#Πιτ Μπουλ

Πιτ Μπουλ τρύπησε το κρανίο σε 11χρονο μαθητή. Επίθεση σκύλου στην Αρτέμιδα

koolnews.gr
Μια συγκλονιστική επίθεση υπέστη ένας 11χρονος μαθητής την περασμένη Πέμπτη στην Αρτέμιδα. Ένας σκύλος ράτσας πτι μπουλ τον επιτέθηκε ενώ παιζόταν με το ποδήλατό του, δίπλα στο σπίτι του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο σκύλος, χωρίς καμία προφανή αιτία, δάγκωσε […] The post Πιτ Μπουλ τρύπησε το κρανίο σε 11χρονο μαθητή. Επίθεση σκύλου στην Αρτέμιδα appeared first on Koolnews.gr.
12:58 30/10/2023

Ένα… Πιτ Μπουλ στην μηχανή του Ολυμπιακού Βόλου! (+vid) Αποκλειστικό

sportstonoto.gr
Τον 21χρονο  αμυντικό χαφ Duarte Valente της Estoril (ομάδα Α’ Εθνικής της Πορτογαλίας, πέρυσι αγωνίστηκε, ε’ιχε μάλιστα φουλ σε συμμετοχές σεζόν στην μαρτυρική μας νήσο, στην Α’ Εθνική της Κύπρου και στην Καρμιώτισσα ) απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως και εδώ βέβαια αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr! O Duarte Valente είναι διεθνής με όλες τις “μικρές” εθνικές […]
18:50 27/07/2021

Ήρθε η ώρα η Ελένη που ζούσε δεμένη επί 15 χρόνια, να βρει σπίτι

ProtoThema.gr
Η Ελένη είναι μία Πιτ Μπουλίνα που επί 15 έτη ζούσε δεμένη σε έναν ιδιωτικό χώρο στο Αττικό Άλσος. Ολομόναχη, αποκομμένη από τα πάντα. Ώσπου μια μέρα η ζωή της χαμογέλασε, και τώρα είναι έτοιμη να βρει τον άνθρωπό της
21:18 22/10/2020

Πιτ Μπουλ έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο: «Πάλευα 10 λεπτά για να σώσω το σκυλί μου» (video)

tromaktiko.gr
Στιγμές τρόμου έζησε στα σαγόνια ενός Πιτ Μπουλ η Ροσέλα Κότσι, μόνιμος κάτοικος Χαλκίδας! Η γυναίκα κατήγγειλε στο EviaZoom.gr ότι την περασμένη Κυριακή έβγαλε βόλτα τον σκύλο της στην περιοχή της Σουβάλας σε κεντρική πλατεία όπου συχνάζει αρκετός κόσμος. Η γυναίκα περιγράφει ότι παρατήρησε έναν σκύλο ράτσας Πιτ Μπουλ ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος αλλά όπως […] The post Πιτ Μπουλ έστειλε γυναίκα στο νοσοκομείο: «Πάλευα 10 λεπτά για να σώσω το σκυλί μου» (video) appeared first on tromaktiko.
13:01 24/06/2020

Ζίβκοβιτς: «Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο σαν…Πιτ Μπουλ!»

to10.gr
Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για την νίκη του Δικεφάλου στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας ότι τη διαφορά έκανε η... ορμή με την οποία μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
22:54 19/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load