#Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

LIVE, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ο αγώνας που θα κρίνει τον τίτλο | Το Newsbomb στον Βόλο

NewsBomb
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, που θα κρίνει τον δεύτερο τίτλο της σεζόν…
19:08 24/05/2023

ΒΙΝΤΕΟ - Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Βόλο για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στον Βόλο για το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 24/05/2023 Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας γύρω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ενόψει του αποψινού τελικού κυπέλλου Ελλάδος Novibet, στις 20:30, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Οι Αρχές είναι σε αυξημένη επιφυλακή, όχι μόνο στο Πανθεσσαλικό, αλλά και στην πόλη του Βόλου, παρότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, με λίγες μόνο ονομαστικές προσκλήσεις που έχει μοιράσει η ΕΠΟ. Μάλιστα, χθες, ο δήμος Βόλου με ανακοίνωσή του προειδοποίησε για πληροφορίες άφιξης φιλάθλων στην πόλη, παρά τη σχετική απαγόρευση. Συγκεκριμένα στην ανακοίν
13:54 24/05/2023

Match Money: Οι τελικοί και το θέαμα

aek1924.gr
Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας σαφέστατα δεσπόζει από το σημερινό κουπόνι, είτε στοιχηματικά είτε απλά ποδοσφαιρικά. Εχουμε δύο επιλογές εκεί, μία στον τελικό της Ιταλίας και άλλη μία με γκολ στην Πρέμιερ. Δες εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money! Υπάρχει διαφορά Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Μάχη Δικεφάλων, ΑΕΚ εναντίον ΠΑΟΚ. Ενας τελικός Κυπέλλου είναι […] The post Match Money: Οι τελικοί και το θέαμα appeared first on AEK1924.gr.
10:52 24/05/2023

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2023: Η ώρα για τη μάχη των «Δικεφάλων»

ProtoThema.gr
Η μεγάλη στιγμή του τελικού για το Κύπελλο Ελλάδας έφτασε - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Πανθεσσαλικό του Βόλου (20:30, Cosmote Sports 1)
08:52 24/05/2023

Αθλητικές μεταδόσεις: Παναθηναϊκός-Περιστέρι και συνεντεύξεις Τύπου για τελικό Κυπέλλου

filathlos.gr
Αθλητικές μεταδόσεις: Παναθηναϊκός-Περιστέρι και συνεντεύξεις Τύπου για τελικό Κυπέλλου 23/05/2023 Το Game 3 μεταξύ Παναθηναϊκού και Περιστερίου για τα ημιτελικά της Basket League κι οι συνεντεύξεις Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 12:00 COSMOTE SPORT 6 HD Σεμπάστιαν Μπάες - Μάρτον Φούκσοβιτς Open Parc Lyon Τένις 13:15 COSMOTE SPORT 2 HD Συνέντευξη Τύπου ΠΑΟΚ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο 13:30 COSMOTE SPORT 1 HD Συνέντευξη Τύπου ΑΕΚ Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ποδόσφαιρο 14:00 COSMOTE SPORT 6 HD Γκαέλ Μονφίς - Πέδρο Κατσίν Open Parc
08:50 23/05/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ανακοινώθηκε η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων

Newsit
Η ώρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και ο αγώνας θα γίνει χωρίς οπαδούς, όμως παρόλα αυτά, ανακοινώθηκε και η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έκανε γνωστό ότι με απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ απαγορεύεται να μετακινηθούν οργανωμένα ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ανακοινώθηκε η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:24 22/05/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αμετακίνητη η αστυνομία για παρουσία οπαδών ή μαθητών στο Πανθεσσαλικό – Από 20 διαπιστεύσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Newsit
Είναι οριστικό. Σε άδειες εξέδρες θα γίνει η “μάχη” της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (24.05 / 20:30). Στην σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη (17.05) στον Βόλο, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η αστυνομία αρνήθηκε κατηγορηματικά αίτημα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για περιορισμένο αριθμό φιλάθλων (δεν έχει ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αμετακίνητη η αστυνομία για παρουσία οπαδών ή μαθητών στο Πανθεσσαλικό – Από 20 διαπιστεύσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:38 17/05/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μέχρι και η Equipe αναρωτιέται για την έδρα

Newsit
Η ΕΠΟ δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με το κωμικοτραγικό σίριαλ να γίνεται θέμα μέχρι και στη Γαλλία. Η ΕΠΟ αδυνατεί να βρει έδρα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, βρίσκοντας παντού κλειστές πόρτες. Με το ζήτημα ασχολήθηκε μέχρι και η Equipe, η οποία αναρωτιέται αν τελικά ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μέχρι και η Equipe αναρωτιέται για την έδρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:00 10/05/2023

Αθλητικές μεταδόσεις: Ολυμπιακός-Φενέρ, Ρεάλ-Σίτι και τελικός Κυπέλλου χάντμπολ

filathlos.gr
Αθλητικές μεταδόσεις: Ολυμπιακός-Φενέρ, Ρεάλ-Σίτι και τελικός Κυπέλλου χάντμπολ 09/05/2023 Το πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της EuroLeague, ο πρώτος ημιτελικός του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, καθώς επίσης κι ο τελικός του Κυπέλλου χάντμπολ μεταξύ Ολυμπιακού και Δούκα δεσπόζουν στο πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης. Αναλυτικά όλες οι επιλογές: 13:15 Eurosport 1 Γύρος της Ιταλίας Ποδηλασία 19:15 ΕΡΤ3 Ολυμπιακός – Δούκας Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών 21:30 Novasports Prime Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε EuroLeague 21:45 COSMOTE SPORT 3 HD Πάρτικ Θιστλ –
08:58 09/05/2023

Το μπάχαλο συνεχίζεται! Και τώρα… ΟΑΚΑ!

sportstonoto.gr
Συνεχίζεται το ψάξιμο για έδρα του τελικού – Ακύρωσε το Πανθεσσαλικό η ΕΠΟ! Και τώρα… ΟΑΚΑ (που ρξ αρχής ηταν και το πιο σωστό βέβαια)! ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ… Δε θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με την ΕΠΟ να αναζητά έδρα – Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Η επιλογή γηπέδου διεξαγωγής του […]
00:32 28/04/2023

Συνεχίζεται το ψάξιμο για έδρα του τελικού - Ακύρωσε το Πανθεσσαλικό η ΕΠΟ!

onsports.gr
Δε θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet,…
22:12 27/04/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αρνητική απάντηση από την αστυνομία για διεξαγωγή του αγώνα στις 19 Μαΐου

lamianow.gr
Την αντίθεσή της, στο ενδεχόμενο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας -μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ- να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, φέρεται να εξέφρασε η αστυνομία. Έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήθελαν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στις 19 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, δύο ημέρες πριν από τις βουλευτικές […] The post Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Αρνητική απάντηση από την αστυνομία για διεξαγωγή του αγώνα στις 19 Μαΐου appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
11:32 27/04/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής πριν τις εθνικές εκλογές

Newsit
Μπορεί ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, να ανέφερε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στις 24 Μαΐου, αλλά οι δυο φιναλίστ (ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) έριξαν μια άλλη ημερομηνία στο… τραπέζι. To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: ΑΕΚ και ΠΑΟΚ προτείνουν ημερομηνία διεξαγωγής πριν τις εθνικές εκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:08 25/04/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΠΟ στέλνει επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο για το Πανθεσσαλικό

Newsit
Η ΕΠΟ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, μετά την αρνητική απάντηση που πήρε από την κυπριακή αστυνομία, για διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και στρέφεται στη λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Θα απευθυνθεί επισήμως στον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο. To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ΕΠΟ στέλνει επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο για το Πανθεσσαλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 12/04/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στη Λευκωσία θα κριθεί και επίσημα ο φετινός τίτλος

Newsit
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας στις 20 Μαΐου. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΑΕΚ.  Στο πρώτο παιχνίδι η Ένωση είχε επικρατήσει των Πειραιωτών με 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στη Λευκωσία θα κριθεί και επίσημα ο φετινός τίτλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:30 07/04/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στις 7 Απριλίου η απόφαση για ημερομηνία και γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα

Newsit
Στις 7 Απριλίου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ημερομηνία αλλά και το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν προγραμματισμένος για τις 20 Μαΐου, αλλά η ημερομηνία θα αλλάξει λόγω των εθνικών εκλογών που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 21 Μαΐου. Η εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Στις 7 Απριλίου η απόφαση για ημερομηνία και γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:46 28/03/2023

Final 8 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μπλόκο σε 50 οπαδούς του Περιστερίου

Gazzetta
Οπαδοί της ομάδας του Περιστερίου βρέθηκαν στο Ηράκλειο για να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους στον τελικό με τον Ολυμπιακό (19/02, 19:15), ωστόσο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στα «Δύο Αοράκια».
19:08 19/02/2023

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Τα ξεχασμένα πέναλτι και η επίδοση των Μπρινιόλι και Πασχαλάκη

NewsBomb
Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Λουξ δεν κρύβει «έξτρα» συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια με παρατάσεις και πέναλτι.Περισσότερα...
17:58 21/05/2022

ΒΙΝΓΤΕΟ - Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια - Στο ΟΑΚΑ τα πρώτα πούλμαν

filathlos.gr
ΒΙΝΓΤΕΟ - Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια - Στο ΟΑΚΑ τα πρώτα πούλμαν 21/05/2022 Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει.  Στον παλμό της μάχης με τον Παναθηναϊκό ζουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ και ήδη έχουν αρχίσει να προσεγγίζουν το γήπεδο. Αρκετοί οπαδοί του Δικεφάλου πραγματοποιούν αυτή την ώρα πορεία στην Ομόνοια, με προορισμό τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που στεγάζεται στην Αθήνα, προκειμένου μερίδα κόσμου να μαζευτεί εκεί ώστε να μεταβεί στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι. Παράλληλα στον δρόμο προς το ΟΑΚΑ βρίσκονται και τα πούλμαν που έχο
16:12 21/05/2022

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – Κρέσπο: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το πρωτάθλημα»

Newsit
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ετοιμάζεται για έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο φετινός τίτλος στη διοργάνωση. Ο εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ έκανε και μία μικρή ανάλυση του αγώνα, αλλά επισήμανε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με την πρόσφατη “μονομαχία” τω δύο ομάδων ... Περισσότερα To άρθρο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας – Κρέσπο: «Τελείως διαφορετικό παιχνίδι από το πρωτάθλημα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:54 21/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load