: «Θα σου φανερωθώ»

Zougla
Ο Νίκος Ζιώγαλας παρουσιάζει την ενδιαφέρουσα επανεκτέλεση του γνωστού του τραγουδιού «Θα σου φανερωθώ» σε ερμηνεία...
08:20 20/12/2022

Λάκης, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας, Μηλιώκας στο Κύτταρο

fosonline.gr
Για δύο βραδιές στο Κύτταρο ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Γιάννης Μηλιώκας θα τραγουδήσουν μαζί μας τα κομμάτια της ελληνικής ροκ που τόσο αγαπάμε!
12:24 28/09/2022

Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο Faliro Summer Theater

monopoli.gr
Οι τέσσερις βετεράνοι της ροκ, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας έρχονται με μία μοναδική συναυλία στο Faliro Summer Theater.
14:14 27/06/2022

Οι τέσσερις θρύλοι της ροκ στο Faliro Summer Theater

NewsBomb
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας για μια μοναδική συναυλία στο Φάληρο.Περισσότερα...
10:48 15/06/2022

Νίκος Ζιώγαλας: Σε ποιο πασίγνωστο τραγούδι είναι ο… πρωταγωνιστής;

zappit.gr
Ο Νίκος Ζιώγαλας έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, ο ίδιος «κρύβεται» και πίσω από πολύ γνωστά […] The post Νίκος Ζιώγαλας: Σε ποιο πασίγνωστο τραγούδι είναι ο… πρωταγωνιστής; appeared first on Zappit.
08:24 20/04/2022

Τέσσερις θρύλοι της ροκ έρχονται στα Τρίκαλα, στις “Απαρχές”, το άλλο Σάββατο

trikalavoice.gr
Τέσσερις ζωντανοί θρύλοι της Ελληνικής ροκ σκηνής, oι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας, έρχονται για πρώτη φορά όλοι μαζί  στα Τρίκαλα, στις  “Απαρχές”!!!   Μια εκρηκτική χημεία τους ενώνει εδώ και πολλά χρόνια και με την ανεξάντλητη ενέργεια που έχουν μας διηγούνται µία ιστορία που εξελίσσεται ως εξής: Η Γυριστρούλα Ευλαµπία […]
20:32 15/03/2022

Λ. Παπαδόπουλος, Γ. Γιοκαρίνης, Ν. Ζιώγαλας, Γ. Μηλιώκας επιστρέφουν στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Zougla
Οι 4 θρύλοι της Ροκ, οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Μηλιώκας και Λάκης Παπαδόπουλος συνεχίζοντας...
09:16 04/02/2022

Νίκος Ζιώγαλας: Ποια ήταν η «Σταρ του σινεμά» που τον ενέπνευσε για το γνωστό τραγούδι;

govastileto.gr
  Kαλεσμένος στην εκπομπή «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια ήταν ο Νίκος Ζιώγαλας, ο όποιος μίλησε μεταξύ άλλων, για το πιο γνωστό τραγούδι που έγραψε,...
12:40 19/12/2021

Ο Νίκος Ζιώγαλας στο Newsbomb.gr: Όταν μια βραδιά στο «Λούκι» συνάντησε τη «σταρ του σινεμά»

NewsBomb
O τραγουδοποιός Νίκος Ζιώγαλας μιλάει στο Newsbomb.gr με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Κύτταρο.Περισσότερα...
07:04 19/12/2021

Πώς το «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» συνδέθηκε με την ΑΕΚ του Ντέμη

pronews.gr
Ο Νίκος Ζιώγαλας δημιουργός του κομματιού «Μόνη ξανά δεν θα σ’ αφήσω» μίλησε στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» της ΕΡΑ Σπορ για την ιστορία του τραγουδιού και του «δεσίματός» του με την «Ένωση» και με τα χρόνια της προεδρίας του Ντέμη Νικολαΐδη στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ert.gr, o δημιουργός και ερμηνευτής (μαζί με την Αναστασία Μουτσάτσου) του τραγουδιού εξήγησε πως αρχικά το κομμάτι δεν είχε καμία σχέση με την ΑΕΚ, καθότι ο ίδιος είναι Παναθηναϊκός. Όταν τον φώναξε ο Ντέμης Νικολαΐδης νόμιζε πως είχε να κάνει για κάποια συνεργασία με την Δέσποινα Βανδή. «Το 2004 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Ντέμη, που μου ζήτησε ραντεβού για να μιλήσουμε. Παραξενεύτηκα, σκέφτηκα πως θα θέλει η τότε σύζυγός
16:15 10/12/2021

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Ζιώγαλας και Μηλιώκας στο Κύτταρο

monopoli.gr
Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας έρχονται στο Κύτταρο για δύο μουσικές βραδιές.
15:06 08/12/2021

Νίκος Ζιώγαλας, Κατερίνα Ντίνου: «Αντέχει η ζωή»

Zougla
Ο Νίκος Ζιώγαλας και η Κατερίνα Ντίνου παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, ένα ντουέτο με τίτλο «Αντέχει η ζωή», σε μουσική του Νίκου και στίχους...
14:14 26/07/2021

Σπίτι με το Mega με την εκπληκτική ερμηνεύτρια Γλυκερία

tovima
Δίπλα της θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες: η Μελίνα Κανά, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κώστας Καραφώτης και η Demy. Ακόμα, συμμετέχουν οι σολίστες Ανδρέας Κατσιγιάννης και Nicos Χατζόπουλος. Στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.
18:50 17/06/2021

Ποιο είναι το Μαρίφ στο οποίο «κατήντησε να ξεψυχήσει» η Βασιλική στο τραγούδι του Ζιώγαλα

fosonline.gr
Ένα παλιό Μακεδονικό ποίημα που έντυσε με νότες ο Νίκος Ζιώγαλας. Με την Βασιλική που «τον έρωτα πολύ βαρύ τον πήρε και στο Μαρίφ κατήντησε εκεί να ξεψυχήσει».
14:03 12/04/2021

Γλυκερία: Ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες για το τηλεοπτικό κοινό

tromaktiko.gr
Η ερμηνεύτρια χάρισε στο κοινό του MEGA μεγάλες επιτυχίες από την προσωπική της δισκογραφία αλλά και από το ελληνικό πεντάγραμμο. Δίπλα της σε αυτή την βραδιά ο Νίκος Ζιώγαλας, η Demy, ο Κώστας Καραφώτης, ο Αλέξανδρος Κατσίγιαννης και ο Νίκος Χατζόπουλος. Ζιώγαλας: Η Γλυκερία είναι η Ντόλι Πάρτον της Ελλάδας «Της καρδιάς τα πέταλα» από το […] The post Γλυκερία: Ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες για το τηλεοπτικό κοινό appeared first on tromaktiko.
13:06 11/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load