#Πρίγκιπας Χάρι

Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι έκοψε τις «γέφυρες» με το Παλάτι- Οριστικό τέλος στην οικογένεια;

eleftherostypos.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι «έκοψε τις γέφυρες του» με το παλάτι για τα καλά αφού παραιτήθηκε εντυπωσιακά από τη βρετανική κατοικία του, σύμφωνα με βασιλικό φωτογράφο. Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, αποφάσισε ότι οι ΗΠΑ γίνονται χώρα μόνιμης διαμονής του, τέσσερα χρόνια αφότου εγκατέλειψε το Λονδίνο μαζί με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ. Τώρα, ο […] Το άρθρο Πρίγκιπας Χάρι: Έτσι έκοψε τις «γέφυρες» με το Παλάτι- Οριστικό τέλος στην οικογένεια; εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 19/04/2024

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο

lykavitos.gr
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ευχήθηκαν στην πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον «υγεία και ίαση», έπειτα από την συγκλονιστική ανακοίνωση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας
23:17 22/03/2024

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για Κέιτ Μίντλετον: Η λιτή ανακοίνωσή τους για «υγεία και ανάρρωση»

Newsit
Με μία λιτή ανακοίνωση, ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, έστειλαν τη συμπαράσταση και τις ευχές τους στην πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, μετά τη σοκαριστική διάγνωση για καρκίνο. «Ευχόμαστε υγεία και ανάρρωση για την Kate και την οικογένειά της και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ... Περισσότερα To άρθρο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ για Κέιτ Μίντλετον: Η λιτή ανακοίνωσή τους για «υγεία και ανάρρωση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:00 22/03/2024

Σε μπελάδες ο Πρίγκιπας Χάρι - Τον απειλούν ότι θα δημοσιευτούν γυμνές φωτογραφίες του

gossip-tv.gr
Νέα βάσανα και μπελάδες για τον πρίγκιπα Χάρι ο οποίος δεν λέει να ηρεμήσει. Τώρα τον απειλεί μια αφέντρα ότι θα ποστάρει γυμνές του φωτογραφίες από ένα πάρτι.Περισσότερα...
00:37 08/03/2024

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χέρι χέρι σε χιονοδρομικό κέντρο στον Καναδά – Φωτογραφίες

tlife.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πέρασαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε χιονοδρομικό κέντρο To άρθρο Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Χέρι χέρι σε χιονοδρομικό κέντρο στον Καναδά – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 15/02/2024

Πρίγκιπας Χάρι: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με την Mirror για τις υποκλοπές

documentonews.gr
«Λευκός καπνός» στη διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι με τον όμιλο MGN, που εκδίδει την εφημερίδα Daily Mirror, καθώς κατέληξαν την… Το άρθρο Πρίγκιπας Χάρι: Εξωδικαστικός συμβιβασμός με την Mirror για τις υποκλοπές εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
21:09 09/02/2024

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι: Η συνάντησή τους μετά από μήνες κράτησε λιγότερο από 45 λεπτά

gossip-tv.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Σύμφωνα μάλιστα με τον βασιλικό συντάκτη της Sun, Ματ Γουίλκινσον, αυτή η επανένωση πατέρα-γιου διήρκεσε λιγότερο από 45 λεπτά.Περισσότερα...
08:37 07/02/2024

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κλείδωσε το νέο τους επαγγελματικό βήμα

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν μια πολυάσχολη χρονιά μπροστά τους. Το ζευγάρι, που υπέγραψε με το Netflix το 2020, έχει πολλά έργα στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένης μιας επερχόμενης ταινίας. Ερωτηθείσα σχετικά με τα σχέδια του βασιλικού διδύμου, η Chief Content Officer του Netflix, Bela Bajaria, επιβεβαίωσε: «Έχουν μερικά πράγματα χωρίς σενάριο πάνω στα […] Το άρθρο Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Κλείδωσε το νέο τους επαγγελματικό βήμα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 01/02/2024

Ο Πρίγκιπας Χάρι κέρδισε το δικαστήριο εναντίον της Daily Mirror για τις υποκλοπές

Newsit
Ο Πρίγκιπας Χάρι κέρδισε το δικαστήριο εναντίον της Daily Mirror, το βρετανικό ταμπλόιντ που κατηγορούσε για υποκλοπή πληροφοριών της προσωπικής του ζωής με σκοπό να δημοσιεύσουν σκανδαλοθηρικά άρθρα. Πιο αναλυτικά, το δικαστήριο αποφάσισε να καταβληθεί αποζημίωση 140.600 λιρών στον Πρίγκιπα Χάρι από την Daily Mirror, καθώς αποδείχθηκε ότι τα 15 από τα 33 άρθρα που ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πρίγκιπας Χάρι κέρδισε το δικαστήριο εναντίον της Daily Mirror για τις υποκλοπές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 15/12/2023

Μέγκαν Μαρκλ –Πρίγκιπας Χάρι: Η ρομαντική φωτογραφία τους στα backstage των Invictus Games

okmag.gr
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν πολλές τρυφερές στιγμές μαζί στη διάρκεια των Invictus Games. Άλλες ήταν μπροστά στην κάμερα και άλλες στα παρασκήνια, οι οποίες όμως και πάλι απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό. Σε μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, η οποία καταγράφηκε και κοινοποιήθηκε από τον φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν στο […] The post Μέγκαν Μαρκλ –Πρίγκιπας Χάρι: Η ρομαντική φωτογραφία τους στα backstage των Invictus Games appeared first on OK! Magazine.
15:58 02/10/2023

Πρίγκιπας Χάρι: Επισκέφθηκε τον τόπο ταφής της γιαγιάς του στο κάστρο του Γουίνδσορ για την πρώτη επέτειο του θανάτου της

okmag.gr
Το ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλάμβανε μια επίσκεψη στον τόπο ταφής της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ την πρώτη επέτειο του θανάτου της. Ο δούκας του Σάσεξ, πήγε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Γουίνδσορ (όπου παντρεύτηκε τη Μέγκαν Μαρκλ τον Μάιο του 2018) την Παρασκευή (8/9) για να πραγματοποιήσει την […] The post Πρίγκιπας Χάρι: Επισκέφθηκε τον τόπο ταφής της γιαγιάς του στο κάστρο του Γουίνδσορ για την πρώτη επέτειο του θανάτου της appeared first on OK! Magazine.
18:58 08/09/2023

Πρίγκιπας Χάρι: Στα μαγαζιά της Ιαπωνίας για να αγοράσει δώρα για την Μέγκαν Μαρκλ

tromaktiko.gr
Ο 38χρονος πρίγκιπας Χάρι έφτασε στην Ιαπωνία την Τρίτη, όπου έτυχε θερμής υποδοχής και αργότερα  είπε στο κοινό ότι «ευχαρίστως θα ζούσε εκεί».  Στην Ιαπωνία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν όπου πραγματοποίησε μια σειρά φιλανθρωπικών εμφανίσεων. Μετά την ολοκλήρωση όμως των υποχρεώσεών του ο Χάρι εθεάθη με τον φίλο του […] The post Πρίγκιπας Χάρι: Στα μαγαζιά της Ιαπωνίας για να αγοράσει δώρα για την Μέγκαν Μαρκλ appeared first on Tromaktiko.gr.
19:46 13/08/2023

Μέγκαν και Χάρι ετοιμάζονται για την παραγωγή ταινίας του Netflix - Φέρνουν ρομαντικό μυθιστόρημα στη μεγάλη οθόνη

ieidiseis.gr
Μέγκαν και Χάρι φέρονται να αγόρασαν τα δικαιώματα για το ρομαντικό μυθιστόρημα Meet Me At The Lake.Με την παραγωγή ταινίας του Netflix θα ασχοληθούν Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι. Στόχος είναι να εδραιώσουν το μέλλον τους στο Χόλιγουντ έπειτα από τους ταραχώδεις τελευταίους μήνες. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex φημολογείται ότι αγόρασαν τα δικαιώματα για το ρομαντικό μυθιστόρημα Meet Me At The Lake της Carley Fortune, το οποίο οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα μπορούσε να τους κοστίσει έως και 3 εκατομμύρια δολάρια. Η παραγωγή θα σηματοδοτήσει το πρώτο τους έργο εκτός κάμερας μαζί.Αξίζει να σημειωθεί πως το Meet Me At The Lake, το οποίο πούλησε 37.000 αντίτυπα μόνο την πρώτη εβδομάδα, είναι ένα
10:46 06/08/2023

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ανέβασαν κοινό βίντεο για να «κλείσουν στόματα» μετά τις φήμες χωρισμού

tlife.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν με ένα βίντεο να δείξουν προς τα έξω To άρθρο Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Ανέβασαν κοινό βίντεο για να «κλείσουν στόματα» μετά τις φήμες χωρισμού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:09 03/08/2023

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Φουντώνουν οι φήμες για διαζύγιο

gossip-tv.gr
Οι φήμες φουντώνουν ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι υπό διάλυση. Δημοσιογραφικές πηγές ανέφεραν την περασμένη Τρίτη ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex «θεωρούν πως πρέπει να βρουν χρόνο» για να θεραπεύσουν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους...Περισσότερα...
03:37 21/07/2023

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στα πρόθυρα χωρισμού – «Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο της»

eleftherostypos.gr
Οι φήμες φουντώνουν ότι ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι υπό διάλυση. Το RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ «περνούν χρόνο χώρια» για «να θεραπευτούν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους». «Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο του […] Το άρθρο Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στα πρόθυρα χωρισμού – «Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο της» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:00 19/07/2023

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Από την κορυφή των podcast στην εκθρόνιση τους – Τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια

eleftherostypos.gr
Μπορεί η συμφωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με το Spotify να έφτασε στο τέλος της, αλλά η συνεργασία τους με το Netflix εμπλουτίζεται με νέα θέματα και συνεργασίες. Εκπρόσωπος του Netflix δήλωσε στο People την Τρίτη ότι η εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου του ζευγαριού, «Archewell Productions», εργάζεται επί του παρόντος σε διάφορα πρότζεκτ […] Το άρθρο Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Από την κορυφή των podcast στην εκθρόνιση τους – Τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:00 28/06/2023

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σταματούν τη συνεργασία με το Spotify

Newsit
Τελείωσε η συνεργασία του Spotify με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. «Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμους τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι δύο πλευρές για τη συνεργασία με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ. Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σταματούν τη συνεργασία με το Spotify δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 16/06/2023

Ένταση στη δίκη του Πρίγκιπα Χάρι εναντίον της Mirror - «Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το Μπάκιγχαμ»

Newsit
Ένταση επικράτησε σήμερα (6.6.2023) στη δίκη της βρετανικής εφημερίδας Mirror μετά τη μήνυση του Πρίγκιπα Χάρι, καθώς ο Δούκας του Σάσεξ κατηγορεί τα βρετανικά ταμπλόιντ ότι έβγαζαν σκανδαλοθηρικά θέματα εις βάρος του μετά από υποκλοπές των επικοινωνιών του. Αρχικά, ο Πρίγκιπας Χάρι «έσπασε» το… πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας που – παραδοσιακά – δεν εκφράζεται για ... Περισσότερα To άρθρο Ένταση στη δίκη του Πρίγκιπα Χάρι εναντίον της Mirror - «Φοβόμουν ότι θα με διώξουν από το Μπάκιγχαμ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 06/06/2023

Πρίγκιπας Χάρι: Στη μάχη με τον όμιλο “Mirror” σε ιστορική δικαστική αναμέτρηση μετά το 1891

koolnews.gr
Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται για μια από τις πιο σημαντικές δικαστικές μάχες στην ιστορία της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να καταθέσει στο δικαστήριο, κάτι που δεν έχει συμβεί με ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας από το 1891. Η δικαστική διαμάχη με τον Όμιλο “Mirror” αφορά υποθέσεις παραβίασης τηλεφωνικών συνομιλιών διασήμων προσώπων, μια […] The post Πρίγκιπας Χάρι: Στη μάχη με τον όμιλο “Mirror” σε ιστορική δικαστική αναμέτρηση μετά το 1891 appeared first on Koolnews.gr.
14:58 05/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load