#Βασίλης Κούκουρας

Η αποκάλυψη του «Μάνθου» για το Κωνσταντίνου και Ελένης

paraskhnio.gr
Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε για τον ρόλο του «Μάνθου Φουστάνου» που τον «κυνηγά» μέχρι και σήμερα, μιας και η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» δεν σταματά να προβάλλεται στην τηλεόραση ως και σήμερα. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Παλλάς. Μεταξύ άλλων, ο Το άρθρο Η αποκάλυψη του «Μάνθου» για το Κωνσταντίνου και Ελένης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 19/10/2023

Βασίλης Κούκουρας για Μάνθο Φουστάνο: «Δεν τα βρήκαμε στην αρχή στο οικονομικό, πρότειναν τον ρόλο σε άλλον»

tlife.gr
Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βασίλης Κούκουρας. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πετυχημένη σειρά, To άρθρο Βασίλης Κούκουρας για Μάνθο Φουστάνο: «Δεν τα βρήκαμε στην αρχή στο οικονομικό, πρότειναν τον ρόλο σε άλλον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/10/2023

Βασίλης Κούκουρας: «Η συνεχόμενη επανάληψη σε περιθωριοποιεί, σε αποκλείει από πράγματα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Κούκουρας, το απόγευμα της Πέμπτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ με αφορμή την […] The post Βασίλης Κούκουρας: «Η συνεχόμενη επανάληψη σε περιθωριοποιεί, σε αποκλείει από πράγματα» appeared first on Zappit.
22:00 19/10/2023

Βασίλης Κούκουρας: Στην αρχή δεν τα βρήκα οικονομικά για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

e-daily.gr
«Έμαθα ότι προοριζόταν ο ρόλος για τον Ρένο Χαραλαμπίδη» αποκάλυψε ο Βασίλης Κούκουρας.
21:09 19/10/2023

Βασίλης Κούκουρας για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του: «Δεν τα βρήκαμε μέχρι που έφυγε»

okmag.gr
O Βασίλης Κούκουρας μίλησε και για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του και αποκάλυψε πως δεν συμφωνούσε με το να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο «Στούντιο 4» και ανέφερε: «Ο πατέρας μου δεν το ήθελε καθόλου. Η μητέρα μου που ήταν από την Κέρκυρα με μάθαινε να χορεύω βαλς. […] The post Βασίλης Κούκουρας για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του: «Δεν τα βρήκαμε μέχρι που έφυγε» appeared first on OK! Magazine.
19:58 19/10/2023

Βασίλης Κούκουρας στο Στούντιο 4: «Παλιότερα δεν πρόσεχα τα λόγια μου, έλεγα ψέματα και πλήγωνα ανθρώπους»

tlife.gr
Ο Βασίλης Κούκουρας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 19/10 καλεσμένος στο Στούντιο 4 και μέσα σε To άρθρο Βασίλης Κούκουρας στο Στούντιο 4: «Παλιότερα δεν πρόσεχα τα λόγια μου, έλεγα ψέματα και πλήγωνα ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 19/10/2023

Ο Βασίλης Κούκουρας απόλαυσε στο θέατρο τη Βάνα, τη μοναδική του αγάπη: Η 9χρονη σχέση τους

queen.gr
Η σχέση του Μάνθου από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και της Ειρήνης από το «50-50». Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα στεγάζουν τον έρωτά τους σε ένα σπίτι με κλασσικό στυλ. Περισσότερα...
07:17 18/07/2023

Βασίλης Κούκουρας: Στο πλευρό της συντρόφου του, Βάνας Ραμπότα στο θέατρο – Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι

tlife.gr
Η Βάνα Ραμπότα και ο Βασίλης Κούκουρας μετρούν περίπου εννέα χρόνια κοινής πορείας, όμως έχουν επιλέξει To άρθρο Βασίλης Κούκουρας: Στο πλευρό της συντρόφου του, Βάνας Ραμπότα στο θέατρο – Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 16/07/2023

Βασίλης Κούκουρας: Ο “Μάνθος” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” σε σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του – ΦΩΤΟ

instyle.gr
Ο Βασίλης Κούκουρας και η Βάνα Ραμπότα είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ σπάνια πραγματοποιεί κοινές εμφανίσεις. Το Σάββατο ο “Μάνθος” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” βρέθηκε στο θέατρο Βέμπο, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Γρανίτα από […] The post Βασίλης Κούκουρας: Ο “Μάνθος” από το “Κωνσταντίνου και Ελένης” σε σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του – ΦΩΤΟ appeared first on InStyle.
15:46 16/07/2023

Ρένος Χαραλαμπίδης: Είναι ένα «όχι» που το έχω μετανιώσει

Newsit
“Μου είχε προτείνει ο Χάρης Ρώμας να κάνω το ρόλο που έκανε εξαιρετικά ο Βασίλης Κούκουρας” δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και στον Θανάση κι αποκάλυψε το λόγο που αρνήθηκε να υποδυθεί τον Μάνθο Φουστάνο στο Κωνσταντίνου και Ελένης. «Ο Μάρκος Σεφερλής έχει αποδείξει ότι δεν είναι τυχαίος ... Περισσότερα To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: Είναι ένα «όχι» που το έχω μετανιώσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:32 01/11/2022

Βασίλης Κούκουρας: Δε θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

happytv.gr
Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Βασίλης Κούκουρας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ρόλο του Μάνθου Φουστάνου από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης». Ο ηθοποιός είπε: «Προσπαθώ να είμαι ένα παιδί προσπαθώ να ‘μαι όσο το δυνατών χωρίς καμία κακή βούληση. Αυτό είναι που γερνάει τους ανθρώπους». Στη συνέχεια είπε πως ακόμα στο […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Βασίλης Κούκουρας: Δε θα πιστέψετε τι αποκάλυψε για το «Κωνσταντίνου και Ελένης»
20:42 17/10/2022

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στα Νέα Μουδανιά (ΦΩΤΟ)

grtimes.gr
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη, παρουσιάστηκε το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Αμφιθέατρο Ν. Μουδανιών και χάρισε άφθονο γέλιο. Το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, έγραψε την ξεκαρδιστική κωμωδία το 2008 και από τότε παιζόταν συνεχώς έως το 2012. Η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία μέσω μεικτών γάμων γίνεται το κεντρικό θέμα στην κωμωδία. Το συγγραφικό δίδυμο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος  κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει κατατάξει δίπλα
12:04 17/08/2022

Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» έρχονται στο Θέατρο Δάσους

grtimes.gr
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη. Το δίδυμο των επιτυχιών, Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλης Ρέππας, έγραψε την ξεκαρδιστική κωμωδία το 2008 και από τότε παιζόταν συνεχώς έως το 2012. Η προσπάθεια των μεταναστών να ενταχτούν στην ελληνική κοινωνία μέσω μεικτών γάμων γίνεται το κεντρικό θέμα στην κωμωδία. Το συγγραφικό δίδυμο καυτηριάζει με το μοναδικό και εμπνευσμένο τρόπο του τα ξενοφοβικά και ρατσιστικά πρότυπα των σύγχρονων Ελλήνων, ώστε ο καταξιωμένος κριτικός θεάτρου Κώστας Γεωργουσόπουλος, το έχει
23:48 09/07/2022

Πάτρα: έρχονται οι συμπέθεροι από τα Τίρανα

dete.gr
Η θρυλική και πιο επιτυχημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», η οποία φέτος σημείωσε και μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Σταύρου Καραγιάννη.  Παίζουν:Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Βασίλης Κούκουρας,Σοφία Παυλίδου, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Χριστίνα Πετρολέκα,Ντανιέλ Νούρκα  και ο Πάνος Σταθακόπουλος.Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο
20:00 25/06/2022

Βασίλης Κούκουρας: «Έχω φύγει από δουλειά, δεν ήταν καλή η συνεργασία»

zappit.gr
Στην καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» θα πρωταγωνιστήσει ο Βασίλης Κούκουρας και η κάμερα του MEGA Καλημέρα με […] The post Βασίλης Κούκουρας: «Έχω φύγει από δουλειά, δεν ήταν καλή η συνεργασία» appeared first on Zappit.
09:36 16/05/2022

Άλλαξε καριέρα ο «Μάνθος Φουστάνος»: Αuτή είναι σήμερα η νέα δραστηριότητα του Βασίλη Κούκουρα

tomati.gr
Ο Βασίλης Κούκουρας μετά από χρόνια, επανήλθε δυναμικά στην τηλεόραση μέσα από τον ρόλο του [...] The post Άλλαξε καριέρα ο «Μάνθος Φουστάνος»: Αuτή είναι σήμερα η νέα δραστηριότητα του Βασίλη Κούκουρα appeared first on Το Μάτι.
22:28 25/03/2022

Βασίλης Κούκουρας: Ο "Μάνθος" έγινε ασφαλιστής - "Κάνω αυτή τη δουλειά επαγγελματικά" [βίντεο]

thetoc.gr
Ο Βασίλης Κούκουρας συνδυάζει πλέον την υποκριτική με τις ασφάλειες.
21:54 25/03/2022

Βασίλης Κούκουρας: Αυτή είναι η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα

tlife.gr
Ο Βασίλης Κούκουρας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha για την υποκριτική, την καριέρα του, To άρθρο Βασίλης Κούκουρας: Αυτή είναι η νέα του επαγγελματική δραστηριότητα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:08 25/03/2022

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: 10 εικόνες από το επεισόδιο 19

happytv.gr
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 Tίτλος επεισοδίου : «Καρδιακό επεισόδιο» Κάποιο από τα επόμενα βράδια ο Μπουκουράν παθαίνει ένα ελαφρύ καρδιακό επεισόδιο. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: 10 εικόνες από το επεισόδιο 19
15:02 12/03/2022

Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το 17ο επεισόδιο «Τσάι και συμπάθεια»

happytv.gr
ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠ’ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 Tίτλος επεισοδίου : «Τσάι και συμπάθεια» Το δείπνο που παρατίθεται έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Πρωταγωνιστούν: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Ελένη Γερασιμίδου, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσωβού, Γιάννης Μπουραζάνας, Τζένη Μπότση, Αντιγόνη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα: Το 17ο επεισόδιο «Τσάι και συμπάθεια»
19:10 26/02/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load