#Γη

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

youfly.com
Μία νέα ζωή ξεκινάει για την Βασιλική στη Γη της Ελιάς, καθώς συνεργάζονται με την Ισμήνη και ανοίγουν ένα κέντρο αισθητικής στη Μάνη. The post Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική appeared first on Youfly.
06:58 25/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

youfly.com
Η Μαργαρίτα ψάχνει πληροφορίες για την αθώωση της Αρετής και μία γυναίκα θα δούμε να την βοηθάει στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι… appeared first on Youfly.
06:58 25/04/2024

To ηφαίστειο που εκτοξεύει χρυσό αξίας χιλιάδων ευρώ την ημέρα

eretikos.gr
Το νοτιότερο ενεργό ηφαίστειο της Γης εκτοξεύει καθημερινά χρυσό που κοστίζει μια μικρή περιουσία. Ο λόγος για το ενεργό ηφαίστειο στο όρος Έρεβος που βρίσκεται στην Ανταρκτική. Ωστόσο, θεωρείται αρκετά δύσκολο να συλλεχθεί ο χρυσός, καθώς το βουνό είναι δυσπρόσιτο. Το Έρεβος, που μαζί με το ηφαίστειο του Deception Island αποτελούν τα μόνα δύο ενεργά ηφαίστεια […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
05:59 25/04/2024

Γη της ελιάς: Ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω

Newsit
Σπαρακτικές στιγμές έρχονται στη δραματική σειρά του ΜEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδσια που θα προβληθούν την Πέμπτη 25 Απριλίου και την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024.  Γη τη ελιάς: Επεισόδιο 149 (Πέμπτη 25 Απριλίου στις 21:00) Η εμφάνιση της Ελένης ταράζει την Ειρήνη, η οποία τρέχει να ειδοποιήσει τη μάνα ... Περισσότερα To άρθρο Γη της ελιάς: Ο Πότης εντοπίζει το μοναστήρι όπου βρίσκεται η Χάιδω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:02 24/04/2024

«Κλείδωσε» η πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη – Η ώρα προβολής

Newsbeast.gr
Ο Ηλίας Ψινάκης θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του «Γηροκομείου» του από νέα συχνότητα. Ο αντισυμβατικός και ανατρεπτικός, Ηλίας Ψινάκης ο οποίος υποδέχεται στο «Γηροκομείο» του, καλούς τους φίλους και μοιράζεται με το κοινό άγνωστα παρασκήνια από την καλλιτεχνική, και όχι μόνο, ζωή του ετοιμάζεται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα ξανά μέσα από τον «αέρα» του Open. Η πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη «κλείδωσε» και ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Το «Γηροκομείο» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Κυριακή 28 Απριλίου στις 00:30. Σημειώνεται πως η εκπομπή του Ηλία Ψινάκη προβάλλεται μέσα από το κανάλι του στο YouTube ενώ έχει κάνει και πέρασμα από την συχνότητα του
21:04 24/04/2024

Ροζ πανσέληνος απόψε και στον Βόλο

myvolos.net
Το βλέμμα στον ουρανό θα στρέψουν απόψε άνθρωποι από κάθε γωνιά της Γης και φυσικά στη Μαγνησία και τον Βόλο για να αντικρίσουν την πανσέληνο του Απριλίου, η οποία είναι γνωστή και ως «ροζ πανσέληνος». Το φαινόμενο θα κορυφωθεί στις 2:49 με την φωτεινότητα να είναι στο μέγιστο βαθμό και αναμένεται να ζωγραφίσει τον ουρανό με τα ροζ […]
20:48 24/04/2024

Σήμερα η πρώτη «Ροζ πανσέληνος» της χρονιάς

irafina.gr
Το φεγγάρι απόψε θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο και φωτεινότερο από το συνηθισμένο, αλλά σίγουρα δεν θα έχει… ροζ χρώμα Το βλέμμα στον ουρανό θα στρέψουν απόψε άνθρωποι από κάθε γωνιά της Γης για να αντικρίσουν την πανσέληνο του Απριλίου, η οποία είναι γνωστή και ως «ροζ πανσέληνος». Το φαινόμενο θα κορυφωθεί στις 2:49 με την […]
20:46 24/04/2024

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Ποζάρει γυμνή στο Instagram

ProtoThema.gr
Με αφορμή την Ημέρα της Γης, το μοντέλο έκανε μια αποκαλυπτική φωτογράφιση
20:00 24/04/2024

NASA: Αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με το Voyager 1

blueskytv.gr
Αποκαθίσταται ύστερα από πέντε μήνες η επικοινωνία με το διαστημικό σκάφος Voyager 1, το πλέον απομακρυσμένο από τη Γη ανθρώπινο δημιούργημα, ανακοίνωσε την Δευτέρα η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος (NASA). Το Voyager 1, το οποίο απέχει περίπου 24 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη, δεν είχε στείλει αξιοποιήσιμα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα για την κατάστασή του από […] NASA: Αποκαταστάθηκε η επικοινωνία με το Voyager 1 on BLUE SKY.
18:46 24/04/2024

Τελειώνουν τα πολύτιμα μέταλλα στη Γη; Θα τα εξορύξουμε από αστεροειδείς

Cnn.gr
Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι αστεροειδείς είναι πλούσιοι σε μέταλλα που στη Γη είναι σε έλλειψη. Και η AstroForge είναι μία από τις εταιρείες που επιχειρούν να τα εξορύξουν.Περισσότερα...
18:37 24/04/2024

Αρουάκο: «Χάσαμε τη σχέση μας με τη Γη και γι’ αυτό χάσαμε την ευτυχία»

documentonews.gr
Πέντε εκπρόσωποι της κοινότητας των ιθαγενών Αρουάκο της Κολομβίας βρέθηκαν στην Αθήνα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, και… Το άρθρο Αρουάκο: «Χάσαμε τη σχέση μας με τη Γη και γι’ αυτό χάσαμε την ευτυχία» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
18:10 24/04/2024

Η τελική σύγκρουση Αφροδίτης και Αριάδνης στη Γη της ελιάς φτάνει στα όριά του τον Πασχάλη Τσαρούχα

queen.gr
Η ατυχία του Χρήστου, γίνεται η τύχη του Γιώργη Κουράκου στη Γη της ελιάς. Εντάσεις και χωρισμοί στα επόμενα επεισόδια. Περισσότερα...
17:17 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: «Μόνη μου θα πεθάνω εδώ μέσα»

youfly.com
Πολύ δύσκολες ώρες θα περάσει η Αρετή στη φυλακή όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. The post Η Γη της Ελιάς: «Μόνη μου θα πεθάνω εδώ μέσα» appeared first on Youfly.
15:58 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή φεύγει μόνιμα για την Αθήνα;

youfly.com
Μία εξομολόγηση της Αρετής στην Ασπασία θα φέρει νέες ανατροπές στη Γη της Ελιάς και δείχνει ότι σχεδιάζει να πάει στην Αθήνα.  The post Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή φεύγει μόνιμα για την Αθήνα; appeared first on Youfly.
15:58 24/04/2024

Μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος στα ελληνικά γήπεδα από τη Stoiximan, τη Super League και τη We4All

Gazzetta
H Stoiximan, Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος της Super League, και η διοργανώτρια αρχή προχώρησαν από κοινού σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γης.
14:02 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παρουσιάζει στην Ειρήνη την νέα του σχέση

in.gr
Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο.
14:02 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική είναι διστακτική στην πρόταση της Ισμήνης αλλά…

youfly.com
Η Βασιλική αποφασίζει να σταθεί ξανά στα πόδια της όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και μάλιστα κάνει μια νέα αρχή. The post Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική είναι διστακτική στην πρόταση της Ισμήνης αλλά… appeared first on Youfly.
13:58 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Βασιλική – Αποφασίζει να…

youfly.com
Έτοιμη για μια νέα αρχή θα είναι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς η Βασιλική και θα καταφέρει να αφήσει πίσω της το πένθος.  The post Η Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για την Βασιλική – Αποφασίζει να… appeared first on Youfly.
12:58 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Η Κούλα κάνει μια οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη

eretikos.gr
«Η Γη της Ελιάς» Ο Μιλτιάδης  διώχνει τη Θεοδώρα από το σπίτι. Απόψε Τετάρτη 24 Απριλίου στις 21:00 στο MEGA. Όσο παρατείνεται η παραμονή της Χάιδως στο μοναστήρι, τόσο παρατείνεται και η αγωνία του Λυκούργου ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσει. Η Κούλα κάνει μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία με τον Δημοσθένη προκειμένου να πείσει την Ασπασία […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:59 24/04/2024

Η Γη της Ελιάς: Ασπασία και Δημοσθένης πιο ερωτευμένοι από ποτέ

youfly.com
Θετικές θα είναι οι εξελίξεις στη σχέση του Δημοσθένη και της Ασπασίας στη Γη της Ελιάς, αφού οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί κι ερωτευμένοι. The post Η Γη της Ελιάς: Ασπασία και Δημοσθένης πιο ερωτευμένοι από ποτέ appeared first on Youfly.
11:58 24/04/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load