#Πωλίνα Γκιωνάκη

Καταγγελία κόλαφος Πωλίνας Γκιωνάκη για σύντροφο της: “Μου επιτέθηκε, απειλήθhκε η ζωή μου”

Newside.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πωλίνα Γκιωνάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός κατήγγειλε πως υπέστη κακοποίηση στο παρελθόν από τον επί χρόνια πρώην σύντροφο της. Πιο συγκεκριμένα, η Πωλίνα Γκιωνάκη εξομολογήθηκε πως «υπάρχει ένα μαγικό νούμερο, το οποίο [...] Το άρθρο Καταγγελία κόλαφος Πωλίνας Γκιωνάκη για σύντροφο της: “Μου επιτέθηκε, απειλήθhκε η ζωή μου” εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
19:00 07/04/2024

Σοκάρει η Πωλίνα Γκιωνάκη με την καταγγελία για σύντροφο της: «Με κακοποίησε, απειλήθηκε η ζωή μου»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Πωλίνα Γκιωνάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον […] The post Σοκάρει η Πωλίνα Γκιωνάκη με την καταγγελία για σύντροφο της: «Με κακοποίησε, απειλήθηκε η ζωή μου» appeared first on Zappit.
18:00 06/04/2024

“Τι ισορροπία να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Σε λίγο θα κάνουν επεμβάσεις για να βάλουν μήτρα”

sinidisi.gr
“Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας;” αναρωτιέται η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η Πωλίνα Γκιωνάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού, την Τετάρτη, όπου και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια. Η γνωστή...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: “Τι ισορροπία να έχει ένα παιδί όταν η μάνα του είναι άνδρας; Σε λίγο θα κάνουν επεμβάσεις για να βάλουν μήτρα”
15:09 01/02/2024

«Ποταμός» η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά»

zappit.gr
Η Πωλίνα Γκιωνάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού, την Τετάρτη, όπου και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια. Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε […] The post «Ποταμός» η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Σε λίγο οι άνδρες θα κάνουν επεμβάσεις να βάλουν μήτρα για να κάνουν παιδιά» appeared first on Zappit.
19:00 31/01/2024

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;»

empisteutiko.gr
«Έχουμε ξεφύγει λίγο, για αυτό η φύση μάς εκδικείται», ανέφερε η ηθοποιός για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Η Εκκλησία της Ελλάδος, σε εγκύκλιο που δημοσιοποίησε και θα διαβαστεί στους πιστούς την προσεχή Κυριακή, τονίζει πως ότι «ὁ λεγόμενος “γάμος τῶν ὁμοφυλοφίλων” εἶναι ἀνατροπή τοῦ Χριστιανικοῦ Γάμου καί τοῦ θεσμοῦ τῆς πατροπαράδοτης ἑλληνικῆς οἰκογένειας, ἀλλάζοντας τό πρότυπό της». […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;» appeared first on Empisteutiko.gr.
13:58 31/01/2024

Ανδρέας Μικρούτσικος για Πωλίνα Γκιωνάκη: Ο έχων μύγα… μυγιάζεται

empisteutiko.gr
Χειμαρρώδης ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” το Σάββατο (13.01.2024). Τόσο στη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου και τις δυναμικές του στιγμές όσο και στην τηλεοπτική κόντρα με την Πωλίνα Γκιωνάκη αναφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA. “Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η […] The post Ανδρέας Μικρούτσικος για Πωλίνα Γκιωνάκη: Ο έχων μύγα… μυγιάζεται appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 13/01/2024

Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου» – Απίστευτο ξέσπασμα on air

tlife.gr
Έναν έντονο διάλογο είχαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Πωλίνα Γκιωνάκη την Παρασκευή 5/1 στην εκπομπή To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου» – Απίστευτο ξέσπασμα on air δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 05/01/2024

Γκιωνάκη – Μικρούτσικος: Άγριος καβγάς on air: «Δεν σας επιτρέπω»

NewsBomb
Καβγάδισαν on air η Πωλίνα Γκιωνάκη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.Περισσότερα...
13:00 05/01/2024

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Το βρίσκω απάνθρωπο να με ρωτάνε για την περιπέτεια του πατέρα μου με τη δικαιοσύνη»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την Ελίνα Κοτανίδου έδωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Το βρίσκω απάνθρωπο να με ρωτάνε για την περιπέτεια του πατέρα μου με τη δικαιοσύνη» appeared first on Zappit.
14:32 30/03/2023

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Με θυμώνει που με ρωτούν για τον πατέρα μου και τον πυροβολισμό»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η ηθοποιός απάντησε για τον αείμνηστο πατέρα της και τόνισε πως […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Με θυμώνει που με ρωτούν για τον πατέρα μου και τον πυροβολισμό» appeared first on Zappit.
12:30 28/10/2022

Πωλίνα Γκιωνάκη για την υπόθεση του πατέρα της, Γιάννη: «Δεν τον καταδίκασα για να τον συγχωρέσω»

okmag.gr
Στην εκπομπή Super Κατερίνα της Παρασκευής μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η κόρη του αξέχαστου κωμικού ηθοποιού μίλησε για την οικογένειά της. «Είμαι μόνη μου από τον εγκλεισμό και μετά. Έχω να δουκλέψω κοντά στα 2,5 χρόνια. Δεν με έχουν καλέσει στην τηλεόραση». Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στον πατέρα της «Ήταν παρορμητικός». αι στην υπόθεση […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη για την υπόθεση του πατέρα της, Γιάννη: «Δεν τον καταδίκασα για να τον συγχωρέσω» appeared first on OK.
11:58 28/10/2022

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα, δεν το άντεχα»

zappit.gr
Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπή Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη. Μεταξύ άλλων, η […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ήταν τρομερά επώδυνο για μένα, δεν το άντεχα» appeared first on Zappit.
10:30 14/04/2022

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ότι έγινε έγινε κι ο πατέρας μου το πλήρωσε, πώς να απολογηθώ εγώ κι ο γιος μου»

thebest.gr
Στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για τη δίκη από την οποία είχε περάσει ο πατέρας της, o γνωστός ηθοποιός Γιάννης Γκιωνάκης.
11:04 10/04/2022

Ξεσπά η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ότι έγινε έγινε κι ο πατέρας μου το πλήρωσε, πώς να απολογηθώ εγώ κι ο γιος μου»

zappit.gr
Στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για τη δίκη από την […] The post Ξεσπά η Πωλίνα Γκιωνάκη: «Ότι έγινε έγινε κι ο πατέρας μου το πλήρωσε, πώς να απολογηθώ εγώ κι ο γιος μου» appeared first on Zappit.
08:44 09/04/2022

Πωλίνα Γκιωνάκη: Έχω υποστεί κακοποίηση από άνδρα, μάχομαι υπέρ των γυναικών

Newsit
“Καταπέλτης” η Πωλίνα Γκιωνάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Τόσο για τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Δημήτρη Λιγνάδη και όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για εκείνον όσο και για την παλαιότερη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1. “Ο Σάκης Ρουβάς καλύτερα να τραγουδάει. Είναι πρόκληση να λες τον αγαπάω και ... Περισσότερα To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη: Έχω υποστεί κακοποίηση από άνδρα, μάχομαι υπέρ των γυναικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
17:34 03/03/2022

Πωλίνα Γκιωνάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Σαφώς και στηρίζω τη Ζέτα Δούκα»

zappit.gr
Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε στην κάμερα του Πρωινού την Πέμπτη όπου και αναφέρθηκε τόσο στην παλαιότερη θεατρική συνεργασία με τον […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Σαφώς και στηρίζω τη Ζέτα Δούκα» appeared first on Zappit.
12:58 03/03/2022

Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση

Newsit
Στην εκπομοπή Πρωινό μίλησε η Πωλίνα Γκιωνάκη για την κακοποίηση που βίωσε από τον πρώην σύντροφό της. Στην εκπομπή που παρουσιάζουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε καλεσμένη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Γκιωνάκη αναφέρθηκε στην κακοποίησε που δέχτηκε από πρώην σύντροφό της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση για έξι χρόνια. ... Περισσότερα To άρθρο Πωλίνα Γκιωνάκη: Ήμουν 6 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:50 08/11/2021

Π.Γκιωνάκη: «Πρώην σύντροφός μου αποπειράθηκε να με στραγγαλίσει»!

pronews.gr
Η Πωλίνα Γκιωνάκη μίλησε για την κακοποιητική συμπεριφορά που δέχθηκε από πρώην σύντροφό της, επειδή δεν ήθελε να παίξει το θεατρικό έργο που ετοίμαζε. «Το 2016 έφυγα από αυτή τη σχέση. Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Δεν ξεκίνησε αμέσως από τη σωματική βία, αλλά από τη λεκτική και τη ψυχολογική. Άρχισε να μου πετάει υπονοούμενα, όπως ότι μεγάλωσα π.χ. Μετά μπορεί να είναι η κλωτσιά και το χαστούκι. Στο πρώτο χαστούκι έφυγα, αλλά ξαναγύρισα γιατί με διεκδικούσε τόσο πολύ. Ο ίδιος άνθρωπος προσπάθησε να με στραγγαλίσει και δεν ξέρω αν το έχω πει ποτέ, τον λόγο που θύμωσε τότε αυτός ο άνθρωπος. Εμείς είχαμε μία διαφωνία, ήθελε να ανεβάσω στο θέατρο ένα έργο που είχε ανεβάσει. Εγώ τότε δε πίστευα ότι αυ
15:10 08/11/2021

Πωλίνα Γκιωνάκη: « Ήταν χειριστικός άνθρωπος. Δεν ξεκίνησε αμέσως η σωματική βία»

govastileto.gr
  Καλεσμένη στο «Πρωινό»  ήταν η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της και συγκλόνισε. «Ήταν...
13:34 08/11/2021

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό»

zappit.gr
Η Πωλίνα Γκιωνάκη εξομολογήθηκε για την κακοποίηση που έχει υποστεί από πρώην σύντροφό της, στο Πρωινό. Οι περιγραφές της συγκλονίζουν! […] The post Πωλίνα Γκιωνάκη: «Μου χτύπησε το κεφάλι σε ξύλο και με έπιασε από τον λαιμό» appeared first on Zappit.
12:16 08/11/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load