#Οικουμενικός Πατριάρχης

O Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ίμβρο

ekklisiaonline.gr
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης λίγο μετά την άφιξή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στη νήσο Ίμβρο, προσκύνησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πρωτεύουσα του νησιού, εκεί όπου πριν από 61 χρόνια, στις 13 Αυγούστου, χειροτονήθηκε διάκονος. Το άρθρο O Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ίμβρο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:08 17/08/2022

Ακροάσεις του Πατριάρχου (Μέρες Δεκαπενταυγούστου 2022)

ekklisiaonline.gr
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση. Το άρθρο Ακροάσεις του Πατριάρχου (Μέρες Δεκαπενταυγούστου 2022) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
03:20 17/08/2022

Οικουμενικός Πατριάρχης: Αγανακτούμε για την ληστρική και παράνομη επέμβαση της Εκκλησίας της Ρωσίας στο κανονικό έδαφος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας

ekklisiaonline.gr
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά του Πόντου. Το άρθρο Οικουμενικός Πατριάρχης: Αγανακτούμε για την ληστρική και παράνομη επέμβαση της Εκκλησίας της Ρωσίας στο κανονικό έδαφος του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
03:16 17/08/2022

Παναγία Σουμελά: Η επόμενη μέρα και το χρονικό του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πνευματική κοιτίδα του Ποντιακού Ελληνισμού

ekklisiaonline.gr
Την ελπίδα και την ευχή η χθεσινή συμμετοχή του στη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου, την οποία τέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο σύμβολο του ποντιακού Ελληνισμού, την Παναγία Σουμελά, παρουσία πολλών ομογενών μας από τις ΗΠΑ, να αποτελέσει την αρχή μιας νέας παράδοσης για τον Ελληνισμό της διασποράς, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Το άρθρο Παναγία Σουμελά: Η επόμενη μέρα και το χρονικό του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πνευματική κοιτίδα του Ποντιακού Ελληνισμού εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
22:40 16/08/2022

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για το συλλείτουργο στην Παναγία Σουμελά του Πόντου

ekklisiaonline.gr
Την ελπίδα και την ευχή η χθεσινή συμμετοχή του στη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου, την οποία τέλεσε ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο σύμβολο του ποντιακού Ελληνισμού, την Παναγία Σουμελά, παρουσία πολλών ομογενών μας από τις ΗΠΑ, να αποτελέσει την αρχή μιας νέας παράδοσης για τον Ελληνισμό της διασποράς, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος. Το άρθρο Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής για το συλλείτουργο στην Παναγία Σουμελά του Πόντου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:52 16/08/2022

Οικουμενικός Πατριάρχης: «Η Παναγία είναι μαζί μας, νύχτα και ημέρα, εφημερεύουσα της αγάπης» – Αναφορά με συγκίνηση στον μακαριστό Δράμας Παύλο

ekklisiaonline.gr
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης τέλεσε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του προσφάτως κοιμηθέντος μακαριστού Μητροπολίτου Δράμας κυρού Παύλου. Το άρθρο Οικουμενικός Πατριάρχης: «Η Παναγία είναι μαζί μας, νύχτα και ημέρα, εφημερεύουσα της αγάπης» – Αναφορά με συγκίνηση στον μακαριστό Δράμας Παύλο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
19:44 16/08/2022

Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Η παρουσία ομογενών στην Παναγία Σουμελά, μια νέα παράδοση για τον Ελληνισμό της Διασποράς

mononews.gr
Την ελπίδα και την ευχή η χθεσινή συμμετοχή του στη Θεία Λειτουργία για την Κοίμηση της Θεοτόκου, την οποία τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στο σύμβολο του ποντιακού Ελληνισμού, την Παναγία Σουμελά, παρουσία πολλών ομογενών μας από τις ΗΠΑ, να αποτελέσει την αρχή μιας νέας παράδοσης για τον Ελληνισμό της διασποράς, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.
17:04 16/08/2022

Στη Ροδόπη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για την υποδοχή της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας, “Άξιον Εστί”

inkomotini.news
Στη Ροδόπη ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος για την υποδοχή της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας, "Άξιον Εστί".
10:02 16/08/2022

Τραπεζούντα-Ενοχλήθηκε ο Μπαχτσελί: Έκαναν δώρο στον Οικουμενικό Πατριάρχη φανέλα της Τράμπζονσπορ

thecaller.gr
«Οι προκλήσεις που γίνονται η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες και οι δολιοφθορές που στοχεύουν στο πνεύμα της εθνικής μας ενότητας και αλληλεγγύης, δεν θα μπορέσουν να μας εκτρέψουν από τον δρόμο μας», αναφέρει ο Μπαχτσελί.«Οι προκλήσεις που γίνονται η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες και οι δολιοφθορές που στοχεύουν στο πνεύμα της εθνικής μας ενότητας και αλληλεγγύης, δεν θα μπορέσουν να μας εκτρέψουν από τον δρόμο μας», αναφέρει ο Μπαχτσελί.Ο Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε στην Τραπεζουντα και του έκαναν δώρο τη φανέλα της Τράμπζονσπορ με το όνομα «Οικουμενικός […]
22:14 15/08/2022

Οι Έλληνες παίκτες της Τράμπζονσπορ έδωσαν φανέλα στον Βαρθολομαίο και... αγρίεψαν τον Μπαχτσελί (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Οι Έλληνες παίκτες της Τράμπζονσπορ έδωσαν φανέλα στον Βαρθολομαίο και... αγρίεψαν τον Μπαχτσελί (ΦΩΤΟ) 15/08/2022 Τον Μάιο του 2022 η Τραπεζούντα «κάηκε» από τους πανηγυρισμούς καθώς η ομάδα της πόλης, Τράμπζονσπορ, είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Τουρκίας. Ηγετική φυσιογνωμία και κομβικός για αυτό τον τίτλο, ήταν ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας, με άξιο συμπαραστάτη τον Μανώλη Σιώπη. Μάλιστα στο γλέντι για τον τίτλο δεν είχαν λείψει τα ελληνικά και τα ποντιακά τραγούδια, με τους φίλους της ομάδας να αποθεώνουν τους συμπατριώτες μας ποδοσφαιριστές που είχαν εμφανιστεί στη φιέστα με ελληνικές σημαίες. Οι δυο Έλληνες ποδοσφαιριστές στο
20:18 15/08/2022

Φίλοι της Τραμπζονσπόρ έκαναν δώρο φανέλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη με το όνομά του και ο Μπαχτσελί εξερράγη

Newsbeast.gr
O Οικουμενικός Πατριάρχης πήγε στην Τραπεζουντα και του έκαναν δώρο τη φανέλα της Τράμπζονσπορ με το όνομα «Οικουμενικός Πατριαρχης Βαρθολομαίος» πάνω. Ο πρόεδρος του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί φανερά ενοχλημένος σχολίασε την εν λόγω κίνηση. «Οι προκλήσεις που γίνονται η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες και οι δολιοφθορές που στοχεύουν στο πνεύμα της εθνικής μας ενότητας και αλληλεγγύης, δεν θα μπορέσουν να μας εκτρέψουν από τον δρόμο μας. Μία από αυτές τις προκλήσεις είναι το δώρο της φανέλας της Τραμπζονσπόρ με την επιγραφή «οικουμενικός » στον Ρωμιό Πατριάρχη τoυ Φαναρίου Βαρθολομαίο, ο οποίος ήρθε στην Τραπεζούντα για 9η φορά για να λειτουργία στη Μονή
19:42 15/08/2022

Τραπεζούντα: Έξαλλος ο Μπαχτσελί από τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ που δώρισαν στον Βαρθολομαίο

eleftherostypos.gr
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήγε στην Τραπεζουντα και του έκαναν δώρο τη φανέλα της Τράμπζονσπορ με το όνομα «Οικουμενικός Πατριαρχης Βαρθολομαίος» πάνω. Αυτό προκάλεσε την οργή του  προέδρου του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος σχολίασε: «Οι προκλήσεις που γίνονται η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ημέρες και οι δολιοφθορές που στοχεύουν […] Το άρθρο Τραπεζούντα: Έξαλλος ο Μπαχτσελί από τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ που δώρισαν στον Βαρθολομαίο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:54 15/08/2022

Χαμός στην Τουρκία με την εμφάνιση της Τραμπζονσπόρ που έγραφε στο όνομα Οικουμενικός Πατριάρχης

sportime.gr
Θύελλα αντιδράσεων από ακραίες φωνές της Τουρκίας για το «Οικουμενικός Πατριάρχης» στην φανέλα που δόθηκε στον Βαρθολομαίο. Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
15:48 15/08/2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκειρε μοναχό νέο θεολόγο από την Ουκρανία

ekklisiaonline.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ. Το άρθρο Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έκειρε μοναχό νέο θεολόγο από την Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:20 14/08/2022

61 χρόνια ιερωσύνης συμπληρώνει σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ekklisiaonline.gr
Εξήντα ένα χρόνια ιερωσύνης συμπληρώνει σήμερα ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Το άρθρο 61 χρόνια ιερωσύνης συμπληρώνει σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:48 13/08/2022

Τατσόπουλος: Η μάσκα που φόρεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης έστειλε ένα μήνυμα προς τους απανταχού πιστούς

ekklisiaonline.gr
Θα περίμενες ότι στη χώρα του Αριστοτέλη, του Πατέρα της Λογικής, η σχέση με την τελευταία δεν θα ήταν ούτε τόσο πολύπλοκη, ούτε τόσο βασανιστική. Το άρθρο Τατσόπουλος: Η μάσκα που φόρεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης έστειλε ένα μήνυμα προς τους απανταχού πιστούς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:44 12/08/2022

ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ “ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΔΕΙΝΩΝ: Προβλέπει “καταστροφές” στην Καβάλα! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ

ekklisiaonline.gr
Ανακοινώθηκε επισήμως από τις τοπικές αρχές του Νομού Καβάλας και τον Μητροπολίτη Φιλίππων κ. Στέφανο, ότι από τις 3 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022, με αφορμή τον πρώτο επίσημο εορτασμό της Συνάξεως των έξι Αγίων της Θάσου (Λούκας, Δανιήλ, Ιωάννης, Ευφρόσυνος, Ευθύμιος, Χάιδω), θα επισκεφθούν την Καβάλα και την Θάσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας Επιφάνιου, προκαθήμενος της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της μαρτυρικής Ουκρανίας. Το άρθρο ΠΑΤΡΙΝΟΣ ΠΑΠΑΣ “ΠΡΟΦΗΤΗΣ” ΔΕΙΝΩΝ: Προβλέπει “καταστροφές” στην Καβάλα! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
21:58 10/08/2022

Μακρόν σε Βαρθολομαίο: “Να υπολογίζετε στην αποφασιστικότητά μου για να τερματισθή αυτός ο πόλεμος”

ekklisiaonline.gr
ΦΑΝΑΡΙ: “Μπορείτε να υπολογίζετε στην αποφασιστικότητά μου να πράξω το παν για να τερματισθή αυτός ο πόλεμος”, ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμα – απάντηση προς τον Βαρθολομαίο, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμάνουελ Μακρόν για την συγχαρητήρια επιστολή που του έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για την επανεκλογή του στον Προεδρικό θώκο. Το άρθρο Μακρόν σε Βαρθολομαίο: “Να υπολογίζετε στην αποφασιστικότητά μου για να τερματισθή αυτός ο πόλεμος” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
16:34 10/08/2022

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Παράκληση στην Παναγία Εξ Μαρμάρων

ekklisiaonline.gr
Στην Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς την Υπεραγία Θεοτόκου στον Ι. Ναό της Παναγίας Γοργοεπηκόπου της Κοινότητος Εξ Μαρμάρων, της Περιφερείας Υψωμαθείων, χοροστάτησε χθες το απόγευμα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Το άρθρο Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Παράκληση στην Παναγία Εξ Μαρμάρων εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
09:44 10/08/2022

Μήνυμα αγάπης και ενότητας προς την Πανορθόδοξη οικογένεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη – “Προσευχή για την Ουκρανία. Θέλουμε ειρήνη”

ekklisiaonline.gr
Μήνυμα αγάπης και ενότητας προς την Πανορθόδοξη οικογένεια έστειλε από το Μετόχι του Αγίου Παντελεήμονα Αγίου Όρους στην Κωνσταντινούπολη ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος καταδικάζοντας για ακόμη μια φορά τον πόλεμο στην Ουκρανία με τα τόσα θύματα και τα εκατομμύρια προσφύγων, καλώντας σε ειρήνη. Το άρθρο Μήνυμα αγάπης και ενότητας προς την Πανορθόδοξη οικογένεια από τον Οικουμενικό Πατριάρχη – “Προσευχή για την Ουκρανία. Θέλουμε ειρήνη” εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:58 09/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load