#Kylie Jenner

Μόνο η Kylie Jenner θα μπορούσε να κάνει spring break με ένα vintage μπικίνι 10.000 δολαρίων

queen.gr
Γιατί το vintage hunting μιας εκατομμυριούχου διαφέρει. Περισσότερα...
20:09 15/04/2024

Kylie Jenner-Timothée Chalamet: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους;

instyle.gr
Η Kylie Jenner έκανε διακοπές στα Turks και Caicos και εγκαινίασε πρόωρα τη σεζόν των bikinis! Πολλά TikToks και αναρτήσεις στο Instagram έδειχναν την Kylie να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς σε έναν από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς. Οι φανς της όμως πρόσεξαν πώς κάτι λείπει από τις αναρτήσεις της. Φυσικά, μιλάμε για τον σύντροφό της, […] The post Kylie Jenner-Timothée Chalamet: Τι συμβαίνει με τη σχέση τους; appeared first on InStyle.
18:46 14/04/2024

Dat Lilly: Το ταξίδι της στο Los Angeles και η φωτογραφία που έβγαλε με την Kylie Jenner

govastileto.gr
Η Dat Lilly βρίσκεται στο Los Angeles. Η διάσημη YouTuber και influencer ταξίδεψε στις ΗΠΑ, ενώ όπως τόνισε η ίδια σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram παρευρέθηκε σε παρουσίαση των Kylie Cosmetics. Μάλιστα, η ίδια εξήγησε ότι οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης εταιρείας προϊόντων μακιγιάζ αλλά και η Kylie Jenner προσωπικά, αποφάσισαν ότι ήθελαν […]
23:00 15/03/2024

Η Kylie Jenner πιο σέξι από ποτέ

instyle.gr
Η Kylie Jenner είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας Άνοιξη/καλοκαίρι της εταιρείας Sam Edelman, του lifestyle brand που φημίζεται για τα εμβληματικά υποδήματά του. Αυτή η καμπάνια σηματοδοτεί την έναρξη του εορτασμού της 20ής επετείου της μάρκας Sam Edelman. Η Kylie ποζάρει φορώντας σχεδόν μόνο- τα παπούτσια της και εντυπωσιάζει. Η επιχειρηματίας και reality star δείχνει […] The post Η Kylie Jenner πιο σέξι από ποτέ appeared first on InStyle.
23:46 12/03/2024

Kylie Jenner: “Χρειάζομαι χρόνο για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου μετά την εγκυμοσύνη”

instyle.gr
Η Kylie Jenner μίλησε στην εφημερίδα “New York Times” και αποκάλυψε πώς η ίδια βιώνει τη μητρότητα. Μάλιστα, δε δίστασε να μιλήσει για την κατάθλιψη που βίωσε μετά τον τοκετό. “Χρειάζομαι λίγο χρόνο αφού γεννήσω ένα μωρό για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου”, δήλωσε η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics. “Μετά, παίρνεις το σώμα σου […] The post Kylie Jenner: “Χρειάζομαι χρόνο για να νιώσω ξανά ο εαυτός μου μετά την εγκυμοσύνη” appeared first on InStyle.
20:46 09/03/2024

Η Kylie Jenner απαντά- Άλλαξε το στιλ της εξαιτίας του Timothee Chalament;

instyle.gr
Η Kylie Jenner, γνωστή για το έντονα σέξι στιλ της, εξέπληξε το κοινό όταν πήγε στο Παρίσι το προηγούμενο καλοκαίρι με ένα απλό λευκό φόρεμα και ψηλοτάκουνα σανδάλια. Η εν λόγω εμφάνιση ήταν αντίθετη προς τον τυπικό της χαρακτήρα και τα εξαιρετικά hot και στενά ρούχα με τα οποία όλοι τη γνωρίσαμε. Κι ενώ όλες […] The post Η Kylie Jenner απαντά- Άλλαξε το στιλ της εξαιτίας του Timothee Chalament; appeared first on InStyle.
13:46 09/03/2024

Kylie Jenner: Λάνσαρε το πρώτο της άρωμα και αποκαλύπτει την έμπνευση πίσω από αυτό

tlife.gr
Η Kylie Jenner είναι μία από τις διασημότερες influencers και επιχειρηματίες στον κόσμο. Έχει καταφέρει να To άρθρο Kylie Jenner: Λάνσαρε το πρώτο της άρωμα και αποκαλύπτει την έμπνευση πίσω από αυτό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 09/03/2024

Χωρισμός-βόμβα για Kylie Jenner και Timothée Chalamet;

instyle.gr
Έντονοι είναι οι φόβοι των θαυμαστών ότι ο Timothée Chalamet και η Kylie Jenner έχουν χωρίσει έπειτα από έναν χρόνο σχέσης. Ο 28χρονος σταρ και η 26χρονη reality star και επιχειρηματίας διατηρούν μια σχέση χαμηλών τόνων από τις πρώτες μέρες, αλλά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν εντοπιστεί μαζί δημόσια από τον Ιανουάριο, […] The post Χωρισμός-βόμβα για Kylie Jenner και Timothée Chalamet; appeared first on InStyle.
13:46 07/03/2024

Peachy glam: Δοκιμάζουμε το μακιγιάζ της Kylie Jenner

Newsbeast.gr
Η εταιρεία χρωμάτων Pantone ανακήρυξε το ροδακινί ως το χρώμα του 2024 και η Kylie Jenner μας έδειξε τον καλύτερο τρόπο να το εντάξουμε στο μακιγιάζ μας. Η ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, όπου συνδυάζει το ροδακινί κραγιόν της με το ροζ μολύβι χειλιών της δημιουργώντας την απόλυτη peachy απόχρωση. Δεν χρειάζεστε πολλά για να πετύχετε το peachy glam makeup: Βαφτείτε όπως συνηθίζετε, ξεκινώντας από το foundation και το ρουζ σας. Όταν ολοκληρώσετε το βάψιμο της βάσης σας, προχωρήστε στο μακιγιάζ ματιών όπου θα βάλετε αρκετή μάσκαρα. Αν θέλετε, μπορείτε να βάψετε το καπάκι των ματιών σας με σκιά σε peachy τόνους ή, αν δεν έχετε σκιά σε ροδακινί απόχρωση, προτιμή
13:00 02/03/2024

Mob Wife: Η Κylie Jenner σπάει τους κανόνες της viral τάσης!

tlife.gr
Η Kylie Jenner για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να ντυθεί με το Mob Wife To άρθρο Mob Wife: Η Κylie Jenner σπάει τους κανόνες της viral τάσης! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 15/02/2024

Kylie Jenner: Εμφανίστηκε στο show του Jacquemus με το αγαπημένο της beauty look και αποκαλύπτει πώς το δημιουργεί

tlife.gr
Το show του Jacquemus στο Παρίσι παρακολούθησαν celebrities όπως η Julia Roberts και η Kylie Jenner To άρθρο Kylie Jenner: Εμφανίστηκε στο show του Jacquemus με το αγαπημένο της beauty look και αποκαλύπτει πώς το δημιουργεί δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 30/01/2024

Kylie Jenner: Επανέρχεται στο glam make up look με το πιο εντυπωσιακό εφέ στα χείλη της

tlife.gr
Η Kylie Jenner στις τελευταίες της εμφανίσεις υιοθέτησε fresh make up looks τονίζοντας απαλά τα χαρακτηριστικά To άρθρο Kylie Jenner: Επανέρχεται στο glam make up look με το πιο εντυπωσιακό εφέ στα χείλη της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 29/01/2024

Η Kylie Jenner μαζί με την 6χρονη κόρη της στο show του Valentino στο Παρίσι

govastileto.gr
Οι πιο διάσημες γυναίκες στον πλανήτη αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Παρίσι με αφορμή την Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής. Το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το fashion show του οίκου Valentino με πλήθος celebrities να δίνουν το παρών. Ανάμεσα σε αυτούς και η Kylie Jenner συνοδευόμενη από την…6χρονη κόρη της. Η επιχειρηματίας και influencer Kylie […]
16:00 25/01/2024

Kendall και Kylie Jenner υιοθετούν το ίδιο fresh make up look και μοιάζουν σαν δίδυμες

tlife.gr
Η Kendall και η Kylie Jenner είναι εξαιρετικά δεμένες. Αν και οι επαγγελματικές και προσωπικές του To άρθρο Kendall και Kylie Jenner υιοθετούν το ίδιο fresh make up look και μοιάζουν σαν δίδυμες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 15/01/2024

Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ: Έβγαλαν ξανά αυτή την παιδική φωτογραφία και έγινε Viral

koolnews.gr
Οι αδερφές Kendall και Kylie Jenner, δύο από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο της showbiz και της μόδας, έχουν γίνει σύμβολα της εποχής μας. Η Kendall Jenner γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 1995, ενώ η αδερφή της, Kylie Jenner, ακολούθησε στις 10 Αυγούστου 1997. Αυτές οι δύο γυναίκες, παρά την νεαρή τους ηλικία, έχουν κατακτήσει […] The post Κάιλι Τζένερ και Κένταλ Τζένερ: Έβγαλαν ξανά αυτή την παιδική φωτογραφία και έγινε Viral appeared first on Koolnews.gr.
15:58 09/01/2024

Kylie Jenner-Timothée Chalamet: Οι ειδικοί διαβάζουν τα χείλη τους και αποκαλύπτουν τι λένε πριν φιληθούν

instyle.gr
Οι Χρυσές Σφαίρες μας προσέφεραν πολλές αξέχαστες στιγμές. Ωστόσο, ένα παρατεταμένο πλάνο της Kylie Jenner και του Timothée Chalamet μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας. Το ζευγάρι, που εξέπληξε το Χόλιγουντ με το… αταίριαστο ταίριασμα, εθεαθη να συνομιλεί κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον τρυφερά. Αφού αννταλλάσσουν κάποια λόγια, ο 28χρονος ηθοποιός έσκυψε προς το μέρος της και […] The post Kylie Jenner-Timothée Chalamet: Οι ειδικοί διαβάζουν τα χείλη τους και αποκαλύπτουν τι λένε πριν φιληθούν appeared first on InStyle.
15:46 09/01/2024

Kylie Jenner: O λόγος που δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Timothée Chalamet

instyle.gr
Εντύπωση είχε προκαλέσει η «ηχηρή» απουσία της Kylie Jenner από το πλευρό του Timothée Chalamet στο κόκκινο χαλί. Δεν μιλάμε για οποιαδήποτε περίσταση, αλλά για την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστεί, «Wonka». Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, παρόλο που πήγε στην πρώτη προβολή, δεν περπάτησε μαζί του στο red carpet. Timothée Chalamet: Γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα […] The post Kylie Jenner: O λόγος που δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του Timothée Chalamet appeared first on InStyle.
18:46 31/12/2023

Kylie Jenner: Με french bob και faux pixie είναι άλλος άνθρωπος

tlife.gr
Η Kylie Jenner μένει σταθερή στα μακριά μαλλιά της αλλά και την σκούρα καστανή απόχρωση τον To άρθρο Kylie Jenner: Με french bob και faux pixie είναι άλλος άνθρωπος δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 06/12/2023

H Jennifer Lawrence παίρνει συνέντευξη από την Κylie Jenner – Τι είπαν για τη μητρότητα και την ασφάλεια των παιδιών τους

instyle.gr
Η Jennifer Lawrence δεν έχει δώσει κάποια μεγάλη συνέντευξη φέτος, αλλά μοιράστηκε αρκετά για τη δική της ζωή, όταν είχε τον ρόλο της “δημοσιογράφου” και έκανε συνέντευξη στην Kylie Jenner για το περιοδικό Interview. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jenniferlawrence_) Οι δύο stars μίλησαν για την […] The post H Jennifer Lawrence παίρνει συνέντευξη από την Κylie Jenner – Τι είπαν για τη μητρότητα και την ασφάλεια των παιδιών τους appeared first on InStyle.
22:46 03/12/2023

Η Kylie Jenner πήρε νταντά για τα 7 σκυλιά της – Έχει επίσης κοτόπουλα και κουνέλι

instyle.gr
Η Kylie Jenner αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι η πιο πολύτιμη πρόσληψη που έχει κάνει, είναι η νταντά για τα επτά σκυλάκια της. Η γνωστή τηλεπερσόνα τόνισε μάλιστα πως αυτή ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής της. Όπως εξήγησε, η ανάγκη προέκυψε επειδή τα σκυλιά της πολλαπλασιάζονταν συνεχώς. H Kylie Jenner ανέφερε επίσης […] The post Η Kylie Jenner πήρε νταντά για τα 7 σκυλιά της – Έχει επίσης κοτόπουλα και κουνέλι appeared first on InStyle.
19:46 28/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load