#Σαπεκοένσε

«Παναθηναϊκός και Φενέρ συμφώνησαν για την μεταγραφή του Αράο»!

filathlos.gr
«Παναθηναϊκός και Φενέρ συμφώνησαν για την μεταγραφή του Αράο»! 15/08/2023 Νέα ανάρτηση για τον Παναθηναϊκό και τον Αράο έκανε ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμουντσουόγλου. Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά αναφέρει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε για τον 31χρονο Βραζιλιάνο μέσο. Αυτή ήταν η τρίτη ανάρτηση που έκανε μέσα σε λίγη ώρα για το θέμα αφού νωρίτερα είχε αναφέρει ότι ο Αράο ήταν κοντά στο να μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, ενώ τόνιζε πως υπήρχε διαπραγμάτευση για αποζημίωση ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ. Αυτός είναι ο Αράο Ο Γουίλιαν Αράο έχει σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σάο Πάουλο κα
12:46 15/08/2023

Ντεμπούτο Ντένις στα… πάτρια εδάφη, κράτησε το “μηδέν” κόντρα στη Σαπεκοένσε (video)

pressaris.gr
Ντεμπούτο Ντένις στα... πάτρια εδάφη, κράτησε το "μηδέν" κόντρα στη Σαπεκοένσε The post Ντεμπούτο Ντένις στα… πάτρια εδάφη, κράτησε το “μηδέν” κόντρα στη Σαπεκοένσε (video) appeared first on pressaris.gr.
18:26 25/08/2022

ΦΩΣ στο στοίχημα: Ώρα για νίκη της Σαπεκοένσε κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Κρισιούμα

fosonline.gr
Το διάλειμμα τριών ημερών πριν από την ολοκλήρωση των προκριματικών του Κόπα Άφρικα μάς… υποχρεώνει να αναζητήσουμε αλλού κερδοφόρα σημεία. Η Β’ Βραζιλίας έχει αποδειχθεί προσοδοφόρα… αγορά και εκεί θα «επενδύσουμε» βασικά με τη νίκη της Σαπεκοένσε και δευτερευόντως με τα γκολ στο ματς της Σαμπάιο Κορέα. Για κερασάκι στην τούρτα βάζουμε τη διπλή ευκαιρία του Λιχτενστάιν κόντρα στην ιδίων κυβικών Ανδόρα. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!
13:06 10/06/2022

Φαμπιάνο: “Αφιερώνω το γκολ μου στη Σαπεκοένσε, στην οικογένειά μου και στους φιλάθλους του Άρη” (video)

pressaris.gr
Ο Φαμπιάνο σκόραρε το πρώτο από τα τρία γκολ του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλησε να το αφιερώσει στη Σαπεκοένσε, στην οικογένειά του και στους φιλάθλους της ομάδας. The post Φαμπιάνο: “Αφιερώνω το γκολ μου στη Σαπεκοένσε, στην οικογένειά μου και στους φιλάθλους του Άρη” (video) appeared first on pressaris.gr.
00:04 18/05/2022

Φαμπιάνο: «Το πρώτο μου γκολ μετά από εκείνο κόντρα στη Σαπεκοένσε, παραμονή του δυστυχήματος»

Gazzetta
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του Αρη έδειξε συγκινημένος μετά το ματς των «Ζωσιμάδων» όπου άνοιξε... λογαριασμό με τη φανέλα των «κίτρινων».
00:04 18/05/2022

Ο Φαμπιάνο δεν ξέχασε τα γενέθλια της Σαπεκοένσε και “προθερμαίνεται” για την Τούμπα (photos)

pressaris.gr
Ο Φαμπιάνο δεν ξέχασε τα γενέθλια της Σαπεκοένσε και "προθερμαίνεται" για την Τούμπα! The post Ο Φαμπιάνο δεν ξέχασε τα γενέθλια της Σαπεκοένσε και “προθερμαίνεται” για την Τούμπα (photos) appeared first on pressaris.gr.
21:50 10/05/2022

Σαν σήμερα: Η τραγωδία της Σαπεκοένσε που συγκλόνισε τον κόσμο

sportime.gr
Συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε που ξεκλήρισε την Βραζιλιάνικη ομάδα. Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.
06:50 28/11/2021

Συνελήφθη ύποπτη για το δυστύχημα της Σαπεκοένσε

fosonline.gr
Η γυναίκα φέρεται να ενέκρινε το σχέδιο πτήσης του αεροπλάνου που μετέφερε την βραζιλιάνικη ομάδα, χωρίς να πληρούνται οι στοιχειώδεις απαιτήσεις ασφαλείας.
19:02 25/09/2021

Βραζιλία: Συνελήφθη ύποπτη φυγάς που φέρεται να έχει ευθύνη για την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε

Gazzetta
Μία γυναίκα που αναζητούνταν από το 2016 για το τραγικό δυστύχημα με την αποστολή της Σαπεκοένσε, φέρεται να έπεσε στα χέρια των Αρχών στην Βραζιλία.
14:56 25/09/2021

Άμπελ Φερέιρα: «Είμαι τρελός και κάποιες φορές ηλίθιος»

politik.gr
Χαρούμενος και αποφορτισμένος από την πίεση των προηγούμενων ημερών, εμφανίστηκε ο Άμπελ Φερέιρα, μετά την επιστροφή  της Παλμέιρας στις επιτυχίες, νικώντας (2-0) εκτός έδρας  την Σαπεκοένσε.  Σε ένα παιχνίδι, όπου…
10:46 19/09/2021

Σαπεκοένσε: Επιζών του δυστυχήματος κατέθεσε μήνυση στην ομάδα

to10.gr
Ο Άλαν Ράσελ, ένας από τους τρείς επιζώντες του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε, κατέθεσε μήνυση στην βραζιλιάνικη ομάδα.
15:02 28/05/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού οι Κάρλος Τζούνιορ και Λούκας Μινέιρο

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού οι Κάρλος Τζούνιορ και Λούκας Μινέιρο 02/04/2021 Ο Ολυμπιακός έχει στα «ραντάρ» του δύο Βραζιλιάνους που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Ο λόγος για τους Κάρλος Τζούνιορ και Λούκας Μινέιρο. Ο πρώτος είναι 26 χρονών και αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ φέτος μετρά 26 συμμετοχές, 9 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα. Από την άλλη μεριά, ο Μινέιρο είναι 25χρονος κεντρικός μέσος και αγωνίζεται στη Ζιλ Βιθέντε ως δανεικός από τη Σαπεκοένσε. Φέτος έχει ήδη καταγράψει 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ ακούγεται πως το όνομά του «παίζει» στα reports της Μπενφίκα.
09:31 02/04/2021

Σαπεκοένσε: Ο «άφθαρτος» που ντρίμπλαρε δύο φορές τον θάνατο!

pressaris.gr
Ο Έντουιν Τουμίρι, ένας από τους έξι επιζώντες στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, βγήκε και πάλι ζωντανός από πολύνεκρο δυστύχημα. The post Σαπεκοένσε: Ο «άφθαρτος» που ντρίμπλαρε δύο φορές τον θάνατο! appeared first on PRESSARIS.
23:07 03/03/2021

Επέζησε από την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε - Τώρα και από πτώση πούλμαν σε γκρεμό!

fosonline.gr
Ο επιζών από την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, Έρβιν Τουμίρι, επέζησε και από πτώση πούλμαν σε γκρεμό!
18:18 03/03/2021

Σαπεκοένσε: Ο «άφθαρτος» επιζών που σώθηκε και από τροχαίο

ProtoThema.gr
Ο Έντουιν Τουμίρι, ένας από τους έξι επιζώντες στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε, βγήκε και πάλι ζωντανός από πολύνεκρο δυστύχημα
17:30 03/03/2021

Ξεγέλασε πάλι τον θάνατο! Επιζών της Σαπεκοένσε από το αεροπορικό δυστύχημα, επέζησε και από τροχαίο

el.gr
Άμα δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα σου... Το άρθρο Ξεγέλασε πάλι τον θάνατο! Επιζών της Σαπεκοένσε από το αεροπορικό δυστύχημα, επέζησε και από τροχαίο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
16:10 03/03/2021

Σαπεκοένσε: Σήκωσε το τρόπαιο ο Ρούσελ, 4 χρόνια μετά το δυστύχημα (pics & vid)

Gazzetta
Τέσσερα χρόνια και λίγους μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα στην Μεντεγίν, ο Άλαν Ρούσελ, εκ των μόλις τριών παικτών που επέζησαν, σήκωσε το τρόπαιο της Serie B με την Σαπεκοένσε, πανηγυρίζοντας με τίτλο την άνοδο!
08:54 31/01/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Επιζών της τραγωδίας της Σαπεκοένσε σήκωσε το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ: Επιζών της τραγωδίας της Σαπεκοένσε σήκωσε το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας 30/01/2021 Η Σαπεκοένσε είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Βραζιλίας από τα μέσα Ιανουαρίου. Ήθελε, όμως, και τον τίτλο, τον οποίο κατέκτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διαφορά των γκολ με την ισόβαθμη (73 βαθμούς) Αμέρικα Μινέιρο. Στο 8ο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου ο Ανσέλμο Ραμόν εκτέλεσε α λα Πανένκα το πέναλτι, νίκησε τον Ραφαέλ Ράμος και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 επί της Κονφιάνσα. Το τρόπαιο, μάλιστα, σήκωσε ο Αλάν Ρουσέλ. Ο αρχηγός είναι εκ των επιζώντων του δυστυχήματος, το οποίο ξεκλήρισε την ομάδα από το Σαπεκό με τη συντ
15:39 30/01/2021

ΣΟΚ από την αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία – Νεκρός ο πρόεδρος & 4 παίκτες Πάλμας (συγκλονιστικό video+photo)

sportstonoto.gr
Τραγικά τα νέα που έρχονται από τη Βραζιλία, μετά τη συντριβή αεροπλάνου που μετέφερε μέλη ομάδας – Σοκαριστικές σκηνές με το αεροπλάνο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Με τις μνήμες νωπές, από το τραγικό δυστύχημα, που ξεκλήρισε την ομάδα της Σαπεκοένσε, ένα ακόμα αεροπορικό δυστύχημα έρχεται να συγκλονίσει τη Βραζιλία και τον υπόλοιπο κόσμο. Σύμφωνα […]
13:20 25/01/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load