#Ριάλιτι

Survivor Ελλάδας: Οι παίκτες μίλησαν. Αυτός είναι ο πρωην παίκτης που δε θέλει κανείς στο Ριάλιτι

koolnews.gr
Έχει συμμετάσχει μία φορά στο survivor και μία στο survivor all star, ωστόσο διατηρεί την πορτοκαθεδρία στους παίκτες που δεν θα ήθελε κανένας συμπαίκτης να αγωνίζεται μαζί του ή να τον έχει αντίπαλο. Ο λόγος για τον Τάκη Καραγκούνια, τον πρώην μισθοφόρο από το Αίγιο, για τον οποίο εχθες κατα το συμβούλιο του νησιού, όσοι […] The post Survivor Ελλάδας: Οι παίκτες μίλησαν. Αυτός είναι ο πρωην παίκτης που δε θέλει κανείς στο Ριάλιτι appeared first on Koolnews.gr.
08:58 06/02/2024

Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «30 χρόνια υπηρέτησες την τηλεόραση, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη»

empisteutiko.gr
“Δεν έχεις κάνει εκπομπές για τις οποίες δεν είσαι περήφανος; Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Ριάλιτι έκανες. Όποιος νιώθει άσχημα για αυτό που κάνει μπορεί να προσπαθήσει να το αλλάξει”. Σε έναν διάλογο με ατάκες και πολλά υπονοούμενα είχαν το πρωινό της Πέμπτης (1/2) η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Οι δύο συνεργάτες, με αφορμή τις πρόσφατες […] The post Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «30 χρόνια υπηρέτησες την τηλεόραση, δεν προσπάθησες να την κάνεις καλύτερη» appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 01/02/2024

Ριάλιτι: Θρήνος για παίκτρια του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά

koolnews.gr
Μετά τον πατέρα της έχασε και τη μαμά της. Καλό ταξίδι μανουλα μου Η Αναστασία Καρασαρίνη συμμετείχε στο the bachelor 2 διεκδικώντας την καρδιά και το μονόπετρο από τον Αλέξη Παππά στα 22 της χρόνια Παρέμεινε στη βίλα του ριάλιτι για 6 εβδομάδες και αποχώρησε στον ενάμιση μήνα! Ανάρτηση που έκανε πριν μία ώρα στα […] The post Ριάλιτι: Θρήνος για παίκτρια του The Bachelor με τον Αλέξη Παππά appeared first on Koolnews.gr.
18:58 24/01/2024

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

agriniopress.gr
Νέα συνέχεια στην κόντρα που έχει ανοίξει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε ο Light. «Ριάλιτι έκανε 40-50 χρόνια», ανέφερε. Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega, μίλησε ο Light. Ο δημοφιλής τράπερ, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά από τα όσα είχε πει ο παρουσιαστής για τα σχόλια του …
13:46 04/11/2023

Light: Στρέφει ξανά τα βέλη του κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Ριάλιτι κάνει 50 χρόνια, δε θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του»

tlife.gr
Τα βέλη του ξανά κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου έστρεψε ο Light. Όλα άρχισαν όταν ο γνωστός To άρθρο Light: Στρέφει ξανά τα βέλη του κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου – «Ριάλιτι κάνει 50 χρόνια, δε θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 04/11/2023

Βρετανία: Ριάλιτι γυρισμένο στην Κέρκυρα αναζητά πρωταγωνιστές για το «Mamma Mia»

thebest.gr
Έχουν περάσει παραπάνω από 24 χρόνια που το κοινό παρακολούθησε για πρώτη φορά στη σκηνή του West End στο Λονδίνο την ιστορία της Ντόνα, της Σόφι και των τριών πιθανών πατεράδων της.
05:01 28/10/2023

Ριάλιτι τηλεόραση: Συνελήφθη γνωστή ψεκασμένη παίκτρια για fake news. Έκλαιγε για τους 100 νεκρούς από τις πλημμύρες

koolnews.gr
Σε σύλληψη οδηγήθηκε γνωστή 35χρονη celebrity από ριάλιτι, κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Συγκεκριμένα, η celebrity δημοσίευσε βίντεο στο οποίο φαίνεται να κλαίει, αναφερόμενη σε δήθεν 100 νεκρούς λόγω καταστροφικών γεγονότων στη Θεσσαλία, προκαλώντας πανικό και ανησυχία στο διαδίκτυο. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, […] The post Ριάλιτι τηλεόραση: Συνελήφθη γνωστή ψεκασμένη παίκτρια για fake news. Έκλαιγε για τους 100 νεκρούς από τις πλημμύρες appeared first on Koolnews.gr.
15:58 10/09/2023

Ριάλιτι 2023-2024: Ποια έρχονται και σε ποια κανάλια

youfly.com
Νέα και παλιά ριάλιτι έρχονται τη νέα σεζόν 2023 - 2024 να μας καθηλώσουν και να μας κρατήσουν συντροφιά. Διαβάστε περισσότερα. The post Ριάλιτι 2023-2024: Ποια έρχονται και σε ποια κανάλια appeared first on Youfly.
10:58 16/07/2023

Ριάλιτι τηλεόραση: Νέο ροζ Viral βίντεο παίκτριας κυκλοφορεί μυστηριωδώς στο διαδίκτυο μέσα από κινητά τηλέφωνα

koolnews.gr
Φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο για ένα νέο ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει και κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό. Σύμφωνα με τις φήμες αυτές, το βίντεο αποδίδεται σε παίκτρια που έχει συμμετάσχει σε πολύ γνωστό ριάλιτι της τηλεόρασης η οποία είχε ήδη δημιουργήσει σάλο στο παρελθόν με ένα παρόμοιο βίντεο που κυκλοφόρησε στο […] The post Ριάλιτι τηλεόραση: Νέο ροζ Viral βίντεο παίκτριας κυκλοφορεί μυστηριωδώς στο διαδίκτυο μέσα από κινητά τηλέφωνα appeared first on Koolnews.gr.
16:58 12/06/2023

Survivor All Star: Τέταρτος υποψήφιος ο Μπάρτζης λόγω… συμπεριφοράς

NewsBomb
Survivor All Star: Τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα οι τηλεθεατές του Ριάλιτι επιβίωσης.Περισσότερα...
01:00 18/04/2023

Survivor Ελλάδας: Αυτες ειναι οι νέες ομάδες του Ριάλιτι – Τους αλλαξε όλους ο ΑΤΖΟΥΝ ΙΛΙΤΖΑΛΙ – Οι πρώτες κόντρες

koolnews.gr
Την Κυριακή θα δούμε τις νέες ομάδες στο Survivor All Star αφού ο Ατζούν Ιλίτζαλι αποφάσισε να κάνει το ανακάτεμα που προοριζόταν για αργότερα! Νέοι κόκκινη: Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπογδάνος, Τάκης Καραγκούνιας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Στέλιος Χανταμπάκης, Γιώργος Κόρομι, Σταυρουλα Χρυσαειδη, Εύη Σαλταφερίδου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος Νέοι Μπλε: Ηλίας Γκότσης, Σπύρος Μαρτίκας, Μάριος […]
11:00 24/03/2023

Survivor All Star: Ριάλιτι επιβίωσης ή αιτία χωρισμού; Τι συνέβη με Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο

NewsBomb
Το Survivor All Star αποδεικνύεται ότι ανάβει φωτιές στους παίκτες και τα ταίρια τουςΠερισσότερα...
06:30 23/01/2023

Ριάλιτι που θα δούμε το 2023

eleftherostypos.gr
Τα ριάλιτι μπορεί να μην πρωταγωνιστούν στη μικρή οθόνη, όπως άλλες χρονιές, όμως δεν θα λείψουν στους τηλεθεατές. Κάποια πολυσυζητημένα πρότζεκτ επιστρέφουν και θα προκαλέσουν. Το πολυαναμενόμενο «Survivor All Star» έρχεται στον ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι της παρουσίασης. Οι καλύτεροι παίκτες από προηγούμενους κύκλους θα ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο και το ενδιαφέρον […] Το άρθρο Ριάλιτι που θα δούμε το 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
10:54 24/12/2022

Ριάλιτι σόου: Πότε τελειώνουν τα αγαπημένα πρότζεκτ

eleftherostypos.gr
Η αντίστροφη μέτρηση για τους μεγάλους τελικούς των ριάλιτι σόου ξεκινά και το ενδιαφέρον για τους επίδοξους νικητές «μεγαλώνει»! Ο Δεκέμβρης έκανε την εμφάνισή του και τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ, που μας συντρόφευσαν το πρώτο μισό της σεζόν, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές. Πότε θα δούμε, λοιπόν, το τελευταίο επεισόδιο των ριάλιτι σόου; Το ριάλιτι […] Το άρθρο Ριάλιτι σόου: Πότε τελειώνουν τα αγαπημένα πρότζεκτ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
15:50 05/12/2022

Gossip τηλεοπτικά νέα: Και τι κέρδισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ριάλιτι χωρίς Μπόμπαινα δεν πάνε!

sportime.gr
Όλα τα τελευταία νέα από την ελληνική showbiz για όσα έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Ηλιάνα Παπαγεωργία και όχι μόνο στο μενού. Τζωρτζίνα Μιχαήλ για το sportime.gr.
14:12 06/11/2022

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Ναι στις 38 σειρές, Όχι στη ξεφτίλα»

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για τις 38 σειρές που θα παίζουν τη φετινή σεζόν σε 8 κανάλια. Υπερβολικό ή όχι; Μυθοπλασία ή Ριάλιτι; The post Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Ναι στις 38 σειρές, Όχι στη ξεφτίλα» appeared first on Youfly.
14:42 02/11/2022

Νέα Ριάλιτι στην τηλεόραση για όλα τα γούστα! Δώσε εσύ «διαταγές» στις πorνοστάρ. 70% thleu;eash

koolnews.gr
Νέο ριάλιτι – πopνό θα γυρίσουν στις ΗΠΑ, όπου θα χρηματοδοτείται από τον ίδιο τον κόσμο και θα αφήνει τους χρηματοδότες- κόσμο να «δίνουν διαταγές» στο τι θα κάνουν οι συμμετέχοντες. Οι Τζέιμς Φράνκο, Ζάκ Μπράφ και Μελίσα Τζόαν Χάρτ έχουν κάτι κοινό πλέον με τους γνωστούς παραγωγούς πopνό, έχουν δηλώσει συμμετοχή να χρηματοδοτήσουν ένα […]
23:32 05/10/2022

Ο κύβος ερρίφθη: Μυθική προσφορά Ατζούν Ιλίτζαλί. Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος στο Survivor All Star. Ριάλιτι για 45%

koolnews.gr
Συνάντηση γιγάντων στο Πόρτο Ράφτη αφού ο Αλέξης Παππάς μαζί με τον Τριαντάφυλλο συναντήθηκαν, ήπιαν καφέ, τα έβαλαν κάτω, τα μέτρησαν και αποφάσισαν τι θα κάνουν για το survivor All Star Το Survivor επιστρέφει με το all star και θα μαζευτούν στο ριάλιτι οι καλύτεροι παίκτες με βάση την αγάπη του κόσμου! Ανάμεσα σε αυτούς […]
14:30 17/09/2022

Ριάλιτι σόου που θα σχολιαστούν τη νέα σεζόν – Από το GNTM στο Love Island

eleftherostypos.gr
Η ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, σίγουρα, θα έχει το στίγμα της μυθοπλασίας, όμως δεν θα απουσιάσουν από τον προγραμματισμό των καναλιών τα ριάλιτι σόου. Ο ΣΚΑΪ θα μπει στην αρένα με ένα νέο πρότζεκτ αλλά και ένα παλιό γνώριμο. Το «Love Island» ή, αλλιώς, το «Νησί της αγάπης» θα προστεθεί στον προγραμματισμό του σταθμού του Φαλήρου […] Το άρθρο Ριάλιτι σόου που θα σχολιαστούν τη νέα σεζόν – Από το GNTM στο Love Island εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:10 22/08/2022

Ριάλιτι τηλεόραση: Για αυτό έτρωγε πέντε μήνες καρύδες η Ναυσικά στο SURVIVOR. ΑΥΤΟΣ ήταν ο ΣΤΟΧΟΣ της

koolnews.gr
Όταν ξεκινήσαμε τα spoilers για τα άτομα θα έπαιρναν μέρος στο νέο κύκλο του survivor και πρώτοι στο koolnews βγάλαμε το όνομα Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αρκετοί ήταν αυτοί που σε πρώτη ανάγνωση απόρησαν. Για ποιο λόγο η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να ταλαιπωρηθεί σε ένα ριάλιτι στην τηλεόραση όταν εδώ τα έχει […] The post Ριάλιτι τηλεόραση: Για αυτό έτρωγε πέντε μήνες καρύδες η Ναυσικά στο SURVIVOR. ΑΥΤΟΣ ήταν ο ΣΤΟΧΟΣ της appeared first on Koolnews.gr.
10:50 23/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load