#Όλγα Καρπαθάκη

Νίκος Βουρλιώτης: Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη του, Δέσποινα

govastileto.gr
Ο Νίκος Βουρλιώτης αν και υπάρχει πολλά χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας και στην καλλιτεχνική σκηνή της χώρας, κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις ενώ φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή προσωπική. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουν, ο καλλιτέχνης έχει κάνει στο παρελθόν έναν γάμο με την Όλγα Καρπαθάκη ενώ μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 5χρονη […]
16:00 13/12/2022

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους

okmag.gr
Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη είχαν έναν ήσυχο χωρισμό πριν από περίπου έναν χρόνο, ο οποίος έγινε γνωστός στις αρχές του ’22. βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό». Μάλιστα, όπως σας είχε αποκαλύψει το okmag οι δυο τους ζουν ακόμα μαζί στο ίδιο σπίτι. Το ρεπορτάζ του okmag επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ράπερ σε συνέντευξή […] The post Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους appeared first on OK.
13:22 17/05/2022

Νίκος Βουρλιώτης: «Ο γάμος μου έχει τελειώσει» – Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό του

vita.gr
Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη.
12:48 15/04/2022

Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη – «Το μεταβατικό στάδιο είναι άχαρο»

tlife.gr
Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» και αποκάλυψε στην Αννίτα Πάνια άγνωστες στιγμές από τη To άρθρο Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη – «Το μεταβατικό στάδιο είναι άχαρο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:58 14/04/2022

Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη

tlife.gr
Ο Νίκος Βουρλιώτης θα είναι ο αυριανός καλεσμένος της Αννίτας Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά». Ο NIVO To άρθρο Νίκος Βουρλιώτης: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Όλγα Καρπαθάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:44 13/04/2022

Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου o Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη

govastileto.gr
Τέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να δώσουν ο o Νίκος Βουρλιώτης  και η Όλγα Καρπαθάκη μετά από 10χρόνια. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από δημοσίευμα...
10:04 19/01/2022

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου

tlife.gr
Τίτλοι τέλους έπεσαν στον γάμο του Νίκου Βουρλιώτη και της Όλγας Καρπαθάκη μετά από 10χρόνια γάμου. To άρθρο Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Χώρισαν μετά από 10 χρόνια γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:38 19/01/2022

Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με την 3χρονη κόρη τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο Νίκος Βουρλιώτης απαθανατίστηκε μαζί με την Όλγα Καρπαθάκη και την κόρη τους κατά τη διάρκεια του μπάνιου τους στα νότια προάστια. The post Νίκος Βουρλιώτης – Όλγα Καρπαθάκη: Ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα με την 3χρονη κόρη τους – Φωτογραφίες appeared first on TLIFE.
07:45 16/06/2020

Νίκος Βουρλιώτης - Όλγα Καρπαθάκη: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Zougla
Ο Νίκος Βουρλιώτης και η Όλγα Καρπαθάκη είναι παντρεμένοι εδώ και εννέα χρόνια και παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. Πριν από τρία χρόνια μάλιστα...
08:27 26/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load