#scarlett johansson

Scarlett Johansson: Απορρίφθηκε η αίτησή της για περιοριστικά μέτρα κατά εμμονικού θαυμαστή

instyle.gr
Δικαστής απέρριψε την αίτηση της Scarlet Johansson για έκδοση περιοριστικής εντολής κατά εμμονικού θαυμαστή της, που ισχυρίζεται ότι είναι ο πατέρας του γιου της. Η ηθοποιός, 39 ετών, κατέθεσε αίτηση κατά του άντρα που την καταδιώκει και κατονομάζεται από το The Blast ως Michael Joseph Branham, τον Νοέμβριο του 2023, αφού ο έρωτάς του τρομοκρατούσε […] The post Scarlett Johansson: Απορρίφθηκε η αίτησή της για περιοριστικά μέτρα κατά εμμονικού θαυμαστή appeared first on InStyle.
16:46 21/04/2024

Βγήκε το πρώτο τρέιλερ του φιλμ «Fly Me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

thebest.gr
Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο τρέιλερ της νέας ρομαντικής κωμωδίας με τίτλο «Fly Me to the Moon» όπου πρωταγωνιστούν δύο γοητευτικοί ηθοποιοί, η 39χρονη Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και ο 43χρονος Τσάνινγκ Τέιτουμ - Channing Tatum του «Μagic Mike» και του Οσκαρικού «Foxcatcher».
06:00 11/04/2024

Το πρώτο τρέιλερ του «Fly Me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον

matrix24.gr
Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ρομαντικής κωμωδίας «Fly Me to the Moon» με πρωταγωνιστές την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum). Η ταινία διαδραματίζεται την δεκαετία του ΄60 και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της αποστολής [...]
14:46 09/04/2024

Scarlett Johansson: Και όμως, έπαιζε στο “Μόνος στο σπίτι” – Εσείς τη θυμάστε;

instyle.gr
Χαμός έχει γίνει στα social media αφού οι θαυμαστές συνειδητοποίησαν ότι μία μικρούλα Scarlett Johansson συμμετέχει στο franchise ταινιών, Home Alone 3. (Μόνος στο σπίτι) Η ηθοποιός παίζει τον ρόλο της αδελφής του Alex Pruitt (Alex D. Linz), Molly όταν εκείνη ήταν 11 χρόνων. Στην τρίτη ταινία της σειράς, ο νεαρός Alex αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει […] The post Scarlett Johansson: Και όμως, έπαιζε στο “Μόνος στο σπίτι” – Εσείς τη θυμάστε; appeared first on InStyle.
20:46 27/12/2023

H Scarlett Johansson προσφεύγει στη δικαιοσύνη για τον πιο απρόσμενο λόγο

queen.gr
H Scarlett Johansson προστέθηκε στη λίστα με τους stars του Hollywood που έχουν πέσει θύματα διαδικτυακής απάτης. H αντίδραση της ηθοποιού μέσω των εκπροσώπων της. Περισσότερα...
18:09 02/11/2023

Scarlett Johansson: Εγκωμιάζει την αμακιγιάριστη Pamela Anderson – “Είναι ένα ισχυρό μήνυμα”

instyle.gr
Η κίνηση της Pamela Anderson να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι εγκωμιάστηκε από αρκετές συναδέλφους της, με πιο πρόσφατη τη Scarlett Johansson. Σε νέα συνέντευξη, η 38χρονη σταρ δήλωσε ότι εντυπωσιάστηκε από την αυτοπεποίθηση και το “ισχυρό” παράδειγμα της Anderson. Scarlett Johansson???? pic.twitter.com/3yOHM3T5rT — Hotties of the […] The post Scarlett Johansson: Εγκωμιάζει την αμακιγιάριστη Pamela Anderson – “Είναι ένα ισχυρό μήνυμα” appeared first on InStyle.
09:46 12/10/2023

To beauty ritual της Scarlett Johansson (είναι πιο απλό από όσο νομίζαμε)

instyle.gr
Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της Σκάρλετ Γιοχάνσον έχει γίνει αντικείμενο θαυμασμού για πολλούς, καθώς εκπέμπει λάμψη, υγεία και νεανική ενέργεια. Εντούτοις, αυτό το αποτέλεσμα δεν είναι απλώς αποτέλεσμα γονιδίων ή photoshop αλλά του συστηματικού και σωστού skincare. Όπως αποκαλύπτει η ίδια: “Η ακμή με ταλαιπώρησε για πολύ καιρό.  Για να την καταπολεμήσω ακολουθούσα μία τακτική που […] The post To beauty ritual της Scarlett Johansson (είναι πιο απλό από όσο νομίζαμε) appeared first on InStyle.
18:46 10/10/2023

Scarlett Johansson: Όταν την αποδοκίμασαν στο Φεστιβάλ Βενετίας

instyle.gr
Η Scarlett Johansson παραλίγο να δακρύσει όταν η ταινία της έγινε δεκτή με γιουχαΐσματα στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2013. Καθώς το φετινό Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του σήμερα, 30 Αυγούστου, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Alberto Barbera θυμήθηκε αξέχαστες στιγμές από τα προηγούμενα χρόνια σε συνέντευξή του στον Guardian. Ο Barbera είπε ότι πριν από […] The post Scarlett Johansson: Όταν την αποδοκίμασαν στο Φεστιβάλ Βενετίας appeared first on InStyle.
10:46 30/08/2023

Matt Damon: Η αποκάλυψη για το φιλί με τη Scarlett Johansson – “Ήταν κόλαση”

instyle.gr
Μπορεί όνειρο πολλών αντρών στον πλανήτη να είναι να φιλήσουν τη Scarlett Johansson, αλλά για τον Matt Damon μάλλον το όνειρο μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο Matt Damon θυμήθηκε τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε όταν κλήθηκε να φιλήσει τη Scarlett Johannson όταν γύριζαν την ταινία του 2011 “We Bought a Zoo”, ενώ εκείνη είχε φάει ένα […] The post Matt Damon: Η αποκάλυψη για το φιλί με τη Scarlett Johansson – “Ήταν κόλαση” appeared first on InStyle.
11:46 26/07/2023

Tom Cruise: Θέλει να συνεργαστεί με την «εξαιρετικά ταλαντούχα» Scarlett Johansson (Βίντεο)

Παραπολιτικά
«Είναι υπέροχη. Είναι μια σπουδαία ηθοποιός και μια σταρ ταινιών», είπε ο Tom Cruise - Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Scarlett Johansson
13:00 21/06/2023

Best Dressed: Aυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από την πρεμιέρα της ταινίας του Wes Anderson

instyle.gr
Η νέα ταινία του Wes Anderson, Asteroid City έκανε πρεμιέρα χθες στη Νέα Υόρκη και όλο το λαμπερό cast έδωσε το «παρών». Aνάμεσα τους τρεις από τις πιο εντυπωσιακές ξανθές γυναίκες του Hollywood. Οι δύο τους διάσημες και χρόνια καταξιωμένες και η τρίτη ταλαντούχα και ανερχόμενη. Ο λόγος για την Scarlett Johansson, Margot Robbie και […] The post Best Dressed: Aυτές ήταν οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις από την πρεμιέρα της ταινίας του Wes Anderson appeared first on InStyle.
22:46 14/06/2023

Scarlett Johansson: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της – Χεράκι χεράκι στο πάρτι μετά την πρεμιέρα

instyle.gr
Σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν η Scarlett Johansson και ο σύζυγός της, Colin Jost, στο afterparty της πρεμιέρας του Asteroid Cite στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020 έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο το περισσότερο. Οπότε αυτή η κοινή εμφάνιση στο πάρτι μετά […] The post Scarlett Johansson: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της – Χεράκι χεράκι στο πάρτι μετά την πρεμιέρα appeared first on InStyle.
13:46 14/06/2023

Υπέρλαμπρη και με spot on σχόλιο για την απεργία σεναριογράφων η Scarlett Johansson

queen.gr
Η Scarlett Johansson στηρίζει την απεργία σεναριογράφων και μιλάει για το πώς θα αλλάξει το παιχνίδι του Χόλιγουντ στην πρεμιέρα του Asteroid City.Περισσότερα...
11:17 14/06/2023

Peekaboo Bra: Οι σταρ αποκαλύπτουν τα σουτιέν τους στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί των Καννών θα δείτε σουτιέν που αποκαλύπτονταν από το πάνω μέρος των φορεμάτων ορισμένων σταρ. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το custom φόρεμα Prada σε ροζ της τσιχλόφουσκας που φόρεσε η Scarlett Johansson για την πρεμιέρα του Asteroid City, το επάνω μέρος του οποίου δημιουργούσε το εφέ […] The post Peekaboo Bra: Οι σταρ αποκαλύπτουν τα σουτιέν τους στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
19:08 24/05/2023

Scarlett Johansson: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί

instyle.gr
Η Scarlett Johansson έκανε μια εξαιρετικά σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της Colin Jost στην πρεμιέρα του Asteroid City στη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών την Τρίτη. Η 38χρονη σταρ έδειχνε ερωτευμένη με τον σύζυγό της, στον οποίο χαμογελούσε γλυκά, ενώ πόζαραν για τους φωτογράφους καθώς προσέρχονταν στην πρεμιέρα. Η Scarlett και […] The post Scarlett Johansson: Η σπάνια κοινή εμφάνιση με τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί appeared first on InStyle.
14:56 24/05/2023

Scarlett Johansson: Πότε θέλησε να εγκαταλείψει την υποκριτική – H μάχη της κατά της μισθολογικής ανισότητας στο Χόλιγουντ

instyle.gr
Η Scarlett Johansson θεωρείται μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς. Η 38χρονη σταρ έχει δώσει πραγματική μάχη για να καταφέρει να αμειφθεί όσο και οι άνδρες συμπρωταγωνιστές της στις ταινίες της Marvel. Η Scarlett Johansson, σε συνέντευξή της στο Variety μίλησε για τις μισθολογικές διαφορές στο Χόλιγουντ, μια κουλτούρα που συνήθως βλέπει τους άνδρες […] The post Scarlett Johansson: Πότε θέλησε να εγκαταλείψει την υποκριτική – H μάχη της κατά της μισθολογικής ανισότητας στο Χόλιγουντ appeared first on InStyle.
15:56 11/05/2023

Όχι μόνο η Scarlett με τον Reynolds: Τα ζευγάρια που έχεις ξεχάσει

NewsBomb
H Scarlett Johansson έκανε μια σπάνια αναφορά στον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds και κάπως έτσι θυμηθήκαμε εκείνα τα ζευγάρια…Περισσότερα...
10:46 23/04/2023

Η Scarlett Johansson θεωρεί τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds «καλό τύπο»

Newsit
Έχει παντρευτεί τρεις φορές και την… τρίτη κατάλαβε τι είναι αυτό που θέλει από μια σχέση. Η Scarlett Johansson μίλησε στη Gwyneth Paltrow για τις σχέσεις της ακόμη και για τον πρώην σύζυγό της, Ryan Reynolds. Η Scarlett Johansson ήταν καλεσμένη της Gwyneth Paltrow στο podcast Goop μίλησε για τα όσα έχει αποκομίσει ύστερα από ... Περισσότερα To άρθρο Η Scarlett Johansson θεωρεί τον πρώην σύζυγό της Ryan Reynolds «καλό τύπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
12:04 21/04/2023

Scarlett Johansson: Η τυχαία συνάντηση με τον Bill Murray – “Ήταν… καθαρτική”

instyle.gr
H Scarlett Johansson θυμάται τη στιγμή που επανασυνδέθηκε τυχαία με τον Bill Murray. Η 38χρονη ηθοποιός μίλησε στην Gwyneth Paltrow στο πλαίσιο του podcast Goop για την απροσδόκητη συνάντηση με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της, χρόνια μετά τα γυρίσματα του “Lost in Translation”. “Δεν τον είχα δει για μια δεκαετία ή και περισσότερο. Ήταν πολύς καιρός”, […] The post Scarlett Johansson: Η τυχαία συνάντηση με τον Bill Murray – “Ήταν… καθαρτική” appeared first on InStyle.
11:34 20/04/2023

Η Scarlett Johansson λέει πως είναι πολύ ευαίσθητη για να έχει social: «Δεν το μπορώ»

Gazzetta
«Τα social media είναι ένα απίστευτα τοξικό μέρος, ειδικά για τους celebrities», σχολίασε ένας fan της μετά τις τοποθετήσεις της
19:02 07/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load