#skoda kodiaq

Οι πρώτες τιμές του νέου Skoda Kodiaq

autogreeknews.gr
H Skoda παρουσίασε το νέο Kodiaq στο τέλος του προηγούμενου έτους, με το λανσάρισμά του να ξεκινά σιγά-σιγά στις αγορές της Ευρώπης. Η πρώτη που ανακοινώνει τιμές είναι εκείνη της Μεγάλης Βρετανίας, όπου η δεύτερη γενιά του τσεχικού SUV ξεκινά την εμπορική της πορεία σε 3 διαφορετικές εκδόσεις. Το Kodiaq με τον ήπια υβριδικό 1.5 […] The post Οι πρώτες τιμές του νέου Skoda Kodiaq appeared first on AutoGreekNews.
16:53 08/04/2024

Με αυτό τον τρόπο «χτίζεται» το αμάξωμα του νέου Skoda Kodiaq (video)

caranddriver.gr
Πώς εξασφαλίζονται οι ακριβείς διαστάσεις και η στιβαρότητα ενός D-SUV; Η Skoda δίνει την απάντηση με video από την κατασκευή του νέου Kodiaq.
20:09 28/01/2024

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Skoda Kodiaq

autogreeknews.gr
Στις αρχές Οκτωβρίου η Skoda παρουσίασε τη δεύτερη γενιά Kodiaq, εξελίσσοντας την επιτυχημένη συνταγή της πρώτης με premium χαρακτηριστικά, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πιο αιχμηρό σχεδιασμό και ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Τώρα ήρθε η ώρα για το νέο SUV των Τσέχων να μπει στην παραγωγή. Το νέο Kodiaq συνεχίζει να συναρμολογείται στο Κβασίνυ, αλλά αφού […] The post Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Skoda Kodiaq appeared first on AutoGreekNews.
16:53 18/01/2024

Νέες εκδόσεις Skoda Kodiaq με XXL εξοπλισμό

autogreeknews.gr
Το Skoda Kodiaq είναι ένα από τα best seller μεσαία SUV με την επιτυχία του να οφείλεται σε πολλά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Ένα από αυτά που το έχουν κάνει δημοφιλές, είναι οι τεράστιοι χώροι που προσφέρει για όλους. Με δυνατότητα φιλοξενίας έως και επτά επιβατών είναι ιδιαίτερα άνετο για όλη την οικογένεια. Η μελετημένη εργονομία […] The post Νέες εκδόσεις Skoda Kodiaq με XXL εξοπλισμό appeared first on AutoGreekNews.
16:53 12/01/2024

Skoda Kodiaq: Νέες εκδόσεις στην Ελλάδα – Τιμές

gocar.gr
Το Skoda Kodiaq είναι ένα από τα best-seller στην κατηγορία του με την επιτυχία του να οφείλεται στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά του. Τώρα, η τσέχικη μάρκα προσφέρει μια σειρά από νέες εκδόσεις για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες και τις προτιμήσεις. ...
15:09 12/01/2024

Νέες τιμές και εκδόσεις για το Skoda Kodiaq

Newsauto.gr
Το επανασχεδιασμένο Kodiaq είναι ένα σημαντικό μοντέλο στη νεότερη ιστορία της Skoda. Είναι το πρώτο SUV μοντέλο με τον τυπικό χαρακτήρα ενός τέτοιου οχήματος. Υπό μία έννοια, το Kodiaq είναι το καλύτερο οικογενειακό αυτοκίνητο. Είναι σύγχρονο, ευρύχωρο, καλοκατασκευασμένο, με πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού, προσιτότερο έναντι του ανταγωνισμού του και διατίθεται και σε τετρακίνητη εκδοχή. Το […]
15:00 12/01/2024

Οι τιμές του νέου Skoda Kodiaq στη Γερμανία

caranddriver.gr
Η 2η γενιά του μεσαίου SUV της Skoda ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στη Γερμανία, όπου έγιναν γνωστές οι τιμές τριών εκδόσεών του.
19:09 22/12/2023

Νέο Skoda Kodiaq – Αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα!

enkinisi.gr
Το Skoda Kodiaq κατάφερε από το 2017, οπότε και λανσαρίστηκε στην αγορά, να καθιερωθεί όχι μόνο ως ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Skoda αλλά και ως ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία του. Με περισσότερα από 840.000 αυτοκίνητα να έχουν βρει σπίτι, το αγοραστικό κοινό αντάμειψε την πρακτικότητα, την ευχρηστία, την […]
13:53 08/10/2023

Ιδού το νέο επιβλητικό Skoda Kodiaq

autogreeknews.gr
Πριν από λίγα λεπτά και ύστερα από πολλά teasers, η Skoda αποκάλυψε πλήρως το εντελώς νέο Kodiaq. Όπως και το προγενέστερο που παρουσιάστηκε το 2017, έτσι και το νέο διαθέτει πληθωρικά χαρακτηριστικά, συνδυασμένα με πιο αιχμηρό σχεδιασμό από άκρη σε άκρη. Παράλληλα εμφανίζεται πλήρως αναβαθμισμένο και στο εσωτερικό, ενώ η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει βενζίνης, […] The post Ιδού το νέο επιβλητικό Skoda Kodiaq appeared first on AutoGreekNews.
21:53 04/10/2023

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Skoda Kodiaq

Newsauto.gr
Μεγαλύτερο, πιο μοντέρνο σχεδιαστικά, πιο πολυτελές, με πληθώρα επιλογών σε κινητήρες και μία νέα plug-in υβριδική έκδοση, το Skoda Kodiaq δεύτερης γενιάς έρχεται να συνεχίσει την ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του μεγάλου SUV της Skoda. Μετά μία επιτυχημένη πορεία με πωλήσεις πάνω από 800.000 μονάδες στα επτά χρόνια που βρίσκεται στην παραγωγή, το νέο Skoda Kodiaq […] The post Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Skoda Kodiaq appeared first on NewsAuto.gr.
21:00 04/10/2023

Έτσι θα είναι το νέο Skoda Kodiaq

autogreeknews.gr
Λίγες μέρες απέμειναν για το ντεμπούτο του νέου Skoda Kodiaq, έχοντας μεσολαβήσει αρκετές φορές teaser, κατασκοπευτικές φώτο και επίσημα σκίτσα. Το μόνο σίγουρο είναι πως η δεύτερη γενιά του τσεχικού SUV θα είναι πολύ πιο δυναμική, αλλά και επιβλητική, σχεδιαστικά. Το Kolesa.ru αφαίρεσε ψηφιακά το καμουφλάζ από το Kodiaq 2ης γενιάς και μας παρουσιάζει την […] The post Έτσι θα είναι το νέο Skoda Kodiaq appeared first on AutoGreekNews.
13:53 02/10/2023

Η καλλιγραφία του νέου Skoda Kodiaq

autogreeknews.gr
Από teaser και πληροφορίες για το νέο Kodiaq, αλλά και το Superb, άλλο τίποτα. Η Skoda έχει αφήσει στη φαντασία μόνο το επίσημο ντεμπούτο των δυο νέων της μοντέλων, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών εβδομάδων. Μέχρι τότε, οι Τσέχοι μας δείχνουν τα επίσημα σκίτσα του μεγάλου τους SUV, ώστε να έχουμε το […] The post Η καλλιγραφία του νέου Skoda Kodiaq appeared first on AutoGreekNews.
13:53 27/09/2023

Τα νέα Skoda Kodiaq & Superb σε ζέστη-κρύο (+video)

autogreeknews.gr
Τα νέα Skoda Kodiaq και Superb είναι πανέτοιμα για το επίσημο ντεμπούτο τους, καθώς ολοκλήρωσαν τις δοκιμές τους. Δοκιμές που έγιναν στις πολικές θερμοκρασίες της Αρκτικής, αλλά και τις ερήμους της Αριζόνα. Η εξέλιξη των νέων Skoda βέβαια είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίτερα. Οι δοκιμές των Τσέχων αρχίζουν 4 χρόνια πριν το προγραμματισμένο λανσάρισμα, με […] The post Τα νέα Skoda Kodiaq & Superb σε ζέστη-κρύο (+video) appeared first on AutoGreekNews.
11:53 20/09/2023

Ο εσωτερικός κόσμος των νέων Skoda Kodiaq & Superb

autogreeknews.gr
Εν όψει της πρεμιέρας των νέων Kodiaq και Superb, η Skoda μας δίνει αποσπασματικά στοιχεία και εικόνες από τα δυο επερχόμενα μοντέλα της. Σήμερα παίρνει σειρά το εσωτερικό, που εμφανίζεται σε αμφότερα τουλάχιστον μια κλάση πάνω από πλευράς ψηφιακότητας και πολυτέλειας. Το τιμόνι των δυο ακτινών αποτελεί ενεργό κομμάτι της εσωτερικής σχεδιαστικής ταυτότητας των Skoda, […] The post Ο εσωτερικός κόσμος των νέων Skoda Kodiaq & Superb appeared first on AutoGreekNews.
13:53 29/08/2023

Πλούσιο Skoda Kodiaq σε τιμή μικρότερων SUV

autogreeknews.gr
Η Skoda διαθέτει μια πλήρη γκάμα από SUV μοντέλα, όπως είναι το μικρό Kamiq, το μικρομεσαίο Karoq και τα μεσαία Kodiaq και Enyaq iV. Μεταξύ αυτών το γενναιόδωρο Kodiaq προσφέρεται σε τιμές αντίστοιχες με C-SUV άλλων εταιρειών, παρέχοντας παράλληλα XL ανέσεις μέσω των τεράστιων χώρων του. Οι τιμές του Skoda Kodiaq με το πληθωρικό αμάξωμα […] The post Πλούσιο Skoda Kodiaq σε τιμή μικρότερων SUV appeared first on AutoGreekNews.
10:53 10/08/2023

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Skoda Kodiaq

autogreeknews.gr
Η Skoda αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Kodiaq, εν όψει της επίσημης παρουσίασης που θα γίνει προς τα τέλη του καλοκαιριού. Τα μεγάλα νέα αφορούν τα κινητήρια σύνολα, τα οποία πέρα από τις ντίζελ και βενζινοκίνητες επιλογές, προσφέρουν πλέον και plug-in υβριδική. Εξωτερικά, και παρά την παρουσία εκτεταμένου καμουφλάζ, διακρίνουμε βλέπουμε πως οι βασικές […] The post Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Skoda Kodiaq appeared first on AutoGreekNews.
13:53 26/06/2023

Το Skoda Kodiaq συναντά την Porsche Cayenne εκτός δρόμου (+video)

Newsauto.gr
Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος για να συγκρίνεις ένα Skoda με μία Porsche. Εκτός εάν πρόκειται για μια αντιπαράθεση εκτός δρόμου… Υπό κανονικές συνθήκες, το Skoda Kodiaq και η Porsche Cayenne δεν χωρούν στο ίδιο «μείγμα». Τα μόνα κοινά στοιχείο τους είναι ότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία και διαθέτουν σύστημα τετρακίνησης. Αυτό το […] The post Το Skoda Kodiaq συναντά την Porsche Cayenne εκτός δρόμου (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
19:06 20/05/2023

Σχεδόν έτοιμα τα νέα Skoda Kodiaq and Superb (+video)

Newsauto.gr
Τον τελευταίο χρόνο, στη Skoda, μεταξύ άλλων, εξελίσσουν τα καινούργια Kodiaq and Superb. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η παρουσίασή τους θα γίνει σε λίγους μήνες. Το Kodiaq παρουσιάστηκε το 2016 και ήταν το πρώτο SUV της Skoda στη νεότερη εποχή, με τα δεδομένα που έχουν επικρατήσει να προσδιορίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία. Ήταν αυτό που πήρε […] The post Σχεδόν έτοιμα τα νέα Skoda Kodiaq and Superb (+video) appeared first on NewsAuto.gr.
12:04 12/05/2023

Τα νέα Skoda Kodiaq και Superb στους -30 °C

autogreeknews.gr
Το ερχόμενο φθινόπωρο η Skoda θα αποκαλύψει τα νέα Kodiaq και Superb, τα οποία έχει υποβάλλει σε πολλές εξαντλητικές δοκιμασίες και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Αμφότερα πέρασαν με επιτυχία τις δοκιμές στον παγωμένο Αρκτικό Κύκλο, όπου οι διάφορες λειτουργίες των αυτοκινήτων, η ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους αξιολογήθηκαν σε θερμοκρασίες έως και -30 βαθμών Κελσίου. […] The post Τα νέα Skoda Kodiaq και Superb στους -30 °C appeared first on AutoGreekNews.
12:26 11/05/2023

Δοκιμή: Skoda Kodiaq RS

Newsauto.gr
Η πιο ισχυρή έκδοση του Skoda Kodiaq, είναι ένας «αυτοκινητιστικός μονόκερος», με ιδιαίτερα χαρίσματα και χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Η Skoda τα τελευταία χρόνια, φαίνεται να είναι πιο εύστοχη από ποτέ σε ό,τι αφορά στην τοποθέτησή της στην αγορά. Το Kodiaq RS είναι άλλη μια περίπτωση που επιβεβαιώνει το παραπάνω. Βλέπετε αυτή τη […] The post Δοκιμή: Skoda Kodiaq RS appeared first on NewsAuto.gr.
09:02 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load