#Στέφανος Μιχαήλ

Οριακά στην καταστροφή φτάνει ο Μάνος στη Γη της ελιάς λίγο πριν έρθει ο Στέφανος Μιχαήλ

queen.gr
Η έκπληξη της τέταρτης σεζόν στη Γη της ελιάς και η αποκάλυψη του τηλεοπτικού Μάνου για τους δαίμονες που τον έχουν κυριεύσει. Περισσότερα...
16:09 17/04/2024

Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, δεν ένιωσα ποτέ καλύτερος από κάποιον άλλο»

zappit.gr
Στον Κώστα Τσουρό και το «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μιλά ο Στέφανος Μιχαήλ. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στη […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν καβάλησα ποτέ το καλάμι, δεν ένιωσα ποτέ καλύτερος από κάποιον άλλο» appeared first on Zappit.
17:00 13/04/2024

Η Γη της Eλιάς: Πότε εισβάλλει ο Στέφανος Μιχαήλ στη σειρά;

youfly.com
Ο Στέφανος Μιχαήλ, τον οποίο απολαμβάνουμε ήδη στην Famagusta, αναμένεται σύντομα να εισβάλλει στην Γη της Ελιάς με έναν ρόλο έκπληξη. The post Η Γη της Eλιάς: Πότε εισβάλλει ο Στέφανος Μιχαήλ στη σειρά; appeared first on Youfly.
10:58 13/04/2024

Στέφανος Μιχαήλ: «Υπάρχει ένα μπάχαλο στην κοινωνία που φέρνει τον κόσμο σε αντιπαλότητα, διχόνοια και διάσπαση»

sinidisi.gr
«Τα social media παίζουν ρόλο σε αυτό. Έχουμε λάθος πρότυπα μέσω αυτών», είπε ο Στέφανος Μιχαήλ. Στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα…
17:09 10/03/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

FAMAGUSTA – Spoiler: «Θα έρθουν όλα τούμπα»! Τι αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ

logiastarata.gr
Για τον ρόλο του «Θοδωρή» στο Famagusta μίλησε ο Στέφανος Μιχαήλ, αποκαλύπτοντας ότι η συνέχεια θα είναι ανατρεπτική. Λίγες μέρες πριν το τρίτο επεισόδιο της σειράς «Famagusta», οηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου και έδωσε ένα μικρό spoiler. «Υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή για τον Θοδωρή, δεν μπορώ να το προδώσω! Μετά από αυτό […] The post FAMAGUSTA – Spoiler: «Θα έρθουν όλα τούμπα»! Τι αποκάλυψε ο Στέφανος Μιχαήλ appeared first on Λόγια-Σταράτα.
00:00 03/02/2024

Στέφανος Μιχαήλ για τις εξελίξεις στην σειρά «Famagusta»: «Μετά από αυτό που θα συμβεί, θα αλλάξουν όλα»

govastileto.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε ζωντανά το πρωί της Παρασκευής 2/1 στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή του στην σειρά «Famagusta», όπου υποδύεται τον Θοδωρή. Αρχικά, ο Στέφανος Μιχαήλ είπε: «Υπάρχει μία μεγάλη ανατροπή για τον Θοδωρή, δεν μπορώ να το προδώσω! Μετά από αυτό που θα συμβεί θα αλλάξουν όλα στη […]
17:00 02/02/2024

Famagusta: “Άλλος Ιπποκράτης μας βρήκε” – “Τα πηγάδια φέτος έχουν την τιμητική τους”

happytv.gr
Η σειρά Famagusta έκανε πρεμιέρα και από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, οι εξελίξεις τρέχουν. Ο Θοδωρής Πανάγου, τον οποίον υποδύεται ο Στέφανος Μιχαήλ, έχει εξωσυζυγική σχέση με την Ελένη, την οποία και σκότωσε κάλαθος και στη συνέχεια όπως είδαμε την έριξε στο πηγάδι. Πως σχολίασαν οι τηλεθεατές αυτήν την σκηνή στο X ; Οι τηλεθεατές […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Famagusta: “Άλλος Ιπποκράτης μας βρήκε” – “Τα πηγάδια φέτος έχουν την τιμητική τους”
23:37 21/01/2024

Στέφανος Μιχαήλ: «Δυστυχώς αυτές οι πληγές παραμένουν ανοιχτές»

zappit.gr
Στη νέα σειρά του MEGA, Famagusta θα πρωταγωνιστήσει ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε για αυτήν στο περιοδικό My Tv και τη […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Δυστυχώς αυτές οι πληγές παραμένουν ανοιχτές» appeared first on Zappit.
00:00 18/01/2024

Στέφανος Μιχαήλ: Η απάντηση για τις σχέσεις με την κόρη της συντρόφου του, Νάταλι Κάτερ

tlife.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ μίλησε για την προσωπική του ζωή και το πώς είναι οι σχέσεις του To άρθρο Στέφανος Μιχαήλ: Η απάντηση για τις σχέσεις με την κόρη της συντρόφου του, Νάταλι Κάτερ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 31/08/2023

Στέφανος Μιχαήλ: «Είναι κάτι που δεν θέλω να συζητώ ιδιαίτερα»

zappit.gr
Στη νέα σειρά του MEGA, «Famagusta» θα βρεθεί προσεχώς ο Στέφανος Μιχαήλ και γι’ αυτό μίλησε στη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα και […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Είναι κάτι που δεν θέλω να συζητώ ιδιαίτερα» appeared first on Zappit.
00:00 31/08/2023

Στέφανος Μιχαήλ: «Τι σημαίνει πια παρενόχληση; Αυτά είμαι φτηνά κόλπα»

tlife.gr
Για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς για την εξωτερική του εμφάνιση αλλά και τις παρενοχλήσεις To άρθρο Στέφανος Μιχαήλ: «Τι σημαίνει πια παρενόχληση; Αυτά είμαι φτηνά κόλπα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:30 28/05/2023

Στέφανος Μιχαήλ: «Αυτά είναι φτηνά κόλπα, δεν έχω δεχτεί ποτέ παρενόχληση»

zappit.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή και μίλησε για το αν τον ενοχλούν […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Αυτά είναι φτηνά κόλπα, δεν έχω δεχτεί ποτέ παρενόχληση» appeared first on Zappit.
08:20 28/05/2023

Στέφανος Μιχαήλ: Ποιος είναι ο ηθοποιός που θαυμάζει και εμπνέεται από την τεχνική του

instyle.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι γοητευτικός, με βλέμμα διαπεραστικό και εμφάνιση που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Η υποκριτική προέκυψε καρμικά στη ζωή του πριν από 13 χρόνια, και έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ωστόσο ο Στέφανος δεν είναι απλός ένα όμορφος άντρας που έχει κερδίσει την προσοχή μέσω της τηλεόρασης. Αντιμετωπίζει τον χώρο με […] The post Στέφανος Μιχαήλ: Ποιος είναι ο ηθοποιός που θαυμάζει και εμπνέεται από την τεχνική του appeared first on InStyle.
00:06 28/05/2023

Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν µπορείς να αγαπήσεις µόνο τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και όχι το παιδί της»

zappit.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στη δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν µπορείς να αγαπήσεις µόνο τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και όχι το παιδί της» appeared first on Zappit.
21:34 15/11/2022

Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν θα έµπαινα στη διαδικασία να φλερτάρω µέσα από το διαδίκτυο»

okmag.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλάει, μεταξύ άλλων, για το διαδίκτυο και το φλερτ μέσα από τα Social Media. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει τους τρόπους με τους οποίους χειρίζεται τα Μέσα Κοινωνική Δικτύωσης και αναφέρεται στη ζωή πριν από την ύπαρξη αυτών. «Ακόµα και ελεύθερος να ήµουν, δεν θα φλέρταρα πλέον µέσα […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Δεν θα έµπαινα στη διαδικασία να φλερτάρω µέσα από το διαδίκτυο» appeared first on OK.
09:04 15/11/2022

Η εξομολόγηση του Στέφανου Μιχαήλ για το παιδί της Νάταλι Κάτερ: «Το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου»

okmag.gr
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε ο Στέφανος Μιχαήλ και μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτά του με τη Νάταλι Κάτερ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγρια Γη στον ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στο παιδί της συντρόφου του ενώ αποκάλυψε πως η δημιουργία οικογένειας είναι μέσα στα πλάνα του. «Δεν µπορείς να αγαπήσεις µόνο τη γυναίκα που […] The post Η εξομολόγηση του Στέφανου Μιχαήλ για το παιδί της Νάταλι Κάτερ: «Το δούλεψα πολύ στο μυαλό μου» appeared first on OK.
18:46 14/11/2022

Στέφανος Μιχαήλ: Τι αποκάλυψε για την πρώτη του ερωτική σκηνή;

okmag.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ που φέτος υποδύεται τον Άρη στη σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη» φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, τι συνέβη στην πρώτη του ερωτική σκηνή. «Είχα πολλή νευρικότητα στην πρώτη µου ερωτική σκηνή», δηλώνει ο Στέφανος Μιχαήλ Η πρώτη του ερωτική σκηνή συνοδευόταν από πολύ άγχος. «Η παρτενέρ µου ήταν η […] The post Στέφανος Μιχαήλ: Τι αποκάλυψε για την πρώτη του ερωτική σκηνή; appeared first on OK.
20:16 13/11/2022

Στέφανος Μιχαήλ: «Η Νάταλι είναι ο άνθρωπος που με κάνει να νιώθω καλά»

okmag.gr
Ο Στέφανος Μιχαήλ φωτογραφίζεται για το περιοδικό ΟΚ! και μιλάει, μεταξύ άλλων, για τον έρωτά του με τη Νάταλι Κάτερ. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγρια Γη του ΣΚΑΙ, αποκαλύπτει όλα όσα τον κέρδισαν στη σύντροφό του, ενώ εξηγεί πώς αντιμετωπίζει τον έρωτα στα 30. «Μεγαλώνοντας ερωτεύεσαι πιο ουσιαστικά» Η σχέση του Στέφανου Μιχαήλ µε τη […] The post Στέφανος Μιχαήλ: «Η Νάταλι είναι ο άνθρωπος που με κάνει να νιώθω καλά» appeared first on OK.
12:46 13/11/2022

Στέφανος Μιχαήλ: Δεν θεωρώ παράλογο να πει κάποιος μια άσχημη κουβέντα για εμένα

Newsit
“Δεν μου έτυχε να νιώσω ποτέ υποτίμηση από συναδέλφους” παραδέχεται ο Στέφανος Μιχαήλ. Για την αναγνωρισιμότητα και την τηλεοπτική επιτυχία μίλησε με ειλικρίνεια ο Στέφανος Μιχαήλ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και την δημοσιογράφο Μαρία Παπαϊωάννου.  «Πάντα είμαι ο εαυτός μου όπου κι αν βρίσκομαι. Δεν προσέχω να μην παρεξηγηθώ ή να μην ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Μιχαήλ: Δεν θεωρώ παράλογο να πει κάποιος μια άσχημη κουβέντα για εμένα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:36 12/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load