#Γιάννης Βαρδής

Ο Γιάννης Βαρδής για την απώλεια του πατέρα του: «Yπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός»

tlife.gr
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Σαράντη Μαριεττή, όπου και αναφέρθηκε στην To άρθρο Ο Γιάννης Βαρδής για την απώλεια του πατέρα του: «Yπήρχαν πολλά ερωτηματικά και θυμός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:09 01/03/2024

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα μιλάνε πρώτη φορά για την κρίση στον γάμο τους

govastileto.gr
Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησαν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα, οι οποίοι μίλησαν για τα παιδιά τους, τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή και τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κρίση που πέρασαν. «Ο γιος μας είναι πολύ συνεργάσιμος και ακούει. Η κόρη μας είναι πιο δυναμική και ατίθαση. Όταν ήρθε στον κόσμο […]
15:00 01/03/2024

Η Φιλοθέη Μωβ κάνει μήνυση στον Γιάννη Βαρδή

govastileto.gr
Η Φιλοθέη Μωβ κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιάννη Βαρδή με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο γιος του Αντώνη Βαρδή για τη σχέση που είχε η ίδια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Τι είχε πει ο Γιάννης Βαρδής Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε πει πως τα χρήματα που είχε […]
14:00 13/02/2024

Γιάννης Βαρδής για τον «Άλλον Άνθρωπο»: «Δεν έβαλα ποτέ χρήματα. Η κυρία Φιλοθέη Μωβ διαχειριζόταν το θέμα»

govastileto.gr
Ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην επαφή που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και εξήγησε τι έγινε με τα χρήματα που είχαν μαζευτεί στην κηδεία του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. Να θυμίσουμε ότι όταν ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, ο […]
16:00 07/02/2024

Γιάννης Βαρδής: «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν το ζούσα, δεν μπορούσα να αφεθώ»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο, Αλέξη Μίχα παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός To άρθρο Γιάννης Βαρδής: «Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν το ζούσα, δεν μπορούσα να αφεθώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 27/01/2024

Γιάννης Βαρδής: «Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί, είναι οικογένεια για μας»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για […] The post Γιάννης Βαρδής: «Όταν ο πατέρας μου ήταν άρρωστος, ο Γιώργος Νταλάρας ήταν εκεί, είναι οικογένεια για μας» appeared first on Zappit.
12:00 17/01/2024

Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, αυτή η κυρία άρχισε να μου κάνει μηνύσεις»

tlife.gr
Ο Γιάννης Βαρδής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών To άρθρο Γιάννης Βαρδής για Φιλοθέη Μωβ: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, αυτή η κυρία άρχισε να μου κάνει μηνύσεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 17/01/2024

Γιάννης Βαρδής: «Είναι μια πίκρα που την κουβαλάω που θα ‘θελα να την αποβάλω από μέσα μου»

govastileto.gr
Ο Γιάννης Βαρδής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» αποκάλυψε την πικρία του και εκμυστηρεύτηκε πως προσπαθεί να την αποβάλει από μέσα του. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Βαρδής παραδέχθηκε πως: «Δεν έχω μετανιώσει για τις φορές που έχω κοντραριστεί δημόσια. Όλα αυτά τα χρόνια, με πράγματα που έχουν συμβεί, δεν έχω κάνει ποτέ […]
22:00 14/01/2024

Γιάννης Βαρδής: «Η υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου είναι μια πίκρα προσωπική που θα την κουβαλάω»

tlife.gr
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιάννης Βαρδής μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή To άρθρο Γιάννης Βαρδής: «Η υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου είναι μια πίκρα προσωπική που θα την κουβαλάω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 14/01/2024

Γιάννης Βαρδής για Αντώνη Βαρδή: «Τα πρώτα χρόνια ο πατέρας μου ήταν ένας ξένος»

govastileto.gr
Ο Γιάννης Βαρδής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το μεσημέρι της Παρασκευής 5/1 και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή, για την οποία χρειάστηκε αρκετή δουλειά μέχρι να καταφέρουν να επέλθουν σε απόλυτη αρμονία. Ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε ότι μετά τα 19 του αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι […]
13:00 06/01/2024

«Κόλαφος» ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother: «Ήταν τοξικό αυτό το πράγμα, Χριστέ μου που έμπλεξα»

zappit.gr
Στο Στούντιο 4 βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, […] The post «Κόλαφος» ο Χάρης Βαρθακούρης για το Big Brother: «Ήταν τοξικό αυτό το πράγμα, Χριστέ μου που έμπλεξα» appeared first on Zappit.
00:00 06/01/2024

Ξέσπασε ο Χάρης Βαρθακούρης: «Με πίκρανε, δεν γουστάρω να βάλω όλη την ψυχή μου για να με καπελώσει ο τίποτας»

thecaller.gr
Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής βρέθηκαν στο Στούντιο 4 σήμερα (05/01) με αφορμή τις κοινές μουσικές τους εμφανίσεις.Χάρης Βαρθακούρης και Γιάννης Βαρδής βρέθηκαν στο Στούντιο 4 σήμερα (05/01) με αφορμή τις κοινές μουσικές τους εμφανίσεις.Μάλιστα, ο γιος του Γιάννη Πάριου μίλησε από καρδιάς για το ξεκίνημα στον χώρο της δισκογραφίας και την δυσαρέσκεια που ένιωσε όταν αυτό συνέπεσε με τα μουσικά ριάλιτι. Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν χρειάζεται να […]
19:00 05/01/2024

Βαρδής: Είπαν ότι είναι ντροπή που ο πατέρας μου έγραψε τον στίχο «θα σε σκοτώσω» σε τραγούδι

NewsBomb
Ο Γιάννης Βαρδής αναφέρθηκε στο τραγούδι «Σε αγάπησα σε μέγιστο βαθμό»Περισσότερα...
21:00 27/11/2023

Γιάννης Βαρδής: «Μου λένε ντροπή που έγραψε ο Βαρδής: μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω»

zappit.gr
Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησε ο Γιάννης Βαρδής. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης συζήτησε με τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου αποκαλύπτοντας […] The post Γιάννης Βαρδής: «Μου λένε ντροπή που έγραψε ο Βαρδής: μου περνάει απ’ το μυαλό να σε σκοτώσω» appeared first on Zappit.
11:00 27/11/2023

Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ σε κόντρα χωρίς τέλος για τον Αντώνη Βαρδή

Newsit
«Δεν θέλω να την ξαναδώ μπροστά μου, την απεχθάνομαι» δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής, με τη Φιλοθέη Μωβ να του απαντά. Δήλωση για όσα ακούγονται έκανε και η πρώην σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, Χριστίνα Μαραγκόζη. Η Φιλοθέη Μωβ, τελευταία σύζυγός του Αντώνη Βαρδή, είχε δηλώσει ότι ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης δεν ήθελε να γίνει η συναυλία. Η ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Βαρδής και Φιλοθέη Μωβ σε κόντρα χωρίς τέλος για τον Αντώνη Βαρδή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 15/09/2023

Γιάννης Βαρδής: Απειλεί με αγωγές κατά της Φιλοθέης Μωβ – «Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα»

zappit.gr
Συνέχεια στην ήδη τεταμένη κατάσταση ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγο του πατέρα του δίνει ο Γιάννης Βαρδής, αναφορικά […] The post Γιάννης Βαρδής: Απειλεί με αγωγές κατά της Φιλοθέης Μωβ – «Δεν έχει κανένα άλλο δικαίωμα» appeared first on Zappit.
10:00 15/09/2023

Γιάννης Βαρδής στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φιλοθέη Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία»

tlife.gr
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day, μετά τις δηλώσεις «καρφιά» που To άρθρο Γιάννης Βαρδής στη Σταματίνα Τσιμτσιλή για Φιλοθέη Μωβ: «Θα πάμε δικαστικώς, αν θέλει ας το δοκιμάσει η κυρία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 15/09/2023

Εύη Δρούτσα: «Ο Γιάννης Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του»

zappit.gr
Η Εύη Δρούτσα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha με αφορμή την μεγάλη συναυλία που έγινε στη […] The post Εύη Δρούτσα: «Ο Γιάννης Βαρδής δεν σεβάστηκε την επιθυμία του μπαμπά του» appeared first on Zappit.
23:00 14/09/2023

Γιάννης Βαρδής: Οργισμένος ο τραγουδιστής με τη Φιλοθέη Μωβ – «Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα»

okmag.gr
Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και έδωσε τις δικές του απαντήσεις πάνω στις δηλώσεις που είχε κάνει η Φιλοθέη Μωβ για τον ίδιο. Συγκεκριμένα, η τελευταία γυναίκα του Αντώνη Βαρδή είχε αναφέρει πως: «Δεν με κάλεσαν στη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή. Δεν χρειάζεται επικοινωνία με τα παιδιά του Αντώνη. Η […] The post Γιάννης Βαρδής: Οργισμένος ο τραγουδιστής με τη Φιλοθέη Μωβ – «Θα έπρεπε να ξέρετε τι ποιόν έχει αυτή η γυναίκα» appeared first on OK! Magazine.
12:58 14/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load