#Στέφανο Πιόλι

Νάπολι: Περιμένει στη… γωνία για Πιόλι

pressaris.gr
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Il Mattino» η Νάπολι περιμένει την αποχώρηση του Στέφανο Πιόλι για να του κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο. The post Νάπολι: Περιμένει στη… γωνία για Πιόλι appeared first on pressaris.gr.
00:10 24/04/2024

Πιόλι: Αποχωρεί από τη Μίλαν - Ενδιαφέρον από τη Νάπολι

fosonline.gr
Ο Στέφανο Πιόλι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μίλαν, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Νάπολι.
21:48 23/04/2024

Παρελθόν ο Πιόλι από την Μίλαν

filathlos.gr
Παρελθόν ο Πιόλι από την Μίλαν 23/04/2024 Η διοίκηση της Μίλαν έχει αποφασίσει οριστικά να λύσει το καλοκαίρι τη συνεργασία της με τον Στέφανο Πιόλι, όπως σχετικά αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, μετά την ήττα στο ντέρμπι του Μιλάνου από την Ιντερ με 2-1. Η φετινή σεζόν των «ροσονέρι» ήταν απογοητευτική, αφού έμειναν νωρίς εκτός από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Επίσης αποκλείστηκαν από την Αταλάντα στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ στο Champions League βγήκαν τρίτοι και στο Europa League η Ρόμα τους απέκλεισε, επίσης, στα προημιτελικά της διοργάνωσης.   Παρά το γεγονός ότι οι «ροσονέρι» έχουν ανανεώσει εδώ και μήνες το συμβόλαιο του Πιόλι έως το καλοκαίρι τ
15:51 23/04/2024

«Όποια ομάδα θέλει τον Λεάο να έχει έτοιμα 175 εκατ. ευρώ» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν

aek1924.gr
Ο Ραφαέλ Λεάο φέρεται πως είναι απογοητευμένος από τη φετινή πορεία της Μίλαν, η οποία έμεινε εκτός συνέχειας στο Champions League, ενώ είναι εκτός διεκδίκησης του τίτλου στη Serie A. Με τις φήμες μάλιστα να θέλουν τον Στέφανο Πιόλι να φεύγει στο τέλος της σεζόν από την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», ο Λεάο έχει αποφασίσει […] The post «Όποια ομάδα θέλει τον Λεάο να έχει έτοιμα 175 εκατ. ευρώ» λέει ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν appeared first on AEK1924.gr.
16:37 29/03/2024

Πιόλι: «Ανεβαίνει το επίπεδο των αντιπάλων και θα πρέπει και το δικό μας να είναι υψηλότερο»

aek1924.gr
Η Μίλαν πρέπει να ανεβάσει το επίπεδό της στην προημιτελική φάση του Europa League καθώς υπάρχουν μεγάλες ομάδες που περιμένουν τους «ροσονέρι», όπως δήλωσε ο Στέφανο Πιόλι μετά την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Σλάβια Πράγας. Τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο βοήθησαν τη Μίλαν να αποκλείσει την τσεχική ομάδα με συνολικό σκορ 7-3 […] The post Πιόλι: «Ανεβαίνει το επίπεδο των αντιπάλων και θα πρέπει και το δικό μας να είναι υψηλότερο» appeared first on AEK1924.gr.
12:37 15/03/2024

ΒΙΝΤΕΟ-Europa League: Φουλ για τους «8» η Μίλαν, «τεσσάρα» η Μαρσέιγ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ-Europa League: Φουλ για τους «8» η Μίλαν, «τεσσάρα» η Μαρσέιγ 08/03/2024 Ισχυρή παρακαταθήκη για να βρεθεί στα προημιτελικά του Europa League έβαλε η Μίλαν. Εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 26’ (λόγω αποβολής του Ντιουφ), οι «ροσονέρι» «καθάρισαν» με  4-2 την Σλάβια Πράγας. Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Ζιρού, Ράιντερς, Λόφτους-Τσικ και Πούλισιτς), η ομάδα του Στέφανο Πιόλι λύγισε τους μαχητικούς Τσέχους και πήρε σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης για τους «8». Εκεί βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι από σήμερα η Μαρσέιγ, που έκανε πλάκα στη Βιγιαρεάλ. Με πρωταγωνιστή τον Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε δύο γκολ, οι Γάλλοι σάρωσ
00:46 08/03/2024

«Βλέπει» Κόντε για τον πάγκο της η Μίλαν, «παίζει» και ο Πότερ

aek1924.gr
Όλο και πιο πιθανή φαίνεται η απομάκρυνση του Στέφανο Πιόλι από τον πάγκο της Μίλαν στο τέλος της φετινής σεζόν και η διοίκηση του συλλόγου έχει αρχίσει τις επαφές για τον αντικαταστάτη του Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, μάλιστα, οι «ροσονέρι» είναι σε επαφές με τον Αντόνιο Κόντε. Παρά το γεγονός ότι η Μίλαν έχει ανανεώσει […] The post «Βλέπει» Κόντε για τον πάγκο της η Μίλαν, «παίζει» και ο Πότερ appeared first on AEK1924.gr.
11:37 08/02/2024

Θέλει να φύγει ο Λεάο από την Μίλαν

aek1924.gr
Ο Ραφαέλ Λεάο θέλει να φύγει από την Μίλαν στο τέλος της σεζόν! H Μίλαν έμεινε εκτός συνέχειας στο Champions League και είναι στο -8 από την Ίντερ που έχει… ξεφύγει στη Serie A. Με τις φήμες να θέλουν τον Στέφανο Πιόλι να φεύγει στο τέλος της σεζόν, ο Ραφαέλ Λεάο, κοιτάει τις επιλογές του. […] The post Θέλει να φύγει ο Λεάο από την Μίλαν appeared first on AEK1924.gr.
00:37 06/02/2024

Μίλαν: Ο Πιόλι δεν ασχολείται με τις φήμες

pressaris.gr
Ο Στέφανο Πιόλι ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο της Μίλαν. The post Μίλαν: Ο Πιόλι δεν ασχολείται με τις φήμες appeared first on pressaris.gr.
17:09 04/02/2024

Μίλαν - Κάλιαρι 4-1: Δια περιπάτου στα προημιτελικά του Coppa Italia

Gazzetta
Η Μίλαν παρά το εκτεταμένο ροτέισον του Στέφανο Πιόλι υπέταξε με ευκολία την Κάλιαρι στο «Σαν Σίρο» με 4-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Coppa Italia. Δυο γκολ ο Γιόβιτς και ισάριθμες ασίστ ο Ερναντέζ.
00:00 03/01/2024

Τέλος ο Γκάμπια από τη Βιγιαρεάλ, βασικός για τη Μίλαν την Κυριακή

pressaris.gr
Ο δανεισμός του Ματέο Γκάμπια στη Βιγιαρεάλ θα λάβει πρόωρο τέλος. Κάτοικος Μιλάνου και πάλι ο Γκάμπια. Συγκεκριμένα η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι, που φέτος αντιμετωπίζει προβλήματα αμυντικά αποφάσισε να ανακαλέσει από τον δανεισμό του στην Βιγιαρεάλ τον Ματέο Γκάμπια. Έτσι ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός θα πάρει φανέλα βασικού κόντρα στην Έμπολι την Κυριακή, μετά […] The post Τέλος ο Γκάμπια από τη Βιγιαρεάλ, βασικός για τη Μίλαν την Κυριακή appeared first on pressaris.gr.
00:09 02/01/2024

Μίλαν: Τα «μεγάλα ονόματα» ρωτήθηκαν πριν αποφασιστεί να παραμείνει ο Πιόλι

fosonline.gr
Ο διευθύνων σύμβουλος της Μίλαν, Τζόρτζιο Φουρλάνι, έκανε πολλά τηλεφωνήματα στους ηγέτες της ομάδας προτού πάρει την απόφαση να κρατήσει προς το παρόν τον Στέφανο Πιόλι, υποστηρίζει δημοσίευμα.
11:46 25/12/2023

Μίλαν: Κρατάει στον πάγκο τον Πιόλι λόγω έλλειψης εναλλακτικών

aek1924.gr
Η διοίκηση της Μίλαν δίνει λίγο χρόνο ακόμα στον Στέφανο Πιόλι, αφού προς το παρόν δεν έχει διαθέσιμη επιλογή για να τον αντικαταστήσει. Μένει μέχρι να φύγει! Ο Στέφανο Πιόλι παραμένει στον πάγκο της Μίλαν, αλλά θα φανεί για πόσο διάστημα ακόμα θα μείνει σε αυτόν. Διότι σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο Ιταλός τεχνικός θα διατηρήσει τα […] The post Μίλαν: Κρατάει στον πάγκο τον Πιόλι λόγω έλλειψης εναλλακτικών appeared first on AEK1924.gr.
17:37 24/12/2023

Μίλαν… εμπιστευτικό: Στην πόρτα της εξόδου ο Πιόλι!

aek1924.gr
Αβέβαιο το μέλλον του Στέφανο Πιόλι στη Μίλαν! Εν αμφιβόλω έχει τεθεί το μέλλον του Στέφανο Πιόλι στη Μίλαν μετά την χθεσινή γκέλα των «ροσονέρι» με τη Σαλερνιτάνα (2-2). Δύσκολα, λοιπόν, Χριστούγεννα στη Μίλαν και τον Πιόλι. Το 2-2 στο Σαλέρνο τον έχει φέρει σε εξόχως δύσκολη θέση, με δεδομένο πως ομάδα του Μιλάνου όχι […] The post Μίλαν… εμπιστευτικό: Στην πόρτα της εξόδου ο Πιόλι! appeared first on AEK1924.gr.
19:37 23/12/2023

Serie A: Εύκολη εντός έδρας νίκη για τη Μίλαν

filathlos.gr
Serie A: Εύκολη εντός έδρας νίκη για τη Μίλαν 17/12/2023 Ένα εύκολο μεσημέρι πέρασε η Μίλαν απέναντι στην Μόντσα, επικρατώντας με 3-0 στο «Σαν Σίρο»  για την 16η αγωνιστική της Serie A. Ο Τιτζάνι Ρέιντερς έδωσε πολύ νωρίς το προβάδισμα στην ομάδα του σκοράροντας μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια που έκανε, περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και τελειώνοντας εξαιρετικά την φάση. Οι «ροσονέρι» δεν πτοήθηκαν από την απώλεια του Πομπέγκα, που τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον 18χρονο Σίμιτς να περνάει στην θέση του. Μάλιστα, ο νεαρός Σέρβος ήταν εκείνος που πέτυχε το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων στο 41ο λεπτ
15:46 17/12/2023

Η Μίλαν εξετάζει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι

Newsit
Η Μίλαν βρίσκεται ένα… βήμα από την απώλεια όλων των στόχων της και ο Στέφανο Πιόλι είναι στον “αέρα”, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να εξετάζεται ως υποψήφιος προπονητής της ομάδας. Δημοσίευμα της La Reppublica αναφέρει ότι η Μίλαν έχει… stand by τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για μία πιθανή απόλυση του Στέφανο Πιόλι, η οποία μπορεί να ... Περισσότερα To άρθρο Η Μίλαν εξετάζει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 11/12/2023

Μίλαν: Ετοιμάζει... έκπληξη ο Πιόλι

fosonline.gr
Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι σκέφτεται να δοκιμάσει μια νέα διάταξη το Σάββατο (4/11) το βράδυ στο Σαν Σίρο, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει την Ουντινέζε ελπίζοντας να σταματήσει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη.
11:46 04/11/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Συνεχίζει την καταδίωξη της Ίντερ η Μίλαν που πήρε νίκη με ανατροπή

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Συνεχίζει την καταδίωξη της Ίντερ η Μίλαν που πήρε νίκη με ανατροπή 27/09/2023 Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μίλαν άλωσε τη Σαρδηνία με 3-1 απέναντι στην Κάλιαρι για την 6η αγωνιστική της Serie A. Έτσι έφτασε τους 15 βαθμούς, όσους και η Ίντερ με αγώνα λιγότερο. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τους «ροσονέρι» με την βολίδα του Λουβούμπο στο 29’, ωστόσο στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η Μίλαν έκανε την ανατροπή «χτυπώντας» από κοντά στο 40’ με τον Οκαφόρ και στο 45’ με τον Τομόρι. Στο 60’ ο Λόφτους-Τσικ με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ομάδα και «καθάρισε» οριστικά το παιχνίδι για το σύνολο του Στέφανο Πιόλι.
21:46 27/09/2023

Μίλαν: Με... νέα ομάδα και νέους στόχους στην Μπολόνια

fosonline.gr
Πολλά άλλαξαν στη Μίλαν το καλοκαίρι και ο Στέφανο Πιόλι θα οδηγήσει την ομάδα του στη Μπολόνια την Δευτέρα (21/8) ελπίζοντας να αποδείξει ότι είναι σοβαρή υποψήφια για τον τίτλο.
15:46 16/08/2023

Serie A: Βγήκε Champions League η Μίλαν μετά τη νίκη επί της Γιουβέντους

Newsbeast.gr
Με γκολ του Ζιρού η Μίλαν νίκησε με 1-0 εκτός έδρας τη Γιουβέντους που τα παράτησε μετά το -10 και εξασφάλισε την έξοδο της στο Champions League, μία αγωνιστική πριν το τέλος της Serie A. Οι Ροσονέρι ήθελαν απλά ένα βαθμό για να είναι σίγουρη για την 4άδα ενώ οι Μπιανκονέρι θα είχαν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχής τους στο Champions League αν δεν είχαν τιμωρηθεί με -10. Το θέμα δεν είναι τα «αν», όμως, αλλά τα γεγονότα. Και γεγονός είναι ότι η Μίλαν κλείδωσε τη θέση της στην πρώτη 4άδα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι σκόραρε στο 40ο λεπτό με ωραία κεφαλιά του Ζιρού μετά τη σέντρα του Καλάμπρια και τελικά αυτό έκανε και τη διαφορά, αφού το 0-1 έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
00:00 29/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load