#Πάνος Θεοδώρου

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πέθανε ο 29χρονος διαιτητής Πάνος Θεοδώρου

fosonline.gr
Πέθανε ο 29χρονος διαιτητής Πάνος Θεοδώρου σε εργατικό ατύχημα στην Κύπρο.
14:46 05/10/2023

Διακοπές με άρωμα Survivor: Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος και Πάνος Θεοδώρου κάνουν τα μπάνια τους στο Λιτόχωρο

okmag.gr
Μπορεί να συμμετείχαν σε διαφορετικά Survivor, ωστόσο οι κοινές τους εμπειρίες τους έχουν οδηγήσει να κάνουν στενή παρέα. Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον Βασίλη Σίμο και τον Πάνο Θεοδώρου που αποφάσισαν να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Λιτόχωρο Πιερίας. Ο φωτογραφικός φακός του okmag τους απαθανάτισε στο γνωστό beach bar της […] The post Διακοπές με άρωμα Survivor: Γιάννης Σπαλιάρας, Βασίλης Σίμος και Πάνος Θεοδώρου κάνουν τα μπάνια τους στο Λιτόχωρο appeared first on OK! Magazine.
21:58 12/08/2023

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενες από την κλίκα της συμφοράς»

zappit.gr
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Πάνος Θεοδώρου «εισέβαλαν» στο Καλό Μεσημεράκι και συζήτησαν με τον Νίκο Μουτσινά για τις τελευταίες […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Ελευθερία και η Ευρυδίκη είναι κατευθυνόμενες από την κλίκα της συμφοράς» appeared first on Zappit.
16:30 08/03/2023

Πάσχα 2020: Η καραντίνα θέλει καλοπέραση - Τι θα δούμε απόψε στην τηλεόραση

ieidiseis.gr
Φέτος το Πάσχα «Μένουμε σπίτι». Τι επέλεξαν τα τηλεοπτικά κανάλια για να μας κρατήσουν παρέα, σήμερα.Ιδιαίτερες οι συνθήκες που θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα. Χωρίς ταξίδι στο χωριό, χωρίς μεγάλες παρέες, χωρίς καν αρνί στη σούβλα! Ωστόσο, η καραντίνα θέλει καλοπέραση. Έτσι, ακόμη κι από το σπίτι, μπορούμε να περάσουμε καλά, με τη βοήθεια (και) των τηλεοπτικών καναλιών. Αν και το πρόγραμμα δεν είναι πλούσιο το βράδυ της Κυριακής, μπορούμε να απολαύσουμε, στην ΕΡΤ, αφιερώματα σε αγαπημένους καλλιτέχνες. Οι υπόλοιποι τηλεοπτικοί σταθμοί στηρίζουν το πρόγραμμά τους σε παλιές ελληνικές και ξένες ταινίες, βιντεοσκοπημένες συναυλίες προηγούμενων ετών και επαναλήψεις παλιότερων τηλεοπτικών σειρών.
10:17 19/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load