#Ντούσκο Τόσιτς

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βράνιες και Τόσιτς

aek1924.gr
Ο Όγκνιεν Βράνιες έχασε την ψυχραιμία του και επιτέθηκε φραστικά σε καφέ του Βελιγραδίου στον παλαίμαχο Σέρβο μπακ, Ντούσκο Τόσιτς με τον οποίο έχει ανοικτούς λογαριασμούς, αλλά ο τελευταίος διατήρησε την ψυχραιμία του προτού το επεισόδιο λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις Σύμφωνα με τον σερβικό Τύπο, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του […] The post Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Βράνιες και Τόσιτς appeared first on AEK1924.gr.
15:37 04/10/2023

Χαμός με Πρίγιοβιτς: «Πλάκωσε στο ξύλο έναν μάνατζερ»!

filathlos.gr
Χαμός με Πρίγιοβιτς: «Πλάκωσε στο ξύλο έναν μάνατζερ»! 03/07/2022 Πρωταγωνιστής σε ένα άγριο επεισόδιο ήταν ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, σύμφωνα με σέρβικη εφημερίδα. Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, ο Πρίγιοβιτς είχε ένα σοβαρότατο καυγά με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν μάνατζερ Ντούσκο Τόσιτς. Οι δύο άντρες, σύμφωνα πάντα με αυτά που δημοσιεύονται στη Σερβία, όταν βρέθηκαν στον ίδιο χώρο πιάστηκαν στα χέρια, με τον «Πρίγιο» να χτυπάει τον Τόσιτς! Αιτία του καυγά ήταν το γεγονός πως ο Πρίγιοβιτς θεωρεί πως ο Τόσιτς προσπαθεί να του χαλάσει μια μεταγραφή στην Τουρκία. Από την άλλη μεριά, ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς διαψεύδει κατηγορ
11:54 03/07/2022

Πλακώθηκε με μάνατζερ ο Πρίγιοβιτς

pressaris.gr
Πιάστηκε στα χέρια με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν μάνατζερ Ντούσκο Τόσιτς ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Σερβίας. The post Πλακώθηκε με μάνατζερ ο Πρίγιοβιτς appeared first on pressaris.gr.
10:26 03/07/2022

Γελένα Καρλέουσα: Αναστατώνει τους άνδρες με νέα ανάρτησή της

tanea.gr
Πρωταγωνίστρια η Σέρβα ποπ σταρ Γελένα Καρλέουσα, σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς, του Σέρβου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα αγγλικά γήπεδα και σήμερα αγωνίζεται στην Κίνα με την ομάδα της Γκουανζού.
11:16 23/05/2021

Γελένα Καρλέουσα: Η νέα ανάρτηση της που ξεσήκωσε το ανδρικό κοινό

in.gr
Πρωταγωνίστρια η Σέρβα ποπ σταρ Γελένα Καρλέουσα, σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς, του Σέρβου ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από τα αγγλικά γήπεδα και σήμερα αγωνίζεται στην Κίνα με την ομάδα της Γκουανζού.
10:30 23/05/2021

Σοφία Μιλόσεβιτς: Η ξανθιά καλλονή που έχει βάλει «γκολ» στην καρδιά του Λούκα Γιόβιτς (φωτό)

pronews.gr
Η 30χρονη καλλονή, Σοφία Μιλόσεβιτς, κατάγεται από τη Σερβία και ήταν η αιτία που ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, χώρισε τη σύζυγό του Αντέλα Ματινάσεβιτς Luka Jovic will pay 30,000 euros in fine for skipping quarantine in Serbia and thus alludes going to prison. [@partidazocope] pic.twitter.com/iDYGlkGXwl— Infinite Madrid (@InfiniteMadrid) November 10, 2020 Μετά την διάγνωση του μπασκετμπολίστα Τρέι Τόμπκινς ως θετικού στον κορωνοϊό αυτόματα το αθλητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης τέθηκε σε καραντίνα. Επειδή ωστόσο οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ συστεγάζονται, όλοι οι παίκτες πήραν οδηγίες να περιοριστούν στο σπίτι τους. Ο νεαρός επιθετικός βέβαια έκανε του κεφαλιού του, καθώς αποφ
21:36 16/12/2020

Τι είπε ο Βράνιες για την Καρλέουσα και τη νέα του σχέση!

fosonline.gr
Ο Όγκνιεν Βράνιες αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με την Γελένα Καρλέουσα, γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς ενώ αναφέρθηκε σε συνέντευξη που έδωσε και στη νέα του κοπέλα, την Καταρίνα Γκρούγιτς.
10:13 30/11/2020

Βράνιες για Καρλέουσα : «Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα άσχημα»

to10.gr
Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε για την περίοδο όπου διατηρούσε δεσμό με την γυναίκα του Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλεούσα.
07:55 30/11/2020

Καρλέουσα: Μόνη στην Τουρκία, κάνεις διακοπές και ρίχνει το Instagram (pics)

sportime.gr
Xωρίς τον σύζυγό της, τον ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς που αγωνίζεται σε ομάδα της Κίνας Το άρθρο Καρλέουσα: Μόνη στην Τουρκία, κάνεις διακοπές και ρίχνει το Instagram (pics) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
00:08 31/07/2020

Η Καρλέουσα… «ξαναχτύπησε» με φωτό που τα «σπάνε»! (βίντεο-φωτο)

pronews.gr
Η Γελένα Καρλέουσα ξαναχτύπησε! Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram δύο φωτογραφίες με τα… απολύτως απαραίτητα ρούχα. Κάτι τέτοια θα βλέπει ο Βράνιες και θα τραβάει τα μαλλιά του που την άφησε να του φύγει μέσα από τα χέρια… Διαβάστε περισσότερα στο SDNA
09:59 16/05/2020

ΒΙΝΤΕΟ: Φωτιά η Καρλέουσα! Έτσι «απάντησε» στον Βράνιες για το πάρτι στη Γλυφάδα

filathlos.gr
Ο Όγκνιεν Βράνιες και η Γέλενα Καρλέουσα απασχόλησαν για πολλούς μήνες με την σχέση που είχαν και το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Σερβία.Οι δυο τους όμως επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ έχει γενέθλια κι ετοιμάζει ένα μεγαλειώδες πάρτι στη Γλυφάδα. Ο Βράνιες στο πάρτι του έχει καλέσει όλους τους συμπαίκτες του, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τη νέα του σύντροφο, αλλά και τη μεγαλύτερη "εχθρό" της Καρλέουσα, Τσέτσα Ραζνάτοβιτς.Αυτό φαίνεται πως ενόχλησε την Καρλέουσα η οποία απάντησε στον Βόσνιο, αλλά με έναν πολύ ιδιαίτερο και προκλητικό τρόπο. Η εκρηκτική τραγουδίστρια που αποδείχθηκε το καλοκαίρι ότι διατηρούσε δεσμό με τον Βράνιες, απατώντας τον σύζυγό της, ε
17:59 21/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load