#Demi Moore

Tallulah Willis: Η γλυκιά αναφορά στον Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια

instyle.gr
Η Emma Heming Willis και η Tallulah Willis γιορτάζουν έναν εμβληματικό ρόλο του Bruce Willis με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Η 45χρονη Emma, η οποία είναι η σύζυγος του σταρ που δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια, και η 30χρονη κόρη του Tallulah, την οποία έχει με την πρώην σύζυγό του Demi Moore, παρευρέθησαν στην εναρκτήρια […] The post Tallulah Willis: Η γλυκιά αναφορά στον Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια appeared first on InStyle.
21:47 19/04/2024

Demi Moore: Γλυκιά επανασύνδεση με τη Melanie Griffith 29 χρόνια μετά την ταινία τους

instyle.gr
Η Demi Moore και η Melanie Griffith εντυπωσίασαν καθώς πόζαραν μαζί θυμίζοντας την ταινία στην οποία συμπρωταγωνίστησαν πριν από 29 χρόνια. Οι δύο σταρ είχαν πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Now and Then”, το 1995. Τώρα, 29 χρόνια μετά έδειχναν υπέρλαμπρες καθώς εμφανίστηκαν στην εκδήλωση Unforgettable Evening στο Μπέβερλι Χιλς. Η εκδήλωση έγινε για την ενίσχυση του […] The post Demi Moore: Γλυκιά επανασύνδεση με τη Melanie Griffith 29 χρόνια μετά την ταινία τους appeared first on InStyle.
11:46 11/04/2024

Demi Moore: Κόβει την ανάσα στα 61 της – Εντυπωσιακή στο show των Dolce & Gabbana

real.gr
Η Demi Moore ήταν απολύτως εντυπωσιακή στη λαμπερή γιορτή για την 40η επέτειο του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο.
18:09 07/04/2024

Demi Moore: Οι νέες φωτογραφίες του Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια

instyle.gr
Ο Bruce Willis γιόρτασε τα 69α γενέθλιά του ενώ στο πλευρό του είχε την οικογένειά του. Φυσικά, πάντα κοντά του η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, η οποία τον στηρίζει απόλυτα στη μάχη που δίνει με τη μετωποκροταφική άνοια. Η 61χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα στο Instagram τιμώντας τον σταρ και μας επιτρέπει να ρίξουμε ματιές […] The post Demi Moore: Οι νέες φωτογραφίες του Bruce Willis ενώ δίνει μάχη με τη μετωποκροταφική άνοια appeared first on InStyle.
13:46 20/03/2024

Tallulah Willis: Η 30χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore διαγνώστηκε με αυτισμό

queen.gr
«Πες μου ότι είσαι αυτιστικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι αυτιστικός», έγραψε η 30χρονη στη λεζάντα του post που ποζάρει με τον πατέρα της ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με την μετωποκροταφική άνοια.Περισσότερα...
13:09 19/03/2024

Η Tallulah Willis αποκάλυψε πως έχει αυτισμό – Η εξομολόγηση της κόρης του Bruce Willis και της Demi Moore

instyle.gr
Σε μία αποκάλυψη που συγκλόνισε προχώρησε η Tallulah Willis. Η κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore εξομολογήθηκε διαγνώστηκε με διαταραχή στο φάσμα του αυτισμού το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε η ζωή της άλλαξε. Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες, η Tallulah Willis δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από την εποχή που ήταν παιδί και συμμετείχε […] The post Η Tallulah Willis αποκάλυψε πως έχει αυτισμό – Η εξομολόγηση της κόρης του Bruce Willis και της Demi Moore appeared first on InStyle.
23:46 18/03/2024

Demi Moore: Στα 61 της μοιάζει συνομήλικη με τις κόρες της – Κλέβει τις εντυπώσεις στο πάρτι των Όσκαρ

instyle.gr
Η Demi Moore ήταν από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις στο πάρτι των Όσκαρ της Κυριακής στο Vanity Fair. Η σταρ μετέτρεψε τη λαμπερή εκδήλωση σε οικογενειακή υπόθεση αφού έφθασε συνοδευόμενη από τις τρεις κόρες της: Rumer, 35 ετών, Scout, 32 ετών και Tallulah Willis, 30 ετών. Αυτή ήταν μια σπάνια δημόσια οικογενειακή εμφάνιση για την […] The post Demi Moore: Στα 61 της μοιάζει συνομήλικη με τις κόρες της – Κλέβει τις εντυπώσεις στο πάρτι των Όσκαρ appeared first on InStyle.
14:46 12/03/2024

Tallulah Willis: H εξομολόγησή της για τη διατροφική διαταραχή – “Ρομαντικοποιούσα τις ανθυγιεινές στιγμές”

instyle.gr
Η Tallulah Willis υπενθυμίζει στους θαυμαστές της που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές ότι ο δρόμος προς την ανάρρωση δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η μικρότερη κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis προχώρησε σε μια εξομολόγηση μέσα από τα social media προς τους ακολούθους της που δίνουν τη δική τους μάχη με τη διατροφική διαταραχή. […] The post Tallulah Willis: H εξομολόγησή της για τη διατροφική διαταραχή – “Ρομαντικοποιούσα τις ανθυγιεινές στιγμές” appeared first on InStyle.
10:46 23/02/2024

Bruce Willis - Demi Moore: Αγκαλιά με την εγγονή τους - Οι τρυφερές φωτογραφίες

mothersblog.gr
Για τους διάσημους ηθοποιούς η μικρή Louetta είναι το πρώτο τους εγγόνι.Περισσότερα...
16:37 08/02/2024

Over 50s Style: Η Demi Moore έχει το μυστικό για τα πιο cool καθημερινά looks

instyle.gr
Υπάρχουν celebrities που μας γοητεύουν. Για το στιλ, την οικεία και γήινη προσωπικότητα, την ενσυναίσθηση και φυσικά για το υποκριτικό ταλέντο. Η Demi Moore ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Αγαπιέται από τους 40-50 something αλλά και από κάθε γενιά που τη γνωρίζει μέσα από τις ταινίες της. View this post on Instagram A post shared […] The post Over 50s Style: Η Demi Moore έχει το μυστικό για τα πιο cool καθημερινά looks appeared first on InStyle.
19:46 06/02/2024

Demi Moore-Bruce Willis: Η συγκινητική φωτογραφία για τα 30ά γενέθλια της κόρης τους Tallulah

instyle.gr
Η Demi Moore και ο Bruce Willis δείχνουν ενιαίο μέτωπο, γιορτάζοντας μαζί τα 30ά γενέθλια της κόρης τους, Tallulah Belle Willis! Η 62χρονη Moore θέλησε να ευχηθεί στην Tallulah ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με την κόρη της και τον πρώην σύζυγό της, που οι τρεις τους χαμογελούν ενώ βρίσκονται στον κήπο του σπιτιού του. Επίσης, η […] The post Demi Moore-Bruce Willis: Η συγκινητική φωτογραφία για τα 30ά γενέθλια της κόρης τους Tallulah appeared first on InStyle.
19:46 05/02/2024

Demi Moore: Στο πλευρό του Bruce Willis – Η έκκλησή της για όσους πάσχουν από άνοια

instyle.gr
Ένα μήνυμα συμπαράστασης είχε η Demi Moore για τις οικογένειες των πασχόντων από άνοια. Ο Bruce Willis διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια πέρυσι, ενώ η ίδια η Moore παρέμεινε πολύ κοντά στον σταρ και στη νυν σύζυγό του Emma Heming. Η οικογένεια του Bruce επιβεβαίωσε ότι έπασχε από αφασία τον Μάρτιο του 2022 και τον Φεβρουάριο […] The post Demi Moore: Στο πλευρό του Bruce Willis – Η έκκλησή της για όσους πάσχουν από άνοια appeared first on InStyle.
18:46 31/01/2024

Τα… ροζ Χριστούγεννα της Demi Moore – Αισθητή η απουσία του Bruce Willis

instyle.gr
H Demi Moore γιόρτασε τα Χριστούγεννά της ντυμένη στα ροζ. Μάλιστα, για την ακρίβεια όχι μόνο αυτή αλλά και οι κόρες της και οι καλεσμένοι της. Η 61χρονη σταρ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τη χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση που έκανε στο σπίτι της. Εκεί ήταν οι τρεις κόρες της με τον Bruce Willis, […] The post Τα… ροζ Χριστούγεννα της Demi Moore – Αισθητή η απουσία του Bruce Willis appeared first on InStyle.
09:46 31/12/2023

Bruce Willis: Χειροτερεύει η υγεία του!

govastileto.gr
Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του διάσημου ηθοποιού Bruce Willis, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια. Η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει, όπως μεταφέρει το US Weekly. Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι η σύζυγός του, Emma Heming, η πρώην γυναίκα του, Demi Moore και τα παιδιά που έχει […]
19:00 09/12/2023

Bruce Willis: Νέες αποκαλύψεις για την κατάστασή του – “Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει”

instyle.gr
Ακοίμητος φρουρός στο πλευρό του Bruce Willis η οικογένειά του, καθώς ο σταρ δίνει σκληρή μάχη με την άνοια. Εσωτερικός συνεργάτης προχωρεί σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο Bruce Willis περνά τις μέρες με τη σύζυγό του, Emma Heming αλλά και την πρώην σύζυγό του Demi Moore. Κοντά του είναι […] The post Bruce Willis: Νέες αποκαλύψεις για την κατάστασή του – “Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει” appeared first on InStyle.
11:46 07/12/2023

Demi Moore: Στο πλευρό της Salma Hayek για χάρη του αδελφού της

instyle.gr
Η Demi Moore τίμησε τον αδελφό της Salma Hayek που έκανε τα εγκαίνια της νέας έκθεσης τέχνης Frequency. Η έκθεση του Sami Hayek εκτίθεται τώρα στον οίκο Christie’s στο Μπέβερλι Χιλς. Το “παρών” έδωσαν πολλοί αστέρες και μεταξύ αυτών ήταν και η υπέρλαμπρη Demi Moore. Η 60χρονη σταρ επέλεξε ένα απλό, μαύρο φόρεμα που το […] The post Demi Moore: Στο πλευρό της Salma Hayek για χάρη του αδελφού της appeared first on InStyle.
13:46 03/11/2023

John Stamos: Aποκαλύπτει αν υπήρχε κάτι ερωτικό με τη Demi Moore στα ‘80s

instyle.gr
Ανάμεσα στα πιο spicy κομμάτια στα νέα του απομνημονεύματα, «If You Would Have Told Me», ο John Stamos περιγράφει τη Demi Moore. Η Moore έπαιξε στη soap opera μεταξύ 1982 και 1984. «Ένα πυροτέχνημα με ένα μεγάλο χαμόγελο», η οποία ήταν «απείρως πιο εκλεπτυσμένη και κοινωνική» από εκείνον, παρόλο που ήταν μόλις εννέα μήνες μεγαλύτερή […] The post John Stamos: Aποκαλύπτει αν υπήρχε κάτι ερωτικό με τη Demi Moore στα ‘80s appeared first on InStyle.
17:47 29/10/2023

Demi Moore: Η σέξι εμφάνιση της 60χρονης σταρ στην επίδειξη του οίκου Fendi στο Μιλάνο

instyle.gr
Η Demi Moore έκλεψε την παράσταση με την σέξι εμφάνισή της στην επίδειξη του οίκου Fendi Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 για την εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο. Η 60χρονη σταρ επέλεξε ένα μακρύ ροζ/κόκκινο φόρεμα με ρίγες, το οποίο συνδύασε με μια μαύρη τσάντα και μακριά ασημένια σκουλαρίκια. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε η Demi Moore […] The post Demi Moore: Η σέξι εμφάνιση της 60χρονης σταρ στην επίδειξη του οίκου Fendi στο Μιλάνο appeared first on InStyle.
20:46 20/09/2023

H Demi Moore ως θαυμάστρια το Παπακαλιάτη, σίγουρα θα ενθουσιαστεί με τις νέες εξελίξεις του Maestro

queen.gr
Στα νέα γυρίσματα του Maestro εκτός από την επιστροφή της Αλεξίου έχουμε και την αναβίωση ενός έρωτα.Περισσότερα...
22:17 19/09/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load