#Στέλιος Κρητικός

Στέλιος Κρητικός: «Αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε ούτε να ακούσει το όνομά μου»

thecaller.gr
Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. Ο Στέλιος Κρητικός μίλησε στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχτεί από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να ακούσει ένας άνθρωπος, έπαιξα, άκουσα τη χειρότερη κριτική που μπορούσε […]
13:00 06/03/2024

Στέλιος Κρητικός: «Δέχτηκα bullying μετά τα 40 από τεράστιο σκηνοθέτη, για μένα είναι ένα τίποτα»

govastileto.gr
Ο Στέλιος Κρητικός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του αλλά και το bullying που δέχτηκε πριν μερικά χρόνια από γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό. «Δέχτηκα bullying σε μεγάλη ηλικία, 40 και… Σε μία οντισιόν ανέβηκα πάνω στη σκηνή, τραγούδησα, άκουσα ό,τι χειρότερο μπορούσε να […]
10:00 06/03/2024

O Αϊβάζης ευχήθηκε για τα γενέθλια της Κορινθίου με στίχο του Σαμπάνη & ο Στέλιος Κρητικός «έλιωσε»

queen.gr
«Μόνο με σένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου», έγραψε στην Μαρία Κορινθίου ο Γιάννης Αϊβάζης.Περισσότερα...
09:09 30/12/2023

Στέλιος Κρητικός για τον γιο του: «Ξέρω τον χτύπο της καρδιάς σου πριν καν ολοκληρωθεί το σώμα σου»

okmag.gr
Ο Στέλιος Κρητικός και οι γιοι του είναι αυτό το παράδειγμα πατέρα με γιο που θέλουμε να βλέπουμε στα social media. Τα βίντεο που ανεβάζουν κάθε τόσο στο TikTok και στο Instagram είναι πηγή άπειρου γέλιου και πάντα βγαλμένα από τη ζωή. Ο μεγάλος γιος του ηθοποιού, Μιχαήλ Κρητικός έχει σήμερα την ονομαστική του γιορτή […] The post Στέλιος Κρητικός για τον γιο του: «Ξέρω τον χτύπο της καρδιάς σου πριν καν ολοκληρωθεί το σώμα σου» appeared first on OK! Magazine.
20:58 08/11/2023

«Έσπασε» ο Στέλιος Κρητικός: «Ανατριχιάζω και τώρα που το λέω, είναι κάτι συγκλονιστικό»

thecaller.gr
Την συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Στέλιος Κρητικός το απόγευμα της Κυριακής για τις ανάγκες της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ.Την συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Στέλιος Κρητικός το απόγευμα της Κυριακής για τις ανάγκες της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ.Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για τον ερχομό των τεσσάρων παιδιών του στη ζωή αλλά και τα συναισθήματα που τον πλημμύρισαν όταν έπιασε στα χέρια τον πρωτότοκο γιο του. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος […]
22:00 29/10/2023

Στέλιος Κρητικός: «Είναι συγκλονιστικό, δεν μπορώ να το ξεχάσω» – Η εξομολόγηση για την στιγμή που έγινε πατέρας

tlife.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή Μαμά-δες με τη Τζένη Θεωνά βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε To άρθρο Στέλιος Κρητικός: «Είναι συγκλονιστικό, δεν μπορώ να το ξεχάσω» – Η εξομολόγηση για την στιγμή που έγινε πατέρας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 29/10/2023

Στέλιος Κρητικός: Η αντίδραση των γιων του στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν άλλο ένα αδερφάκι

okmag.gr
Aκόμα ένα χιουμοριστικό βίντεο απολαύσαμε από τον Στέλιο Κρητικό μαζί με τους δύο γιους του, Άρη και Μιχαήλ. Και οι τρεις τους διαθέτουν από τους πιο ενεργούς λογαριασμούς στο Tik Tok και στο νέο τους κλιπ, το οποίο δημοσίευσε ο Μιχαήλ Κρητικός στον λογαριασμό του, αστειεύονται ξανά με την πιθανότητα να αποκτήσουν ακόμη ένα αδερφάκι. […] The post Στέλιος Κρητικός: Η αντίδραση των γιων του στο ενδεχόμενο να αποκτήσουν άλλο ένα αδερφάκι appeared first on OK! Magazine.
23:58 04/09/2023

Κόμησσα Κρητικού: Η μικρή που έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από τα αδέρφια της

mothersblog.gr
Συναισθηματικά πλήρης και ευλογημένος ο Στέλιος Κρητικός.Περισσότερα...
10:37 12/07/2023

Κόμησσα Κρητικού: Είναι η αδυναμία του αδερφού της, Μιχαήλ

queen.gr
Συναισθηματικά πλήρης και ευλογημένος ο Στέλιος Κρητικός.Περισσότερα...
10:17 12/07/2023

Στέλιος Κρητικός: Η μικρή του κόρη μεγάλωσε και ποζάρει με νάζι

queen.gr
Νέες φωτογραφίες με τις δύο κόρες του δημοσίευσε ο Στέλιος ΚρητικόςΠερισσότερα...
20:17 30/05/2023

Στέλιος Κρητικός: «Η συμμετοχή μου στο Survivor με βοήθησε πάρα πολύ»

thebest.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Στέλιος Κρητικός.
01:34 27/01/2023

Στέλιος Κρητικός: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τα παιδιά του και το «όχι» που άκουσε σε δουλειά που πήραν τον γιο του

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την πατρότητα, τη σχέση με τα τέσσερα παιδιά του To άρθρο Στέλιος Κρητικός: Η εξομολόγηση για τη σχέση με τα παιδιά του και το «όχι» που άκουσε σε δουλειά που πήραν τον γιο του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:44 25/01/2023

Στέλιος Κρητικός: «Aπό τη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το πρώτο μου παιδί ένιωσα ευλογημένος»

in.gr
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στην «Ελένη» για όλους και για όλα. Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας τεσσάρων παιδιών και συγκρίνει το μεγάλωμα των δύο μεγάλων του γιών με τις μικρότερες κόρες του αλλά και εξομολογείται την αγωνία του να είναι σωστός πατέρας. «Από πάρα πολύ νωρίς συνειδητοποίησα τι σημαίνει ευτυχία. Από τη […]
15:18 25/01/2023

Στέλιος Κρητικός: «Η συμμετοχή μου στο Survivor με βοήθησε πάρα πολύ, μου έβγαλε ταυτότητα»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε ο Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά του, την […] The post Στέλιος Κρητικός: «Η συμμετοχή μου στο Survivor με βοήθησε πάρα πολύ, μου έβγαλε ταυτότητα» appeared first on Zappit.
15:02 25/01/2023

Στέλιος Κρητικός: Κάνει ταξίδι του μέλιτος 7 χρόνια μετά τον γάμο

okmag.gr
Στην Πορτογαλία περνάει τις πρώτες μέρες του 2023 ο Στέλιος Κρητικός μαζί με την  Κάτια Παπαδοπούλου. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag, αποφάσισε να ταξιδέψει στη Λισαβώνα για να κάνει τον μήνα του μέλιτος που δεν κατάφερε να κάνει μετά τον γάμο του. Ο Στέλιος Κρητικός και η Κάτια Παπαδοπούλου θα συμπληρώσουν στις 4 […] The post Στέλιος Κρητικός: Κάνει ταξίδι του μέλιτος 7 χρόνια μετά τον γάμο appeared first on OK! Magazine.
14:12 03/01/2023

Στέλιος Κρητικός: Εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο για τον Μάρκο Σεφερλή

Newsit
“Ο καθένας μπορεί να συνειδητοποιήσει και να καταλάβει ό,τι θέλει” υπογραμμίζει ο Στέλιος Κρητικός. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Στέλιος Κρητικός στο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου όπου και αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας του με τον Μάρκο Σεφερλή. «Από τη μια με χαροποιεί να με έχουν συνδέσει και ... Περισσότερα To άρθρο Στέλιος Κρητικός: Εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο για τον Μάρκο Σεφερλή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
07:02 22/12/2022

Στέλιος Κρητικός για Μάρκο Σεφερλή – «Εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο τελικά»

zappit.gr
Ο Στέλιος Κρητικός έδωσε συνέντευξη στην Secret και στην Σπυριδούλα Τριάντου και μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας του με […] The post Στέλιος Κρητικός για Μάρκο Σεφερλή – «Εκ του αποτελέσματος είχα δίκιο τελικά» appeared first on Zappit.
23:24 20/12/2022

Ο Στέλιος Κρητικός έγινε 49 ετών και το βίντεο με τα 4 παιδιά του είναι το κάτι άλλο

mothersblog.gr
Ο Στέλιος Κρητικός είχε τα γενέθλιά του και το γιόρτασε με ένα απίθανο βίντεο.Περισσότερα...
08:36 15/12/2022

«Cock»: Οι συντελεστές της παράστασης μιλούν στο EleftherosTypos.gr – «Ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ένα μόνο πράγμα»

eleftherostypos.gr
«Cock»: Βρεθήκαμε στο Θέατρο Broadway, στην παράσταση «Cock». Βλέποντας το «Cock» προβληματίζεται κανείς για τις σχέσεις και το πως μπορούν πραγματικά να ισορροπήσουν. Ο Νικόλας Μπράβος, ο Θάνος Κρομμύδας, η Αθηνά Ροδίτου και ο Στέλιος Κρητικός, μιλούν στο EleftherosTypos.gr για τις σχέσεις, την ομοφυλοφιλία και την αποδοχή της ή όχι από την κοινωνία σήμερα καθώς […] Το άρθρο «Cock»: Οι συντελεστές της παράστασης μιλούν στο EleftherosTypos.gr – «Ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ένα μόνο πράγμα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:58 19/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load