#Γάτα

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πείσει τον Μπερνάρ να μείνει;

sportstonoto.gr
Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη ο Μπερνάρ και να μείνει στον Παναθηναϊκό;Το ρεπορτάζ των πρασίνων από τον Άρη Γάτα…
08:46 15/04/2024

Πώς να Σταματήσετε τη Γάτα σας να Γρατζουνάει την Πόρτα

koolnews.gr
Η γάτα σας γρατζουνάει την πόρτα σας; Μην ανησυχείτε! Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε διάφορες λύσεις για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα. Εκπαίδευση Γάτας: Πώς να Μάθετε στη Γάτα σας να Μην Γρατζουνάει την Πόρτα Η γάτα σας γρατζουνάει την πόρτα; Μην ανησυχείτε! Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να την […] The post Πώς να Σταματήσετε τη Γάτα σας να Γρατζουνάει την Πόρτα appeared first on Koolnews.gr.
14:58 21/03/2024

Φροντίδα Γάτας: Οδηγός για Κάθε Ηλικία

koolnews.gr
Ηλικία Γάτας: Η μέτρηση της ηλικίας μίας γάτας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όχι πάντα με απόλυτη ακρίβεια. Παρακάτω, ας δούμε μερικές μεθόδους: 1. Δόντια: Γατάκια: Τα νεογέννητα γατάκια έρχονται στον κόσμο χωρίς δόντια. Τα πρώτα δόντια, τα λεγόμενα “γάλακτος”, αρχίζουν να εμφανίζονται περίπου στις 2-3 εβδομάδες. Ενήλικες γάτες: Γύρω στους 4-6 μήνες, τα δόντια γάλακτος […] The post Φροντίδα Γάτας: Οδηγός για Κάθε Ηλικία appeared first on Koolnews.gr.
20:58 19/03/2024

Πώς Συμπεριφέρεται η Γάτα σας Όταν Λείπετε;

koolnews.gr
Η συμπεριφορά της γάτας σας όταν μένει μόνη στο σπίτι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, η προσωπικότητα και η ρουτίνα της. Γενικά, οι γάτες: Κοιμούνται: Οι γάτες είναι γνωστές για τον ύπνο τους και μπορούν να περάσουν έως και 16 ώρες την ημέρα κοιμισμένες. Όταν μένουν μόνες, είναι πιθανό να ξαπλώσουν σε άνετα σημεία, […] The post Πώς Συμπεριφέρεται η Γάτα σας Όταν Λείπετε; appeared first on Koolnews.gr.
12:58 12/03/2024

Ανέκδοτο: Η Γάτα και το στύψιμο …! Τρελό γέλιο

koolnews.gr
– “Μέχρι να πάω και να γυρίσω να δεις που θα τη ψοφήσεις τη γάτα. Που ξανακούστηκε να πλένουν τις γάτες!” – “Εγώ θα προσέχω του λέει ο χωρικός.” Στο γυρισμό βρίσκει το χωρικό να κλαίει. – “Δεν σου τα έλεγα εγώ ότι δεν πλένουν τις γάτες;” – “Μα δε μου… ψόφησε στο πλύσιμο, στο […] The post Ανέκδοτο: Η Γάτα και το στύψιμο …! Τρελό γέλιο appeared first on Koolnews.gr.
20:58 06/11/2023

Γάτα: Πώς να μετατρέψετε την ηλικία της γάτας σας σε ανθρώπινα χρόνια

koolnews.gr
Πώς να υπολογίσετε την ηλικία της γάτας σας σε ανθρώπινα χρόνια Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες γατών να μετατρέψουν την ηλικία του κατοικιδίου τους, αλλά μια δημοφιλής διαδικασία χρησιμοποιεί τους μέσους όρους: Στο πρώτο έτος ζωής, υπολογίστε 15 ανθρώπινα χρόνια. Προσθέστε 9 ανθρώπινα χρόνια για το δεύτερο έτος. Για παράδειγμα, μια γάτα 2 […] The post Γάτα: Πώς να μετατρέψετε την ηλικία της γάτας σας σε ανθρώπινα χρόνια appeared first on Koolnews.gr.
11:58 22/09/2023

Γάτα: Με αυτά τα τέσσερα κόλπα θα τη μάθεις να τρώει οτιδήποτε

koolnews.gr
Έχετε προβλήματα να πείσετε τη γάτα σας να δοκιμάσει νέα γατοτροφή; Δεν είστε οι μόνοι. Πολλές γάτες είναι πολύ επιλεκτικές όταν πρόκειται για το τι θα φάνε. Είτε είστε στη διαδικασία αλλαγής της τροφής τους για λόγους υγείας, είτε απλά θέλετε να δώσετε στον τετράποδο φίλο σας περισσότερη ποικιλία, υπάρχουν τρόποι να καταφέρετε αυτή τη […] The post Γάτα: Με αυτά τα τέσσερα κόλπα θα τη μάθεις να τρώει οτιδήποτε appeared first on Koolnews.gr.
09:58 31/08/2023

Γάτα: Γιατί οι γάτες κυνηγούν την ουρά τους;

koolnews.gr
Οι γάτες είναι πλάσματα που αρέσει σε πολλούς ανθρώπους λόγω της ανεξάρτητης και μυστηριώδους φύσης τους. Ένα από τα πιο περίεργα και αξιολάτρευτα χαρακτηριστικά τους είναι ότι κατά καιρούς κυνηγούν την ουρά τους. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να φαίνεται παράξενη και ακατανόητη για εμάς τους ανθρώπους, αλλά για τις γάτες, είναι κάτι φυσιολογικό και ίσως […] The post Γάτα: Γιατί οι γάτες κυνηγούν την ουρά τους; appeared first on Koolnews.gr.
14:58 30/08/2023

Σκύλος – Γάτα: Γιατί να υιοθετήσετε ένα ηλικιωμένο κατοικίδιο;

koolnews.gr
Όταν πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε την υιοθεσία ενός κατοικιδίου, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα γεμάτο ενέργεια κουτάβι ή μία μικρή και παιχνιδιάρα γατούλα. Ωστόσο, υπάρχει μια ομάδα κατοικιδίων που συχνά παραγνωρίζεται και χρειάζεται εξίσου πολύ την αγάπη και τη φροντίδα μας: τα ηλικιωμένα κατοικίδια. Υιοθετώντας ένα ηλικιωμένο κατοικίδιο, προσφέρετε σε […] The post Σκύλος – Γάτα: Γιατί να υιοθετήσετε ένα ηλικιωμένο κατοικίδιο; appeared first on Koolnews.gr.
12:58 17/08/2023

Γάτα και Παιδί: Τα πλεονεκτήματα να μεγαλώνουν τα παιδιά μαζί με γάτα στο σπίτι

koolnews.gr
Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει την ξεχωριστή σχέση που μπορεί να αναπτύξει ένα παιδί με τη γάτα του. Οι γάτες μπορούν να γίνουν πολύτιμες σύντροφοι και να προσφέρουν αμέτρητα οφέλη στην ανάπτυξη και την ευεξία των παιδιών. Ας δούμε μερικά από αυτά: Εκπαίδευση στην ευθύνη: Η φροντίδα μιας γάτας απαιτεί υπομονή, δέσμευση και χρόνο. Τα παιδιά […] The post Γάτα και Παιδί: Τα πλεονεκτήματα να μεγαλώνουν τα παιδιά μαζί με γάτα στο σπίτι appeared first on Koolnews.gr.
07:58 15/07/2023

Γάτα προκάλεσε φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη

Newsit
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (3.7.2023) σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν ξέσπασε φωτιά εξαιτίας μίας γάτας. Σύμφωνα με το grtimes, η φωτιά ξέσπασε στις 6 το πρωί στην οδό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, σε σημείο που υπάρχει υποσταθμός της ΔΕΗ. Η πυρκαγιά προκλήθηκε έπειτα από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή όταν μία ... Περισσότερα To άρθρο Γάτα προκάλεσε φωτιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:00 03/07/2023

BBC: Γάτα διακόπτει συνέντευξη και γίνεται viral

neolaia.gr
Την ώρα που η δημοσιογράφος την ρώτησε για τα μελλοντικά σχέδια του πρίγκιπα Χάρι η γάτα της ιστορικού πετάχτηκε πάνω της.
22:46 06/06/2023

Η προσωπική επικράτηση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα Τσίπρα και το παρασκήνιο

NewsBomb
Η «Γάτα της Ηρώδου Αττικού» αποκαλύπτει το παρασκήνιο από το τηλεφώνημα Τσίπρα στον Μητσοτάκη μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Νέας…Περισσότερα...
13:24 22/05/2023

Απολαυστικό βίντεο: Γάτα βοηθά μωρό να κάνει τα πρώτα του βήματα

mothersblog.gr
Ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι τα οφέλη της συνύπαρξης γάτας-παιδιού είναι περισσότερα από όσα είχατε σκεφτεί.Περισσότερα...
16:04 17/05/2023

Τι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις και γιατί δεν αγχώνονται στην κυβέρνηση

NewsBomb
Η «Γάτα της Ηρώδου Αττικού» αποκαλύπτει τα στοιχεία των τελευταίων δημοσκοπήσεων που έχουν στα χέρια τους τα κυβερνητικά στελέχη και…Περισσότερα...
12:14 17/05/2023

Αρτέμιδα: Γάτα προστατεύει το σπίτι της από ένα φίδι – Βίντεο από την “μάχη”

irafina.gr
Ένα βίντεο ανέβασε μία κάτοικος από την περιοχή της Μισοβαρδας στην Αρτέμιδα Στο  βίντεο εμφανίζεται μία γάτα να δίνει “μάχη” με ένα φίδι ακριβώς έξω από το σπίτι που διαμένει με την οικογένειά της. Η γυναίκα που τραβάει το εν λόγω βίντεο μάλιστα γράφει: “Φίδια έξω από το σπίτι μας στη περιοχή Μισοβαρδα Αρτεμιδα. Έχουμε […]
14:52 13/05/2023

Το πιο γλυκό βίντεο: Γάτα έχει αδυναμία στο μωρό και δεν το αφήνει από τα μάτια της

mothersblog.gr
Αυτή είναι η ιστορία του Wilbur και του Charlie.Περισσότερα...
19:02 10/05/2023

Βρετανία: Γάτα «διαρρήκτης» αναστατώνει τη γειτονιά

naftemporiki.gr
Μέσω Facebook αναζητεί μία γυναίκα τους ιδιοκτήτες δεκάδων αντικειμένων, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της έπειτα από σειρά… επιδρομών του κατοικίδιού της στη γειτονιά όπου διαμένει, στο Ντέρμπι του Ηνωμένου… Βρετανία: Γάτα «διαρρήκτης» αναστατώνει τη γειτονιά - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
23:24 01/05/2023

Πάτρα: Απίστευτο! Γάτα μένει φυλακισμένη σε κλουβί, σε ισόγειο μαγαζί που νοικιάζεται

thebest.gr
Ένα πραγματικό μαρτύριο βιώνει μία γάτα που βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα κλουβί, σε ένα άδειο ισόγειο κατάστημα που ενοικιάζεται στο κέντρο της Πάτρας (τα στοιχεία είναι στη διάθεση του thebest.
14:22 11/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load