#Πάουλο Κοέλιο

Πάουλο Κοέλιο: «Μην σπαταλάτε χρόνο σε επεξηγήσεις, oι άνθρωποι ακούν μόνο ό,τι θέλουν να ακούσουν».

koolnews.gr
Ο Paulo Coelho: Μια φωνή που αγγίζει εκατομμύρια Ο Paulo Coelho, ένας από τους πιο δημοφιλείς και αμφιλεγόμενους συγγραφείς της εποχής μας, έχει καταφέρει να αγγίξει τις ζωές εκατομμυρίων αναγνωστών σε όλο τον κόσμο. Τα βιβλία του, γεμάτα με σοφία, αισιοδοξία και πνευματικότητα, έχουν μεταφραστεί σε 81 γλώσσες και έχουν πουλήσει πάνω από 225 εκατομμύρια […] The post Πάουλο Κοέλιο: «Μην σπαταλάτε χρόνο σε επεξηγήσεις, oι άνθρωποι ακούν μόνο ό,τι θέλουν να ακούσουν». appeared first on Koolnews.gr.
21:58 02/04/2024

Πάουλο Κοέλιο: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο αισόδοξος «αλχημιστής» - Τα 20 μαθήματα ζωής που μας δίδαξε

Skai.gr
Σήμερα κλείνει τα 76 του χρόνια ο Πάουλο Κοέλιο, ένας από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς της γενιάς του, του οποίου το έργο και οι απόψεις παραμένουν πάντα επίκαιρες και μάς εμπνέουν
15:37 24/08/2023

Τεχνολογική επανάσταση στην Ελλάδα – Ξένοι κολοσσοί επενδύουν σε Cloud και Data Centers

empisteutiko.gr
Τα όμορφα ηλιοβασιλέματα χρειάζονται συννεφιασμένους ουρανούς, λέει ο διάσημος συγγραφέας Πάουλο Κοέλιο. Στην Ελλάδα, παρότι γνωρίζουμε καλά από πανέμορφα ηλιοβασιλέματα σε καταγάλανους ουρανούς, βλέπουμε ότι τα σύννεφα είναι αυτό που χρειάζεται για την προσέλκυση επενδύσεων, την ανάπτυξη και τις υπερσύγχρονες υποδομές. Για μια θέση σε αυτά τα σύννεφα της Ελλάδας, το τελευταίο διάστημα διαγκωνίζονται οι […] The post Τεχνολογική επανάσταση στην Ελλάδα – Ξένοι κολοσσοί επενδύουν σε Cloud και Data Centers appeared first on Empisteutiko.gr.
20:02 20/12/2022

Κοέλιο: «Δεν φταίνε οι απλοί Ρώσοι πολίτες για τον πόλεμο!»

diaforetiko.gr
Κοέλιο: «Δεν φταίνε οι απλοί Ρώσοι πολίτες για τον πόλεμο!» «Η κρίση της Ουκρανίας είναι μια βολική δικαιολογία για τη ρωσοφοβία», έγραψε ο κορυφαίος συγγραφέας, Πάουλο Κοέλιο, σε ανάρτησή του στο Twitter, μιλώντας για τις προκαταλήψεις που δημιουργούνται κατά του ρωσικού πληθυσμού. Με αφορμή των πόλεμο στην Ουκρανία, ο Πάουλο Κοέλιο μιλά για τον διχασμό, που […]
23:16 13/03/2022

Πάουλο Κοέλιο: 15 ατάκες από τον συγγραφέα που επηρέασε την ζωή πολλών ανθρώπων

Newsit
Ένας από τους πιο εμπορικούς συγγραφείς της εποχής μας, ο οποίος χαρακτηρίζεται για το όραμα του για τον κόσμο αλλά και για την ακλόνητη αισιοδοξία του. Λίγα λόγια και τα πιο εμπνευσμένα αποφθέγματα του Πάουλο Κοέλιο. Γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1947 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Ως παιδί αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και οι ... Περισσότερα To άρθρο Πάουλο Κοέλιο: 15 ατάκες από τον συγγραφέα που επηρέασε την ζωή πολλών ανθρώπων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:04 25/08/2021

Τα γενέθλια του «Αλχημιστή» Πάουλο Κοέλιο: 10 περιβόητες φράσεις του διάσημου συγγραφέα

NewsBomb
Ο Πάουλο Κοέλιο έχει δεχθεί ανελέητο «τρολάρισμα» για τα διάσημα γνωμικά του.Περισσότερα...
13:46 24/08/2021

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Sport24
Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ. Ο Κώστας Κεντέρης είχε οραματιστεί αυτόν τον τελικό τόσες και τόσες φορές πριν να τον τρέξει, διαβάζοντας Πάουλο Κοέλιο.
09:15 29/09/2020

Γ. Σαββίδης: "Οι κύκλοι κλείνουν"

Sport24
Το απόφθεγμα του Πάουλο Κοέλιο που χρησιμοποίησε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ερμηνεύεται ως αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ με την ομάδα να ολοκληρώνει τον κύκλο της.
18:51 02/07/2020

Γιώργος Αγγελόπουλος : O «Nτάνος» μένει σπίτι με… Κοέλιο

in.gr
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μένει κι αυτός σπίτι και διαβάζει Πάουλο Κοέλιο
22:03 27/03/2020

Ο Πάουλο Κοέλιο «πέταξε» βιβλίο που είχε γράψει με τον Κόμπι Μπράιαντ: «Θα γράψω ένα άλλο αυτό δεν έχει νόημα πια»

pronews.gr
Είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος της προσωπικότητας του Κόμπι Μπράιαντ. Το ταλέντο του ήταν αδιαμφισβήτητο, όμως η λάμψη του δεν πήγαζε μόνο από αυτό. Ο Κόμπι Μπράιαντ δεν έγινε είδωλο μόνο για τις επιδόσεις του με τους Λέικερς. Ήταν κάτι παραπάνω από αθλητής του NBA και έγινε κάτι ακόμα περισσότερο όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Η αγάπη του για τα παιδιά και οι κάθε είδους δραστηριότητες για την ευτυχία του, δίχως να το διαφημίζει και να αυτοπροβάλεται, ήταν το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα του. Πολλοί είπαν ότι «ο κόσμος θα είναι πιο φτωχός δίχως τον Κόμπι» και δεν είχαν καθόλου άδικο, καθώς καθημερινά αποκαλύπτονται δραστηριότητές του, που μόνο θαυμασμό θα μπορούσαν να π
06:28 28/01/2020

«Πάουλο Κοέλιο» – Ένα έξοχο βιογραφικό δράμα στην ΕΡΤ2

ert.gr
Τη βιογραφική δραματική ταινία «Πάουλο Κοέλιο» (Paulo Coelho’s Best Story / The Pilgrim), συμπαραγωγής Βραζιλίας-Ισπανίας 2014, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019, στις 23:00. Σκηνοθεσία: Ντανιέλ Ογκούστο. Παίζουν: Χούλιο Αντράντε, Παθ Βέγα, Ραβέλ Αντράντε, Φαμπιάνα Γουλελμέτι. Διάρκεια: 101΄ Υπόθεση: Το παγκόσμιο φαινόμενο που ονομάζεται «Πάουλο Κοέλιο» δεν ήταν www.ert.gr
01:18 21/11/2019

30 από τις πιο σοφές φράσεις του Πάουλο Κοέλιο που δεν σταματούν να εμπνέουν την ανθρωπότητα

tromaktiko.gr
Ο Πάουλο Κοέλιο (Paulo Coelho de Souza, 25 Αυγούστου 1947) είναι Βραζιλιάνος συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Φοίτησε στην νομική αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του το 1970 για να ταξιδέψει σε Μεξικό, Περού, Βολιβία, Χιλή, στην Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στη Βραζιλία και άρχισε να γράφει στίχους για μουσική. Φυλακίστηκε για λίγο καιρό το 1974 για υπονομευτικές δραστηριότητες κατά της βραζιλιάνικης δικτατορίας. Παρότι Χριστιανός Καθολικός, τα κείμενά του συνδυάζουν με ένα ιδ The post 30 από τις πιο σοφές φράσεις του Πάουλο Κοέλιο που δεν σταματούν να εμπνέουν την ανθρωπότητα appeared first on tromaktiko.
13:56 06/11/2019

30 από τις πιο σοφές φράσεις του Πάουλο Κοέλιο που δεν σταματούν να εμπνέουν την ανθρωπότητα.

tromaktiko.gr
Ο Πάουλο Κοέλιο (Paulo Coelho de Souza, 25 Αυγούστου 1947) είναι Βραζιλιάνος συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Φοίτησε στην νομική αλλά εγκατέλειψε τις σπουδές του το 1970 για να ταξιδέψει σε Μεξικό, Περού, Βολιβία, Χιλή, στην Ευρώπη και την Βόρεια Αφρική. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στη Βραζιλία και άρχισε να γράφει στίχους για μουσική. Φυλακίστηκε για λίγο καιρό το 1974 για υπονομευτικές δραστηριότητες κατά της βραζιλιάνικης δικτατορίας. Παρότι Χριστιανός Καθολικός, τα κείμενά του συνδυάζουν με ένα ιδ The post 30 από τις πιο σοφές φράσεις του Πάουλο Κοέλιο που δεν σταματούν να εμπνέουν την ανθρωπότητα. appeared first on tromaktiko.
10:11 27/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load