#Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Μαραθώνας: Πρώτη επίσημη τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (φωτό)

irafina.gr
Την Τετάρτη 20/3/2024, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Μαραθώνος, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου που βρίσκεται στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου. Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αποτίμηση της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 3/3/2024, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Στη συνέχεια, τέθηκαν υπό συζήτηση προτάσεις για […]
10:46 24/03/2024

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Υποκλίνομαι μπροστά σε αυτήν την εικόνα» – Η ανάρτηση με την εγγονή της και την μητέρα της

tlife.gr
Η Φιλαρέτη Κομνηνού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου έκανε μια τρυφερή To άρθρο Φιλαρέτη Κομνηνού: «Υποκλίνομαι μπροστά σε αυτήν την εικόνα» – Η ανάρτηση με την εγγονή της και την μητέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 08/03/2024

Μήνυμα Γκουτέρες για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: H νομική ισότητα απέχει περίπου τριακόσια χρόνια

sofokleousin.gr
Μήνυμα Γκουτέρες για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: H νομική ισότητα απέχει περίπου τριακόσια χρόνιαvdounis Παρ., 08/03/2024 - 07:22
07:28 08/03/2024

ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ: Έχει λόγο ύπαρξης ο φεμινισμός το 2024;

tovima
Τι συμβολίζει η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και γιατί ο όρος «φεμινισμός» έχει αρνητικό πρόσημο μέχρι σήμερα; Όλες οι απαντήσεις στο podcast TO BHMA ΣΗΜΕΡΑ
07:00 08/03/2024

Εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης για την Ημέρα της Γυναίκας

alexpolisonline.com
Ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σας καλούν την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι παρακάτω κυρίες, που διακρίθηκαν για το υψηλού επιπέδου έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας:Αλεξάκη Δανάη, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο κάτω Παγκράτιο.Κουκουρίκου Θεοδώρα, εκπαιδευτικόςΚελίδου Νίκη, πρόεδρος Δ.Σ. ΚΥΚΛΩΠΑΣ Α.Ε.Δημοπούλου Μαίρη, αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Αλεξανδρούπολης.Σκάβδη Ελένη, δημοσιογράφος - συγγραφέας.Τη βραδιά θα πλαισιώσει μουσικά ο ταλαντούχος πιανίστας Γιώργος Θεολογίδης α
04:53 08/03/2024

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Οι διεκδικήσεις και η σημασία τους στη σύγχρονη εποχή

neolaia.gr
8 Μαρτίου - Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Μία ιστορική αναδρομή στα σημαντικότερα γεγονότα των διεκδικήσεων του γυναικείου κινήματος, σε συνεργασία με το WE LEAD, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό για τη μείωση του έμφυλου χάσματος στον χώρο της τεχνολογίας.
00:46 08/03/2024

Με μοναδικές συνθέσεις και αμέτρητα λουλούδια θα γιορτάσουν οι Θεσσαλονικείς την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

paraskhnio.gr
Με διάφορες συνθέσεις λουλουδιών αλλά και με πολύ αγάπη θα γιορτάσουν οι Θεσσαλονικείς την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου. Διαβάστε περισσότερα karfitsa.gr Το άρθρο Με μοναδικές συνθέσεις και αμέτρητα λουλούδια θα γιορτάσουν οι Θεσσαλονικείς την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
00:28 07/03/2024

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Τετράωρη στάση εργασίας – Ποιες ώρες θα ισχύει

neolaia.gr
Σκοπός της στάσης εργασίας είναι η συμμετοχή στη συγκέντρωση για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας που είναι προγραμματισμένη στις 12.00 στην πλατεία Κλαθμώνος.
19:46 05/03/2024

Τόνια Σωτηροπούλου: Κομψή εμφάνιση σε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες

okmag.gr
Στην official boutique της Breitling στο κέντρο της Αθήνας, συγκεντρώθηκαν γυναίκες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Με την σύμπραξη των Women on Top και Women Act αλλά και σε συνεργασία με την αθηΝΕΑ, που επιμελήθηκαν το βιβλίο «Είμαι επικίνδυνη», έγινε το έναυσμα για ένα #squadtalk σχετικά με την επαγγελματική ισότητα των δύο φύλων. Με αφορμή την Ημέρα της […] The post Τόνια Σωτηροπούλου: Κομψή εμφάνιση σε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες appeared first on OK! Magazine.
11:14 21/03/2023

Vera Wang: Εντυπωσιάζει με τη νεανική λάμψη της στα 73 της χρόνια

instyle.gr
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος φίλος της Vera Wang καθώς φαίνεται ότι δεν περνά μέρα από πάνω της. Η σχεδιάστρια μόδας, παρά τα 73 της χρόνια, δείχνει αγέραστη ενώ η νεανική της όψη εντυπωσιάζει. Την Τετάρτη, Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η Vera Wang θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα και ανέβασε μία φωτογραφία-πορτρέτο. Η επιδερμίδα […] The post Vera Wang: Εντυπωσιάζει με τη νεανική λάμψη της στα 73 της χρόνια appeared first on InStyle.
21:34 10/03/2023

Ίδρυμα Ζογγολόπουλου: Τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας με το περίφημο γλυπτό του καλλιτέχνη «Κόρη με στάμνα»

monopoli.gr
Με το γλυπτό του Γιώργου Ζογγολόπουλου, «Κόρη με στάμνα», μια γυναικεία μορφή που μεταφέρει νερό, το οποίο και βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, στέλνει το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου το δικό του μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.
15:22 09/03/2023

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: νέα καμπάνια της Interamerican με κεντρικά πρόσωπα δύο ασφαλιστικές συμβούλους

naftemporiki.gr
Με το μήνυμα «Ενδυναμώνουμε τις γυναίκες. Ονειρευόμαστε και προχωράμε προς ένα ισότιμο μέλλον», η Interamerican επέλεξε φέτος να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Κεντρικά πρόσωπα της καμπάνιας ευαισθητοποίησης είναι η… Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: νέα καμπάνια της Interamerican με κεντρικά πρόσωπα δύο ασφαλιστικές συμβούλους - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:00 09/03/2023

Cindy Crawford: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα και τις γιαγιάδες της – Η πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

instyle.gr
H Cindy Crawford συνήθως μοιράζεται με τους ακολούθους της στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ή με τα παιδιά της είτε και με τον σύζυγό της, Rande Gerber. Ωστόσο, το 57χρονο top model επέλεξε να κάνει μία πιο προσωπική ανάρτηση τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, καθώς ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία στην οποία ποζάρει […] The post Cindy Crawford: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τη μητέρα και τις γιαγιάδες της – Η πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία appeared first on InStyle.
10:06 09/03/2023

Σπρέι πιπεριού χρησιμοποίησε η αστυνομία σε πορεία για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στην Κωνσταντινούπολη

Newsit
Μέχρι και σπρέι πιπεριού χρησιμοποίησε η αστυνομία στην Τουρκία για να διαλύσει μια ομάδα διαδηλωτών εν μέσω πορείας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που θα κατέληγε στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Γυναίκες σφύριζαν και φώναζαν «Δεν σιωπούμε, δεν φοβόμαστε, δεν υποτασσόμαστε», καθώς έσπρωχναν ασπίδες των ΜΑΤ, πυροδοτώντας συμπλοκές με την αστυνομία της Τουρκίας, ... Περισσότερα To άρθρο Σπρέι πιπεριού χρησιμοποίησε η αστυνομία σε πορεία για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στην Κωνσταντινούπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:52 08/03/2023

Πάτρα: Νέα πορεία στο κέντρο της πόλης - Άναψαν καπνογόνα

NewsBomb
Πάτρα: Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και της τραγωδίας των ΤεμπώνΠερισσότερα...
20:00 08/03/2023

Πέντε σπουδαίες Ελληνίδες φεμινίστριες που αξίζει να γνωρίζεις

neolaia.gr
Ένα αφιέρωμα σε πέντε προσωπικότητες που έδωσαν το δικό τους στίγμα στον εγχώριο φεμινισμό, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας 2023.
14:54 08/03/2023

Η διοίκηση της UNI-PHARMA & InterMed, τιμά την Ημέρα της Γυναίκας με δωρεάν εξετάσεις υγείας, προς όλες τις εργαζόμενες 

Zougla
Η Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας στις 8 Μαρτίου αποτελεί μία ακόμα καλή αφορμή για να σκεφτούμε και να...
13:06 08/03/2023

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μάρα Ζαχαρέα, Μάρω Βαμβουνάκη και Βάσω Βαρτελά μιλούν στον Ε.Τ.

eleftherostypos.gr
Η 8η Μαρτίου ορίστηκε, το 1977, από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, ως Παγκόσμια Ημέρα για τα δικαιώματα της Γυναίκας και τη Διεθνή Ειρήνη. Με την ευκαιρία του εορτασμού αυτής της ημέρας, τέσσερις Ελληνίδες με σημαντικό έργο μοιράζονται μαζί μας τις σκέψεις τους γι’ αυτή τη σπουδαία μέρα! Είναι γυναίκες παράδειγμα προς μίμηση στον τομέα που […] Το άρθρο Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μάρα Ζαχαρέα, Μάρω Βαμβουνάκη και Βάσω Βαρτελά μιλούν στον Ε.Τ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:04 08/03/2023

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Λόγια αγάπης, έμπνευσης και δύναμης από 10 διάσημες γυναίκες

naftemporiki.gr
Δέκα ξεχωριστές δηλώσεις από διάσημες γυναίκες που αποτελούν πηγή έμπνευσης και δύναμης με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μισέλ Ομπάμα: “Δεν υπάρχει όριο σε τι μπορούμε να καταφέρουμε… Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: Λόγια αγάπης, έμπνευσης και δύναμης από 10 διάσημες γυναίκες - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
10:32 08/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load