#Γιάννης Βόγλης

Γιάννης Βόγλης: Ποζάρει σε ηλικία 3 ετών με τον πατέρα του λίγο πριν εκείνος φύγει για τον πόλεμο – Σπάνια φωτογραφία

instyle.gr
Ο Γιάννης Βόγλης υπήρξε ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς της γενιάς της. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη. Η πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο έγινε στην παράσταση «Η άνοδος του Αρτούρο» το 1961. Σκηνοθέτης ήταν ο Κάρολος Κουν. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο στην ταινία «Οι Υπερήφανοι». Έγινε γνωστός από την ταινία […] The post Γιάννης Βόγλης: Ποζάρει σε ηλικία 3 ετών με τον πατέρα του λίγο πριν εκείνος φύγει για τον πόλεμο – Σπάνια φωτογραφία appeared first on InStyle.
16:46 25/11/2023

Το αίμα βάφτηκε κόκκινο: Ο κακός δεν ήταν ο Γιάννης Βόγλης, αλλά ο Γιώργος Φούντας!

fosonline.gr
Πώς ο Γιώργος Φούντας έχασε τον ρόλο του κακού στο «Αίμα βάφτηκε κόκκινο».
12:18 29/10/2021

Ο Γιάννης Βόγλης ήθελε μια διαφορετική αριστερά: Τι πλατφόρμες και μαλ...ες (vids)

Gazzetta
Ο Γιάννης Βόγλης, που σαν σήμερα θα είχε γενέθλια, μιλούσε για τη “σαβούρα” του ΠΑΣΟΚ που μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τον Θεό που πίστευε, αλλά και τα χρέη που ξεπλήρωσε στους τοκογλύφους.
08:42 30/09/2021

«Κορίτσια στον ήλιο»: Ο Βόγλης στη φυλακή και ο γιος του τα βάζει με τους θεατές της ταινίας

fosonline.gr
Το 1969 ο Γιάννης Βόγλης πρωταγωνίστησε στην ταινία "Κορίτσια στον Ήλιο" αφήνοντας πίσω του την θρυλική ατάκα "Στάσου μύγδαλα" που έγινε επωδός για τις επόμενες γενιές.
12:00 02/07/2021

“Το χώμα βάφτηκε κόκκινο”, τη Δευτέρα στην Κινηματογραφική Λέσχη Ραφήνας

irafina.gr
Η Λέσχη μας θα προβάλει την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 στις 20:45 στο ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, την Ελληνική δραματική ταινία του 1965 Το χώμα βάφτηκε κόκκινο ΔΙΑΡΚΕΙΑ 125´ ΣΕΝΑΡΙΟ Νίκος Φώσκολος ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Νίκος Κούρκουλος , Μαίρη Χρονοπούλου , Γιάννης Βόγλης , Μάνος Κατράκης , Φαίδων Γεωργίτσης , Ζέτα Αποστόλου , Νότης Περγιάλης , Ελένη Κριτή , […]
23:09 15/07/2020

Δωρεάν παραστάσεις του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας

ieidiseis.gr
Σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα προβληθούν δωρεάν παραστάσεις του θεατρου Οδός Κεφαλληνίας.Στην τόσο δύσκολη συνθήκη που βιώνουμε όλοι, το Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, ένα από τα πλέον ιστορικά θέατρα ρεπερτορίου της πρωτεύουσας, με μία διαδρομή που μετρά σχεδόν τριανταπέντε χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας, δίνει τη δυνατότητα στο θεατρόφιλο κοινό, αλλά και σε φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές σχολών υποκριτικής τέχνης, να παρακολουθήσουν σε έξι διαφορετικές ημερομηνίες, έξι παραστάσεις «σταθμούς» από το διεθνές δραματολόγιο και μία από την ελληνική λογοτεχνία. Μείνετε σπίτι και δείτε από τις 11.00πμ έως τις 11.00πμ της επομένης, έξι εμβληματικές παραστάσεις, που αγαπήθηκαν από το κοινό και υμνή
17:05 04/04/2020

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load