#Ομάρ Ελ Καντουρί

Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι

filathlos.gr
Αυτοί έπαιζαν πέρσι στη Super League 1 και τώρα είναι ελεύθεροι 12/09/2023 Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/9). Πλέον η αγορά θα είναι ανοικτή από την Τρίτη (12/9) έως και τις 30/9 μόνο για ποδοσφαιριστές που έχουν μείνει ελεύθεροι από τις ομάδες τους σε Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αρκετοί παίκτες στο εξωτερικό κυκλοφορούν ελεύθεροι και δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να απασχολήσουν τις επόμενες μέρες τους ελληνικούς συλλόγους που θα θελήσουν να κλείσουν κάποιες τρύπες στο ρόστερ τους. Υπάρχουν όμως και ποδοσφαιριστές που τη σεζόν 2022-2023 έπαιξαν στη Super League 1 και έχουν μείνει ελεύθεροι και αναζητούν το
00:46 12/09/2023

Ελ Καντουρί: «Κλείνει» στην Άσκολι

fosonline.gr
Η Άσκολι αναμένεται να γίνει η επόμενη ομάδα του Ομάρ Ελ Καντουρί. 
14:47 06/09/2023

Ελ Καντουρί: «Φέτος θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα στον ΠΑΟΚ»

Newsit
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την θητεία του στον ΠΑΟΚ και την τελευταία του χρονιά στην Θεσσαλονίκη, αναφέροντας πως θα μπορούσε να δώσει περισσότερα πράγματα στον σύλλογο τη φετινή χρονιά. Ο Ελ Καντουρί δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, με τον Μαροκινό χαφ να δίνει συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο «Open». Ο Καντουρί που επί ... Περισσότερα To άρθρο Ελ Καντουρί: «Φέτος θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα στον ΠΑΟΚ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 18/06/2023

ΠΑΟΚ: Τέλος και ο Ελ Καντουρί - Η πέμπτη αποχώρηση

NewsBomb
ΠΑΟΚ: Παρελθόν από τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελεί και ο Ομάρ Ελ Καντουρί.
16:00 02/06/2023

Ελ Καντουρί: «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω – Στην Ελλάδα δεν είδατε τον Ομάρ της Ιταλίας»

thessports.gr
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Ομάρ Ελ Καντουρί και έκανε μία αποτίμηση της εξαετούς παρουσίας του στην ομάδα, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αρχικά ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για το ότι η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στο τέλος της: «Είναι λίγο παράξενο όχι μόνο για μένα […] The post Ελ Καντουρί: «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω – Στην Ελλάδα δεν είδατε τον Ομάρ της Ιταλίας» first appeared on ThesSports.
22:16 26/05/2023

Ο απολογισμός του Ελ Καντουρί για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ

filathlos.gr
Ο απολογισμός του Ελ Καντουρί για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ 26/05/2023 Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε μία αποτίμηση της εξαετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, μιλώντας ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών. Αρχικά, ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για το ενδεχόμενο η συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ μπορεί να φτάσει στο τέλος της: «Είναι λίγο παράξενο όχι μόνο για μένα αλλά και την οικογένεια μου όταν μετά από 6 χρόνια σε μια ομάδα να αναζητώ τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Επίσημα δεν έχει τελειώσει. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον, στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Σίγουρα θα μιλήσω με τ
20:33 26/05/2023

Ελ Καντουρί: «Όταν έφτανα στο καλύτερο μου επίπεδο πάντα κάτι γινόταν, στον ΠΑΟΚ δεν είδαν τον Ελ Καντουρί της Ιταλίας»

Gazzetta
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και έδειξε «σκασμένος» που ορισμένοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.
19:52 26/05/2023

Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν - Ποιοι είναι στον «αέρα»

filathlos.gr
Σαρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ - Αυτοί φεύγουν - Ποιοι είναι στον «αέρα» 25/05/2023 Είναι κοινά αποδεκτό πως η χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε με πολύ άσχημο τρόπο. Γι’ αυτό εξάλλου παραμένει στη Θεσσαλονίκη και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, η παρουσία του οποίου θα δρομολογήσει εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο της ομάδας, στη λογική να οριστικοποιηθούν κινήσεις, αποχωρήσεις και εν γένει αλλαγές. Αλλαγές που αφορούν το ρόστερ της ομάδας, καθώς αναμένονται ηχηρές αποχωρήσεις, με τον Γιάσμιν Κούρτιτς να ανοίγει πρώτος την πόρτα της εξόδου. Ο Σλοβένος αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και τους φίλους της ομάδας, με τους τίτλους τέλους να πέφτουν μετά από μία διετία. Μαζί με τον Κούρτ
15:26 25/05/2023

ΠΑΟΚ: Δύο επιστροφές εν όψει τελικού

tromaktiko.gr
Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος Novibet με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (24/05). Τα νέα που προέκυψαν την Κυριακή (21/05) για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ευχάριστα, καθώς Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, λύνοντας τα χέρια του προπονητή τους. Ακόμη, ο Νέλσον […] The post ΠΑΟΚ: Δύο επιστροφές εν όψει τελικού appeared first on Tromaktiko.gr.
18:02 21/05/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μπήκαν Ελ Καντουρί και Νάσμπεργκ

NewsBomb
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ιβάν Νάσμπεργκ να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα, ενόψει…Περισσότερα...
18:02 21/05/2023

ΠΑΟΚ : Η επάνοδος του Ελ Καντουρί και η προϊστορία του σε τελικούς

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να μπαίνει μετά από αρκετές μέρες σε κανονικό ρυθμό προπόνησης για να προλάβει τον τελικό της Τετάρτης. Εάν καταφέρει ο Μαροκινός μέσος να αγωνιστεί στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, τότε αυτός θα είναι […] The post ΠΑΟΚ : Η επάνοδος του Ελ Καντουρί και η προϊστορία του σε τελικούς first appeared on ThesSports.
18:00 21/05/2023

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί για ΑΕΚ, αγωνία για Ολιβέιρα

Newsit
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ και οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίβαν Νάσμπεργκ τέθηκαν στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στον ΠΑΟΚ υπάρχει όμως αγωνία πια για τον Νέλσον Ολιβέιρα, αφού ο Πορτογάλος έβγαλε μέρος του προγράμματος και πλέον υπάρχουν ελπίδες να συμμετάσχει στον τελικό με ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί για ΑΕΚ, αγωνία για Ολιβέιρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:52 21/05/2023

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό του Κυπέλλου οι Ελ Καντουρί και Νάσμπεργκ

Newsit
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Το σημερινό (20/5) πρόγραμμα του ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε εκ νέου στην τακτική και η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής για να ακολουθήσουν ασκήσεις ενώ στο φινάλε έγινε πρακτική εφαρμογή σε οικογενειακό δίτερμα. Οι Ομάρ Ελ Καντουρί ... Περισσότερα To άρθρο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον τελικό του Κυπέλλου οι Ελ Καντουρί και Νάσμπεργκ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:46 20/05/2023

ΠΑΟΚ: Ο διπλός «πονοκέφαλος» του Ραζβάν Λουτσέσκου

Gazzetta
«Μάχη» με το χρόνο δίνουν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι παραμένουν εκτός προπονήσεων, όπως και ο Ιβάν Νάσμπεργκ με τον Κάλεντ Νάρεϊ, ενόψει του τελικού κόντρα στην ΑΕΚ.
18:48 18/05/2023

Η αισιοδοξία του Ελ Καντουρί

thessports.gr
Αισιόδοξος για την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο Μαροκινός χαφ του Δικεφάλου, μάλιστα κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο της Τούμπας, σημείωσε: «Ελπίζω πώς θα είμαι στον τελικό», δείχνοντας την αισιοδοξία που έχει για […] The post Η αισιοδοξία του Ελ Καντουρί first appeared on ThesSports.
23:22 14/05/2023

Ατυχία πριν το «Last Dance»!

thessports.gr
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν έτοιμος για το… last dance του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο και αυτή τη στιγμή στάθηκε άτυχος! Πιο συγκεκριμένα ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει ενοχλήσεις στη μέση. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ο Τάισον προπονήθηκε […] The post Ατυχία πριν το «Last Dance»! first appeared on ThesSports.
22:56 13/05/2023

Με Κούρτιτς και Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό

filathlos.gr
Με Κούρτιτς και Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό 13/05/2023 Αρκετές ειδήσεις έκρυβε η τελευταία αποστολή του ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα που «τρέχουν» ενόψει τελικού με ΑΕΚ. Αντίθετα, τα χαρμόσυνα νέα ήρθαν από την πλευρά του Γιάσμιν Κούρτιτς που επιστρέφει σε αποστολή μετά από αρκετούς μήνες. Πιο συγκεκριμένα ο Σλοβένος μέσος ήταν εκτός από τις 30 Οκτωβρίου, δηλαδή σχεδόν επτά μήνες. Μέσα και ο Τάισον. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Η Stoiximan Super League 2022-23 ρίχνει αυλαία στο γήπεδο της Τούμπας, με ένα μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που
21:40 13/05/2023

ΠΑΟΚ: Αποστολή με επιστροφές και απρόοπτο!

thessports.gr
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον «τελικό» της τρίτης θέσης με τον Ολυμπιακό, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βλέπει τους Ίνγκασον, Σάστρε, Ντούγκλας και Τάισον να επιστρέφουν στη διάθεση του, την ίδια ώρα που ο Ομάρ Ελ Καντουρί αντιμετωπίζει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, που τον αφήνει εκτός. Παράλληλα, εντός αποστολής βρίσκεται για πρώτη […] The post ΠΑΟΚ: Αποστολή με επιστροφές και απρόοπτο! first appeared on ThesSports.
21:26 13/05/2023

ΠΑΟΚ: Αποχαιρετούν την Τούμπα οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί

fosonline.gr
Οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Ομάρ Ελ Καντουρί θα αγωνιστούν την Κυριακή (14/5) με τον Ολυμπιακό για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό της Τούμπας.
16:14 13/05/2023

Ελ Καντουρί: «Έμαθα πολλά στη Νάπολι – Ακόμα και στην Ελλάδα την υποστήριζαν»

thessports.gr
Τις πιο ένδοξες μέρες της εδώ και 33 χρόνια ζει η Νάπολι, η οποία μετά από μία καταπληκτική πορεία κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στη Serie A για πρώτη φορά μετά το 1990. Ένας από τους παίκτες στην Ελλάδα που έχουν φορέσει τη φανέλα της Νάπολι είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο χαφ του ΠΑΟΚ […] The post Ελ Καντουρί: «Έμαθα πολλά στη Νάπολι – Ακόμα και στην Ελλάδα την υποστήριζαν» first appeared on ThesSports.
17:06 07/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load