#Σπάτα

Παντρεύτηκε στα Σπάτα ο Πέτρος Κουσουλός και βάφτισε την κόρη του

govastileto.gr
Ο Πέτρος Κουσουλός παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19/10 την εκλεκτή της καρδιάς του, Ευαγγελία στον Πύργο Πετρέζα στα Σπάτα, έχοντας δίπλα του αγαπημένους του φίλους και συνεργάτες. Το ζευγάρι πάντρεψε ο  Ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος. Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε η βάφτιση της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Εμμέλεια. Ανάμεσα στις νονές […]
20:03 20/10/2024

ΑΕΚ: Γύρισαν Πινέδα και Κάλενς, όλοι παρόντες στα Σπάτα ενόψει ΠΑΟΚ

Gazzetta
Επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ οι Πινέδα και Κάλενς και το Σάββατο θα προπονηθούν κανονικά. Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ.
14:10 18/10/2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Στα Σπάτα Κοϊτά και Πιερό, επιστρέφει κι ο… τελευταίος Πινέδα

NewsBomb
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Οι Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Φράντζί Πιερό επέστρεψαν στις προπονήσεις, ενώ απόψε (17/10) αναμένεται στην Ελλάδα κι ο…Περισσότερα...
14:56 17/10/2024

ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Κοϊτά και Πιερό ενόψει ΠΑΟΚ

Newsit
Συνεχίστηκαν οι επιστροφές των διεθνών στην ΑΕΚ, με το οπλοστάσιο του Ματίας Αλμέιδα να μεγαλώνει ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Opap Arena. Το “παρών” στη σημερινή (17/10/24) προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα έδωσαν οι Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Φραντζί Πιερό. Μάλιστα, ο επιθετικός έφτασε ξημερώματα στην Αθήνα από το ταξίδι του από την ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Προπονήθηκαν Κοϊτά και Πιερό ενόψει ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:01 17/10/2024

ΑΕΚ: Επέστρεψαν Κοϊτά και Πιερό, εν αναμονή των Πινέδα και Κάλενς για απαρτία

Gazzetta
Οι Κοϊτά και Πιερό ενσωματώθηκαν σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα και πλέον ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει σήμερα τον Πινέδα και αύριο τον Κάλενς για να έχει όλο το ρόστερ μαζεμένο στην προετοιμασία που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει ΠΑΟΚ.
13:55 17/10/2024

ΑΕΚ: Επέστρεψαν στα Σπάτα οι Ελίασον και Στρακόσα

Gazzetta
Οι Νίκλας Ελίασον και Θωμάς Στρακόσα ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες και επέστρεψαν στα Σπάτα.
13:28 16/10/2024

Με Ρότα και Μάνταλο η προπόνηση της ΑΕΚ (vid)

in.gr
Οι Λάζαρος Ρότα και Πέτρος Μάνταλος ενσωματώθηκαν στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει και τους υπόλοιπους διεθνείς.
17:10 15/10/2024

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ενσωματώθηκαν Ρότα και Μάνταλος στην προετοιμασία της Ένωσης

Newsit
Χωρίς προβλήματα αλλά και κάποιο απρόοπτο η προετοιμασία της ΑΕΚ, για το εντός έδρας ντέρμπι με την ΠΑΟΚ, στη Super League. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο και Λάζαρο Ρότα, να ενσωματώνονται την Τρίτη (15.10.2024) στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας στα Σπάτα. Ο προπονητής της ΑΕΚ θα περιμένει να ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ενσωματώθηκαν Ρότα και Μάνταλος στην προετοιμασία της Ένωσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:28 15/10/2024

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για ρευματοκλοπές σε καταυλισμούς Ρομά στο Πάτημα Χαλανδρίου και στα Σπάτα - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
«Ξηλώθηκαν» παράνομες συνδέσεις με το δίκτυο ηλεκτροδότησης και κατασχέθηκε εξοπλισμός
19:00 14/10/2024

ΑΕΚ: Διήμερο ρεπό από τον Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες

Newsit
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από τον Ματίας Αλμέιδα, με τους «κιτρινόμαυρους» να επιστρέφουν στο γήπεδο την Δευτέρα (14/10/24). Στην ΑΕΚ ετοιμάζονται για το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να προπονούνται την Παρασκευή (11/10/24) στα Σπάτα για τελευταία φορά μέσα στην εβδομάδα. ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Διήμερο ρεπό από τον Ματίας Αλμέιδα στους παίκτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:37 11/10/2024

ΑΕΚ: 4ωρη σύσκεψη Ηλιόπουλου, Ριμπάλτα, Αλμέιδα για όλα τα θέματα

Newsbeast.gr
Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Μάριος Ηλιόπουλος και ο Χαβιέρ Ριμπάλτα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου τα είπαν για περίπου τέσσερις ώρες με τον Ματίας Αλμέιδα. Την Τετάρτη (9/10) ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ήταν στα Σπάτα για να παρουσιάσει στην ομάδα τον Ριμπάλτα ως τον νέο διευθυντή ποδοσφαίρου και μία μέρα μετά οι δυο τους ήταν και πάλι εκεί και μάλιστα για πολλές ώρες. Οι Ηλιόπουλος και Ριμπάλτα πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και τα είπαν αναλυτικά για όλα τα θέματα με τον Αλμέιδα, με τον πρόεδρο να ζητάει να λυθούν άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο τα όποια ζητήματα υπάρχουν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με νέο διευθυντή ποδοσφαίρου πλέ
23:57 10/10/2024

Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της ΑΕΚ

aek1924.gr
Χωρίς προβλήματα συνεχίζει η ΑΕΚ τις προπονήσεις στα Σπάτα, μέσα στην διακοπή του πρωταθλήματος. Μετά από καιρό, η Ένωση συνεχίζει να προπονείται και να ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, χωρίς προβλήματα. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει κανένα πονοκέφαλο και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, με […] The post Χωρίς απρόοπτα η προπόνηση της ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.
15:11 10/10/2024

ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος παρουσίασε τον Ριμπάλτα στα Σπάτα – Πολύωρη συνομιλία με Αλμέιδα

onsports.gr
ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης (9/10)…
14:14 10/10/2024

Μάριος Ηλιόπουλος και Χαβιέρ Ριμπάλτα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ: «Κάνουμε μία νέα αρχή»

Newsit
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ως νέο διευθυντή ποδοσφαίρου τον Χαβιέρ Ριμπάλτα και ο Μάριος Ηλιόπουλος πήγε μαζί του στα Σπάτα για την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα. Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα είχε την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και παρουσία του Μάριου Ηλιόπουλου τους είπε τα εξής: «Ευχαριστώ όλους ... Περισσότερα To άρθρο Μάριος Ηλιόπουλος και Χαβιέρ Ριμπάλτα μίλησαν στους παίκτες της ΑΕΚ: «Κάνουμε μία νέα αρχή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:54 09/10/2024

Ομιλία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου: «Μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ»

fosonline.gr
Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα πήγε για πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, συνοδεία του ισχυρού άντρα της Ένωσης, Μάριου Ηλιόπουλου.
19:54 09/10/2024

Πρώτη ομιλία Ριμπάλτα στους παίκτες: «Είμαι εδώ να βοηθήσω, ότι πρόβλημα έχετε να μου το λέτε»

aek1924.gr
Η πρώτη ομιλία του νέου Διευθυντή Ποδοσφαίρου της AEK Χαβιέρ Ριμπάλτα προς τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Ο Χαβιέρ Ριμπάλτα αποτελεί εδώ και κάποιες ώρες τον νέο Διευθυντή ποδοσφαίρου της ΑΕΚ. Ο Καταλανός μετά την επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα μαζί με τον Μάριο Ηλιόπουλο και είχε την πρώτη του […] The post Πρώτη ομιλία Ριμπάλτα στους παίκτες: «Είμαι εδώ να βοηθήσω, ότι πρόβλημα έχετε να μου το λέτε» appeared first on AEK1924.gr.
19:51 09/10/2024

ΑΕΚ: Έτοιμοι για ΠΑΟΚ Λαμέλα και Μαρσιάλ

Newsit
Ευχάριστα νέα από την προπόνηση της Τετάρτης (9/10/24) για την ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά. Χαμόγελα για τον Ματίας Αλμέιδα και την ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση, φυσικά, τους διεθνείς που δεν είναι στα Σπάτα. Ο Αντονί ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ: Έτοιμοι για ΠΑΟΚ Λαμέλα και Μαρσιάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:28 09/10/2024

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος παρουσίασε τον Ριμπάλτα στα Σπάτα

Gazzetta
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα Σπάτα και παρουσίασε τον Χαβιέρ Ριμπάλτα στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.
13:55 09/10/2024

Τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη – Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητό του

eleftherostypos.gr
Τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Ψινάκης τα ξημερώματα της Δευτέρας στην οδό Αγίου Χριστοφόρου, στο ύψος του νέου κτηρίου του Πεντάκαλου, στο ρεύμα από Σπάτα προς Πικέρμι, σύμφωνα με το rpn.gr. Τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη – Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητό του Διαβάστε περισσοτερα στο youweekly.gr Το άρθρο Τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη – Σοκαριστικές φωτογραφίες από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητό του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:51 07/10/2024

Κ17: Καλύτερη η ΑΕΚ, τυχερός ο Παναιτωλικός στα Σπάτα

aek1924.gr
Η ΑΕΚ Κ17 ήταν καλύτερη απ’ τον Παναιτωλικό στα Σπάτα, για το ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 Super League, αλλά η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 1-1. Καλύτερη η ΑΕΚ, αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει το 1-1 στα Σπάτα στο ματς της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17 Super […] The post Κ17: Καλύτερη η ΑΕΚ, τυχερός ο Παναιτωλικός στα Σπάτα appeared first on AEK1924.gr.
18:59 05/10/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load