#Μάργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκοτ Ρόμπι «μιλά» στη νοηματική και γίνεται viral

in.gr
Η λαμπερή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι αποκάλυψε ένα ακόμα ταλέντο της, αυτό της γνώσης της νοηματικής γλώσσας. Η αλληλεπίδραση με κωφό θαυμαστή της.
22:03 24/04/2024

Ο ροζ κόσμος της Μπάρμπι σε ένα άλμπουμ – Με την Μάργκοτ Ρόμπι

mononews.gr
Η μεγάλη επιτυχία της Barbie το περσινό καλοκαίρι στις κινηματογραφικές οθόνες όλου του κόσμου έχει καταγραφεί πλέον στην «ιστορία».
22:28 19/03/2024

Λιχουδιές από ένα μικρό σοκολατοπωλείο της Σκωτίας επιλέχθηκαν για τις περίφημες τσάντες των Όσκαρ

in.gr
«Με τρελαίνει το γεγονός ότι τις σοκολάτες μου θα τις φάνε άνθρωποι όπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Μάργκοτ Ρόμπι» λέει η ιδιοκτήτρια του σοκαλοτοπωλείου, Fiona McArthur.
00:00 07/02/2024

Η πρώτη αντίδραση της Μάργκοτ Ρόμπι μετά το «Barbie σκάνδαλο» των Όσκαρ

tovima
Η Μάργκοτ Ρόμπι απαντά για τον «αποκλεισμό» της ίδιας αλλά και της Γκρέτα Γκέργουιγκ από τα Όσκαρ 2024.
13:00 02/02/2024

Μάργκοτ Ρόμπι «Barbie»: Το παράπονο της από την Ακαδημία των Όσκαρ

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά Έπειτα από την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ, η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι έκανε το πρώτο της σχόλιο, σχετικά με την απουσία τόσο της ίδιας όσο και της Γκρέτα Γκέργουιγκ από τα βραβεία το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Χόλιγουντ. Η Μάργοτ Ρόμπι δήλωσε ότι: «Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο […] Το άρθρο Μάργκοτ Ρόμπι «Barbie»: Το παράπονο της από την Ακαδημία των Όσκαρ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:00 01/02/2024

Διάσημοι «σφάζονται» στα πόδια της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να κάνουν το βιβλίο της ταινία

Skai.gr
Μπραντ Πιτ. Ρις Γουίδερσπουν και η Μάργκοτ Ρόμπι έχουν ήδη καταθέσει τις προσφορές τους
13:37 20/11/2023

Μάργκοτ Ρόμπι: Ο πολύ στενός κορσές που τόνισε το σώμα της και η φούστα που δεν κούμπωσε

thetoc.gr
Χωρίς ανάσα η εμφάνιση της Μάργκοτ Ρόμπι στο κόκκινο χαλί με ιδιαίτερη δημιουργία Schiaparelli.
07:09 16/11/2023

Η Μάργκοτ Ρόμπι έλαμψε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Saltburn

Newsit
Η νέα ταινία Saltburn έκανε πρεμιέρα στο ιστορικό Ace Theatre του Λος Άντζελες και η Μάργκοτ Ρόμπι έλαμψε στο κόκκινο χαλί, πλάι στις – επίσης λαμπερές – Κάρεϊ Μάλιγκαν και Έμεραλντ Φένελ. Η Μάργκοτ Ρόμπι έκανε μια υπέρκομψη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της νέας της ταινίας. Η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα καφέ ... Περισσότερα To άρθρο Η Μάργκοτ Ρόμπι έλαμψε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του Saltburn δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:00 15/11/2023

Η σταρ Μάργκοτ Ρόμπι συμμετείχε σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ

thebest.gr
Η Αυστραλή στην καταγωγή σταρ Μάργκοτ Ρόμπι - Margot Robbie που πρωταγωνίστησε φέτος στην πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς, την «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ, συμμετείχε σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ.
08:00 16/09/2023

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοιάζει με τη Μάργκοτ Ρόμπι; Οι φωτογραφίες που ανέβασε

empisteutiko.gr
Η ταινία «Barbie» ήταν αδιαμφισβήτητα η ταινία του καλοκαιριού αν όχι της χρονιάς, καθώς έχει σημειώσει εισπράξεις που ξεπερνούν το 1 δις δολάρια και έλαβε θετικές κριτικές τόσο από κοινό όσο και από κριτικούς. Η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την ομορφιά της. Ορισμένοι βρήκαν ότι η […] The post Ιωάννα Μαλέσκου: Μοιάζει με τη Μάργκοτ Ρόμπι; Οι φωτογραφίες που ανέβασε appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 30/08/2023

Μάργκοτ Ρόμπι: Στη Σίφνο η «Barbie» – Συνεχίζει τις διακοπές της στην Ελλάδα

irafina.gr
Tour στα ελληνικά νησιά για την πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie», Μάρκοτ Ρόμπι. Στιγμές χαλάρωσης για την Μάργκοτ Ρόμπι με την διάσημη ηθοποιό να περνά τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στα ελληνική νησιά. Η πρωταγωνίστρια της «Barbie», έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η ταινία, απολαμβάνει τις διακοπές στη Σίφνο, έπειτα από την επίσκεψή της […]
22:46 28/08/2023

Η «Barbie» Μάργκοτ Ρόμπι παραθερίζει στα ελληνικά νησιά με τον αγαπημένο της

Newsit
Η «Barbie» Μάργκοτ Ρόμπι συνεχίζει το τουρ στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της. Η διάσημη πρωταγωνίστρια της μεγαλύτερης κινηματογραφικής επιτυχίας της χρονιάς έκανε τελευταία στάση στη Σίφνο. H Μάργκοτ Ρόμπι, η γνωστή σε όλους πια «Barbie» κάνει βόλτες στα ελληνικά νησιά, με τελευταία της στάση τη Σίφνο. Έπειτα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ... Περισσότερα To άρθρο Η «Barbie» Μάργκοτ Ρόμπι παραθερίζει στα ελληνικά νησιά με τον αγαπημένο της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 28/08/2023

Μάργκοτ Ρόμπι: Η Barbie είναι στη Φολέγανδρο

okmag.gr
Η δημοφιλής ταινία «Barbie» έσπασε όλα τα ταμεία και όπως ήταν φυσικό, η Μάργκοτ Ρόμπι που την υποδύεται, κλέβει τις εντυπώσεις με κάθε της εμφάνιση. Η Μάργκοτ Ρόμπι επέλεξε την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές και συγκεκριμένα, την Φολέγανδρο. Το ekriti.gr την εντόπισε σε εστιατόριο του πρώην Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την […] The post Μάργκοτ Ρόμπι: Η Barbie είναι στη Φολέγανδρο appeared first on OK! Magazine.
19:58 22/08/2023

Ποια Barbie; Ποια Μάργκοτ Ρόμπι: Παίκτες από ελληνικά ριάλιτι πάνε για όσκαρ στην ΤΣONTA. GNTM και POL

koolnews.gr
Ο Φίλιππος στο ρόλο του Κεν έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Reality Power of love ενώ στο ρόλο της Barbie το μοντέλο που είδαμε μέσα από το Next Top Model Ελλάδας! Gntm και Power Of Love ένωσαν τις δυνάμεις τους και καταφέρναμε να κάνουμε σαν Ελλάδα παραγωγή την Barbie σε ποpνό! Άλλωστε […] The post Ποια Barbie; Ποια Μάργκοτ Ρόμπι: Παίκτες από ελληνικά ριάλιτι πάνε για όσκαρ στην ΤΣONTA. GNTM και POL appeared first on Koolnews.gr.
15:58 22/08/2023

Barbie: Φρενίτιδα με την ταινία – Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του «Μπάρμπι» και «Κεν»

paraskhnio.gr
Διαστάσεις κοινωνικού φαινομένου αρχίζει να λαμβάνει η «Barbie», με τη δημοφιλή ταινία να έχει σπάσει ρεκόρ στο box office. Το φιλμ με τη Μάργκοτ Ρόμπι και τον Ράιαν Γκόσλινγκ, εκτός από τις μαζικές πωλήσεις εισιτηρίων, έχει ασκήσει μεγάλη επιρροή και σε όσους την παρακολούθησαν και όχι μόνο. Όπως μεταφέρει το IGN, ένα από τα πιο Το άρθρο Barbie: Φρενίτιδα με την ταινία – Ο κόσμος θέλει να ονομάσει τα παιδιά του «Μπάρμπι» και «Κεν» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:28 10/08/2023

Μάργκοτ Ρόμπι: Όταν η «Μπάρµπι» αντέγραψε την Κλόντια Σίφερ

Παραπολιτικά
Τα ίδια ρούχα εθεάθησαν να φορούν η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, που πρωταγωνιστεί στην πιο δημοφιλή ταινία του καλοκαιριού, και η Γερμανίδα «ιέρεια του μόντελινγκ» στα ’90s
22:00 07/08/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load