#Σάρα Σαμπάιο

Σάρα Σαμπάιο: Λατρεύει τη γυμναστική, κάνει πιλάτες και με μαγιό σου δείχνει τα αποτελέσματα

koolnews.gr
Η Σάρα Σαμπάιο είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο supermodel, το οποίο έχει διακριθεί για την εμφάνισή της σε εξώφυλλα περιοδικών μόδας και σε καμπάνιες για μεγάλους οίκους μόδας. Γεννημένη στην Πορτογαλία, η Σάρα κατάφερε να κάνει το μεγάλο άλμα στην παγκόσμια σκηνή της μόδας, προσθέτοντας στο βιογραφικό της εμπειρίες όπως η συμμετοχή της στο διάσημο show […] The post Σάρα Σαμπάιο: Λατρεύει τη γυμναστική, κάνει πιλάτες και με μαγιό σου δείχνει τα αποτελέσματα appeared first on Koolnews.gr.
16:58 09/11/2023

Σάρα Σαμπάιο: Με κόκκινο μαγιό το Supermodel διέλυσε και το Κάπρι

koolnews.gr
Η Σάρα Σαμπάιο, το διάσημο supermodel από την Πορτογαλία, έχει κατακτήσει την κορυφή της παγκόσμιας μόδας με την εξωτική της ομορφιά και τον αέρα που προσφέρει σε κάθε της φωτογράφιση. Με μια καριέρα που ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, η Σαμπάιο έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο ως ένα από τα πιο αγαπημένα “Αγγελάκια” της Victoria’s […] The post Σάρα Σαμπάιο: Με κόκκινο μαγιό το Supermodel διέλυσε και το Κάπρι appeared first on Koolnews.gr.
14:58 18/08/2023

Σάρα Σαμπάιο: Το πρόβλημα ψυχικής υγείας, το μήνυμα στους Followers και οι φωτογραφίες με μαγιό

koolnews.gr
Τις τελευταίες μέρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της Σάρα Σαμπάιο στο 76ο Φεστιβάλ των Καννών Το supermodel Sara Sampaio βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει στην Αντίμπ, κάτω από τον γαλλικό ήλιο, διασκεδάζοντας στην πισίνα με μερικούς φίλους στο Hotel du Cap Eden Roc. Πριν συμμετάσχει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ, η Σάρα Σαμπάιο […] The post Σάρα Σαμπάιο: Το πρόβλημα ψυχικής υγείας, το μήνυμα στους Followers και οι φωτογραφίες με μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
08:42 26/05/2023

Φτερά και πούπουλα στην Κρουαζέτ, Βαϊόλα Ντέιβις και Σάρα Σαμπάιο απογείωσαν το δημοφιλές trend

thebest.gr
Τις τελευταίες σαιζόν τα φτερά με την μοναδική τους κίνηση και την glam τους διάσταση έχουν «εγκατασταθεί» στο προσκήνιο της μόδας.
12:12 18/05/2023

Σάρα Σαμπάιο: Ξαπλώνει ολoγυμvη και παλεύει να καλύψει τα επίμαχα. Φωτογραφία

koolnews.gr
Η τελευταία της φωτογράφηση για το Elle είχε χαρακτηριστεί ως η πιο αισθησιακή της. Η Σάρα Σαμπάιο, όμως, είχε άλλα σχέδια! Η καλλονή επέστρεψε στις σελίδες του Maxim και φωτογραφίζεται με τα απολύτως απαραίτητα. Η θεά Σάρα, που ξεχώρισε μέσα από τη Victoria’s Secret το 2015 και από τότε έχει απασχολήσει πολλά περιοδικά, πασαρέλες και […]
09:22 07/03/2023

Καρναβάλια τέλος: Μετά τη σάμπα έρχεται η Σάρα Σαμπάιο. Ξαπλώνει στη Ferrari και τα μοστράρει

koolnews.gr
Με ταπεραμέντο και αισθησιασμό που την κάνουν ξεχωριστή και ιδιαίτερη, η Σάρα Σαμπάιο έχει καταφέρει να κατακτήσει τη δική της θέση στις αντρικές καρδιές αλλά και στη λίστα με τα κορυφαία τοπ μόντελ. Το καλλίγραμμο κορίτσι ξαναχτυπά με μια νέα, καυτή φωτογράφιση για τους λάτρεις του ωραίου φύλου αλλά και των γρήγορων αυτοκινήτων. Η θεά […]
09:50 27/02/2023

Πασίγνωστο μοντέλο σε νυχτερινή έξοδο με διάφανο φόρεμα και χωρίς εσώρουχα – Γυμνή! (Εικόνες)

empisteutiko.gr
Το… τερμάτισε με τη νέα αποκαλυπτική της εμφάνιση, καθώς φάνηκαν όλα και οι παπαράτσι έκαναν πάρτι. Τα catwalks του κόσμου, έχουν την τύχη να βλέπουν τη Σάρα Σαμπάιο, ένα μοντέλο από την Πορτογαλία, που έχει τις πιο ιδανικές αναλογίες. Έγινε γνωστή ως άγγελος της Victoria Secret, αλλά πλέον έχει μπει στις… καρδιές μας. Από πολλούς […] The post Πασίγνωστο μοντέλο σε νυχτερινή έξοδο με διάφανο φόρεμα και χωρίς εσώρουχα – Γυμνή! (Εικόνες) appeared first on Empisteutiko.gr.
18:32 22/02/2023

Κάντις Σουάνπολ και Σάρα Σαμπάιο σου δείχνουν το σημάδι από το μαγιό τους Νοέμβρη μήνα

koolnews.gr
Τι κι αν ο Χειμώνας έχει μπει για τα καλά, η Κάντις Σουάνπολ και η Σάρα Σαμπάιο αδιαφορούν. Οι καλλονές, που είναι και καλές φίλες, άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις στην άκρη και βρέθηκαν σε παραλία για να χαρούν ήλιο και θάλασσα. Τα δυο «αγγελάκια» της Victoria’s Secret ανέβασαν μια φωτογραφία τους στο Instagram, […]
11:06 13/11/2022

Σάρα Σαμπάιο: Με ανύπαρκτα εσώpoυχα και γόβες στιλέτο θα σου γίνει εμμονή όλο το Σαββατοκύριακο – Φωτογραφίες

koolnews.gr
Η Σάρα Σαμπάιο γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1991 στο Πόρτο της Πορτογαλίας και κατάφερε να ξεχωρίσει με τις θεϊκές της αναλογίες και να περπατήσει χιλιόμετρα στα catwalks όλου του κόσμου. Η Σάρα Σαμπάιο, που αγαπήθηκε κυρίως ως αγγελάκι της Victoria’s Secret, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού έχει μάθει να εντυπωσιάζει μέσα από τις φωτογραφήσεις […]
17:24 14/10/2022

Χριστίνα Μπόμπα – Σάρα Σαμπάιο: Ποζάρουν cheek to cheek στο Παρίσι σαν δίδυμες

okmag.gr
Μια σειρά από φωτογραφίες της από την εκδήλωση της Calzedonia στο Παρίσι, μοιράστηκε η Χριστίνα Μπόμπα. Aφού η Ελληνίδα influencer πόζαρε μαζί με την Κιάρα Φεράνι, φρόντισε να μας δείξει και τη… δίδυμη αδερφή τhς., Μιλάμε για το σούπερ μόντελ και αγγελάκι της Victoria’s Secret, Σάρα Σαμπάιο. Η Μπόμπα μάλιστα σημείωσε στη φωτογραφία: «Πάρα πολύ συχνά […] The post Χριστίνα Μπόμπα – Σάρα Σαμπάιο: Ποζάρουν cheek to cheek στο Παρίσι σαν δίδυμες appeared first on OK.
10:00 28/09/2022

Σάρα Σαμπάιο: Ολόγuμvη στο κρεβάτι. Η σέλφι φωτογραφία που βγάζει κάθε χρόνο

koolnews.gr
Αν και Άγγελος δεν διστάζει να ποζάρει σαν…γατούλα! Όπου και αν βρεθεί η Σάρα Σαμπάιο, είναι πολύ εύκολο να τρελάνει τον φωτογραφικό φακό. Ποζάρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο και κάθε φορά είναι σαν να ετοιμάζεται να μας δείξει κάτι μοναδικό. Αυτό το πονηρό βλέμμα που βγάζει στις φωτογραφίες της την έκανε μοντέλο παγκοσμίου βεληνεκούς και […]
13:36 10/09/2022

Σάρα Σαμπάιο: Με αυτές τις φωτογραφίες, σβηστά, Χτυπάει limit up στις μετοχές της και τη φαντασία μας

koolnews.gr
Η Σάρα Σαμπάιο αν και από την Πορτογαλία ,που δεν βρέχεται από τη Μεσόγειο Θάλασσα σαγήνευσε τις πασαρέλες αναδεικνύοντας μία μεσογειακή ομορφιά που την έκανε ξεχωριστή! Αγαπήθηκε από τον ανδρικό πληθυσμό και λατρεύτηκε στα catwalks της Victoria’s Secret τόσο λίγες μελαχρινές! Έχει περισσότερους από 8 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media και η ίδια φροντίζει να […]
10:24 08/08/2022

Σάρα Σαμπάιο: Η ολογuμvη φωτογραφία στο κρεβάτι διαλύει το instagram

koolnews.gr
Το όμορφο και νεαρό μοντέλο από την Πορτογαλία Sara Sampaio έχει καταφέρει και έχει περισσότερα από 8 εκατομμύρια από τους στα social media! Η ίδια φροντίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες της, τόσο από την καθημερινότητα όσο και από την εργασία της, ενίοτε προκλητικές! Αυτές οι φωτογραφίες είναι που την έχουνε κάνει ιδιαίτερα αγαπημένη στα μάτια των […] The post Σάρα Σαμπάιο: Η ολογuμvη φωτογραφία στο κρεβάτι διαλύει το instagram appeared first on Koolnews.gr.
17:10 21/07/2022

Σάρα Σαμπάιο: Η αρχή έγινε με τα μαλλιά στο στήθος. Το τέλος όμως ηταν ΟΛΟΓΥΜΝΟ και ΚAYTO

koolnews.gr
Είχαμε πάντα την απορία πως τα μοντέλα που κάνουν φωτογραφήσεις σε παραλίες αντέχουν τόση ώρα πάνω στην καυτή άμμο, όμως όσο περνούσαν τα χρόνια αντιλαμβανόμασταν ότι είναι πιο καυτές από την άμμο οπότε όλα εξηγούνται. Το αυτό συμβαίνει και με την Sara Sampaio. Η Σάρα Σαμπάιο έγινε γνωστή μέσα από την καμπάνια της Pantene το […] The post Σάρα Σαμπάιο: Η αρχή έγινε με τα μαλλιά στο στήθος. Το τέλος όμως ηταν ΟΛΟΓΥΜΝΟ και ΚAYTO appeared first on Koolnews.gr.
00:40 23/05/2022

Σάρα Σαμπάιο: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. Η πιο τουρλωτή φωτογραφία στην ιστορία της μόδας από τον Άγγελο της Victoria’s Secret

koolnews.gr
Είναι μερικές γυναίκες που τα έχουν όλα! Δόξα, λεφτά, ομορφιά, σεξαπίλ και σφριγηλά οπίσθια. Η Sara Sampaio είναι μία από αυτές και το χαίρεται πολύ, όπως φαίνεται. Η καλλονή είναι μια από τις τυχερές κυρίες που είδαν την καριέρα της να εκτοξεύεται από τότε που φιλοξενήθηκε στις σελίδες του δημοφιλούς Sports Illustrated Swimsuit Issue, το […] The post Σάρα Σαμπάιο: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. Η πιο τουρλωτή φωτογραφία στην ιστορία της μόδας από τον Άγγελο της Victoria’s Secret appeared first on Koolnews.gr.
13:32 19/05/2022

Ποια καρναβάλια; Με την Σάρα Σαμπάιο θα χορέψεις σάμπα μέχρι να ξεθεωθείς. Φωτογραφίες

koolnews.gr
Μπορεί να είναι από την Πορτογαλία, αλλά την τέχνη του χορού η Σάρα Σαμπάιο την έχει στο αίμα της. Σε χορεύει στο ταψί για πλάκα. Το μοντέλο της Victoria Secret που η αλήθεια είναι ότι ζει στην σκιά των μεγάλων ονομάτων, φωτογραφήθηκε πρόσφατα για την Calzedonia, με την οποία έχει συνεργασία εδώ και αρκετά χρόνια […] The post Ποια καρναβάλια; Με την Σάρα Σαμπάιο θα χορέψεις σάμπα μέχρι να ξεθεωθείς. Φωτογραφίες appeared first on Koolnews.gr.
12:20 06/03/2022

Τα αγαπημένα κόκκινα κραγιόν των ξανθών Ελληνίδων παρουσιαστριών

okmag.gr
Η αλλαγή της σεζόν επιβάλλει και αλλαγές στο μακιγιάζ μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε ξανά τα κόκκινα κραγιόν μας. Πριν επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς, πάρτε έμπνευση από τις ξανθές Ελληνίδες παρουσιάστριες και τις προτιμήσεις τους. Διαβάστε Επίσης: Το κόκκινο κραγιόν της Σάρα Σαμπάιο Κόκκινα κραγιόν: Οι διαφορετικοί τόνοι των Ελληνίδων παρουσιαστριών Κατερίνα […] The post Τα αγαπημένα κόκκινα κραγιόν των ξανθών Ελληνίδων παρουσιαστριών appeared first on OK.
20:30 19/09/2021

Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό κόκκινο κραγιόν της Σάρα Σαμπάιο! Που θα το βρείτε σε έκπτωση;

okmag.gr
Το πρόσωπο της Σάρα Σαμπάιο είναι ο ιδανικός καμβάς για μακιγιάζ. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πολλά make-up looks που δε θα της πηγαίνουν. Παρόλα αυτά, βλέποντάς τη με αυτό το καλοκαιρινό κόκκινο κραγιόν πήραμε έμπνευση. Θέλουμε να αντιγράψουμε άμεσα το look της. Διαβάστε Επίσης: Το αγαπημένο κόκκινο κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου Το καλοκαιρινό κόκκινο κραγιόν […] The post Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το καλοκαιρινό κόκκινο κραγιόν της Σάρα Σαμπάιο! Που θα το βρείτε σε έκπτωση; appeared first on OK.
21:00 22/08/2021

Σάρα Σαμπάιο – Έτσι καταφέρνει και έχει τέλειο σώμα – Όλα τα μυστικά της

in.gr
Πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret, η Σάρα Σαμπάιο ανακαλύψθηκε για πρώτη φορά στην ηλικία των 15 ετών
06:18 20/08/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load