#ΟΛΠΑ

Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος: Η νέα εποχή στο θαλάσσιο τουρισμό και ο ρόλος μίας Patradise μαρίνας

thebest.gr
Στο Travel West Forum βρέθηκε ως ομιλητής ο Παναγιώτης Γ. Αναστασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος ΟΛΠΑ, μιλώντας για την γεωστρατηγική θέση της Πάτρας και το σχέδιο του ΟΛΠΑ για τον θαλάσσιο τουρισμό.
05:06 24/04/2024

Πάτρα: Ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. και η ΔΕΗ BLUE προχωρούν στην δημιουργία 22 θέσεων φόρτισης ηλεκτροκίνησης

thebest.gr
Ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών ΑΕ (ΟΛΠΑ ΑΕ) και η ΔΕΗ BLUE, θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ AE για την ηλεκτροκίνηση, προχωρούν σε συνεργασία για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στους χώρους ευθύνης του ΟΛΠΑ ΑΕ σε Πάτρα και Ρίο.
06:00 25/12/2023

Χριστίνα Αλεξοπούλου στο INTECMED: Στοίχημά μας η ανάπτυξη της Αχαΐας

thebest.gr
H βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το INTECMED, που φιλοξενείται στο Συνεδριακό Κέντρο του ΟΛΠΑ και παρακολούθησε τις εργασίες του, που αποτελούν σημείο αναφοράς για την καινοτομία και τη μεταφορά τεχνογνωσίας στις χώρες της Μεσογείου.
15:10 26/05/2023

Κορδάς για ποδηλατόδρομο: Εμείς το έργο θα το τελειώσουμε ό,τι και να λέει το ΤΑΙΠΕΔ

thebest.gr
Το πολύπαθο έργο του ποδηλατόδρομου στην Πάτρα, έχει σταματήσει και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για το τι πρόκειται να συμβεί, μετά την παρέμβαση του ΤΑΙΠΕΔ μέσω ΟΛΠΑ.
13:18 25/04/2023

Ποδηλατόδρομος: Το νέο γεφύρι της... Πάτρας, άρχισε ήδη να φθείρεται

thebest.gr
 Ο ποδηλατόδρομος της παραλιακής της Πάτρας, ο οποίος κινδυνεύει πέραν των άλλων με απένταξη εξαιτίας της ασυνεννοησίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΠΑ, έχει αρχίσει ήδη να παρουσιάζει φθορές.
14:06 19/04/2023

Περί Χορού Συνάντηση στο Κεντρικό Κτίριο ΟΛΠΑ

patrasevents.gr
Κεντρικό Κτίριο ΟΛΠΑΣάββατο, 04 Μάρ 2023 10:00Ο πολιτιστικός συλλογος Μύλων Πατρών , η χορευτική ομάδα «Οι Αετοί του Μοριά» σε συνδιοργάνωση με την περιφέρεια Δυτικής Ελλαδος , υποδέχεται τον μήνα Μάρτιο , με μια μοναδική ημερίδα πολιτισμου και παράδοσης. Το Σάββατο ο καταξιωμένος χοροδιδάσκαλος Κώστας Μήτσης θα παρουσιάσει : την συστηματική κατάταξη του χορευτικού ρεπερτορίου της Ηπείρου ανά πολιτισμική και γεωγραφική ενότητα, καθώς και την αναλυτική παρουσίαση του χορευτικού ρεπερτορίου των Μαστοροχωρίων Κόνιτσας.Ώρες διεξαγωγής: πρωί 10.00-13.00 Απόγ...
15:04 03/03/2023

Ο Κυματοθραύστης φωταγωγήθηκε καρναβαλικά και συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή της Πάτρας

patrasevents.gr
Η φωταγώγηση έγινε κατόπιν αίτησης της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας προς τον ΟΛΠΑ
14:34 14/02/2023

Στην εκδηλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΟΛΠΑ θα είναι παρών ο Γ. Πλακιωτάκης

thebest.gr
Η διοίκηση και το προσωπικού του ΟΛΠΑ – Οργανισμού Λιμένος Πάτρας θα κόψουν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους για το νέο έτος 2023 σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 στις 18.
16:06 09/02/2023

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον ΟΛΠΑ

patrasevents.gr
Λιμάνι ΠάτραςΤετάρτη, 15 Φεβ 2023 18:30Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στον ΟΛΠΑ
15:02 08/02/2023

Συνάντηση του Άγγελου Τσιγκρή με τον πρόεδρο του ΟΛΠΑ

thebest.gr
Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Οργανισμό Λιμένα Πάτρας (ΟΛΠΑ), Παναγιώτη Τσώνη.
17:26 02/02/2023

Πάτρα: Κορυφώνεται το διήμερο των εκδηλώσεων για τα έργα Aether και Freshways – Τα drones στα σώματα Ασφαλείας (φωτό)

dete.gr
Με αρκετή συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εκδηλώσεις στο συνεδριακό κέντρο του νέου λιμανιού του ΟΛΠΑ για τις εναέριες πόλεις, τα drones και την συμβολή τους στην ανάδειξη της οικονομίας και της διακρατικής διαχείρισης. Οι εκδηλώσεις γίνονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με την συνδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Πατρών στο πλαίσιο των έργων Aether και […]
10:32 25/01/2023

Στον ΟΛΠΑ η παράταξη Πάτρα Ενωμένη

thebest.gr
Σε ανακοίνωαή της η παράταξη Πάτρα Ενωμένη αναφέρει: Ευχαριστούμε πολύ τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμέ-νος Πατρών Παναγιώτης Τσώνης για την πληρέστατη ενημέρωσή του προς τη δημοτική μας ομάδα «Πάτρα Ενωμένη».
15:18 11/01/2023

Τα συλλυπητήρια του Κώστα Πελετίδη για τον θάνατο του Θανάση Κυριακόπουλου

dete.gr
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην αντινομάρχη Αχαΐας και πρώην διευθυντή του ΟΛΠΑ, Θανάση Κυριακόπουλου και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο στις δύο κόρες και σε όλους τους οικείους του εκλιπόντος.
13:26 07/12/2022

Πάτρα: "Ναυμαχία" Δήμου -ΟΛΠΑ για το θαλάσσιο μέτωπο μετά το master plan- Για εφιαλτικό σενάριο κάνει λόγο ο Πελετίδης

thebest.gr
  Με θέμα το παραλιακό μέτωπο και το «μήνυμα» προς κάθε κατεύθυνση, ότι «ανήκει στον Πατραϊκό λαό και όχι στα οικονομικά συμφέροντα», ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραχώρησε σήμερα στο Δημαρχείο συνέντευξη Τύπου.
12:28 16/11/2022

Πάτρα: Κατασκήνωσαν στο παλιό κτίριο του ΟΛΠΑ και τους συνέλαβαν

thebest.gr
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και της ΟΠΚΕ της ιδίας Υπηρεσίας, τέσσερα άτομα, διότι σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα σε ακατοίκητο κτίριο, χωρίς να υφίστανται τα απαραίτητα έργα υποδομής για την υγιεινή διαβίωση, ενώ είχαν προκληθεί σημαντικές φθορές και υπήρχε πληθώρα απορριμμάτων, με συνέπεια να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
15:22 08/09/2022

Πάτρα: Σε Λαδόπουλο και ΟΛΠΑ ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας - ΦΩΤΟ

thebest.gr
Επίσκεψη στo πρώην Εργοστάσιο Χαρτοποιίας «Λαδόπουλος», όπου πραγματοποιείται ανάπλαση πραγματοποίησε νωρίτερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας ενώ στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Παναγιώτη Τσώνη.
14:58 19/07/2022

Πάτρα: Αύξηση των διερχόμενων σκαφών στον μώλο το επόμενο δίμηνο

dete.gr
Αύξηση των σκαφών στον μώλο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, στον χώρο που διαχειρίζεται ο ΟΛΠΑ αναμένεται να έχουμε το διάστημα που ακολουθεί μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Το άνοιγμα της διώρυγας του Ισθμού φέρνει αρκετά σκάφη στα νερά του Κορινθιακού και του Πατραϊκού που διέρχονται από το Ιόνιο Πέλαγος και τους λιμένες των εκεί […]
18:16 12/07/2022

Πήγαν να κάνουν ΚΟΛΠΑ στους Ρώσους αλλά…ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ! Βομβαρδίστηκε το Φιδονήσι και πλοίο-ραντάρ στη Μ. Θάλασσα

el.gr
Νόμιζαν θα τους άφηναν να αλωνίζουν τους Ουκρανούς! Το άρθρο Πήγαν να κάνουν ΚΟΛΠΑ στους Ρώσους αλλά…ΕΞΑΫΛΩΘΗΚΑΝ! Βομβαρδίστηκε το Φιδονήσι και πλοίο-ραντάρ στη Μ. Θάλασσα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:56 07/07/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load