#Πρίγκιπας William

Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Πώς απογοήτευσαν τους θαυμαστές του πρίγκιπα Louis

instyle.gr
Τα έκτα του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο πρίγκιπας Louis και οι θαυμαστές του ανυπομονούσαν για ένα εορταστικό πορτρέτοο, όπως μας έχουν συνηθίσει ολα τα χρόνια οι γονείς του. Ωστόσο, φέτος, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μας άφησαν στην αναμονή απογοητεύοντας τους ακολούθους τους. Ερώτημα παρέμενε μέχρι την ώρα που γραφόταν το άρθρο αν […] The post Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Πώς απογοήτευσαν τους θαυμαστές του πρίγκιπα Louis appeared first on InStyle.
12:48 23/04/2024

Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά του καθήκοντα με την πρώτη του δημόσια υποχρέωση από τότε που η Kate Middleton μοιράστηκε τη σοκαριστική διαγνωση του καρκίνου της. O πρίγκιπας της Ουαλίας δέχθηκε με ευγνωμοσύνη ευχές για την Kate Middleton και τον βασιλιά Κάρολο ενώ και οι δυο υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Prince William […] The post Πρίγκιπας William: Η υπόσχεσή του να προσέχει την Kate Middleton ενώ δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
13:46 19/04/2024

Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William ανακοίνωσε τις πρώτες δημόσιες υποχρεώσεις του μετά την είδηση της διάγνωσης του καρκίνου της Kate Middleton, πριν από σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες τρεισήμισι εβδομάδες με την Kate και τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, θα επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά του […] The post Πρίγκιπας William: Επιστρέφει στα καθήκοντά του μετά τη διάγνωση του καρκίνου της Kate appeared first on InStyle.
10:46 17/04/2024

Πρίγκιπας William: Η έξοδος του με τη μητέρα της Kate Middleton, σε παμπ

instyle.gr
Σε μια έξοδο με την πεθερά του απαθανάτισαν οι paparazzi τον πρίγκιπα William. Συγκεκριμένα, εθεάθη σε παμπ με την Carole Middleton, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. «Ο πρίγκιπας William πέρασε από μια παμπ στο Βόρειο Norfolk το Σαββατοκύριακο με την πεθερά του. Λέγεται πως η Carole Middleton έμεινε με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας για […] The post Πρίγκιπας William: Η έξοδος του με τη μητέρα της Kate Middleton, σε παμπ appeared first on InStyle.
11:46 13/04/2024

Πρίγκιπας William: Στο γήπεδο με τον πρίγκιπα George – Παθιασμένοι ποδοσφαιρόφιλοι

instyle.gr
Φανατικός ποδοσφαιρόφιλος ο πρίγκιπας William και οπαδός της Άστον Βίλα δεν θα έχανε τη μεγάλη βραδιά της αγαπημένης του ομάδας. Και μάλιστα, είχε συμπαράσταση στα θεωρεία καθώς μαζί είχε τον mini-me του, τον πρωτότοκο γιο του, πρίγκιπα George, που μοιάζει να μοιράζεται το πάθος του πατέρα του. Μπαμπάς και γιος έδειχναν νευρικοί παρακολουθώντας τον αγώνα […] The post Πρίγκιπας William: Στο γήπεδο με τον πρίγκιπα George – Παθιασμένοι ποδοσφαιρόφιλοι appeared first on InStyle.
14:46 12/04/2024

Πρίγκιπας William: Έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή αφού έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά το βίντεο της Kate Middleton, η οποία ανακοίνωσε τη σοκαριστική διάγνωσή της με καρκίνο. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, με Insta Story ευχαρίστησε την ποδοσφαιρίστρια της Εθνικής Αγγλίας, Rachel Daly, για την “αξέχαστη” καριέρα στη διεθνή σκηνή. Thank you for so […] The post Πρίγκιπας William: Έσπασε τη διαδικτυακή του σιωπή appeared first on InStyle.
17:46 11/04/2024

Πρίγκιπας William: Γιατί τρέμει στην προοπτική να γίνει βασιλιάς

instyle.gr
Τη στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο πρίγκιπας William φέρεται να βρίσκεται “τρομερά κοντά” στην ανάληψη του βρετανικού θρόνου. “Η είδηση για τον καρκίνο του Κάρολου έφερε τον William και την Catherine σε τρομακτική εγγύτητα με την ανάληψη του θρόνου, τη στιγμή που ήλπιζαν να έχουν ένα διάστημα ετών για […] The post Πρίγκιπας William: Γιατί τρέμει στην προοπτική να γίνει βασιλιάς appeared first on InStyle.
19:46 09/04/2024

Πρίγκιπας William: Τα συναισθήματά του μετά την ανακοίνωση της Kate – “Βασίζεται σε αυτά που του έμαθε η γιαγιά του”

instyle.gr
Ο Πρίγκιπας William ακολουθεί το παράδειγμα της εκλιπούσας γιαγιάς του, της Βασίλισσας Ελισάβετ, καθώς η Kate Middleton είναι αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Ενδεικτικά, μια πηγή κοντά στο παλάτι μίλησε αποκλειστικά στο PEOPLE για το πώς βιώνει ο Πρίγκιπας William αυτές τις δύσκολες στιγμές. “Είναι απίστευτα συγκρατημένος και δυνατός. Έμαθε πολλά από τον τρόπο που λειτουργούσε […] The post Πρίγκιπας William: Τα συναισθήματά του μετά την ανακοίνωση της Kate – “Βασίζεται σε αυτά που του έμαθε η γιαγιά του” appeared first on InStyle.
18:46 31/03/2024

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Οικογενειακή απόδραση στο εξοχικό ενώ η πριγκίπισσα δίνει μάχη με τον καρκίνο

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton απολαμβάνουν μια απόδραση στο εξοχικό τους, μαζί με τα παιδιά τους, ενώ η πριγκίπισσα της Ουαλίας δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ο William και η Kate καθώς και τα τρία τους παιδιά πέταξαν με ελικόπτερο από το Adelaide Cottage στο Ουίνδσορ στο Anmer Hall στο Νόρφολκ το Σάββατο, […] The post Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Οικογενειακή απόδραση στο εξοχικό ενώ η πριγκίπισσα δίνει μάχη με τον καρκίνο appeared first on InStyle.
11:46 26/03/2024

Πρίγκιπας William: Θα είναι «η άγκυρα για τα παιδιά του» εν μέσω της θεραπείας της Kate Middleton για τον καρκίνο

instyle.gr
Η πρώην εκπρόσωπος Τύπου της βασίλισσας Ελισάβετ, Ailsa Anderson, μίλησε για το θέμα της υγείας της Kate Middleton. Η Anderson τόνισε ότι ο πρίγκιπας William θα αποτελέσει την άγκυρα για τα παιδιά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Μιλώντας στο περιοδικό People, η Anderson υπογράμμισε ότι το ζευγάρι θα επικεντρωθεί στα τρία παιδιά του: τον […] The post Πρίγκιπας William: Θα είναι «η άγκυρα για τα παιδιά του» εν μέσω της θεραπείας της Kate Middleton για τον καρκίνο appeared first on InStyle.
18:46 24/03/2024

Πρίγκιπας William: Η γλυκιά αναφορά στην Kate Middleton σε νέα επίσημη έξοδό του

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William τίμησε το έργο της συζύγου του με τα μικρά παιδιά, καθώς συμμετείχε σε συνέδριο για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης. Ο William, δέχτηκε να βγάλει selfies και χαιρέτισε έναν πρώην άστεγο που άλλαξε τη ζωή του. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας συμμετείχε στη συνάντηση του τοπικού συνασπισμού Homewards Sheffield στη Millennium Gallery – […] The post Πρίγκιπας William: Η γλυκιά αναφορά στην Kate Middleton σε νέα επίσημη έξοδό του appeared first on InStyle.
22:46 19/03/2024

Kate Middleton – Πρίγκιπας William : Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για σοβαρή κρίση στον γάμο τους

govastileto.gr
Η Kate Middleton εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την σοβαρή επέμβασή της στην κοιλιά τον περασμένο Ιανουάριο, την ώρα που τα σενάρια τόσο για την υγεία της όσο και για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα William δίνουν και παίρνουν, με τις θεωρίες συνωμοσίας να κάνουν λόγο ακόμη και για θάνατό της. Πιο αναλυτικά, […]
18:00 18/03/2024

Πρίγκιπας William: Η συγκινητική ομιλία για τη μητέρα του – Το μάθημα που πήρε από την πριγκίπισσα Diana

instyle.gr
Ο πρίγκιπας William τίμησε την αείμνηστη μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, και τους νέους που έκαναν καλό στο όνομά της. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν επίτιμος προσκεκλημένος καθώς το φιλανθρωπικό ίδρυμα Diana Award γιόρτασε την 25η επέτειό του στο Λονδίνο το βράδυ της Πέμπτης. Βρέθηκε στη λαμπερή εκδήλωση στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου για να αποτίσει […] The post Πρίγκιπας William: Η συγκινητική ομιλία για τη μητέρα του – Το μάθημα που πήρε από την πριγκίπισσα Diana appeared first on InStyle.
09:48 15/03/2024

Thomas Kingston> Την ώρα που μια σφαίρα κατευθύνονταν στο κεφάλι του, ο Πρίγκιπας William απουσίαζε από το μνημόσυνο του Βασιλιά Κωνσταντίνου

kourdistoportocali.com
Στο μεταξύ παραμένει εξαφανισμένη και η Kate Middleton The post Thomas Kingston> Την ώρα που μια σφαίρα κατευθύνονταν στο κεφάλι του, ο Πρίγκιπας William απουσίαζε από το μνημόσυνο του Βασιλιά Κωνσταντίνου appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
22:37 02/03/2024

Στη Συναγωγή Western Marble Arch στο Λονδίνο εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Πρίγκιπας William

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Στη Συναγωγή Western Marble Arch στο Λονδίνο εμφανίστηκε το πρωί της Πέμπτης ο Πρίγκιπας William appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
19:37 29/02/2024

Πρίγκιπας William: “Σπάει” το πρωτόκολλο με πρωτοφανή παρέμβαση – Το μήνυμα για τον πόλεμο στη Γάζα

instyle.gr
Σε μια πρωτοφανή παρέμβαση προχώρησε ο πρίγκιπας William σχολιάζοντας τον πόλεμο στη Γάζα. Συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν σχολιάζουν και δεν έχουν κανέναν ρόλο στα πολιτικά πράγματα ή τη διεθνή επικαιρότητα. Ωστόσο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας “έσπασε” -κατά έναν τρόπο- το άγραφο βασιλικό πρωτόκολλο με δήλωσή του για τη σύγκρουση στη Γάζα.  Ο […] The post Πρίγκιπας William: “Σπάει” το πρωτόκολλο με πρωτοφανή παρέμβαση – Το μήνυμα για τον πόλεμο στη Γάζα appeared first on InStyle.
19:46 20/02/2024

Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Τα σχέδιά τους για το μέλλον του πρίγκιπα George

instyle.gr
Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William αντιμετωπίζουν έναν σοβαρό προβληματισμό που δεν είναι άλλος από το μέλλον του πρίγκιπα George. Αυτό που απασχολεί το πριγκιπικό ζευγάρι είναι το δύσκολο ζήτημα για το πού θα συνεχίσει ο μεγαλύτερος γιος τους τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Συμφωνα με πηγές της Daily Mail, ένα νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα είναι στο […] The post Kate Middleton-Πρίγκιπας William: Τα σχέδιά τους για το μέλλον του πρίγκιπα George appeared first on InStyle.
14:47 20/02/2024

Πρίγκιπας William: Ένα… αστέρι γεννιέται στα BAFTA – Το βίντεο από το Παλάτι του Κένσινγκτον

instyle.gr
Σαν άλλος σταρ λάμπει ο πρίγκιπας William στο βίντεο από τα BAFTA, που έδωσε στη δημοσιότητα το Παλάτι του Κένσινγκτον. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας παρέστη μόνος του στη λαμπερή βραδιά του βρετανικού κινηματογράφου, αφού η σύζυγός του, Kate Middleton, αναρρώνει μετά την επέμβαση στην κοιλιά. Οι ειδικοί των social media για το πριγκιπικό ζεύγος φρόντισαν […] The post Πρίγκιπας William: Ένα… αστέρι γεννιέται στα BAFTA – Το βίντεο από το Παλάτι του Κένσινγκτον appeared first on InStyle.
16:47 19/02/2024

Πρίγκιπας William: Μόνος στα BAFTA αφού η Kate Middleton αναρρώνει στο σπίτι

instyle.gr
Κάθε χρόνο η Kate Middleton έκλεβε τη Χολιγουντιανή λάμψη καθώς έδινε το “παρών” στα Βρετανικά Κινηματογραφικά Βραβεία στο Λονδίνο. Ωστόσο, αυτήν την Κυριακή θα τα παρακολουθήσει από το σπίτι, αφού αναρρώνει μετά τη σοβαρή επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στην κοιλιά. Έτσι, ο πρίγκιπας William θα παρευρεθεί μόνος στα βραβεία BAFTA, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του […] The post Πρίγκιπας William: Μόνος στα BAFTA αφού η Kate Middleton αναρρώνει στο σπίτι appeared first on InStyle.
20:46 16/02/2024

Πρίγκιπας William: Έτοιμος να σπάσει τη βασιλική παράδοση του Ερρίκου Η’

instyle.gr
Οι πεποιθήσεις του πρίγκιπα William είναι αυτές που ενδεχομένως τον οδηγήσουν να σπάσει τη βασιλική παράδοση. Μια παράδοση που τηρείται απαρέγκλιτα από την εποχή του Ερρίκου Η’. Ο βασιλικός βιογράφος Robert Hardman θέτει ένα βασικό ερώτημα στο νέο του βιβλίο, The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy: Θα μπορούσε ο […] The post Πρίγκιπας William: Έτοιμος να σπάσει τη βασιλική παράδοση του Ερρίκου Η’ appeared first on InStyle.
11:46 17/01/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load