#Tom Hanks

Γιώργος Λάνθιμος: Όσα ξέρουμε για το Kinds of Kindness, τη νέα ταινία του

thebest.gr
Martin Scorsese και Robert De Niro. Quentin Tarantino και Samuel L. Jackson. Steven Spielberg και Tom Hanks.
18:00 20/01/2024

Tom Hanks-Rita Wilson: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τους δύο γιους τους

instyle.gr
Σε οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν ο Tom Hanks και η Rita Wilson την τελευταία τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα της σειράς “Masters of the Air” της Apple TV+ το βράδυ της Τετάρτης στο Λος Άντζελες μαζί με τους γιους του, Chet και Truman. Η οικογένεια πόζαρε για φωτογραφίες τόσο στο κόκκινο […] The post Tom Hanks-Rita Wilson: Σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τους δύο γιους τους appeared first on InStyle.
17:46 12/01/2024

Tom Hanks: Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον γιο του Chet

instyle.gr
Ο Tom Hanks πόζαρε για μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο του Chet. Για την ακρίβεια, ο Chet Hanks ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον πατέρα του, Tom, 67 ετών, σε ανάρτηση στο Instagram. Ο σταρ και ο γιος του φορούσαν χειμωνιάτικα ρούχα, με τον Tom να φορά έναν μαύρο σκούφο και ένα άνετο πράσινο παλτό. […] The post Tom Hanks: Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο με τον γιο του Chet appeared first on InStyle.
09:46 28/12/2023

Tom Hanks: Όταν εξυπηρέτησε τη Cher ως γκρουμ σε ξενοδοχείο

instyle.gr
Σε μια εκπληκτική αποκάλυψη προχώρησε ο Tom Hanks και άφησε τους πάντες εμβρόντητους. Ο σταρ μίλησε στην εκπομπή The Graham Norton Show μαζί με τη Cher και τους Julia Roberts και Timothée Chalamet. Αναπολώντας την εποχή που δούλευε σε ένα ξενοδοχείο τη δεκαετία του ’70 ανέφερε την επική συνάντηση με τη θρυλική Cher. “Έχω δουλέψει […] The post Tom Hanks: Όταν εξυπηρέτησε τη Cher ως γκρουμ σε ξενοδοχείο appeared first on InStyle.
09:46 04/12/2023

Michelle Obama: Απολαμβάνει βουτιές στην Ιταλία με τον Tom Hanks και τη Rita Wilson

instyle.gr
H Michelle Obama απολαμβάνει τις ευρωπαϊκές διακοπές της χωρίς τον σύζυγό της, Barack, αλλά με… διάσημη παρέα. Η Michelle Obama εθεάθη να κάνει βουτιές στις ακτές της Ιταλίας μαζί με τον απολαμβάνοντας τον ήλιο με τον Tom Hanks και τη σύζυγό του Rita Wilson. Η πρώην Πρώτη Κυρία πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες κάνοντας διακοπές στην […] The post Michelle Obama: Απολαμβάνει βουτιές στην Ιταλία με τον Tom Hanks και τη Rita Wilson appeared first on InStyle.
12:46 30/09/2023

Αγρινιώτης λογοτέχνης διαπρέπει στο Παρίσι: Το νέο μυθιστόρημα του Γιώργου Νικάκη, Antigone, mon amour

agrinionews.gr
"Antigone, mon amour", τιτλοφορείται το μυθιστόρημα του Γιώργου Νικάκη. Ο Γιώργος Νικάκης, γεννημένος στο Αγρίνιο (Ελλάδα), είναι Έλληνας και Γάλλος συγγραφέας. Σε ηλικία 13 ετών άρχισε να γράφει ποίηση και διηγήματα στα ελληνικά. Από τα 18 του γράφει στα γαλλικά: ποιήματα, δημοσιευμένα στην επιθεώρηση « Λύχνος », διηγήματα, μεταξύ των οποίων το « O κομήτης » που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση « N comme Nouvelles » και πολλά μυθιστορήματα. Σήμερα, στα 63 του, εκδίδει το πολλά υποσχόμενο πρώτο του μυθιστόρημα « Antigone, mon amour». Για το έργο: Ένας σπουδαίος ηθοποιός, στο τέλος της καριέρας του, ξεκινά να ανακαλύψει το υπέροχο νησί της Σίφνου για να εκπληρώσει το όνειρό του: την π
14:46 04/09/2023

Στην Κάρπαθο “βολτάρει”ο Tom Hanks και η Rita Wilson – BINTEO

instyle.gr
Αν βρίσκεστε στην Κάρπαθο μην εκπλαγείτε αν δείτε μπροστά σας τον Τομ Χάνκς. Συνεχίζει για δεύτερη ημέρα τις διακοπές του ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον. Από χθες βρίσκεται στο Διαφάνι Καρπάθου με το σκάφος του «Μαργαρίτα». Μάλιστα, μετέβησαν στην Όλυμπο για να απολαύσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Εκεί επισκέφθηκαν […] The post Στην Κάρπαθο “βολτάρει”ο Tom Hanks και η Rita Wilson – BINTEO appeared first on InStyle.
00:46 28/08/2023

Tom Hanks: Στην Κάρπαθο με τη σύζυγό του Rita Wilson

instyle.gr
Ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson σχεδόν κάθε καλοκαίρι, επισκέπτονται την Ελλάδα για τις διακοπές τους και με ορμητήριο την Αντίπαρο όπου διατηρούν εξοχική κατοικία, βάζουν πλώρη και για άλλους προορισμούς. Αυτήν τη φορά… σειρά είχε η Κάρπαθος, εκεί όπου έδεσε το σκάφος του διάσημου ζευγαριού «Margarita»- όνομα που προέρχεται από την […] The post Tom Hanks: Στην Κάρπαθο με τη σύζυγό του Rita Wilson appeared first on InStyle.
13:46 26/08/2023

Rita Wilson: Η νέα συνεργασία με τον Χρήστο Μάστορα

govastileto.gr
Πριν λίγα 24ωρα η Rita Wilson ανακοίνωσε πως πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Χρήστο Μάστορα. Η ηθοποιός και σύζυγος του Tom Hanks είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία θύμισε στο κοινό της το τραγούδι «Let Me Be» που είχε κυκλοφορήσει με τον frontman των «Μελισσών». Με αυτόν τον […]
19:00 23/08/2023

Tom Hanks: Ο σταρ του Χόλιγουντ εντυπωσίασε με την απλότητά του – Περίμενε στην ουρά το πλοίο για την Αντίπαρο

instyle.gr
Στη χώρα μας βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά ο Tom Hanks με τη σύζυγό του Rita Wilson. Τα τελευταία χρόνια ο διάσημος σταρ περνάει το καλοκαίρι του στην Αντίπαρο, όπου διαθέτει και δικό του σπίτι. Την Παρασκευή 18 Αυγούστου, ο Tom Hanks περίμενε στην Πούντα της Πάρου προκειμένου να περάσει με το πλοίο της γραμμής […] The post Tom Hanks: Ο σταρ του Χόλιγουντ εντυπωσίασε με την απλότητά του – Περίμενε στην ουρά το πλοίο για την Αντίπαρο appeared first on InStyle.
01:46 19/08/2023

Rita Wilson: Το τρυφερό μήνυμά της στον Tom Hanks για τα 67α γενέθλιά του – “Ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου”

instyle.gr
Ο Tom Hanks συμπληρώνει τα 67α χρόνια του και η σύζυγός του, Rita Wilson έσπευσε να του ευχηθεί με γλυκό τρόπο. Η 66χρονη ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία του Hanks και τη συνόδευσε με το πιο τρυφερό μήνυμα: “Χρόνια πολλά σ’ αυτόν τον άνθρωπο που είναι ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου, […] The post Rita Wilson: Το τρυφερό μήνυμά της στον Tom Hanks για τα 67α γενέθλιά του – “Ο εραστής μου, ο καλύτερός μου φίλος, η οικογένειά μου” appeared first on InStyle.
19:46 09/07/2023

Από το «I do» στο «What If»: Το love story του Tom Hanks & οι πιο διάσημοι ρόλοι που δεν πήρε ποτέ

queen.gr
Σήμερα γιορτάζουμε τον αγαπημένο όλου του Χόλιγουντ, Tom Hanks, που κλείνει τα 67 και θυμόμαστε, όχι μόνο τη σχέση του με την Rita Wilson, αλλά και τους πιο διάσημους ρόλους που παραλίγο να πάρει.Περισσότερα...
19:17 09/07/2023

Barack & Michelle Obama: Στην Αντίπαρο φιλοξενούμενοι του Tom Hanks και της Rita Wilson – Θα παρευρεθούν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου Λιβέρη στο Καστελλόριζο;

instyle.gr
Η Αντίπαρος υποδέχθηκε τους Obama, παρέα με 35 Αμερικανούς πράκτορες. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί της Αντιπάρου ως φιλοξενούμενο του ζεύγους Τοm Hanks και Rita Wilson την Παρασκευή με το φέριμποτ της γραμμής Πάρος- Αντίπαρος, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους τουρίστες(!). Tα δύο ζευγάρια έφτασαν μαζί στην Πάρο με ιδιωτική πτήση. Το ίδιο […] The post Barack & Michelle Obama: Στην Αντίπαρο φιλοξενούμενοι του Tom Hanks και της Rita Wilson – Θα παρευρεθούν στον γάμο του δισεκατομμυριούχου Λιβέρη στο Καστελλόριζο; appeared first on InStyle.
13:46 17/06/2023

Obama: Στην Πάρο μαζί με την Michel – Πού θα φιλοξενηθούν

govastileto.gr
Το ζεύγος Obama βρίσκεται στη Πάρο με το επιβλητικό σκάφος «Χριστίνα» που ανήκε στην οικογένεια του Ωνάση. Το πολυτελές σούπερ γιοτ που έχει ανακαινισθεί φιλοξενεί μαζί με το ζεύγος Ομπάμα και τον Tom Hanks με τη σύζυγο του Rita Wilson. Στο νησί της Πάρου έχει σημάνει συναγερμός για τον Barack και την Michel καθώς το […]
22:00 16/06/2023

Tom Hanks-Rita Wilson: Μοιράζονται το μυστικό τους πώς να είναι οι απόλυτοι παππούδες

instyle.gr
Μπορεί να είναι Χολιγουντιανοί αστέρες και να έχουν κατακτήσει τον κινηματογράφο και τη μουσική σκηνή, αλλά φαίνεται πως ο Tom Hanks και η Rita Wilson υπερηφανεύονται για τον σπουδαιότερο ρόλο τους, αυτό του παππού και της γιαγιάς αντίστοιχα. Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το κλειδί για να πετύχεις στα παιδιά είναι να συμμετέχεις στις ίδιες δραστηριότητες […] The post Tom Hanks-Rita Wilson: Μοιράζονται το μυστικό τους πώς να είναι οι απόλυτοι παππούδες appeared first on InStyle.
11:46 14/06/2023

Tom Hanks: Σπάνια έξοδος για τη συμπρωταγωνίστριά του στο “Big” του 1988

instyle.gr
Πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Tom Hanks σε μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες της δεκαετίας του 1980. Ο ρόλος της έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία που χρειαζόταν για να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ, η οποία διήρκεσε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Η βετεράνος ηθοποιός έχει έκτοτε πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως το This Is Us και το […] The post Tom Hanks: Σπάνια έξοδος για τη συμπρωταγωνίστριά του στο “Big” του 1988 appeared first on InStyle.
13:46 13/06/2023

H συνταγή για το διάσημο κέικ καρύδας του Tom Cruise

gossip-tv.gr
Το κέικ τούτο θα σου κοστίζει ανά μερίδα 739 θερμίδες αλλά εφόσον ο Tom Hanks υποστηρίζει πως θα ήταν το τελευταίο γεύμα του στη γη, αξίζει να το δοκιμάσεις.Περισσότερα...
20:37 09/06/2023

Nia Vardalos: «Μου τηλεφώνησε κάποια στιγμή ο Tom Hanks…»

govastileto.gr
Στο συνέδριο που πραγματοποίησε γνωστό lifestyle περιοδικό βρέθηκε η Nia Vardalos. Η γνωστή Ελληνοαμερικανή ηθοποιός αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που άκουσε στο ξεκίνημά της στην υποκριτική, τη γνωριμία της με τον Tom Hanks, αλλά και τη στήριξη που είχε από τη μητέρα της. «Αν κάποιος σου πει ότι κάτι τρέχει με εσένα, τότε μέσα του […]
22:00 01/06/2023

Tom Hanks-Rita Wilson: Επεισόδιο στο κόκκινο χαλί των Καννών

instyle.gr
Επεισόδιο φαίνεται πως σημειώθηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών ανάμεσα στον Tom Hanks και τη σύζυγό του Rita Wilson με έναν υπάλληλο του Φεστιβάλ. Ο Tom Hanks φάνηκε να επιπλήττει έναν άνδρας, καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη Rita Wilson, στο Φεστιβάλ των Καννών το βράδυ της Τρίτης. Tom Hanks and Rita Wilson […] The post Tom Hanks-Rita Wilson: Επεισόδιο στο κόκκινο χαλί των Καννών appeared first on InStyle.
09:58 24/05/2023

Tom Hanks – Rita Wilson: Γιόρτασαν την Ανάσταση στην Αμερική – Οι ευχές στα ελληνικά

tlife.gr
Ο Tom Hanks είναι χριστιανός ορθόδοξος και δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει το Πάσχα μαζί To άρθρο Tom Hanks – Rita Wilson: Γιόρτασαν την Ανάσταση στην Αμερική – Οι ευχές στα ελληνικά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:30 16/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load