#Τζένη Θεωνά

Ο Τάσος Αρνιακός θυμάται τον ανέλπιστο τρόπο που μπήκε στην τηλεόραση: “Σκέπασε, μάνα, σκέπασε”

thecaller.gr
“Από αυτό μέσα σε έναν χρόνο είχα καθιερωθεί σαν μετεωρολόγος στον ΑΝΤ1” αποκάλυψε, απολαυστικά, ο Τάσος Αρνιακός. O Τάσος Αρνιακός παραχώρησε συνέντευξη στη Τζένη Θεωνά και το νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο και εισήλθε πριν από […]
23:00 21/04/2024

ΒΙΝΤΕΟ - Σύζυγος Παπαπέτρου: «Έχουμε δεχτεί απειλές, επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής - Υπάρχει φόβος»

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ - Σύζυγος Παπαπέτρου: «Έχουμε δεχτεί απειλές, επειδή ο Τάσος είναι διαιτητής - Υπάρχει φόβος» 08/04/2024 Την Μάρτζυ Λαζάρου υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η γοητευτική δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί απειλές λόγω της εργασίας του συζύγου της, ο οποίος διαιτητεύει αγώνες της Super League 1. Πιο συγκεκριμένα, η Μάρτζυ Λαζάρου εκμυστηρεύτηκε στην ηθοποιό πως «βεβαίως έχουμε περάσει και το σημείο του να δεχθούμε απειλές. Τα πράγματα είναι γενικά πολύ δύσκολα σε αυτό το κομμάτι, δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν ελέγχεται. Ειδικά πρόσφατα το περάσαμε για μια ακό
12:46 08/04/2024

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Είμαι εξοικειωμένος με την ψυχοθεραπεία, είχα περάσει μια κατάθλιψη στα 27 μου»

zappit.gr
Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ήταν καλεσμένος στις Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά και μίλησε για το μεγάλωμα του γιου του και […] The post Προμηθέας Αλειφερόπουλος: «Είμαι εξοικειωμένος με την ψυχοθεραπεία, είχα περάσει μια κατάθλιψη στα 27 μου» appeared first on Zappit.
18:00 07/04/2024

Σοκάρει ο Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε»

tlife.gr
Τον Σπύρο Σαραφιανό υποδέχτηκε η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» την Κυριακή 31/3. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ To άρθρο Σοκάρει ο Σπύρος Σαραφιανός: «Μου έδωσε ένα δυνατό χαστούκι, πήγε να ξαπλώσει και πέθανε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 31/03/2024

Ο Σπύρος Σαραφιανός σόκαρε την Τζένη Θεωνά: «Έτσι πέθανε, ευτυχισμένη γιατί μου είχε δώσει το χαστούκι»

zappit.gr
Ο Σπύρος Σαραφιανός βρέθηκε καλεσμένος της Τζένης Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ. […] The post Ο Σπύρος Σαραφιανός σόκαρε την Τζένη Θεωνά: «Έτσι πέθανε, ευτυχισμένη γιατί μου είχε δώσει το χαστούκι» appeared first on Zappit.
18:00 31/03/2024

Δήμος Αναστασιάδης για τη Τζένη Θεωνά: «Νομίζω ότι ποτέ δε θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας τη δουλειά του άλλου»

tlife.gr
Στις θαυμάστριές του αλλά και τη σύζυγό του, Τζένη Θεωνά αναφέρθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης στη συνέντευξη To άρθρο Δήμος Αναστασιάδης για τη Τζένη Θεωνά: «Νομίζω ότι ποτέ δε θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας τη δουλειά του άλλου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 17/03/2024

Η Τζένη Θεωνά τόλμησε τη χρυσή-πλατινέ απόχρωση στα μαλλιά της, είναι η hot τάση της άνοιξης

queen.gr
Πρόκειται για μία χρυσαφένια απόχρωση με λευκούς-γκρι υποτόνους η οποία ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.Περισσότερα...
21:09 13/03/2024

Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη μου, ήμουν άλλος άνθρωπος»

tlife.gr
Η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά, μιλώντας για τους δίδυμους To άρθρο Σοφία Παυλίδου: «Είχα γίνει σαν τέρας στην εγκυμοσύνη μου, ήμουν άλλος άνθρωπος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 10/03/2024

Η Τζένη Θεωνά με cat eye look -3 προϊόντα για να πετύχεις το μακιγιάζ της

queen.gr
Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει το βλέμμα με τον πιο σέξι τρόπο.Περισσότερα...
21:09 07/03/2024

Δανάη Μιχαλάκη: Αποκάλυψε με ποιον τρόπο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στην οικογένειά της

govastileto.gr
Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής 3/3 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά. Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε μαμά πριν από περίπου 4 μήνες, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την εφηβεία, αλλά και τις δουλειές που έκανε. Η Δανάη Μιχαλάκη δήλωσε ότι ο ερχομός της κόρης της είναι κάτι […]
21:00 04/03/2024

Δανάη Μιχαλάκη: Η αποκάλυψη για την πρόταση που της έκανε ο Γιώργος Παπαγεωργίου στην πρώτη τους συνάντηση

Παραπολιτικά
Στο preview απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, η Δανάη Μιχαλάκη μίλησε στην Τζένη Θεωνά για τη μητρότητα και τον σύζυγο της
20:00 01/03/2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η τυχαία γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Δανιά και η επιθυμία για δεύτερο παιδί

tlife.gr
Η Τζένη Θεωνά υποδέχτηκε στον καναπέ της εκπομπής «Μαμάδες» την Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Η τυχαία γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Δανιά και η επιθυμία για δεύτερο παιδί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 25/02/2024

Αποστόλης Τότσικας: «Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι – Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές»

tlife.gr
Ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τον ρόλο του στο To άρθρο Αποστόλης Τότσικας: «Φιλούσα την Τζένη Θεωνά και η κόρη μου αναρωτήθηκε αν θα γυρίσω σπίτι – Βαριέμαι αφόρητα τις ερωτικές σκηνές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 24/02/2024

Ο Κώστας Κρομμύδας συγκινεί για την απώλεια της αδελφής του: «Πάντα το κουβαλούσα μέσα στο σπίτι»

zappit.gr
Την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Κώστας Κρομμύδας το απόγευμα της Κυριακής στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» […] The post Ο Κώστας Κρομμύδας συγκινεί για την απώλεια της αδελφής του: «Πάντα το κουβαλούσα μέσα στο σπίτι» appeared first on Zappit.
20:00 18/02/2024

Ελένη Πετρουλάκη: Ήμουν η πρώτη που μίλησα ανοιχτά για εξωσωματική και εμμηνόπαυση

thebest.gr
Στην πρώτη της δημόσια τοποθέτηση τόσο για την εξωσωματική γονιμοποίηση όσο και για την εμμηνόπαυση εστίασε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Πετρουλάκη όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” της ΕΡΤ.
19:00 18/02/2024

Ελένη Πετρουλάκη: «Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς, η μητρότητα είναι πολύ ψυχοφθόρα»

tlife.gr
Τη Ελένη Πετρουλάκη φιλοξενήθηκε από την Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» το μεσημέρι της Κυριακής 18/2 To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: «Προσπαθούσαμε εννιά χρόνια μέχρι να γίνουμε γονείς, η μητρότητα είναι πολύ ψυχοφθόρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 18/02/2024

Σαν έφηβη πιτσιρίκα η Φαίη Σκορδά: «Είμαι 43 χρονών αλλά νιώθω μικρή»

Newside.gr
Τη Φαίη Σκορδά υποδέχθηκε η Τζένη Θεωνά στην τηλεοπτική εκπομπή «Μαμά-δες». Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time», μεταξύ άλλων, μιλάει για τις σχέσεις που έχει κάνει μέσα από την τηλεόραση και έχουν αντέξει στον χρόνο, ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της. «Στην καθημερινότητά μου δεν βάφομαι ποτέ, αν είναι να πάω κάπου εννοείται ότι θα βαφτώ. Νιώθω ότι είμαι μικρή, [...] Το άρθρο Σαν έφηβη πιτσιρίκα η Φαίη Σκορδά: «Είμαι 43 χρονών αλλά νιώθω μικρή» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
19:00 14/02/2024

Συγκλονίζει η Φωτοπούλου για την εγγονούλα της: “Διαγνώστηκε με λευχαιμία, που δεν ήθελα να ξέρω καν ότι υπάρχει”

sinidisi.gr
Την Λυδία Φωτοπούλου φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της εκπομπής, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η σημαντική εκπρόσωπος του θεάτρου μίλησε από καρδιάς για την περιπέτεια...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Συγκλονίζει η Φωτοπούλου για την εγγονούλα της: “Διαγνώστηκε με λευχαιμία, που δεν ήθελα να ξέρω καν ότι υπάρχει”
20:09 12/02/2024

Καθηλώνει η Λυδία Φωτοπούλου: «Η εγγονή μου διαγνώστηκε με λευχαιμία σε ηλικία τριών ετών»

tlife.gr
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Λυδία Φωτοπούλου μίλησε στην Τζένη Θεωνά για το To άρθρο Καθηλώνει η Λυδία Φωτοπούλου: «Η εγγονή μου διαγνώστηκε με λευχαιμία σε ηλικία τριών ετών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 12/02/2024

Γρηγόρης Γκουντάρας: “Είδαμε τον γιατρό να σκοτεινιάζει και να μας λέει πως το παιδί δεν αναπτύσσεται”

sinidisi.gr
Την Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρα, το απόγευμα της Κυριακής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες» στη δημόσια τηλεόραση. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή ζώνη, μεταξύ άλλων, γύρισε πίσω...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Γρηγόρης Γκουντάρας: “Είδαμε τον γιατρό να σκοτεινιάζει και να μας λέει πως το παιδί δεν αναπτύσσεται”
09:09 12/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load