#Περιφέρεια Αττικής

Νίκος Χαρδαλιάς: «Ολιστικό σχέδιο από την Περ. Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας»

blueskytv.gr
Τους τρεις βασικούς άξονες για το νέο μεγάλο σχέδιο έργων που εκπονεί η Περιφέρεια Αττικής, με σκοπό την ανάδειξη και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο παρουσίασε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα συγχρηματοδοτούμενα έργα της Περιφέρειας σε συνεργασία με το […] Νίκος Χαρδαλιάς: «Ολιστικό σχέδιο από την Περ. Αττικής για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας» on BLUE SKY.
16:46 24/04/2024

Ραφήνα: Επιστολή του Συλλ. Γονέων του 1ου Γυμνασίου σε Δήμο, Πρωθυπουργό, Περιφέρεια & Υπουργείο Υποδομών – “Ζητάμε τα αυτονόητα”

irafina.gr
Επιστολή απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ραφήνας προς το Δήμο κ προς τη Γ.Γ Πρωθυπουργού, την Περιφέρεια Αττικής, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει: “Να ξεθάβεις την αλήθεια κάτω απ’ τα ερείπια του αυτονόητου…Να ποια είναι η τέχνη των ρεαλιστών». (Μπ. Μπρεχτ) […]
09:46 24/04/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: Στα εγκαίνια του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Κορωπίου - Παιανίας - "Με ολιστικές παρεμβάσεις αναβαθμίζουμε την Ανατολική Αττική"

Παραπολιτικά
Το μακρόπνοο αυτό έργο, προϋπολογισμού 112,9 εκατ. ευρώ, κατασκευάστηκε μέσα από την αξιοποίηση πόρων του ΕΣΠΑ από την Περιφέρεια Αττικής με Φορέα Λειτουργίας την ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των δυο εμπλεκόμενων φορέων και του Δήμου Κρωπίας
15:01 23/04/2024

Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Ωδείο Αθηνών για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων: Δεν ξεχνώ – Διεκδικώ

olympia.gr
Στο Ωδείο Αθηνών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μνήμης που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδoς, με αφορμή την 109η Επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, των κομμάτων, των δικαστικών και στρατιωτικών Αρχών, του πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας στην Ελλάδα Τιγκράν Μκρτσιάν και φορέων της […] Εκδήλωση τιμής και μνήμης στο Ωδείο Αθηνών για την 109η επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων: Δεν ξεχνώ – Διεκδικώ - olympia
19:28 22/04/2024

Τι περιλαμβάνει ο πολιτιστικός χάρτης αναβάθμισης της Αττικής

monopoli.gr
Το ΥΠΠΟ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής ανακοινώνει τη χρήση του ευρωπαϊκού εργαλείου της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης που μπορεί να αποφέρει έως και 170 εκατ. ευρώ για έργα πολιτισμού.
10:53 22/04/2024

Χαρδαλιάς για Γενοκτονία Αρμενίων: Έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί

mononews.gr
Τι είπε στην ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με την Αρμενική Εθνική Επιτροπή Ελλάδας
20:28 21/04/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: «101 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αθηναίων, για πάνω από 40 έργα και δράσεις που αλλάζουν την εικόνα της πρωτεύουσας»

blueskytv.gr
Ποσό ύψους 101 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να υλοποιηθούν πάνω από 40 σημαντικά έργα και δράσεις που θα αλλάξουν την εικόνα της πρωτεύουσας, διατίθεται με την απόφαση εκχώρησης του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά προς τον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) υπό τον τίτλο «Αθήνα 2030», που εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Αττική» 2021 – […] Νίκος Χαρδαλιάς: «101 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Αθηναίων, για πάνω από 40 έργα και δράσεις που αλλάζουν την εικόνα της πρωτεύουσας» on BLUE SKY.
15:46 16/04/2024

Νέα Μάκρη: Πρόστιμο 6.300 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής σε βενζινάδικο

irafina.gr
Η Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επέβαλε πρόστιμο 6.300 ευρώ σε ανώνυμη εταιρεία πετρελαιοειδών μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν υπάλληλοι της σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Νέα Μάκρη Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: Με την αρ. πρωτ. 371 / 15. 04. 2024 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής επεβλήθη, συνολικό πρόστιμο έξι χιλιάδων τριακοσίων […]
14:46 15/04/2024

Μεγάλα έργα δρομολογούνται στο Δήμο Πειραιά

in.gr
Νίκος Χαρδαλιάς: «83 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για 51 έργα και δράσεις, για το μέλλον του Πειραιά μας».
16:00 12/04/2024

Ψεκασμοί για κουνούπια με επίγεια και εναέρια μέσα από την Περιφέρεια Αττικής

naftemporiki.gr
Συνεχίζονται, στην Ανατολική Αττική, οι εντατικοί ψεκασμοί, με επίγεια συνεργεία και εναέρια μέσα, στο πλαίσιο του προγράμματος της περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των κουνουπιών. Ήδη από τη Δευτέρα 8… Ψεκασμοί για κουνούπια με επίγεια και εναέρια μέσα από την Περιφέρεια Αττικής - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
15:00 10/04/2024

Περιφέρεια Αττικής: Εντατικοί ψεκασμοί για την αντιμετώπιση των κουνουπιών

Newsit
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ψεκασμοί στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των κουνουπιών. Οι ψεκασμοί για να καταπολεμηθούν τα κουνούπια πραγματοποιούνται στην Ανατολική Αττική με επίγεια συνεργεία και εναέρια μέσα.  Από την περασμένη Δευτέρα (08.04.2024) έχουν ψεκαστεί 4.000 στρέμματα στον Υδροβιότοπο του Εθνικού Πάρκου Σχινιά στον Μαραθώνα – μια περιοχή ... Περισσότερα To άρθρο Περιφέρεια Αττικής: Εντατικοί ψεκασμοί για την αντιμετώπιση των κουνουπιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 10/04/2024

Χαρδαλιάς: 5,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής σε 11 δομές υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών

Newsique.gr
Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, επισκέφθηκε το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ). Ποσό άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ αναμένεται να διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής έως το 2027 για τη στήριξη 3 ξενώνων και 8 συμβουλευτικών κέντρων υποστήριξης γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά την […] Το άρθρο Χαρδαλιάς: 5,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής σε 11 δομές υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
23:58 05/04/2024

Νίκος Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας»

blueskytv.gr
«Η άμβλυνση των συνεπειών που επέφεραν οι κρίσεις αποτελεί υποχρέωση της Περιφέρειας Αττικής» τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής. Την ενίσχυση των ευάλωτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων με στοχευμένες δράσεις, ύψους 640 εκατ. ευρώ για την περίοδο μέχρι το 2027, προανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, απευθύνοντας χαιρετισμό στο 1ο ετήσιο συνέδριο του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και […] Νίκος Χαρδαλιάς: «640 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας» on BLUE SKY.
17:46 30/03/2024

Αισθητική αναβάθμιση του Πεδίου του Άρεως από τον Ν. Χαρδαλιά

tilegrafimanews.gr
Χαρδαλιάς: Οριστικό τέλος στις ακαλαίσθητες και οριακά σύννομες με τα υγειονομικά πρωτόκολλα εορταστικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στο Πεδίο του Άρεως είναι αποφασισμένος να βάλει ο περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αναβάθμιση όλων των αστικών πάρκων που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας. Πηγές της περιφέρειας επισημαίνουν ότι, πέρα από την αισθητική υποβάθμιση για περισσότερο από μία δεκαετία, ο μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου του κέντρου της Αθήνας είχε γίνει άντρο παραεμπορίου, καθώς κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα ένα μεγάλο τμήμα του καλυπτόταν για πολλές ημέρες από πάγκους μικροπωλητών υπό την πρόφαση εορταστικών bazaar. Και αναφέρου
17:46 29/03/2024

Περιφέρεια Αττικής: Υπερθέαμα στον ουρανό της Αθήνας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

blueskytv.gr
Με ένα πρωτότυπο φαντασμαγορικό υπερθέαμα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) τίμησε η Περιφέρεια Αττικής, το βράδυ της Κυριακής, τον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Διακόσια πενήντα (250) drones μετέτρεψαν τον ουρανό στο κέντρο της Αθήνας σε έναν πολύχρωμο καμβά με τρισδιάστατες φιγούρες, κινούμενα σχήματα, λογότυπα και κείμενα, που εναλλάσσονταν μεταξύ τους, με τη χρήση […] Περιφέρεια Αττικής: Υπερθέαμα στον ουρανό της Αθήνας για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου on BLUE SKY.
15:46 25/03/2024

Εντυπωσιακό βίντεο από τον αττικό ουρανό που «φωτίστηκε» με σύμβολα της επανάστασης του 1821!

irafina.gr
Tον εορτασμό της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 τίμησε η Περιφέρεια Αττικής, το βράδυ της Κυριακής, με ένα πρωτότυπο φαντασμαγορικό υπερθέαμα με drone. Διακόσια πενήντα drones μετέτρεψαν τον ουρανό στο κέντρο της Αθήνας σε έναν πολύχρωμο καμβά με τρισδιάστατες φιγούρες, κινούμενα σχήματα, λογότυπα και κείμενα, που εναλλάσσονταν μεταξύ τους, με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Στο […]
12:46 25/03/2024

Τι θα συμβεί στον Αττικό ουρανό το βράδυ της Κυριακής - Το αινιγματικό βίντεο του Νίκου Χαρδαλιά

thetoc.gr
Το τι θα γίνει κρατείται επτασφράγιστο μυστικό - "O Νίκος Χαρδαλιάς, ετοιμάζει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν" αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής.
12:09 24/03/2024

Τι ετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής στον… ουρανό της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής;

paraskhnio.gr
Με ένα αινιγματικό βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Περιφέρεια Αττικής μάς καλεί να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό της πρωτεύουσας το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της εθνικής επετείου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μας δίνει αλλά είναι προφανές ότι ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, ενόψει της 25ης Μαρτίου. Όπως γράφει χαρακτηριστικά, και Το άρθρο Τι ετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής στον… ουρανό της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής; εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
11:28 23/03/2024

Τι θα συμβεί στον Αττικό ουρανό το βράδυ της Κυριακής; – Το αινιγματικό βίντεο του Νίκου Χαρδαλιά

eleftherostypos.gr
Με ένα αινιγματικό βίντεο διάρκειας 15 δευτερολέπτων που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Περιφέρεια Αττικής μάς καλεί να στρέψουμε το βλέμμα στον ουρανό της πρωτεύουσας το βράδυ της Κυριακής, παραμονή της εθνικής επετείου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν μας δίνει αλλά είναι προφανές ότι ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, ενόψει της 25ης Μαρτίου. Όπως γράφει χαρακτηριστικά, και […] Το άρθρο Τι θα συμβεί στον Αττικό ουρανό το βράδυ της Κυριακής; – Το αινιγματικό βίντεο του Νίκου Χαρδαλιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 23/03/2024

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 5,4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Φεβρουάριο του 2024 σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα

tilegrafimanews.gr
ΔΥΠΑ: Σε 1.017.056 άτομα ανήλθε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων στο μητρώο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) τον Φεβρουάριο του 2024, παρουσιάζοντας μείωση κατά 57.517 άτομα (-5,4%) σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους και μείωση κατά 22.419 άτομα (-2,2%) σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2024. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία εγγεγραμμένης ανεργίας της ΔΥΠΑ για τον Φεβρουάριο του 2024, από το σύνολο των 1.017.056 ατόμων, 489.529 άτομα (ποσοστό 48,1%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΔΥΠΑ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και 527.527 άτομα (ποσοστό 51,9%) είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο της ΔΥΠΑ για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών. Οι
11:46 21/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load