#Σουτζουκάκια

Σουτζουκάκια σμυρνέικα κυμινάτα από τον Ηλία Μαμαλάκη

koolnews.gr
Τι πιο ανοιξιάτικο φαγητό από σουτζουκάκια με ρύζι ή οτιδήποτε συνοδευτικό θέλετε. Ο Ηλίας Μαμαλάκης βάζει τον κιμά και τη σάλτσα και σας δίνει και ένα μικρό tip κι εσείς βάζετε την παρέα και τη λιγούρα. ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2-3 σκελίδες σκόρδο λειωμένες 1 κουταλιά σούπας τριμμένο κύμινο Αλάτι, πιπέρι 200 γραμ μπαγιάτικο […] The post Σουτζουκάκια σμυρνέικα κυμινάτα από τον Ηλία Μαμαλάκη appeared first on Koolnews.gr.
11:58 21/01/2024

Υπέροχα Σουτζουκάκια σκέτη τρέλα από τον σεφ του ΕΛ

el.gr
Σουτζουκάκια υπέροχα, λουσμένα με την σάλτσα τους, γεμάτα μυρωδιές. Το άρθρο Υπέροχα Σουτζουκάκια σκέτη τρέλα από τον σεφ του ΕΛ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:18 13/02/2022

Άκης Πετρετζίκης: Σουτζουκάκια με καστανό βούτυρο και φασκόμηλο

onsports.gr
Η συνταγή της ημέρας είναι σουτζουκάκια με καστανό βούτυρο και…
10:04 20/10/2021

Σουτζουκάκια ταρτάρ, από τα χέρια άξιου μαγείρου

protagon.gr
Το ταρτάρ έχει τους φανατικούς οπαδούς του. Ακόμη, όμως, κι αν δεν ανήκετε ανάμεσά τους σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μια εντυπωσιακή εκδοχή του που κλείνει το μάτι σε μια αγαπημένη παραδοσιακή γεύση The post Σουτζουκάκια ταρτάρ, από τα χέρια άξιου μαγείρου appeared first on Protagon.gr.
02:28 31/07/2021

Σουτζουκάκια σμυρνέικα χωρίς τηγάνι, υγιεινά και το ίδιο υπέροχα

el.gr
Ελαφριά σουτζουκάκια σμυρνέικα με μοσχαρίσιο κιμά. Για να γίνουν πιο υγιεινά τα σουτζουκάκια μας δεν τα τηγανίζουμε αλλά τα ψήνουμε στον φούρνο. Το άρθρο Σουτζουκάκια σμυρνέικα χωρίς τηγάνι, υγιεινά και το ίδιο υπέροχα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
14:00 30/05/2021

Η συνταγή της ημέρας: Σουτζουκάκια σμυρναίικα από τον Πέτρο Συρίγο

eleftherostypos.gr
Ο Πέτρος Συρίγος έχει την παραδοσιακή και αυθεντική συνταγή για σουτζουκάκια σμυρναίικα. Τα συνοδεύει με πουρέ πατάτας. Υλικά 500 γραμμ. κιμά μοσχαρίσιο λάπα ή ελιά 200 γραμμ. ψωμί χωρίς την κόρα του 160 ml γλυκό κόκκινο κρασί 3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 1½ κουταλιά της σούπας κύμινο Αλάτι & πιπέρι μαύρο... The post Η συνταγή της ημέρας: Σουτζουκάκια σμυρναίικα από τον Πέτρο Συρίγο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
14:57 17/11/2020

Η συνταγή που θα αγαπήσουμε: Σουτζουκάκια γιαουρτλού

mononews.gr
Μία υπέροχη συνταγή, γεμάτη νοστιμιά μας δείχνει σήμερα ο Γιώργος Τσούλης
10:52 08/10/2020

«Μπουκιά μπουκιά». Το φαγητό της μαμάς στα Τρίκαλα…

trikalavoice.gr
Το μαγειρείο που μας έφερε ξανά το αγνό, καθαρό και παραδοσιακό φαγητό στο σπίτι μας, είναι ξανά κοντά μας εδώ και λίγες μέρες. Στη «Μπουκιά-μπουκιά» δεν λένε πολλά, ούτε έχουν και πολλά μυστικά. Με ντόπια υλικά μαγειρεύουν καθημερινά συνταγές που αγαπήσαμε και ποτέ δεν λείπανε από το τραπέζι μας. Όπως; Μελιτζάνες παπουτσάκια, Σουτζουκάκια κοκκινιστά, Μουσακάς, … Συνεχίστε την ανάγνωση του "«Μπουκιά μπουκιά». Το φαγητό της μαμάς στα Τρίκαλα…"
09:39 15/05/2020

Σουτζουκάκια με ούζο και σάλτσα ντομάτας βήμα βήμα

daddy-cool.gr
Αφράτα και νόστιμα σουτζουκάκια με ούζο και κύμινο, συνοδευμένο με υπέροχη κόκκινη σάλτσα. Ένα παραδοσιακό φαγητό εύκολο με τη συνταγή βήμα βήμα για σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα! Θα γίνει το αγαπημένο της οικογένειας ειδικά αν συνοδευτεί με ρύζι, πουρέ ή πατάτες! Υλικά 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο 7 φρυγανιές μουλιασμένες σε νερό και στυμμένες καλά[μπορούμε και […] Σουτζουκάκια με ούζο και σάλτσα ντομάτας βήμα βήμα - Διαβάστε περισσότερα στο Daddy-Cool.gr.
09:40 07/01/2020

Η συνταγή της ημέρας: Σουτζουκάκια τυλιχτά με μελιτζάνα

eleftherostypos.gr
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος φτιάχνει τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια με μελιτζάνα, απογειώνοντας τον ουρανίσκο και του […] The post Η συνταγή της ημέρας: Σουτζουκάκια τυλιχτά με μελιτζάνα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
11:45 27/10/2019

Σουτζουκάκια συννεφένια, συνταγή απαράλλακτη

protagon.gr
Μην την αλλάξετε τη συνταγή, μόνο το αλατοπίπερο αφήνω στα γούστα σας. Είναι μαγική σαν ξόρκι, αν κάτι λείψει ή περισσεύει, χάνετε τη μαγεία του απόλυτου! The post Σουτζουκάκια συννεφένια, συνταγή απαράλλακτη appeared first on Protagon.gr.
10:33 19/10/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load