#Τζέιμς Γκιστ

Μεταγραφές: «Βόμβα» με Τζέιμς Γκιστ | Αυτή είναι η νέα του ομάδα

onsports.gr
Μεταγραφές: Νέα… σελίδα στην καριέρα του «γύρισε» ο Τζέιμς Γκιστ.
19:17 10/11/2023

Γκιστ: Ανακοινώθηκε από την Πενιαρόλ της Ουρουγουάης (pic)

fosonline.gr
Στην Ουρουγουάη για λογαριασμό της Πενιαρόλ των Έρικ Γκρίφιν και Τζέισον Γκρέιντζερ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέιμς Γκιστ.
18:46 10/11/2023

Ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία

Newsit
Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Μπαχτσεσεχίρ θα αγωνιστεί ο Τζέιμς Γκιστ. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε στην τουρκική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στο Basketball Champions League. Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέιμς Γκιστ, επιστρέφει στη δράση μετά το πέρασμα του από τη Βιλερμπάν, με την οποία κατέκτησε το γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός ψηλός μετράει μέσο ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τζέιμς Γκιστ συνεχίζει την καριέρα του στην Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 04/11/2022

Γκιστ: Ανακοινώθηκε από τη Μπαχτσεσεχίρ

Gazzetta
Ο Τζέιμς Γκιστ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και τη Μπαχτσεσεχίρ.
11:00 04/11/2022

Στην Μπαχτσεσεχίρ ο Γκιστ

onsports.gr
Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέιμς Γκιστ
21:32 03/11/2022

Ο Τζέιμς Γκιστ γιόρτασε τα 36α γενέθλιά του, φορώντας φόρμα του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Τζέιμς Γκιστ γιόρτασε τα 36α γενέθλιά του, φορώντας φόρμα του Παναθηναϊκού (ΦΩΤΟ) 27/10/2022 Ο Τζέιμς Γκιστ συμπλήρωσε 36 χρόνια ζωής και γιόρτασε στο σπίτι του μαζί με χρυσά μπαλόνια και φορώντας μια φόρμα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικανός σέντερ (σσ. δεν έχει ομάδα αυτή τη στιγμή), ο οποίος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ το καλοκαίρι του 2019, έπειτα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας με το τριφύλλι, φαίνεται πως έχει ακόμα έντονο δέσιμο με την πρώην ομάδα του.
19:40 27/10/2022

Γκιστ για την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν: «Αν είχα συμβόλαιο θα επέστρεφα με το αεροπλάνο»

Newsit
Ο Τζέιμς Γκιστ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε και στο περιστατικό μετά την ήττα αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Φενέμπαχτσε στη Κωνσταντινούπολη. Ο Γκιστ μιλώντας στην ιστοσελίδα basket news, αναφέρθηκε στις μέρες  που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για την απόφαση της διοίκησης των ”πρασίνων” να επιστρέψουν οι παίκτες με πούλμαν από ... Περισσότερα To άρθρο Γκιστ για την επιστροφή του Παναθηναϊκού με πούλμαν: «Αν είχα συμβόλαιο θα επέστρεφα με το αεροπλάνο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:36 05/08/2022

Αποθέωσε Γιαννακόπουλο ο Γκιστ - Η αναφορά για το περιστατικό με το λεωφορείο

filathlos.gr
Αποθέωσε Γιαννακόπουλο ο Γκιστ - Η αναφορά για το περιστατικό με το λεωφορείο 05/08/2022 Ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε στο «Basketnews» και παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως ήθελε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, ενώ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στάθηκε σε γεγονότα που συνέβησαν κατά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, όπως η επιστροφή με το λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύ καλή του σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Για το trade με τον Πάνκο που τον έφερε στον Παναθηναϊκό: «Πραγματικά δεν είχα ιδέα. Μετά από ένα παιχνίδι του πρώτου γύρου της EuroLeague ήρθε ένας Ισπανός και με ρώτησε αν είναι το τελε
15:12 05/08/2022

Γκιστ: «Αν κρατούσαμε τον κορμό θα παίζαμε Final-4 με τον Παναθηναϊκό, δεν μπορούσα να μην μπω στο λεωφορείο μετά την Κωνσταντινούπολη»

Gazzetta
Για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, το λεωφορείο της επιστροφής μετά τη «σκούπα» από τη Φενέρμπαχτσε αλλά και το παράπονό του για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Τζέιμς Γκιστ.
14:42 05/08/2022

Το παράπονο του Τζέιμς Γκιστ: «Ο Τομ Χανκς κατάφερε να πάρει ελληνικό διαβατήριο, εγώ όχι»

Newsit
Ο Τζέιμς Γκιστ έκανε έναν… απολογισμό καριέρας, μίλησε για τους προπονητές που τον βοήθησαν, τόνισε πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του Βασίλη Σπανούλη και αναφέρθηκε στο θέμα απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να είχε παίξει στην Εθνική ομάδα. Παράλληλα, ο 35χρονος Τζέιμς Γκιστ αναφέρθηκε στο αγωνιστικό… αντάμωμα που είχε με τον Γιάννη ... Περισσότερα To άρθρο Το παράπονο του Τζέιμς Γκιστ: «Ο Τομ Χανκς κατάφερε να πάρει ελληνικό διαβατήριο, εγώ όχι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:02 03/08/2022

Γκιστ για Σπανούλη: «Είναι ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών»

fosonline.gr
Ο Τζέιμς Γκιστ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και μίλησε για την Εθνική Ελλάδος και το όνειρο της συμμετοχής με τη «γαλανόλευκη». «Έπρεπε να παντρευτώ μια Ελληνίδα για να βγάλω ελληνικό διαβατήριο. Η γυναίκα μου δεν θα το δεχόταν φυσικά», είπε με νόημα. 
11:16 03/08/2022

EuroLeague: Χωρίς πέντε βασικούς με Ολυμπιακό η Βιλερμπάν!

filathlos.gr
EuroLeague: Χωρίς πέντε βασικούς με Ολυμπιακό η Βιλερμπάν! 25/03/2022 Η Βιλερμπάν θα παραταχθεί... μισή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21:00), καθώς ξεκουράζει πέντε βασικούς της, λόγω των ματς του Κυπέλλου που έχει το Σαββατοκύριακο! Η γαλλική ομάδα νίκησε πριν από 48 ώρες τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, όμως η προτεραιότητά της είναι οι εγχώριες διοργανώσεις και δη το Κύπελλο του Σαββατοκύριακου.  Έτσι, ο Τι Τζέι Πάρκερ αποφάσισε να ξεκουράσει πέντε βασικούς του, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στον οποίον οι Πειραιώτες θέλουν το διπλό για να «κλειδώσουν» το πλεονέκτημα έδρας. Συγκεκριμένα, η Βιλερμπάν δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Σαρλς Καουντί, Τζέιμ
19:48 25/03/2022

Ο Παναθηναϊκός αγάπησε τον Γκιστ και το αντίστροφο!

sportime.gr
Ο Τζέιμς Γκιστ θα τεθεί αντίπαλος του Παναθηναϊκού για ακόμα μια φορά αλλά φυσικά η σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ξεχωριστή Νίκος Μπουρλάκης για το sportime.gr.
12:44 11/02/2022

Γκιστ σε Ματσιούλις που θυμήθηκε μέρες Παναθηναϊκού: «Όταν ήμασταν οι μαλ@@ες της Ευρώπης»

Gazzetta
Ο Γιόνας Ματσιούλις γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, με τον Τζέιμς Γκιστ να του απαντάει με τον δικό του τρόπο.
20:58 27/01/2022

EuroLeague: Θέλει να κρατήσει απόρθητο το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και κόντρα στη Βιλερμπάν

filathlos.gr
EuroLeague: Θέλει να κρατήσει απόρθητο το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός και κόντρα στη Βιλερμπάν 17/12/2021 Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τη δυναμική του, αλλά φέτος θυμίζει ξανά την παλιά καλή έδρα κι ο Ολυμπιακός με τη νίκη του κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου έφτασε στο 8-0 εντός έδρας στη EuroLeague. Μέχρι στιγμής έχουν υποκύψει στο ΣΕΦ οι Μπασκόνια, Ρεάλ, Ζαλγκίρις, Άλμπα, Φενέρμπαχτσε, Μονακό, Μακάμπι και Μπάγερν. Επόμενη ομάδα που έρχεται στο φαληρικό στάδιο απόψε (21:00) η Βιλερμπάν για τη 16η αγωνιστική της EuroLeague. Η γαλλική ομάδα των Κώστα Αντετοκούνμπο και Τζέιμς Γκιστ προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολ
10:38 17/12/2021

Βιλερμπάν: Μένει μέχρι τέλος της σεζόν ο Τζέιμς Γκιστ

fosonline.gr
Συνεχίζει στη Βιλερμπάν μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τζέιμς Γκιστ.
20:04 15/12/2021

O «GOAT» Διαμαντίδης και ο Τζέιμς Γκιστ (photo)

onsports.gr
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Βιλερμπάν: Τον παλίο του συνεργάτη Δημήτρη Διαμαντίδη εκθείασε με…
16:34 30/10/2021

Αποθέωσε Διαμαντίδη ο Γκιστ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Αποθέωσε Διαμαντίδη ο Γκιστ (ΦΩΤΟ) 30/10/2021 Ο Τζέιμς Γκιστ ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίον χαρακτήρισε «Greatest Of All Time» (σ.σ. μεγαλύτερο όλων των εποχών). Ο Αμερικανός νυν σέντερ της Βιλερμπάν και ο GM του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ συνεργάστηκαν για χρόνια και διατηρούν φιλικές σχέσεις μέχρι σήμερα. Είχαν, μάλιστα, την ευκαιρία να τα πουν στο πλαίσιο του χθεσινού αγώνα των δύο ομάδων.
14:38 30/10/2021

Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν: Ζεστό χειροκρότημα για Γκιστ και Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ

Gazzetta
Ο Τζέιμς Γκιστ επέστρεψε για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και οι φίλοι του «τριφυλλιού» τον υποδέχθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα όπως και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.
20:56 29/10/2021

Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Γκιστ (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Γκιστ (ΦΩΤΟ) 25/09/2021 Στη Βιλερμπάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέιμς Γκιστ. Ο 35χρονος άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν τα παρατάει και μετά τη Μπάγερν Μονάχου, συμφώνησε με τη γαλλική ομάδα, στην οποία θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν. Ο Γκιστ θα είναι συμπαίκτης στη Βιλερμπάν με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποκτήθηκε φέτος από τον σύλλογο του Τόνι Πάρκερ.
10:54 25/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load