#Ταξιτζής

Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης: Σινεμά Δευτέρα βράδυ με την ταινία «Ο Ταξιτζής»

e-ptolemeos.gr
Με το αριστούργημα του σπουδαίου Νεοϋορκέζου σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορσέζε «Ο Ταξιτζής» (Taxi Driver -1976) συνεχίζονται αυτή τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στην επάνω αίθουσα του κινηματοθέατρου «Ολύμπιον», στις 9:30 το βράδυ οι χειμερινές προβολές. Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και η Τζόντι Φόστερ πρωταγωνιστούν και γράφουν ιστορία στον κινηματογράφο, αφού η ταινία βρίσκεται στη λίστα με […]
13:53 09/11/2023

Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής καταγγέλλει ότι μαχαιρώθηκε από διανομέα

NewsBomb
Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».Περισσότερα...
13:00 03/10/2023

Φρίκη στον Άγιο Στέφανο: Ταξιτζής φέρεται να βίασε 19χρονη

Newsique.gr
Σοκάρει η καταγγελία 19χρονης ότι οδηγός ταξί τη βίασε πριν την αφήσει σπίτι της στον Άγιο Στέφανο. Ένας οδηγός ταξί συνελήφθη από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μετά από καταγγελίας για βιασμό 19χρονης κοπέλας κατά τη διάρκεια κούρσας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ το περιστατικό συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου όταν η 19χρονη μαζί με μια 22χρονη επιβιβάστηκαν […] Το άρθρο Φρίκη στον Άγιο Στέφανο: Ταξιτζής φέρεται να βίασε 19χρονη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
20:58 28/09/2023

Ταξιτζής έκρυβε τα προβλήματα με μονωτική ταινία!

autogreeknews.gr
Είναι γνωστό πως η μονωτική ταινία μπορεί να διορθώσει τα πάντα. Δίχως ίχνος υπερβολής, χρησιμοποιείται (όχι σε προβλεπόμενες διαδικασίες πάντως) ακόμα και για επισκευές σε αεροπλάνα! Ο πασπαρτού κάθε μάστορα, αλλά και παντοτινός σύντροφος πολλών οικιακών εργασιών, ήταν ο καλύτερος φίλος ενός Γερμανού ταξιτζή στην προσπάθειά του να κρύψει σωρεία προβλημάτων, που έκαναν «μπαμ» στο […] The post Ταξιτζής έκρυβε τα προβλήματα με μονωτική ταινία! appeared first on AutoGreekNews.
11:53 22/09/2023

Αθήνα: Ταξιτζής δέχθηκε πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα

empisteutiko.gr
Μια ένοπλη επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε βάρος οδηγού ταξί, στη Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο οδηγός ταξί την ώρα που βρισκόταν στη Λεωφόρο Συγγρού δέχτηκε δύο πυροβολισμούς στα πόδια΄, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια. Ο οδηγός, ηλικίας περίπου 30 ετών, βρισκόταν έξω από κλαμπ της περιοχής, όταν δύο δράστες που […] The post Αθήνα: Ταξιτζής δέχθηκε πυροβολισμούς στη Λεωφόρο Συγγρού – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα appeared first on Empisteutiko.gr.
17:58 05/08/2023

Greek Mafia: Ξεκαθάρισμα με 45 σφαίρες σε «Ράμπο» και «Νιόνιο»

eleftherostypos.gr
Ο «Ράμπο» ή «Ταξιτζής» και ο «Νιόνιος», οι κουνιάδοι. Είναι τα δύο τελευταία (μέχρι τα επόμενα) συμβόλαια θανάτου που εκτελέστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στον Κορυδαλλό. Εντάσσονται στο δολοφονικό «γαϊτανάκι» αντιμαχόμενων μελών της Greek Mafia που έχει αφήσει πίσω του περισσότερους από 25 νεκρούς την τελευταία 5ετία. Ο «Ράμπο», από χούλιγκαν μεγάλης ομάδας έγινε «μπράβος», στη συνέχεια βομβιστής […] Το άρθρο Greek Mafia: Ξεκαθάρισμα με 45 σφαίρες σε «Ράμπο» και «Νιόνιο» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
07:00 09/06/2023

Χαϊδάρι: Ταξιτζής έπεσε θύμα ληστείας και πέθανε λίγο μετά από ανακοπή

tovima
Ο 51 ετών οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του από υπάλληλο της καθαριότητας του δήμου εχθές το πρωί.
08:02 23/05/2023

Τέμπη: «Ταξιτζής ανέφερε ότι πηγαινοέρχονταν σακούλες με ποτά στο σταθμαρχείο»

thecaller.gr
Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται οι καταγγελίες για πάρτι με ποτά και μουσική στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκονται οι καταγγελίες για πάρτι με ποτά και μουσική στο σταθμαρχείο της Λάρισας. Ο δικηγόρος πολυτραυματία του δυστυχήματος των Τεμπών, Γιώργος Μπαρτζώκης, μίλησε σήμερα στη «Super Katerina». «”Τα παιδιά πήγαν άδικα γιατί ήταν σουρωμένοι” μου είπαν» ανέφερε ο ίδιος μέσα σε άλλα. «Ταξιτζής ανέφερε ότι πηγαινοέρχονταν σακούλες με ποτά στο σταθμαρχείο» […]
16:22 15/03/2023

Μάρτιν Σκορσέζε: «Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες όλων των εποχών»

naftemporiki.gr
Ο σκηνοθέτης, γνωστός για ταινίες όπως «Ο Ταξιτζής» και «Ο Λύκος της Wall Street», αποκάλυψε τις αγαπημένες του ταινίες, σε δημοσκόπηση για το περιοδικό Sight And Sound. Από το 1952,… Μάρτιν Σκορσέζε: «Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες όλων των εποχών» - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
12:38 03/03/2023

Ανέκδοτο: Ο Ταξιτζής και ο Μπόμπος …!Τρελό γέλιο

koolnews.gr
Υπήρχε κάποτε μια γυναίκα που την ήθελε υπερβολικά ο Μπόμπος αλλά αυτή δεν του έδινε καμία καθόλου σημασία…Εκείνη έφυγε και πήγε να γίνει καλογριά. – Τότε ο Μπομπος απελπισμένος όπως ήταν την ακολούθησε. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αποφάσισε να φύγει και τηλεφώνησε σε ταξί να έρθει να τον παραλάβει. – Την στιγμή που πάει […]
16:30 22/02/2023

Ταξιτζής για τα 2 κιλά χασίς που βρέθηκαν στην κατοχή του: «Αφέψημα κατά του στρες, τα βράζω και τα πίνω»

empisteutiko.gr
Γνωστός οδηγός ταξί στην Εύβοια συνελήφθη για ναρκωτικά και είπε ότι τα ήθελε για προσωπική χρήση. Με δύο κιλά χασίς εντοπίστηκε στην κατοχή του γνωστός οδηγός ταξί από την Χαλκίδα, ο οποίος κατηγορείται από τις Αρχές της Εύβοιας για διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με το evima, ο συλληφθείς, ο οποίος διαθέτει πολυτελές ταξί, ζήτησε και πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, διαφοροποιεί την […] The post Ταξιτζής για τα 2 κιλά χασίς που βρέθηκαν στην κατοχή του: «Αφέψημα κατά του στρες, τα βράζω και τα πίνω» appeared first on Empisteutiko.gr.
13:32 21/01/2023

Ταξιτζής απείλησε με όπλο τον πρωταγωνιστή του «Αυτή η νύχτα μένει» Γιάννη Στάνκογλου

protagon.gr
Στη συμβολή Πανεπιστημίου και Αμερικής το επεισόδιο. Ο ηθοποιός υπέβαλε καταγγελία στο ΤΑ Συντάγματος The post Ταξιτζής απείλησε με όπλο τον πρωταγωνιστή του «Αυτή η νύχτα μένει» Γιάννη Στάνκογλου appeared first on Protagon.gr.
15:14 02/12/2022

Τρομακτικό περιστατικό για τον Στάνκογλου: Ταξιτζής τον απείλησε με όπλο και πήγε να τον πατήσει

Gazzetta
Ο Γιάννης Στάνκογλου είχε διαπληκτισμό με οδηγό ταξί, ο οποίος στη συνέχεια του έβγαλε όπλο.
14:02 02/12/2022

Απροσδόκητες ομοιότητες προσώπων & αντικειμένων!

Newside.gr
Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε ένα πρόσωπο, ένα αντικείμενο ή ακόμα και ένα γνωστό λογότυπο και μας θυμίζει κάτι άλλο… Διασκεδαστικές εικόνες από το διαδίκτυο όπου δείχνουν να ταιριάζουν τα… αταίριαστα. Κι όμως είναι τόσο ενδιαφέρουσες οι συγκρίσεις μεταξύ τους και το τελικό αποτέλεσμα τόσο επιτυχημένο που εκπλήσσουν… 1. Ταξιτζής στη Νέα Υόρκη […] The post Απροσδόκητες ομοιότητες προσώπων & αντικειμένων! appeared first on NewSide.gr.
12:02 18/11/2022

Ταξιτζής μπέρδεψε Ελληνίδα πανελίστρια με πορνοστ@ρ και…

empisteutiko.gr
Δεν ήταν ότι πιο και πιο κομψό αυτό που της είπε ο συγκεκριμένος ταξιτζής, αλλά εκείνη είχε την άνεση να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές χωρίς φόβο. Βλέπετε είναι ακομπλεξάριστή.      Ο λόγος για την… Πάτα εδώ για τη συνέχεια The post Ταξιτζής μπέρδεψε Ελληνίδα πανελίστρια με πορνοστ@ρ και… appeared first on Empisteutiko.gr.
17:32 15/11/2022

Μάρτιν Σκορσέζε: Το «ευεργετικό» άσθμα, τα ναρκωτικά και οι 10 καλύτερες ταινίες του

ProtoThema.gr
Ο δημιουργός των αριστουργηματικών ταινιών «Ο Ταξιτζής» και «Οργισμένο Είδωλο» κλείνει σε λίγες ημέρες τα 80  και παραμένει... αθεράπευτα ερωτευμένος με το σινεμά
10:30 13/11/2022

Τουρκία: Ταξιτζής σε κατάσταση αμόκ χτυπάει ανελέητα επιβάτιδα (vid)

fosonline.gr
Ακόμη ένα βίντεο ακραίου περιστατικού βίας στην Τουρκία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ταξιτζής χτυπά επιβάτιδα στη μέση του δρόμου, επειδή -όπως υποστήριξε- αρνήθηκαν να τον πληρώσουν.
07:30 11/11/2022

Βίντεο σοκ από την Κωνσταντινούπολη: Ταξιτζής χτυπάει ανελέητα επιβάτιδα στη μέση του δρόμου

thecaller.gr
Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα οδηγό ταξί να δέρνει μία επιβάτιδα του στη μέση του δρόμου.Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία με ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει ένα οδηγό ταξί να δέρνει μία επιβάτιδα του στη μέση του δρόμου.Το περιστατικό έγινε στην Κωνσταντινούπολη: Ο οδηγός χτυπάει με μπουνιές την άτυχη γυναίκα ενώ μάταια προσπαθεί η έτερη επιβάτιδα να τον σταματήσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον οδηγό […]
23:32 10/11/2022

Τουρκία: Ταξιτζής δέρνει στη μέση του δρόμου επιβάτιδα επειδή δεν πλήρωσε – Σοκαριστικό βίντεο

in.gr
Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και έδωσε τη δική του… εκδοχή για όσα συνέβησαν.
21:44 10/11/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load