#Γιάννης Μπαλάφας

Παρεμβάσεις 8.3.2024

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Δημήτρης Στούμπος Καλεσμένοι: Νίκος Ρωμανός Εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας πρώην υπουργός – μέλος κεντρικής επιτροπής ΣυΡιζΑ-ΠΣ Ρωξάνη Μέη μέλος κεντρικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – Αντιδήμαρχος Αθηναίων Κατερίνα Γεράκη Στέλεχος ΚΚΕ Παρεμβάσεις 8.3.2024 on BLUE SKY.
09:46 09/03/2024

Μπαλάφας: Έδωσα ανοχή στον πρόεδρο αλλά οι θέσεις του, μού την έχουν αναιρέσει

Cnn.gr
«Ό,τι και αν γίνει στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές θα εξακολουθήσουμε όλοι και όλες να είμαστε εδώ», τόνισε ο Γιάννης Μπαλάφας στην ομιλια του στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.Περισσότερα...
17:37 24/02/2024

Παρεμβάσεις 6.7.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι:  Νίκος Ρωμανός Γραφείο Τύπου   ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Ρωξάνη Μπέη μέλος ΚΕΠΑΣΟΚ Κωνσταντίνος Χαρδαβέλλας Αντιδήμαρχος Π. Φαλήρου                 Παρεμβάσεις 6.7.2023 on BLUE SKY.
09:46 07/07/2023

Παρεμβάσεις 12.5.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Νικήτας Κακλαμάνης  υπ. βουλευτής ΝΔ  Κώστας Ζαχαριάδης  υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γαβρίλης Χαλικιώτης υπ. βουλευτής Ελληνική Λύση Θόδωρος Ρουσόπουλος υπ. βουλευτής ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας υπ. βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρχιμάκης υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ       Παρεμβάσεις 12.5.2023 on BLUE SKY.
09:54 13/05/2023

Μπαλάφας: Τιμή και δόξα η συνεργασία μας με τον Καμμένο

thecaller.gr
«Τιμώ τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Επί μια τετραετία λειτούργησε θαυμάσια» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στον νότιο τομέα της Αθήνας Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.«Τιμώ τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο. Επί μια τετραετία λειτούργησε θαυμάσια» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στον νότιο τομέα της Αθήνας Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αναφερόμενος στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών που έχει ανοίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, […]
20:06 12/05/2023

Παρεμβάσεις 26.4.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Κώστας Τρομπούκης υπ. βουλευτής ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παπαδόπουλος υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Λοβέρδος βουλευτής ΝΔ Δημήτρης Χατζησωκράτης υπ βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ρωξάνη Μπέη υπ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ   Παρεμβάσεις 26.4.2023 on BLUE SKY.
09:26 27/04/2023

Θάνος Μωραΐτης: «Μαζική και μεγαλειώδης η παρουσία των Αιτωλοακαρνάνων της Αθήνας»

agrinionews.gr
Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν εκατοντάδες ετεροδημότες Αιτωλοακαρνάνες της Αθήνας στον Θάνο Μωραΐτη κατά την είσοδό του στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια, όπου πραγματοποίησε πολιτική ομιλία ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. Η μεγάλη αίθουσα του Τιτάνια αποδείχθηκε τελικά μικρή για να χωρέσει την εκδήλωση του Θάνου Μωραΐτη για τους Αιτωλοακαρνάνες Ετεροδημότες της Αθήνας, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάφερε να μπει τελικά στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, στον προθάλαμο και το λόμπι του ξενοδοχείου. Ο Θάνος Μωραΐτης φανερά συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή, και το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατούσε εντός και εκτός της αίθουσας, χαρακτήρισε την παρουσία των ετεροδημοτών «μαζική και με
20:08 06/04/2023

Γιάννης Μπαλάφας στην «Political»: Θα επαναφέρουμε την προστασία της πρώτης κατοικίας

paraskhnio.gr
«Δεν μπορεί οι servicers που έχουν αγοράσει ένα τιτλοποιημένο δάνειο στο 15% της αξίας να θέλουν μέσα από τη διαδικασία των πλειστηριασμών και της πίεσης να πάρουν πίσω το 100%», επισημαίνει ο Γιάννης Μπαλάφας υποσχόμενος την επαναφορά «προστασίας της πρώτης κατοικίας». Δηλώνει πως «αυτά που αναγκαστήκαμε να εφαρμόσουμε στη δική μας διακυβέρνηση είναι αποφάσεις που Το άρθρο Γιάννης Μπαλάφας στην «Political»: Θα επαναφέρουμε την προστασία της πρώτης κατοικίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:16 01/04/2023

Παρεμβάσεις 31.3.2023

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Καλεσμένοι: Σπήλιος Κρικέτος υποψήφιος βουλευτής  ΝΔ Γιώργος Καραμέρος υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σμέρος υποψήφιος  βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πώλα Δαμιανού Υποψήφια βουλευτής Ν.Δ. Γιάννης Μπαλάφας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καρχομάκης υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ         Παρεμβάσεις 31.3.2023 on BLUE SKY.
09:38 01/04/2023

Γιάννης Μπαλάφας: «I have a dream»

ieidiseis.gr
Ας αποφασίσουμε ποιος μπορεί να το υπηρετήσει καλύτερα και ας τον στηρίξουμε στις επερχόμενες εκλογές…Αλήθεια πώς θέλουμε να είναι η Ελλάδα αύριο και τι πρέπει να γίνει για να το πετύχουμε; Αυτό είναι το ερώτημα που πολλοί θέτουν μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε μια χώρα που η ασφάλεια να είναι σημαντικότερη από τα κέρδη. Μια χώρα που οι επενδύσεις θα κατευθύνονται στην δίκαιη ανάπτυξη και όχι στη «βιτρίνα». Μια χώρα που η ανάδειξη στελεχών και η αξιοποίηση εργαζομένων να έχει ως κριτήριο τις ικανότητες και όχι την κομματική προέλευση και τις «υψηλές γνωριμίες». Μια χώρα που να διαθέτει ένα συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης. Μια χώρα που θα
10:40 10/03/2023

Παρεμβάσεις 4.11.2022

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Γιώργος Καραμέρος Καλεσμένοι: Φωτεινή Βρύνα  στέλεχος  ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Αποστολόπουλος μέλος ΠΑΣΟΚ . Δημ. Σύμβουλος Δ. Αθηναίων     Παρεμβάσεις 4.11.2022 on BLUE SKY.
09:44 05/11/2022

Αντιπαραθέσεις 23.8.2022

blueskytv.gr
Παρουσιάζει Κώστας Χαρδαβέλλας Καλεσμένοι  καθηγ. γεωλογίας Τάσος Γαϊτάνης διευθυντής  ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας  βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Σιμητροπούλου αναπλ. εκπρόσωπος τυπου ΠΑΣΟΚ     Αντιπαραθέσεις 23.8.2022 on BLUE SKY.
10:02 24/08/2022

Μπαλάφας: «Οι πολίτες θα τιμωρήσουν τον Μητσοτάκη ότι και να προπαγανδίζουν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ»

NewsBomb
Ο Γιάννης Μπαλάφας μίλησε μεταξύ άλλων και για την υπόθεση Λιγνάδη στο Newsbomb.gr.Περισσότερα...
06:16 23/07/2022

«Σκοτώθηκαν» Μαρκόπουλος-Μπαλάφας για Λιγνάδη: «Εγώ θα ντρεπόμουν»

Newsique.gr
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο Γιάννης Μπαλάφας και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασαν την αποφυλάκιση Λιγνάδη. Ο βουλευτής της ΝΔ και αυτός του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν έντονη αντιπαράθεση, με τον κύριο Μπαλάφα να σημειώνει μεταξύ άλλων: «Εγώ θα ντρεπόμουν αν είχα κολλητό τον κ. Λιγνάδη». Δείτε παρακάτω: Το άρθρο «Σκοτώθηκαν» Μαρκόπουλος-Μπαλάφας για Λιγνάδη: «Εγώ θα ντρεπόμουν» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
09:52 19/07/2022

Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Ημερίδα με θέμα: «Άτομα με Αναπηρία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»

grtimes.gr
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση της ημερίδας με θέμα «Άτομα με Αναπηρία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης στην έδρα της, επί της οδού Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου, στην Καλλιθέα. Η πρωτοβουλία διοργάνωσης της ημερίδας εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, με το οποίο δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο πρότυπο χάραξης στρατηγικής, με αλληλεπίδραση του Εθνικού με το Διεθνές Δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στόχος του εν λόγω Σχεδίου είναι η μετουσίωση της συνταγματικής επιταγής, η οποία εγγυάται ότι τα Άτομα με Αναπηρία έχουν
16:12 12/07/2022

Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας-Ημερίδα: «Άτομα με αναπηρία και μέσα μαζικής ενημέρωσης»

grtimes.gr
Η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης θα διοργανώσει τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου, ημερίδα με θέμα «Άτομα με Αναπηρία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης», στην έδρα της, επί της οδού Φραγκούδη 11 & Αλεξάνδρου Πάντου στην Καλλιθέα. Η πρωτοβουλία διοργάνωσης της ημερίδας, η οποία θα ξεκινήσει στις 09:00, εντάσσεται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Άτομα με Αναπηρία, με το οποίο δημιουργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα νέο πρότυπο χάραξης στρατηγικής, με αλληλεπίδραση του Εθνικού με το Διεθνές Δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Στόχος του εν λόγω Σχεδίου είναι η μετουσίωση της συνταγματικής επιταγής, η οποία εγγυάται ότι τα Άτομα με Αναπηρία έχουν δικαίωμα να απολαμβάν
16:52 08/07/2022

Γιάννης Μπαλάφας στην «Political»: Να σταματήσουμε την καταστροφική δεξιά διακυβέρνηση

paraskhnio.gr
«Καλούμε όλες τις προοδευτικές και αριστερές πολιτικές δυνάμεις και προσωπικότητες. Να συμπράξουμε για να σταματήσει η καταστροφική δεξιά διακυβέρνηση», λέει ξεκάθαρα στην «Political» ο Γιάννης Μπαλάφας, προσθέτοντας πως «δεσμευόμαστε πάνω σε ένα πολιτικό πρόγραμμα που μπορεί να ικανοποιήσει τα οράματά μας σε μεγάλο βαθμό». «Προς τούτο, δε, «στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουμε τον Αλέξη Τσίπρα, έναν ηγέτη Το άρθρο Γιάννης Μπαλάφας στην «Political»: Να σταματήσουμε την καταστροφική δεξιά διακυβέρνηση εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:02 11/06/2022

Παρεμβάσεις 3.6.2022

blueskytv.gr
Παρεμβάσεις Παρουσίαση: Σωτήρης Ξενάκης Σχολιάζουν οι: Νίκος Ελευθερόγλου Γιώργος Καραμέρος Καλεσμένοι: Βάσιλης Σπανάκης βουλευτής ΝΔ Γιάννης Μπαλάφας βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Κεφαλίδου βουλευτής ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ   Παρεμβάσεις 3.6.2022 on BLUE SKY.
08:56 04/06/2022

Γ. Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Ερντογάν το παίζει τσαμπουκάς γιατί τον παίρνει

logiastarata.gr
Απολύτως καταδικαστέες οι δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Γιάννης Μπαλάφας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107. 7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη. Σημείωσε ωστόσο πως ακόμα «περιμένουμε τις αντιδράσεις των συμμάχων μας». Επισήμανε ότι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τηρεί στάση […] The post Γ. Μπαλάφας (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Ερντογάν το παίζει τσαμπουκάς γιατί τον παίρνει appeared first on Λόγια-Σταράτα.
09:02 25/05/2022

Γεροβασίλη «αδειάζει» Πολάκη και Τασία

matrix24.gr
Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Μπαλάφας που έχει ταχθεί κατά των δηλώσεων της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για… «ΣΥΡΙΖοφρουρούς». Επισήμως, πια, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παίρνει αποστάσεις τόσο από τις εν λόγω τοποθετήσεις, όσο όμως και από τις δηλώσεις περί «δεύτερης [...]
09:16 11/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load