#Πεπ Γκουαρντιόλα

Διήμερο ρεπό για τους παίκτες της Σίτι

pressaris.gr
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι έχουν ρεπό για δύο ημέρες καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις ενός γεμάτου προγράμματος αγώνων, δήλωσε ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα ενόψει του επόμενου αγώνα τους στην Premier League. The post Διήμερο ρεπό για τους παίκτες της Σίτι appeared first on pressaris.gr.
15:09 22/04/2024

Έδιωξε τους παίκτες του ο Γκουαρντιόλα: «Μείνετε στο σπίτι…»

in.gr
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι… έδιωξε τους παίκτες του.
15:02 22/04/2024

Κόουλ Πάλμερ: Πώς ο Γκουαρντιόλα «ευεργέτησε» την Τσέλσι… (vids, pic)

in.gr
O Πεπ Γκουαρντιόλα είναι κατά γενική ομολογία ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως φαίνεται να έχει υποπέσει σε ένα μεγάλο λάθος. Και αυτό έχει ονοματεπώνυμο...
11:01 22/04/2024

Υπάρχει ήδη φαβορί για την διαδοχή του Πεπ στην Μάντσεστερ Σίτι

aek1924.gr
Στην Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παραμείνει στους πολίτες και μετά την λήξη του συμβολαίου του, το 2025. Την επόμενη ημέρα ακόμα και στο σενάριο που αυτή είναι χωρίς τον Πεπ Γκουαρντιόλα σχεδιάζουν στην Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα μάλιστα με το Relevo εντός του αγγλικού συλλόγου δεν υπάρχει μεγάλη […] The post Υπάρχει ήδη φαβορί για την διαδοχή του Πεπ στην Μάντσεστερ Σίτι appeared first on AEK1924.gr.
19:38 19/04/2024

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

in.gr
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...
14:00 18/04/2024

Γκουαρντιόλα: «Τρία γκολ στο Μπερναμπέου, είναι κάτι πολύ δυνατό»

matrix24.gr
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίσθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγο μετά το τέλος του συναρπαστικού προημιτελικού του Champions League με την Ρεάλ στην Μαδρίτη. Οι «μερένχες» παραχώρησαν ισοπαλία 3-3 στους «πολίτες» με τον Καταλανό προπονητή, να δηλώνει: [...]
12:46 10/04/2024

Γκουαρντιόλα: «Ο Ντε Μπρόινε έκανε εμετό στα αποδυτήρια»

filathlos.gr
Γκουαρντιόλα: «Ο Ντε Μπρόινε έκανε εμετό στα αποδυτήρια» 09/04/2024 Τις απορίες για την απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε έλυσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα λίγο πριν από την σέντρα του πρώτου προημιτελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Έκανε εμετούς. Δεν ένιωθε καλά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει έστω και λίγο. Είχαμε μία συνάντηση και μου είπε ότι ήταν έτοιμος. Όταν φτάσαμε στο γήπεδο, έκανε εμετό στα αποδυτήρια. Δεν είναι καλά», δήλωσε ο τεχνικός της Σίτι. 
22:46 09/04/2024

Γκουαρντιόλα: «Αυτό που έχει σημασία είναι η Άστον Βίλα»

pressaris.gr
«Το παν είναι να κερδίζουμε παιχνίδια, αυτό πρέπει να κάνουμε». Λόγια του Πεπ Γκουαρντιόλα, σήμερα (2/4) σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού (3/4) αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Άστον Βίλα. The post Γκουαρντιόλα: «Αυτό που έχει σημασία είναι η Άστον Βίλα» appeared first on pressaris.gr.
20:09 02/04/2024

Στο μυαλό του Γκουαρντιόλα ο τελικός με την Άρσεναλ

pressaris.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι στη μάχη για να πάρει δύο τρόπαια στο Γουέμπλεϊ αυτή τη σεζόν, αλλά ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι όλη του η εστίαση είναι στη σύγκρουσή της στην Premier League με την Άρσεναλ στο τέλος του μήνα, έναν αγώνα που περιγράφεται ως «τελικός». The post Στο μυαλό του Γκουαρντιόλα ο τελικός με την Άρσεναλ appeared first on pressaris.gr.
13:09 18/03/2024

Premier League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Άνφιλντ», κερδισμένη η Άρσεναλ!

blueskytv.gr
Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι στο «Άνφιλντ», μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League, με ουσιαστικά κερδισμένη την Άρσεναλ, η οποία είναι πρώτη, με διαφορά γκολ, στη βαθμολογία, σ’ ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον Στόουνς […] Premier League: Ισόπαλο το ντέρμπι στο «Άνφιλντ», κερδισμένη η Άρσεναλ! on BLUE SKY.
22:46 10/03/2024

Γκουαρντιόλα: «Θέλω να αναλάβω μια εθνική ομάδα και να ζήσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο»

pressaris.gr
Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει κάποια εθνική ομάδα, ώστε να ζήσει την εμπειρία ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι κατά πολλούς ο πιο επιτυχημένος προπονητής των τελευταίων ετών. Στα 16 χρόνια της προπονητικής του καριέρας, έχει κατακτήσει 37 τρόπαια. Πρωταγωνίστησε στη χρυσή εποχή της Μπαρτσελόνα, […] The post Γκουαρντιόλα: «Θέλω να αναλάβω μια εθνική ομάδα και να ζήσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο» appeared first on pressaris.gr.
23:09 23/02/2024

Μάντσεστερ Σίτι-Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει σημασία να κοιτάζω το ταμπλό…»

el.gr
Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιστρέψει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αύριο (10/2) με μια εντός έδρας νίκη επί της Έβερτον, αν και ο προπονητής Πεπ Γκουαρντιόλα είπε ότι προτιμούσε να δει πού βρίσκεται η ομάδα του μόλις ολοκληρωθεί η αγωνιστική. Το άρθρο Μάντσεστερ Σίτι-Γκουαρντιόλα: «Δεν έχει σημασία να κοιτάζω το ταμπλό…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
20:09 09/02/2024

Γκουαρντιόλα σε Ρεάλ Μαδρίτης: «Επικοινωνήστε με τη Σίτι για τον Χάαλαντ και ρωτήστε…»

fosonline.gr
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, απάντησε στις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ.
16:47 05/02/2024

FIFA The Best 2023: Κορυφαίος προπονητής στον κόσμο ο Πεπ Γκουαρντιόλα

filathlos.gr
FIFA The Best 2023: Κορυφαίος προπονητής στον κόσμο ο Πεπ Γκουαρντιόλα 15/01/2024 Κορυφαίος προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στα βραβεία The Best της FIFA μετά την εκπληκτική σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι στην οποία κατέκτησε την Premier League, το FA Cup, το Champions League, το UEFA Super Cup και το Club World Cup. Ο Καταλανός τεχνικός νίκησε στην σχετική ψηφοφορία τους Σιμόνε Ιντζάγκι που οδήγησε την Ίντερ στον τελικό του Champions League και τον Λουτσιάνο Σπαλέτι που κατέκτησε την Serie A με την ύστερα από 33 χρόνια αναμονής. Μετά την βράβευσή του, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με τους ιδιοκτήτες της Μάντσε
22:46 15/01/2024

Τέβες: «Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ετσεβέρι»

aek1924.gr
Για τον Κλαούντιο Ετσεβέρι, τον οποίο έχει κλείσει η Μάντσεστερ Σίτι, μίλησε ο Κάρλος Τέβες, με τον Αργεντίνο να αναφέρει πως ο 18χρονος θα κάνει λαμπρή καριέρα Ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε τον παίκτη που μελλοντικά θα πάρει τη θέση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Σίτι στο πρόσωπο του Κλαούντιο Ετσεβέρι. Ο […] The post Τέβες: «Θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Ετσεβέρι» appeared first on AEK1924.gr.
21:37 12/01/2024

Ο Γκουαρντιόλα μεγαλώνει τον μύθο του

protagon.gr
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων ήταν το πέμπτο τρόπαιο που κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι μέσα 2023. Ακόμη μια πιστοποίηση της ομάδας - φαινόμενο που έχει δημιουργήσει η ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ακόμη ένα παράσημο για τον προπονητή που άνοιξε νέους ορίζοντες στο πιο δημοφιλές παιχνίδι The post Ο Γκουαρντιόλα μεγαλώνει τον μύθο του appeared first on Protagon.gr.
13:09 23/12/2023

Premier League- Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Η ώρα και το κανάλι για το μεγάλο ντέρμπι

eretikos.gr
Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: Η ώρα του μεγάλου Αγγλικού ντέρμπι πλησιάζει, με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Λίβερπουλ στο «Etihad Stadium» για την 13η αγωνιστική της Premier League σε ένα παιχνίδι που θα τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων των φίλαθλων. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα βρεθεί απέναντι στον Γιούργκεν Κλοπ για μία ακόμα φορά, […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
07:58 25/11/2023

Γκουαρντιόλα: «Κάθε σεζόν είναι όλο και πιο σκληρή στην Premier League»

to10.gr
Με την Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκεται δύο θέσεις μακριά από την κορυφή της Premier League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τόνισε την αύξηση της δυναμικής όλων των ομάδων του πρωταθλήματος.
20:46 03/11/2023

Premier League: Επέστρεψε στις νίκες η Σίτι, «αέρας» η Νιούκαστλ

pressaris.gr
Μετά από 2 σερί ήττες στην Premier League, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά το Δεκέμβριο του 2018 και τρεις στα τέσσερα τελευταία ματς που έδωσε, η Μάντσεστερ Σίτι «επέστρεψε στα «τρίποντα». Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 της Μπράιτον, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στους […] The post Premier League: Επέστρεψε στις νίκες η Σίτι, «αέρας» η Νιούκαστλ appeared first on pressaris.gr.
20:09 21/10/2023

Μάντσεστερ Σίτι: Επιστρέφει στη δράση ο Γκουαρντιόλα

fosonline.gr
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση του. 
14:46 14/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load