#Τζούλια Νόβα

Τζούλια Νόβα: Με τίποτα δεύτερο παιδί. Ο λόγος;

koolnews.gr
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα» με τον Σαράντη Μαριεττή, η Τζούλια Νόβα, μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση, ανοίγει την καρδιά της για την εμπειρία της μητρότητας και τις αλλαγές που έχουν επέλθει στη ζωή της. Η Νόβα, γνωστή για την αγαπημένη της συμμετοχή στον «Τροχό της Τύχης», αναφέρεται με […] The post Τζούλια Νόβα: Με τίποτα δεύτερο παιδί. Ο λόγος; appeared first on Koolnews.gr.
09:58 30/01/2024

Σοκάρει η Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν για να βγω μαζί τους πρέπει να βάλω σακούλα στο κεφάλι»

govastileto.gr
Συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» παραχώρησε η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε στη μητρότητα και τις αλλαγές στη ζωή της. Παράλληλα η Τζούλια Νόβα μίλησε για την κόρη της, τις έντονες σχέσεις που είχε στο παρελθόν αλλά και τη συνεργασία της με τον «Τροχό της τύχης». «Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Με τον ερχομό […]
21:00 29/01/2024

H Νόβα προειδοποίησε τους υποψήφιους γαμπρούς για την κόρη της!

queen.gr
Μία νέα υπέροχη ανάρτηση με την κόρη της έκανε η Τζούλια Νόβα. Η παρουσιάστρια πόζαρε με την μικρή Δάειρα η οποία μας εντυπωσίασε με την τσαχπινιά της για άλλη μια φορά.Περισσότερα...
22:09 27/01/2024

Τζούλια Νόβα: Ποζάρει με την κόρη της, Δάειρα – «Αυτό το γέλιο της θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας»

tlife.gr
Τις νέες φωτογραφίες αγκαλιά με την κόρη της, μοιράστηκε στα social media η Τζούλια Νόβα, Η To άρθρο Τζούλια Νόβα: Ποζάρει με την κόρη της, Δάειρα – «Αυτό το γέλιο της θα κάψει καρδιές μεγαλώνοντας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 27/01/2024

Τζούλια Νόβα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο και το παθιασμένο φιλί

tlife.gr
Μια σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο μοιράστηκε η Τζούλια Νόβα με τους διαδικτυακούς To άρθρο Τζούλια Νόβα: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο και το παθιασμένο φιλί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 12/01/2024

Τζούλια Νόβα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «με “έθαψε” ως καλεσμένη, μαζί μου ήταν κακιά»

thebest.gr
Η Τζούλια Νόβα βρέθηκε καλεσμένη στο I love SouKou στον ΑΝΤ1 και μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για όλα.
14:00 09/12/2023

Τζούλια Νόβα: «Μου έβαζαν χαμηλούς βαθμούς επειδή ήμουν ξένη»

zappit.gr
Την Τζούλια Νόβα συνάντησε από το Happy Day η Όλγα Λαφαζάνη, για μια γυναικεία κουβέντα με πολλές εξομολογήσεις και άγνωστες […] The post Τζούλια Νόβα: «Μου έβαζαν χαμηλούς βαθμούς επειδή ήμουν ξένη» appeared first on Zappit.
10:00 30/10/2023

Τζούλια Νόβα: Της λείπει το καλοκαίρι, άρχισαν τα πρωτοβρόχια αλλά κυκλοφορεί ακόμα με μαγιό

koolnews.gr
Η γνωστή Τζούλια Νόβα δεν κρύβει τη νοσταλγία της για τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού. Με τα πρωτοβρόχια των τελευταίων ημερών του Σεπτέμβρη, η Τζούλια Νόβα έκανε ένα εμφατικό throwback, θυμώντας σε όλους την αγάπη της για τη θάλασσα και τον ήλιο. Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα προσωπικά της social media, το διάσημο μοντέλο […] The post Τζούλια Νόβα: Της λείπει το καλοκαίρι, άρχισαν τα πρωτοβρόχια αλλά κυκλοφορεί ακόμα με μαγιό appeared first on Koolnews.gr.
16:58 29/09/2023

Τζούλια Νόβα: Μου είχε ρίξει λάσπη χωρίς λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει κακία μέσα της

thebest.gr
Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε την περίοδο που συμμετείχε στον «Τροχό της Τύχης», τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου , αναφέρθηκε η Τζούλια Νόβα σε συνέντευξη που παραχώρησε.
22:00 16/09/2023

Αφροδίτη Γραμμέλη για Τζούλια Νόβα: «Ήταν λάθος μας, ξεπεράσαμε το όριο και ήταν προσβλητικό για την κοπέλα»

zappit.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη της Τζούλιας Νόβα στο «Mega Καλημέρα», η Αφροδίτη Γραμμέλη θυμήθηκε το αιχμηρό σχόλιο που είχαν κάνει […] The post Αφροδίτη Γραμμέλη για Τζούλια Νόβα: «Ήταν λάθος μας, ξεπεράσαμε το όριο και ήταν προσβλητικό για την κοπέλα» appeared first on Zappit.
09:00 13/09/2023

Viral βίντεο: Την έ…εσε πατόκορφα. Το δώρο που έκανε η δίχρονη κόρη στη Τζούλια Νόβα

koolnews.gr
Σίγουρα, η ζωή με ένα μικρό παιδί μπορεί να φέρει απρόοπτες στιγμές, και φαίνεται ότι η Τζούλια Νόβα έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις με χιούμορ. Τα μικρά παιδιά είναι γνωστά για τις απρόβλεπτες τους συμπεριφορές, και η συγκεκριμένη στιγμή που καταγράφηκε στο βίντεο είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Η Τζούλια Νόβα με τη […] The post Viral βίντεο: Την έ…εσε πατόκορφα. Το δώρο που έκανε η δίχρονη κόρη στη Τζούλια Νόβα appeared first on Koolnews.gr.
18:58 11/08/2023

Je Suis Τζούλια Νόβα: Αυτά τραβάει για ένα μπάνιο – Χιλιάδες μάνες συμπάσχουν μαζί της

koolnews.gr
Σε ένα βίντεο που συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και σχόλια, το γνωστό μοντέλο και influencer Τζούλια Νόβα, μοιράζεται με τους θαυμαστές της την καθημερινή της πραγματικότητα ως μητέρα. Πρωταγωνιστές του βίντεο, η Τζούλια και η δύο ετών κόρη της, που πηγαίνουν για μπάνιο. Φορτωμένη με μία βαλίτσα που ζυγίζει πάνω από 10 κιλά και περιέχει όλα […] The post Je Suis Τζούλια Νόβα: Αυτά τραβάει για ένα μπάνιο – Χιλιάδες μάνες συμπάσχουν μαζί της appeared first on Koolnews.gr.
11:58 09/08/2023

Τζούλια Νόβα: «Φουντώνει» τον καύσωνα στα social media με το καλλίγραμμο κορμί της

tlife.gr
Τις διακοπές με την οικογένειά της απολαμβάνει η Τζούλια Νόβα αγκαλιά με την 1,5 έτους κόρη To άρθρο Τζούλια Νόβα: «Φουντώνει» τον καύσωνα στα social media με το καλλίγραμμο κορμί της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 23/07/2023

Τζούλια Νόβα: Μας συστήνει τη μητέρα της και τη γιαγιά της

okmag.gr
Η Τζούλια Νόβα απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram. Μέσα από το Q&A έκανε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Ένας από τους χρήστες θέλησε μάθει σε ποιον μοιάζει και είναι τόσο όμορφη, με τη Τζούλια Νόβα να ποστάρει δύο φωτογραφίες όπου μας έδειξε τη μητέρα της και τη γιαγιά της με την […] The post Τζούλια Νόβα: Μας συστήνει τη μητέρα της και τη γιαγιά της appeared first on OK! Magazine.
21:34 02/05/2023

Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της – «Δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένος»

tlife.gr
Η Τζούλια Νόβα περνά ένα χαλαρό τριήμερο κοντά στη φύση, δίπλα στον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο To άρθρο Τζούλια Νόβα: Το τρυφερό φιλί στον σύζυγό της – «Δεν χρειάζεσαι πολλά για να είσαι ευτυχισμένος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:00 30/04/2023

Τζούλια Νόβα: Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, κάποια πράγματα ακόμα δεν τα καταλαβαίνω από τον πατέρα μου

Newsit
“Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές μαζί του” εξομολογήθηκε η Τζούλια Νόβα. Η Τζούλια Νόβα κάθισε στον καναπέ του Ποιος είναι πρωινιάτικα με την Μπεττυ Μαγγίρα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της με τον πατέρα της. «Ήρθα στην Ελλάδα 13 ετών. Η μητέρα μου είχε έρθει πολύ πιο νωρίς. Ήθελα πάρα πολύ να ... Περισσότερα To άρθρο Τζούλια Νόβα: Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών, κάποια πράγματα ακόμα δεν τα καταλαβαίνω από τον πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
18:46 21/03/2023

Τζούλια Νόβα για τον πατέρα της: «Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές μαζί του»

zappit.gr
Στον καναπέ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κάθισε το μεσημέρι της Τρίτης η Τζούλια Νόβα. Το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια μίλησε στη […] The post Τζούλια Νόβα για τον πατέρα της: «Δεν θέλω να έχω ξανά επαφές μαζί του» appeared first on Zappit.
14:20 21/03/2023

Τζούλια Νόβα: Οι ανήθικες προτάσεις και η «παγωμένη» σχέση με τον πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της

tlife.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε την Τρίτη 21/3 η Τζούλια Νόβα. Η Τζούλια Νόβα To άρθρο Τζούλια Νόβα: Οι ανήθικες προτάσεις και η «παγωμένη» σχέση με τον πατέρα της και τον ετεροθαλή αδελφό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:04 21/03/2023

To μυστικό είναι στο πρωινό: Η δίαιτα εξπρές της Τζούλια Νόβα που «ξεφουσκώσε» την κοιλιά της σε λίγες μέρες

Newside.gr
Η Τζούλια Νόβα αγαπάει την υγιεινή διατροφή και την άσκηση και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, προκειμένου να διατηρείται σε φόρμα και να διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί. Ειδικότερα, η ξανθιά καλλονή έχει μια συχνή επαφή με τους ακολούθους της και μοιράζεται μαζί τους διάφορες συμβουλές μόδας, ομορφιάς, διατροφής και γυμναστικής. Πως διατηρεί η Τζούλια Νόβα […] The post To μυστικό είναι στο πρωινό: Η δίαιτα εξπρές της Τζούλια Νόβα που «ξεφουσκώσε» την κοιλιά της σε λίγες μέρες appeared first on NewSide.gr.
12:22 11/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load