#Τζούλια Κόλλια

Τζούλια Κόλλια: Μαθαίνει στον δυο μηνών γιο της να περπατάει

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει από τον περασμένο Ιούνιο η Τζούλια Κόλλια. Το μοντέλο και επιχειρηματίας στα To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Μαθαίνει στον δυο μηνών γιο της να περπατάει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 20/08/2023

Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της

okmag.gr
Πριν από μερικές ημέρες η Τζούλια Κόλλια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks γνώρισε τον αγαπημένο της πριν από 11 χρόνια ενώ τα τελευταία 5 χρόνια είναι παντρεμένοι. Η Τζούλια Κόλλια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από […] The post Τζούλια Κόλλια: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στην εγκυμοσύνη της appeared first on OK! Magazine.
00:58 24/06/2023

Τζούλια Κόλλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Τζούλια Κόλλια και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιου της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
20:09 18/06/2023

Γέννησε η Τζούλια Κόλλια – Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης

tlife.gr
Γονείς έγιναν για πρώτη φορά η Τζούλια Κόλλια και ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης. Το ζευγάρι εδώ και To άρθρο Γέννησε η Τζούλια Κόλλια – Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 16/06/2023

Τζούλια Κόλλια: Η εντυπωσιακή διακόσμηση στο baby shower πάρτι

okmag.gr
Η εντυπωσιακή Τζούλια Κόλλια που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του γιου της. Σε λίγες ημέρες το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας και ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι είναι 11 χρόνια μαζί και παντρεμένο τα τελευταία 5 χρόνια. […] The post Τζούλια Κόλλια: Η εντυπωσιακή διακόσμηση στο baby shower πάρτι appeared first on OK! Magazine.
09:58 30/05/2023

My Style Rocks: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Τζούλια Κόλλια – Τι συνέβη

eleftherostypos.gr
My Style Rocks: Τους διαδικτυακούς της φίλους και τους δικούς της ανθρώπους ανησύχησε η Τζούλια Κόλλια καθώς ανέβασε φωτογραφία της από το νοσοκομείο. Η εγκυμονούσα ξανθιά καλλονή, την οποία είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, ένιωσε αδιαθεσία και σχεδόν αμέσως βρέθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε μιας […] Το άρθρο My Style Rocks: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Τζούλια Κόλλια – Τι συνέβη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:38 08/04/2023

Τζούλια Κόλλια: Στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του My Style Rocks

NewsBomb
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Τζούλια Κόλλια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδ.Περισσότερα...
20:54 08/04/2023

Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώρης: Νέα αρχή, σε νέο σπίτι, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς – Βίντεο

tlife.gr
Η Τζούλια Κόλλια και ο  Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί, κάνοντας ριζικές To άρθρο Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώρης: Νέα αρχή, σε νέο σπίτι, λίγους μήνες πριν γίνουν γονείς – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:00 22/03/2023

Τζούλια Κόλλια: Στο Μιλάνο στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Τζούλια Κόλλια, καθώς θα γίνει μανούλα για πρώτη To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Στο Μιλάνο στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 13/03/2023

Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους – Διοργάνωσαν gender reveal party

tlife.gr
Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγους μήνες η Τζούλια Κόλλια, καθώς θα γίνει μανούλα για To άρθρο Τζούλια Κόλλια – Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης: Αυτό είναι το φύλο του μωρού τους – Διοργάνωσαν gender reveal party δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:58 29/01/2023

Τζούλια Κόλλια: «H χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τέτοιους γιους έχετε μεγαλώσει» 

okmag.gr
To πρώτη της παιδί περιμένει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζούλια Κόλλια η οποία ανακοίνωσε τα ευχάριστα πριν από μερικές ημέρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια ενημέρωσε του διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει το πρώτο της μωρό, καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ […] The post Τζούλια Κόλλια: «H χυδαιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τέτοιους γιους έχετε μεγαλώσει»  appeared first on OK! Magazine.
23:30 04/01/2023

Τζούλια Κόλλια: Η χυδαία πρόταση που δέχτηκε η εγκυμονούσα και η «πληρωμένη» απάντησή της

tlife.gr
Η Τζούλια Κόλλια, η οποία μας συστήθηκε τηλεοπτικά πριν μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Η χυδαία πρόταση που δέχτηκε η εγκυμονούσα και η «πληρωμένη» απάντησή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:04 04/01/2023

Τζούλια Κόλλια: Απαντά στο χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη της – «Είχε ανάγκη να νιώσει υπαρκτή»

tlife.gr
Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της ανακοίνωσε πρόσφατα η Τζούλια Κόλλια, η οποία μας συστήθηκε τηλεοπτικά, To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Απαντά στο χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε για την εγκυμοσύνη της – «Είχε ανάγκη να νιώσει υπαρκτή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:30 30/12/2022

Tζούλια Κόλλια: «Ο Κωνσταντίνος μού έκανε δύο προτάσεις γάμου. Τη δεύτερη έκανα upgrade στο δαχτυλίδι»

okmag.gr
Η Τζούλια Κόλλια, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί, μαζί με τον σύζυγό της. Η επιχειρτηματίας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη για την εγκυμοσύνη της, αλλά και τη γνωριμία με τον αγαπημένο της. Κωνσταντίνο Μακρυγιώργη. «Είμαστε 12 χρόνια μαζί. Το μωρό είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Περιμένουμε το πρώτο μας […] The post Tζούλια Κόλλια: «Ο Κωνσταντίνος μού έκανε δύο προτάσεις γάμου. Τη δεύτερη έκανα upgrade στο δαχτυλίδι» appeared first on OK! Magazine.
09:38 29/12/2022

Τζούλια Κόλλια: «Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε κηδεία»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη η Τζούλια Κόλλια, η οποία μίλησε για την εγκυμοσύνη της, […] The post Τζούλια Κόλλια: «Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε κηδεία» appeared first on Zappit.
08:48 29/12/2022

Η Τζούλια Κόλλια στο TLIFE: Η εγκυμοσύνη και ο λόγος που δεν επιθυμεί να μάθει ακόμα το φύλο του μωρού

tlife.gr
Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τζούλια Κόλλια ανακοίνωσε πως είναι To άρθρο Η Τζούλια Κόλλια στο TLIFE: Η εγκυμοσύνη και ο λόγος που δεν επιθυμεί να μάθει ακόμα το φύλο του μωρού δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:44 23/12/2022

Η Τζούλια Κόλλια στο okmag για την εγκυμοσύνη της: «Ο σύζυγός μου έπαθε σοκ μόλις το έμαθε! Είμαστε μαζί 11 χρόνια»

okmag.gr
Την Τζούλια Κόλλια την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks»! Πανέμορφη, εντυπωσιακή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Τζούλια Κόλλια χθες βράδυ μοιράστηκε με όλους εμάς τα ευχάριστα νέα. Σε λίγους μήνες θα γίνει μητέρα και η χαρά και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβονται. Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας που είναι […] The post Η Τζούλια Κόλλια στο okmag για την εγκυμοσύνη της: «Ο σύζυγός μου έπαθε σοκ μόλις το έμαθε! Είμαστε μαζί 11 χρόνια» appeared first on OK! Magazine.
12:46 22/12/2022

Τζούλια Κόλλια: Έγκυος για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

tlife.gr
Η Τζούλια Κόλλια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks είναι To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Έγκυος για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:56 21/12/2022

Τζούλια Κόλλια: Δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύζυγό της στο Κάπρι της Ιταλίας

tlife.gr
Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βίωσε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια To άρθρο Τζούλια Κόλλια: Δεύτερη πρόταση γάμου από τον σύζυγό της στο Κάπρι της Ιταλίας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:46 16/08/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load