#Τζορτζίνα Ροντρίγκες

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες «έκλεψε» την παράσταση δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στα βραβεία Globe Soccer

Newsit
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο “σάρωσε” ξανά τα βραβεία για τις επιδόσεις του στη Σαουδική Αραβία με την Αλ Νασρ, αλλά η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες ήταν αυτή που “έκλεψε” για μία ακόμη φορά την παράσταση. Ο Τζορτζίνα Ροντρίγκες εμφανίστηκε απαστράπτουσα στο πλευρό του πατέρα των παιδιών της, φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, που “κέρδισε” τα φώτα ... Περισσότερα To άρθρο Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες «έκλεψε» την παράσταση δίπλα στον Κριστιάνο Ρονάλντο στα βραβεία Globe Soccer δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 20/01/2024

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες τον φωτογράφισε στο γυμναστήριο

onsports.gr
Το ζευγάρι Ρονάλντο - Ροντρίγκες περνούν πολλές ώρες μαζί στο ιδιωτικό…
22:17 11/11/2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η δημόσια «επίθεση» αγάπης στη σύντροφό του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες

onsports.gr
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο Πορτογάλος «σταρ» περνάει στιγμές χαλάρωσης, μαζί με…
08:17 10/07/2023

«Κολάζει» η Τζορτζίνα Ροντρίγκες του Ρονάλντο στις διακοπές τους

Newsit
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε μία δύσκολη σεζόν που τον βρήκε αρχικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια στην Αλ Νάσρ, αλλά πλέον απολαμβάνει τις διακοπές του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες δεν σταματάει μάλιστα να ανεβάζει διαρκώς φωτογραφίες τους από τις διακοπές στα social media, με την ίδια να ... Περισσότερα To άρθρο «Κολάζει» η Τζορτζίνα Ροντρίγκες του Ρονάλντο στις διακοπές τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:00 02/07/2023

Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο με φανέλα της Μπαρτσελόνα στο instagram της Τζορτζίνα Ροντρίγκες

Newsit
Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ανέβασε δύο video με τα παιδιά του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο instagram και κατάφερε να γίνει ξανά viral. Κι αυτό γιατί στα video εμφανίζεται o μικρός γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ματέο, να φοράει την εμφάνιση της άλλοτε… μισητής για τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα. Ο Ρονάλντο ... Περισσότερα To άρθρο Ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο με φανέλα της Μπαρτσελόνα στο instagram της Τζορτζίνα Ροντρίγκες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
20:46 20/05/2023

Τζορτζίνα Ροντρίγκες- Κριστιάνο Ρονάλντο: Στιγμιότυπα απή τη χλιδάτη ζωή της στη Σαουδική Αραβία

tromaktiko.gr
Η σύντροφος του σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο κοινοποίησε νέα στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή του ζεύγους στη Σαουδική Αραβία Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες «ανεβάζει» συχνά στα σόσιαλ μίντια σέξι στιγμιότυπα και οικογενειακές φωτογραφίες… μετά την εγκατάσταση του ζεύγους στη Σαουδική Αραβία. Η οικογένεια μετακόμισε στο Ριάντ τον Ιανουάριο, όταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής υπέγραψε […] The post Τζορτζίνα Ροντρίγκες- Κριστιάνο Ρονάλντο: Στιγμιότυπα απή τη χλιδάτη ζωή της στη Σαουδική Αραβία appeared first on Tromaktiko.gr.
07:46 09/05/2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το φιλί στην Τζορτζίνα Ροντρίγκες που βάζει τέλος στις φήμες

Newsit
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία και οι φήμες άρχισαν και για την προσωπική του ζωή με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Δημοσιεύματα ήθελαν Ρονάλντο και Ροντρίγκες σε κρίση, αλλά ο ίδιος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έσπευσε να τα διαψεύσει, με μία τρυφερή φωτογραφία των δύο τους στα ... Περισσότερα To άρθρο Κριστιάνο Ρονάλντο: Το φιλί στην Τζορτζίνα Ροντρίγκες που βάζει τέλος στις φήμες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:18 01/05/2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η τεράστια αλλαγή της Τζορτζίνα που τον… ξενέρωσε

sportime.gr
Προβλήματα στη σχέση του Ρονάλντο με την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκες. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
22:22 18/04/2023

Αποκαλύψεις από την Τζορτζίνα Ροντρίγκες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Σάλος με την ατάκα για τα παιδιά τους

Newsit
Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, έδωσε συνέντευξη στην ισπανική τηλεόραση για να προωθήσει τη δεύτερη σεζόν της σειράς της στο Netflix και έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τη ζωή της, ενώ κάποιες ατάκες της προκάλεσαν σχόλια στα social media. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες χαρακτήρισε “γενναιόδωρη” χώρα τη Σαουδική Αραβία και μίλησε για την καριέρα ρτου ... Περισσότερα To άρθρο Αποκαλύψεις από την Τζορτζίνα Ροντρίγκες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο - Σάλος με την ατάκα για τα παιδιά τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:16 23/03/2023

Άσφαιρος ο Ρονάλντο, όμως τα γκολ τα βάζει η Τζορτζίνα!

sportime.gr
Η σύντροφος του άσφαιρου στον πρώτο του επίσημο αγώνα στη Σαουδική Αραβία Ρονάλντο, η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της με την εμφάνισή της στα Joy Award 2023 στο Ριάντ. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
11:48 23/01/2023

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Τζορτζίνα Ροντρίγκες στην Σαουδική Αραβία

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Τζορτζίνα Ροντρίγκες στην Σαουδική Αραβία 23/01/2023 Η αγαπημένη σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλνο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, φαίνεται να απολαμβάνει τη νέα της ζωή στη Σαουδική Αραβία και να προσπαθεί να «συμμορφωθεί» με τα αραβικά δεδομένα. Το μοντέλο παρουσιάστηκε στο κόκκινο χαλί των «Joy Awards» στην Σαουδική Αραβία, φορώντας ένα βελούδινο μακρύ μπλε φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με μία μαύρη ημιδιάφανη χιτζάμπ, που αποτελεί το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία. Το λουκ ολοκλήρωσε με μεγάλα σκουλαρίκια και ένα λαμπερό κολιέ. Δείτε τις αναρτήσεις της:    
11:42 23/01/2023

Ρονάλντο: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες από σερβιτόρα έφτασε να φορά πάνω από 2 εκατ. επάνω της

sportime.gr
Η γνωριμία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το 2016 όταν αυτός ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και είχε πάει για ψώνια στο Μιλάνο, στάθηκε το σημείο καμπής στην ζωή της Τζορτζίνας. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
13:06 16/01/2023

Ρονάλντο: Οι δικηγόροι στην Σαουδική Αραβία μίλησαν – Έτσι μόνο μπορεί να μείνει με την Τζορτζίνα μαζί αφού είναι ανύπαντροι

sportime.gr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκες δεν είναι παντρεμένοι. Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.
14:24 09/01/2023

Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες: Ένα παράνομο ζευγάρι στη Σαουδική Αραβία;

ProtoThema.gr
Στο συντηρητικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας ο νόμος απαγορεύει την συμβίωση στα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα, θα γίνει εξαίρεση για τον Πορτογάλο άσο και την καλλονή σύντροφό του; - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τζορτζίνας στο Ριάντ με αμπάγια και ακριβά κοσμήματα
11:26 06/01/2023

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βαριές» εκφράσεις της Τζορτζίνα για τον Σάντος

NewsBomb
Κριστιάνο Ρονάλντο: Η σύντροφος του Πορτογάλου «σταρ», Τζορτζίνα Ροντρίγκες ξέσπασε κατά του Φερνάντο Σάντος, μετά τον αποκλεισμό από το Μαρόκο.Περισσότερα...
20:50 10/12/2022

Ξέσπασε η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο! «Έλα σπίτι, που δεν σου δείχνουν αχαριστία»

filathlos.gr
Ξέσπασε η αδελφή του Κριστιάνο Ρονάλντο! «Έλα σπίτι, που δεν σου δείχνουν αχαριστία» 07/12/2022 Κάλεσμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο να παρατήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και να γυρίσει σπίτι του έκανε η Κάτια Αβέιρο! Μετά το ποστάρισμα της συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, η αδελφή του έκανε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα στο instagram. Κατηγορώντας λοιπόν πολλούς συμπατριώτες της για αχαριστία, του ζητάει να εγκαταλείψει την εθνική και το Μουντιάλ, συμπληρώνοντας ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι και αν επιλέξει. Αναλυτικά η ανάρτηση «Η Πορτογαλία νίκησε. Δόξα τω Θεώ. Νέα ταλέντα έλαμψαν. Καταπληκτικό. Θα κερδίσουμε το τρόπαιο; Το πιστεύω! Στο γήπεδο όμως φώναζαν
16:22 07/12/2022

«Πόλεμος» για τις αδερφές Ροντρίγκες με προσβολές και απειλές στη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsit
Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο με τις εμφανίσεις της στο Κατάρ, στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και με τον “πόλεμο” στον οποίο φέρεται να έχει ανοίξει με την αδερφή της Πατρίτσια. Οι δύο γυναίκες δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και η Πατρίτσια έδωσε νέα συνέντευξη στην εκπομπή «Socialite», όπου μίλησε με πολύ ... Περισσότερα To άρθρο «Πόλεμος» για τις αδερφές Ροντρίγκες με προσβολές και απειλές στη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:12 05/12/2022

Στο Κατάρ με μπικίνι και δίπλα στον Ρονάλντο η Τζορτζίνα

aek1924.gr
Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες ταξίδεψε στο Κατάρ για να στηρίξει τις προσπάθειες του Κριστιάνο Ρονάλντο και δεν παρέλειψε να ποζάρει με το μπικίνι της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παίζει μπάλα… μόνος του στο Κατάρ. Η σύντροφος της ζωής του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, βρίσκεται εκεί για να στηρίξει τις προσπάθειές του στο Μουντιάλ, εν όψει και του αγώνα της Πορτογαλίας με την […] The post Στο Κατάρ με μπικίνι και δίπλα στον Ρονάλντο η Τζορτζίνα appeared first on AEK1924.gr.
14:12 04/12/2022

Μουντιάλ 2022: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες «αναστατώνει» το Κατάρ στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο

Newsit
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ηγείται της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ 2022 και η σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, βρίσκεται στο πλευρό του από την αρχή της διοργάνωσης. Εκμεταλλευόμενη μάλιστα την αφόρητη ζέση στο Κατάρ και κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η Ροντρίγκες βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις παραλίες της Ντόχα, ανεβάζοντας φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram ... Περισσότερα To άρθρο Μουντιάλ 2022: Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες «αναστατώνει» το Κατάρ στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:58 04/12/2022

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του

Newsit
Ο κλινικός ψυχολόγος, Τζόρνταν Μπερντ Πίτερσον, βοηθάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, μετά και το θάνατο του γιου. Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες, “έχασε” πριν από λίγους μήνες στη γέννα ένα από τα δίδυμα που κυοφορούσε και φαίνεται πως αυτό… κόστισε σημαντικά στον Πορτογάλο επιθετικό. Σύμφωνα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παλεύει με την κατάθλιψη μετά το θάνατο του γιου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:04 03/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load