#Πυροβολισμοί

Θεσσαλονίκη: Βγήκαν όπλα έξω από νυχτερινό μαγαζί – Πυροβολισμοί μετά από καυγά

empisteutiko.gr
Μετά από καυγά με υπάλληλο του καταστήματος 31χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επισταμένη έρευνα και συντονισμένες ενέργειες, εξιχνίασαν περιστατικό με πυροβολισμό που έλαβε χώρα χθες (13-04-2024) τα ξημερώματα, έξω από κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τρεις ημεδαποί ηλικίας 31, 26 και 41 […] The post Θεσσαλονίκη: Βγήκαν όπλα έξω από νυχτερινό μαγαζί – Πυροβολισμοί μετά από καυγά appeared first on Empisteutiko.gr.
15:58 14/04/2024

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης – Τρεις συλλήψεις

el.gr
Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου ένας άνδρας 31 ετών, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης στη δυτική Θεσσαλονίκη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με υπάλληλο του καταστήματος Το άρθρο Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης – Τρεις συλλήψεις εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:09 14/04/2024

Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Αυτόν τον άνδρα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Στο «Γεννηματάς» ο τραυματίας, το χρονικό της συμπλοκής

eleftherostypos.gr
Νέα Σμύρνη: Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Έναν άνδρα περίπου 30 ετών τα στοιχεία του οποίου έχει δώσει στην Αστυνομία το ίδιο το θύμα, αναζητούν οι Αρχές ως τον δράστη των πυροβολισμών έξω από το γήπεδο στη Νέα Σμύρνη την ώρα που θα ξεκινούσε αγώνας βόλεϊ. Σύμφωνα […] Το άρθρο Πυροβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Αυτόν τον άνδρα αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. – Στο «Γεννηματάς» ο τραυματίας, το χρονικό της συμπλοκής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 13/04/2024

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ

euro2day.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι είναι φίλαθλοι της ίδιας ομάδας.
18:09 13/04/2024

Απίστευτο! Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ στο κλειστό του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη

militaire.gr
Συνέβη και αυτό! Έπεσαν πυροβολισμοί στο κλειστό  γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, το απόγευμα του Σαββάτου 13/4. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα βόλεϊ γυναικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επεισόδιο μεταξύ δύο «οργανωμένων» του Πανιωνίου. Φέρεται να πυροβόλησε ο ένας τον άλλον στον μηρό. Τον τραυματία παρέλαβε το ΕΚΑΒ ενώ ο δράστης διέφυγε της σύλληψης μέχρι αυτή την ώρα. Κατά τα λοιπά, άνοιξαν ξανά τα γήπεδο με τα «νέα μέτρα» κατά της βίας...   The post Απίστευτο! Πυροβολισμοί σε αγώνα βόλεϊ στο κλειστό του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη appeared first on Militaire.gr.
18:00 13/04/2024

Συναγερμός στον Αγιο Παντελεήμονα: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία

eretikos.gr
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης (11/04) στον Άγιο Παντελεήμονα έπειτα από αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε με πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας από το Μπανγκλαντές τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
21:58 11/04/2024

Λας Βέγκας: Πυροβολισμοί σε κτίριο με γραφεία στη Νεβάδα -Αναφορές για θύματα

el.gr
Περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα σε επιχείρηση στο Λας Βέγκας, στη Νεβάδα, πριν από λίγο, ενώ υπάρχουν αναφορές και για θύματα σύμφωνα με τοπικά μέσα Το άρθρο Λας Βέγκας: Πυροβολισμοί σε κτίριο με γραφεία στη Νεβάδα -Αναφορές για θύματα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
22:09 08/04/2024

Πυροβολισμοί Κολωνάκι: Αυτό είναι το «επιμελώς κρυμμένο» πιστόλι του δράστη

documentonews.gr
Τα όπλα που είχε στην κατοχή του ο 41χρονος δράστης του περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Κολωνάκι, έδωσε στη… Το άρθρο Πυροβολισμοί Κολωνάκι: Αυτό είναι το «επιμελώς κρυμμένο» πιστόλι του δράστη εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
12:09 01/04/2024

«Φαρ Ουέστ» έγινε τα ξημερώματα το Κολωνάκι: Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις

protagon.gr
Γύρω στις τρεις το πρωί του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Ηρακλείτου και Αναγνωστοπούλου διαπληκτίστηκαν δύο παρέες και κάποιος άρχισε να πυροβολεί The post «Φαρ Ουέστ» έγινε τα ξημερώματα το Κολωνάκι: Πυροβολισμοί, τραυματίες και συλλήψεις appeared first on Protagon.gr.
17:09 30/03/2024

ΚΤΕΛ Κηφισού: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο - Σταθερή η κατάσταση του 28χρονου τραυματία

Παραπολιτικά
Οι εμπλεκόμενοι φέρεται να γευμάτιζαν σε κατάστημα των ΚΤΕΛ, όταν πραγματοποιήθηκε η συμπλοκή.
09:00 29/03/2024

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Πυροβολισμοί κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία

eleftherostypos.gr
Το άρθρο Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Πυροβολισμοί κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισού με έναν τραυματία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 28/03/2024

Μόσχα: Μακελειό στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall – Τουλάχιστον 12 νεκροί και 35 τραυματίες

paraskhnio.gr
Απίστευτο μακελειό στη Μόσχα. Τουλάχιστον 12 νεκροί και 35 τραυματίες, από πυροβολισμούς. Συγκεκριμένα, όπως γράφουν τα ρωσικά ΜΜΕ τρεις ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν στο συναυλιακό κέντρο. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν και μετά ξέσπασε φωτιά απόψε σε συναυλιακό χώρο στα προάστια της Μόσχας, μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων και κανάλια Telegram, ορισμένα από τα οποία αναφέρουν ότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Το Το άρθρο Μόσχα: Μακελειό στον συναυλιακό χώρο Crocus City Hall – Τουλάχιστον 12 νεκροί και 35 τραυματίες εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
20:28 22/03/2024

Ρωσια: Πυροβολισμοί με τουλάχιστον 12 νεκρούς σε αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα

Παραπολιτικά
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αναφορές, οι νεκροί από τους πυροβολισμούς είναι 12 και οι τραυματίες 35
20:00 22/03/2024

Πυροβολισμοί και απόδραση νεοναζί από νοσοκομείο στο Αϊντάχο - Τραυματίστηκαν 3 σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Newsit
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αμερικανικές αρχές για τον εντοπισμό ενός νεοναζί κρατούμενου και του συνεργού του που τον βοήθησε να αποδράσει από νοσοκομείο του Αϊντάχο, σε μια βίαιη επίθεση κατά τη διάρκεια της οποίας τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι τραυματίστηκαν από σφαίρες. Ο κρατούμενος Σκάιλαρ Μιντ, 31 ετών, είναι ένας άνδρας με ξυρισμένο κεφάλι και πολλά τατουάζ, ... Περισσότερα To άρθρο Πυροβολισμοί και απόδραση νεοναζί από νοσοκομείο στο Αϊντάχο - Τραυματίστηκαν 3 σωφρονιστικοί υπάλληλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 21/03/2024

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί με τρεις νεκρούς στη Φιλαδέλφεια, άφαντος ο δράστης

Cnn.gr
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Falls Township της Πενσυλβάνια στις ΗΠΑ το πρωί του Σαββάτου 16/03, δήλωσαν αξιωματούχοι.Περισσότερα...
19:37 16/03/2024

Άγριος καβγάς σε μετρό στη Νέα Υόρκη – Πυροβολισμοί και ουρλιαχτά από τους επιβάτες

tanea.gr
Οι επιβάτες ξέσπασαν σε κραυγές και έτρεξαν στην απέναντι πλευρά του βαγονιού.
12:00 15/03/2024

Ένα ακόμη άγριο έγκλημα συγκλονίζει: Πυροβολισμοί στη Νίκαια- Δύο νεκροί

eretikos.gr
Ένα ακόμη άγριο έγκλημα συγκλονίζει: Πεθερός φέρεται να σκότωσε τον γαμπρό του και να αυτοκτόνησε. Ηλικιωμένος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον γαμπρό του στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου. Στη συνέχεια ο δράστης αυτοκτόνησε. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.grΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 01/03/2024

Πυροβολισμοί και διακοπή ερασιτεχνικού αγώνα στον Ασπρόπυργο – Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στην μία ομάδα

Newside.gr
Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό. Στο 42′ της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί (ακόμη [...] Το άρθρο Πυροβολισμοί και διακοπή ερασιτεχνικού αγώνα στον Ασπρόπυργο – Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στην μία ομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
20:00 18/02/2024

Super Bowl: Πυροβολισμοί μετά την παρέλαση – Αναφορές για τραυματίες

aek1924.gr
Πανικός με τραυματίες από πυροβολισμούς μετά την παρέλαση για την κατάκτηση του Super Bowl στο Κάνσας. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι την Τετάρτη (14/2), μετά την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε για την κατάκτηση του Super Bowl από τους Τσιφς, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν δυτικά του σταθμού Union Station, κοντά στο […] The post Super Bowl: Πυροβολισμοί μετά την παρέλαση – Αναφορές για τραυματίες appeared first on AEK1924.gr.
00:37 15/02/2024

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια της παρέλασης των νικητών του Super Bowl

tovima
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για οχτώ τραυματίες
23:00 14/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load