#Ντιέγκο Μπίσεσβαρ

Ανακοίνωσε Μπίσεσβαρ ειδικά για τους… Έλληνες οπαδούς η SteDoCo! (video)

thessports.gr
Η μεταγραφή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην SteDoCo δημιούργησε αμέσως… σχέσεις της άσημης ολλανδικής ομάδας που αγωνίζεται στην τέταρτη βαθμίδα της πυραμίδας του ποδοσφαίρου της χώρας της με την Ελλάδα, αφού χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έσπευσαν να την ακολουθήσουν στα social media. Έτσι, η ολλανδική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του «ειδικά για τους Έλληνες οπαδούς» όπως […]
23:53 08/02/2024

Ο Μπίσεσβαρ συνεχίζει στην ερασιτεχνική SteDoCo της Ολλανδίας

Gazzetta
Ο 35χρονος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παίξει ξανά μπάλα, μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.
15:00 05/02/2024

Μπίσεσβαρ: “Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω, είχα προτάσεις και από Ελλάδα”

aek1924.gr
Την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο “αρτίστας”, όπως τον αποκαλούσαν τα social media του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ παραμένει ελεύθερος και σε αναζήτηση ομάδας. Σε δηλώσεις που έκανε στην Ολλανδία ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί σε […] The post Μπίσεσβαρ: “Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω, είχα προτάσεις και από Ελλάδα” appeared first on AEK1924.gr.
15:37 20/10/2023

Μπίσεσβαρ: «Το είδαμε όλοι το όπλο – Μας ζήτησε συγνώμη ο Σαββίδης»

aek1924.gr
Για το αήμνηστο σκηνικό με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα με το όπλο στην τσέπη μίλησε ο πρώην παίκτης της ομάδας του Λουτσέσκου, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στο ολλανδικό podcast Fresia & Milan Parkeren de Bus μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που αναφέρθηκε στα γεγονότα της Τούμπας και όσα […] The post Μπίσεσβαρ: «Το είδαμε όλοι το όπλο – Μας ζήτησε συγνώμη ο Σαββίδης» appeared first on AEK1924.gr.
20:37 17/10/2023

Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι

filathlos.gr
Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι 12/09/2023 Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/9). Πλέον η αγορά θα είναι ανοικτή από την Τρίτη (12/9) έως και τις 30/9 μόνο για ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τις ομάδες τους σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αρκετοί παίκτες στο εξωτερικό κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τους ελληνικούς συλλόγους που θα θελήσουν να κλείσουν κάποιες τρύπες στο ρόστερ τους. Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που τη σεζόν 2022-2023 έπαιξαν στη Super League 1 και έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν το
00:46 12/09/2023

Εκόνγκ : «Ο Μπίσεσβαρ μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ»

thessports.gr
Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκονγκ έφτασε στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (03/07) και ετοιμάζεται να γίνει το πρώτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο Νιγηριανός αμυντικός έκανε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία λίγο μετά την άφιξη του και αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και στην επικοινωνία που είχε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ […] The post Εκόνγκ : «Ο Μπίσεσβαρ μου είπε να έρθω στον ΠΑΟΚ» first appeared on ThesSports.
13:53 03/07/2023

Ήττα για το Σουρινάμ από το Πουέρτο Ρίκο με βασικό Μπίσεσβαρ

thessports.gr
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ δεν έφτανε για το Σουρινάμ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ξεκίνησε βασικός με την εθνική του ομάδα, έπαιξε για 58 λεπτά και πρόλαβε να «κιτρινιστεί». Παρόλα αυτά, ο Μπίσεσβαρ δεν… έφτανε για την ομάδα του, η οποία έμεινε στο 0-0 στο 90λεπτο με το Πούερτο Ρίκο όπως και στο έξτρα ημίωρο της παράτασης. […] The post Ήττα για το Σουρινάμ από το Πουέρτο Ρίκο με βασικό Μπίσεσβαρ first appeared on ThesSports.
14:53 18/06/2023

Οι Ολλανδοί και ο «θρύλος» Μπίσεσβαρ

thessports.gr
Μετά από περίπου επτά χρόνια κοινής πορείας, με ένα εξάμηνο διάλειμμα στην Κύπρο, ΠΑΟΚ και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ακολουθούν χωριστούς δρόμους, με τον Δικέφαλο να τον αποχαιρετά με μια φορτισμένη συναισθηματικά ανακοίνωση, κι ένα εντυπωσιακό video. Η είδηση της αποχώρησης τον Σουριναμέζου μεσοεπιθετικού ταξίδεψε και στην Ολλανδία, όπου άλλωστε μεγάλωσε ποδοσφαιρικά ο, πρώην πλέον, ποδοσφαιριστής του […] The post Οι Ολλανδοί και ο «θρύλος» Μπίσεσβαρ first appeared on ThesSports.
23:53 01/06/2023

“Τέλος” ο Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ (vid)

aek1924.gr
Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας μέσω ενός VIDEO που δημοσίευσε, τονίζοντας ότι για εκείνον η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή. Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας μέσω ενός VIDEO που δημοσίευσε, τονίζοντας ότι για εκείνον η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή. Thank […] The post “Τέλος” ο Μπίσεσβαρ από τον ΠΑΟΚ (vid) appeared first on AEK1924.gr.
17:37 01/06/2023

Μπίσεσβαρ: Μοιρασμένες οι πιθανότητες να μείνω

thessports.gr
Σε συνέντευξη του στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τόνισε πως οι πιθανότητες να συνεχίσει στον Δικέφαλο είναι στο 50-50 είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ.   The post Μπίσεσβαρ: Μοιρασμένες οι πιθανότητες να μείνω first appeared on ThesSports.
13:53 01/06/2023

Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν - Ποιοι είναι στον «αέρα»

filathlos.gr
Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν - Ποιοι είναι στον «αέρα» 25/05/2023 Είναι κοινά αποδεκτό πως η χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε με πολύ άσχημο τρόπο. Γι’ αυτό εξάλλου παραμένει στη Θεσσαλονίκη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, η παρουσία του οποίου θα δρομολογήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο της ομάδας, στη λογική να οριστικοποιηθούν κινήσεις, αποχωρήσεις και εν γένει αλλαγές. Αλλαγές που αφορούν το ρόστερ της ομάδας, καθώς αναμένονται ηχηρές αποχωρήσεις, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να ανοίγει πρώτος την πόρτα της εξόδου. Ο Σλοβένος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τους φίλους της ομάδας, με τους τίτλους τέλους να πέφτουν μετά από μία διετία. Μαζί με τον Κούρτ
15:26 25/05/2023

Όταν «δάκρυσε» η Τούμπα

thessports.gr
Την περασμένη Κυριακή η Τούμπα «αποχαιρέτησε» τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στο παρελθόν υπήρξαν πολλές στιγμές που ο κόσμος του ΠΑΟΚ είπε αντίο σε ποδοσφαιριστές που τίμησαν την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκλαψε στα τσιμέντα της αντικρίζοντας τον Αντρέ Βιεϊρίνια μαζί με τον Πάμπλο Κοντρέρας να αποχωρούν από την ομάδα τον Ιανουάριο του 2012. Γι’ […] The post Όταν «δάκρυσε» η Τούμπα first appeared on ThesSports.
20:02 20/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα 15/05/2023 Ο ΠΑΟΚ έδωσε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του για φέτος, με την παρακάμερα του αγώνα να παρουσιάζει όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Από τις αντιδράσεις του πάγκου, στο «last dance» του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, το PAOK TV κατέγραψε όσα συνέβησαν εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου. Δείτε την παρακάμερα του αγώνα:
15:00 15/05/2023

Φινάλε με ρεκόρ για τον Μπίσεσβαρ

thessports.gr
Την Κυριακή (14/5) ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με 0-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Στην βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου βρέθηκε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα του ΠΑΟΚ στο στάδιο της Τούμπας. Αξίζει να σημειωθεί πως με […] The post Φινάλε με ρεκόρ για τον Μπίσεσβαρ first appeared on ThesSports.
10:16 15/05/2023

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό!

thessports.gr
Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για τον τελικό της τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να επιλέγει τους Ίνγκασον, Ντούγκλας και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο αρχικό σχήμα. Περισσότερα σε λίγο… #Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας #PreGame #PamePAOKARA #PAOKOLY #slgr […] The post ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για τον «τελικό» με τον Ολυμπιακό! first appeared on ThesSports.
19:02 14/05/2023

ΠΑΟΚ: Η… «αφάνα» της Τούμπας (vids)

Gazzetta
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ετοιμάζεται να βάλει ένα τέλος στην παθιασμένη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και ο Σταύρος Σουντουλίδης γυρίζει επτά χρόνια πίσω και ανασκαλεύει τη γνωριμία τους, αλλά και στιγμές μέσα στο χρόνο...
10:02 14/05/2023

ΠΑΟΚ: Αποχαιρετούν την Τούμπα οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί

fosonline.gr
Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί θα αγωνιστούν την Κυριακή (14/5) με τον Ολυμπιακό για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας.
16:14 13/05/2023

Οι επιλογές Λουτσέσκου για ΑΕΚ

filathlos.gr
Οι επιλογές Λουτσέσκου για ΑΕΚ 25/04/2023 Με πολλές απουσίες ταξιδεύει για την Αθήνα και το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, με τις λύσεις στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι συγκεκριμένες, οδηγώντας τον Ρουμάνο σε ανπροσαρμογή πλάνου. Ξεκινώντας από τα βασικά, όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ μετρά δύο κομβικότατες απουσίες: Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον. Οι δύο κορυφαίοι του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπήκαν στα... πιτς, με τον Βραζιλιάνο να είναι εν γένει ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι λύσεις μεσοεπιθετικά είναι συγκεκριμένες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Απόντος του πολυσύνθετου χαφ, στο χώρο της μεσαί
17:40 25/04/2023

Αναχώρησε ο Μπίσεσβαρ, κλειστά χαρτιά από Λουτσέσκου!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να κρατά κλειστά χαρτιά, αφού η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο, πριν την αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Εκτός δεδομένα θα είναι οι τραυματίες Νέσμπεργκ και Κούρτιτς, ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που αναχώρησε στο εξωτερικό με […] The post Αναχώρησε ο Μπίσεσβαρ, κλειστά χαρτιά από Λουτσέσκου! first appeared on ThesSports.
21:30 01/04/2023

Βασικός ο Μπίσεσβαρ στην ήττα του Σουρινάμ

thessports.gr
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τα ξημερώματα, κατέγραψε μία ακόμη συμμετοχή, με την εθνική ομάδα του Σουρινάμ. Ο έμπειρος παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν βασικός στην ήττα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του από το Μεξικό με 0-2, για το Nations League Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής. Ο Μπίσεσβαρ χρησιμοποιήθηκε ως δεκάρι, ενώ αγωνίστηκε μέχρι και το 65ο […] The post Βασικός ο Μπίσεσβαρ στην ήττα του Σουρινάμ first appeared on ThesSports.
11:02 24/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load