#Τάμτα Μαστοράκη

Τάμτα Μαστοράκη: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στη Γλυφάδα με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Στη Γλυφάδα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Τάμτα Μαστοράκη, σε μια χαλαρή έξοδο με τον σύζυγό To άρθρο Τάμτα Μαστοράκη: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks στη Γλυφάδα με τον σύζυγό της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:40 21/03/2023

Ανδρεανή Τσάφου: Βάφτισε τον τρίτο της γιο με νονά την Τάμτα Μαστοράκη

okmag.gr
Στιγμιότυπα από τη βάφτιση του τρίτου της παιδιού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ανδρεανή Τσάφου. Η πρώην Playmate και ο σύζυγός της, Παύλος έχουν τρεις γιούς, τον Απόστολο, τον Φώτη και τον νεοφώτιστο Δημήτρη. Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό. Νονά ήταν η Τάμτα Μαστοράκη […] The post Ανδρεανή Τσάφου: Βάφτισε τον τρίτο της γιο με νονά την Τάμτα Μαστοράκη appeared first on OK! Magazine.
10:10 05/01/2023

Τάμτα Μαστοράκη: Αυτή είναι η νέα και όμορφη πεθερά της

okmag.gr
Η Τάμτα Μαστοράκη που την γνωρίσαμε μέσα από το reality μόδας του ΣΚΑΪ My Style Rocks παντρεύτηκε το πρωί της Παρασκευής με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Χρήστο Μπέζα. Ο πολιτικός γάμος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Βύρωνα και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία. Η Τάμτα Μαστοράκη και ο αγαπημένος της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης με […] The post Τάμτα Μαστοράκη: Αυτή είναι η νέα και όμορφη πεθερά της appeared first on OK.
12:30 20/11/2022

Τάμτα Μαστοράκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της

okmag.gr
Τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της έζησε η Τάμτα Μαστοράκη το μεσημέρι της Παρασκευής.  Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Χρήστο Μπεζά στο Δημαρχείο του Βύρωνα. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με την Τάμτα Μαστοράκη να κλέβει τις εντυπώσεις με την τούλινη δημιουργία που επέλεξε. Έκλεψε τις εντυπώσεις μέσα στο υπέροχο […] The post Τάμτα Μαστοράκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της appeared first on OK.
11:30 20/11/2022

Τάμτα Μαστοράκη: Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

tlife.gr
Η Τάμτα Μαστοράκη έζησε σήμερα μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της. Το γνωστό To άρθρο Τάμτα Μαστοράκη: Παντρεύτηκε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:24 18/11/2022

Τάμτα Μαστοράκη: Το τραγούδι που επέλεξε για τον πρώτο χορό ως νιόπαντρη

okmag.gr
Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε η Τάμτα Μαστοράκη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο του Βύρωνα. Αμέσως μετά ακολούθησε πάρτι όπου τηρήθηκαν όλα τα παραδοσιακά γαμήλια έθιμα. Το ζευγάρι έκοψε την τούρτα και στη συνέχεια χόρεψε τον πρώτο του χορό. Το τραγούδι που επέλεξαν είναι το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Όλα για σένα». […] The post Τάμτα Μαστοράκη: Το τραγούδι που επέλεξε για τον πρώτο χορό ως νιόπαντρη appeared first on OK.
17:58 18/11/2022

Παντρεύτηκε η Τάμτα Μαστοράκη

okmag.gr
Στο Δημαρχείο του Βύρωνα παντρεύτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής τον η Τάμτα Μαστοράκη. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks επέλεξε ένα τούλινο φόρεμα για μία από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής της ενώ στο πλευρό της είχε στενούς συγγενείς και φίλους. The post Παντρεύτηκε η Τάμτα Μαστοράκη appeared first on OK.
16:40 18/11/2022

Τάμτα Μαστοράκη: Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του My Style Rocks – Το εντυπωσιακό μονόπετρο

tlife.gr
Η Τάμτα Μαστοράκη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του «My To άρθρο Τάμτα Μαστοράκη: Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του My Style Rocks – Το εντυπωσιακό μονόπετρο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:34 17/07/2022

Παίκτρια του My Style Rocks μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι – Ποιος το δήλωσε; (pics)

spoilers
Μια παίκτρια του My Style Rocks μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι επειδή έκατσα στο καμαρίνι που μου είπε ο κομμωτής να με χτενίσει δήλωσε η Τάμτα Μαστοράκη. Η πρώην παίκτρια του Μy style Rocks μίλησε για το κλίμα μέσα στο παιχνίδι, αλλά και τις επιπτώσεις που είχε στην υγεία της, λέγοντας χαρακτηριστικά: Ήθελα πολύ καιρό να αποχωρήσω και δεν με άφηναν από την παραγωγή, λέγοντας μου ότι είμαι φαβορί και πρέπει να μείνω μέχρι το τέλος. Η ψυχολογία μου είχε πέσει και ό,τι κι αν έκανα στιλιστικά δεν τους άρεσε τίποτα και με πολεμούσανε και η κριτική επιτροπή αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια. Μια παίκτρια μου είχε πετάξει το κινητό στο κεφάλι, επειδή έκατσα στο καμαρίνι που μου είπε ο κομμωτής να
19:17 01/06/2020

Παίκτρια του «My Style Rocks» αποκαλύπτει: «Ήθελα να φύγω και δεν με άφηναν»

Gazzetta
Η Τάμτα Μαστοράκη αποκάλυψε πως ήθελε να εγκαταλείψει το παιχνίδι μόδας, αλλά δεν την άφηναν, επειδή ήταν φαβορί.
11:51 01/06/2020

Τάμτα Μαστοράκη-Τζώρτζια Βαϊνά-Ραμόνα Βλαντή: Πού διασκέδασαν οι πρώην παίκτριες του My Style Rocks;

govastileto.gr
Τις Ραμόνα Βλαντή, Τζώρτζια Βαϊνά, Τάμτα Μαστοράκη και Ιωάννα Σιαμπάνη απαθανάτισε κατά τη διάρκεια βραδινής τους εξόδου ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr. Οι...
14:27 08/12/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load