#Ντιλέτα Λεότα

Ντιλέτα Λεότα: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της - Δείτε φωτογραφίες

ProtoThema.gr
Η Ντιλέτα Λεότα ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα
20:40 20/05/2023

Ντιλέτα Λεότα και Λορίς Κάριους περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Newsit
Η παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης Ντιλέτα Λεότα και ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Λορίς Κάριους, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Λεότα έγινε γνωστή για την παρουσία της στα ιταλικά γήπεδα, όπου γνωρίστηκε και με τον Κάριους, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, όντας πια έτοιμοι να γίνουν και γονείς. Οι δυο τους ανακοίνωσαν ... Περισσότερα To άρθρο Ντιλέτα Λεότα και Λορίς Κάριους περιμένουν το πρώτο τους παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
23:34 26/03/2023

Έγκυος η Ντιλέτα Λεότα - Περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Κάριους

ProtoThema.gr
Η Ιταλίδα δημοσιογράφος και ο Γερμανός τερματοφύλακας ανακοίνωσαν με ανάρτησή τους στα social media ότι θα γίνουν γονείς 
19:48 24/03/2023

Τρολάρισμα στην Λεότα για την φωτογραφία με τα Champions League της Ρεάλ: «Το ένα το πήραμε χάρη στο αγόρι σου»

ProtoThema.gr
Η Ντιλέτα Λεότα φωτογραφήθηκε με τα τρόπαια της Ρεάλ και οι φαν των Μαδριλένων θυμήθηκαν την κούπα του 2018 που είχε την υπογραφή του Λόρις Κάριους
17:44 22/03/2023

Ντιλέτα Λεότα: Η Ιταλίδα καλλονή ποζάρει με τις φανέλες Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

NewsBomb
H Ιταλίδα αθλητικογράφος, Ντιλέτα Λεότα, κάνει πλέον διεθνή καριέρα καλύπτωντας το ισπανικό El ClassicoΠερισσότερα...
23:14 19/03/2023

Φροντιστής της Νάπολι διέκοψε το live για να προσφέρει καφέ στην Λεότα - Δείτε βίντεο

ProtoThema.gr
Η Ντιλέτα Λεότα επισκέφτηκε την Νάπολι για να σχολιάσει το παιχνίδι της ομάδας της πόλης με την Αταλάντα
20:24 11/03/2023

Ντιλέτα Λεότα: Τρυφερά ενσταντανέ με τον Λόρις Κάριους στο Μαϊάμι

okmag.gr
Η πανέμορφη παρουσιάστρια του DAZN, Ντιλέτα Λεότα και ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Λόρις Κάριους απολαμβάνουν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, περνώντας λίγες ημέρες ξεκούρασης στο Μαϊάμι. Η εκθαμβωτική αθλητικογράφος έχει τρελάνει τους θαυμαστές της με τα βίντεο που μοιράζεται, κάνοντας ποδήλατο μόνο με το μπικίνι της, ενώ δεν κρύβει […] The post Ντιλέτα Λεότα: Τρυφερά ενσταντανέ με τον Λόρις Κάριους στο Μαϊάμι appeared first on OK.
12:52 18/11/2022

Λόρις Κάριους: Στο σπίτι της Λεότα μετά τη νίκη της Νιούκαστλ – Oι καυτές φωτογραφίες

okmag.gr
Οι φήμες περί ειδυλλίου του γκαφατζή πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους με την σαγηνευτική Ντιλέτα Λεότα επιβεβαιώνονται μέσω ντοκουμέντων. Το ιταλικό περιοδικό Chi κατέγραψε το πρώτο φωτογραφικό ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει το ειδύλλιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Μιλάνου με ιδιωτικό τζετ μετά τη σπουδαία εκτός έδρας  νίκη […] The post Λόρις Κάριους: Στο σπίτι της Λεότα μετά τη νίκη της Νιούκαστλ – Oι καυτές φωτογραφίες appeared first on OK.
15:16 28/10/2022

Ντιλέτα Λεότα: Ζευγάρι με τον Λόρις Κάριους;

okmag.gr
Οι φήμες τον θέλουν τον Λορίς Κάριους ζευγάρι με την εκρηκτική Ντιλέτα Λεότα. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η εκρηκτική παρουσιάστρια του DAZN έχει εντείνει τα μαθήματα αγγλικών και για χάρη του. Διαβάστε τη συνέχεια στο Sportday.gr The post Ντιλέτα Λεότα: Ζευγάρι με τον Λόρις Κάριους; appeared first on OK.
21:54 21/10/2022

Η Ντιλέτα Λεότα στα... δίχτυα του Λορίς Κάριους - Δείτε φωτογραφίες

ProtoThema.gr
 H 31χρονη Ιταλίδα παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα για να τελειοποιήσει την αγγλική γλώσσα και να επικοινωνεί καλύτερα με τον 29χρονο Γερμανό τερματοφύλακα της Νιουκάστλ
06:34 20/10/2022

Nτιλέτα Λεότα: Αν κερδίσει η Μπάρτσα, θα γδυθώ – Τι έγινε και στεναχωρήθηκαν οι φίλαθλοι

sportime.gr
Η υπόσχεση της εκρηκτικής Ιταλίδας αθλητικογράφου, Ντιλέτα Λεότα, που έδωσε ένα παραπάνω... ενδιαφέρον στο Μπάγερν - Μπαρτσελόνα. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.
15:48 16/09/2022

Ντιλέτα Λεότα: Έτσι γιόρτασε την παγκόσμια ημέρα γιόγκα

ProtoThema.gr
Η γνωστή Ιταλίδα αθλητικογράφος, Ντιλέτα Λεότα, «ανέβασε» καυτή φωτογραφία στα social media για την παγκόσμια ημέρα της γιόγκα
18:48 22/06/2022

Η Ντιλέτα Λεότα κέρδισε το «πρωτάθλημα» και από τη Μίλαν!

aek1924.gr
Παρούσα στον χθεσινό αγώνα της Μίλαν με την Σασουόλο ήταν η Ντιλέτα Λεότα. Η Μίλαν κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη χθεσινή της νίκη κόντρα την Σασουόλο. Ωστόσο, οι παίκτες της είχαν ένα μεγάλο αντίπαλο δέος στον αγωνιστικό χώρο, την Ντιλέτα Λεότα. Η Ιταλίδα δημοσιογράφος, ήταν παρούσα στο γήπεδο χθες της Σασουόλο για το ρεπορτάζ του […] The post Η Ντιλέτα Λεότα κέρδισε το «πρωτάθλημα» και από τη Μίλαν! appeared first on AEK1924.gr.
23:28 23/05/2022

Αλεσάντρο Μπαστόνι: Ποια είναι η Ιταλίδα ρεπόρτερ που «στρίμωξε» τον άσο της Ίντερ;

okmag.gr
Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο νεαρός αστέρας της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι, στη σέξι Ιταλίδα ρεπόρτερ, Ντιλέτα Λεότα και στο δίκτυο DAZN. Η ξανθιά καλλονή έθεσε ιντριγκαδόρικες ερωτήσεις στον αμυντικό των «νερατζούρι», ο οποίος μίλησε τελικά για όλα. Οι δυο τους έπαιξαν πινγκ πονγκ και η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Ο νεαρός αθλητής μίλησε για τη ζωή […] The post Αλεσάντρο Μπαστόνι: Ποια είναι η Ιταλίδα ρεπόρτερ που «στρίμωξε» τον άσο της Ίντερ; appeared first on OK.
15:20 04/05/2022

Ντιλέτα Λεότα: Ο χωρισμός και οι νύχτες χλιδής στο Ντουμπάι

okmag.gr
Μετά τον μυστικό χωρισμό της από το μοντέλο Τζιακόμο Καβάλι, η πληθωρική Ντιλέτα Λεότα, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το διάλειμμα για τις εθνικές ομάδες και να απολαύσει ολιγοήμερες διακοπές. Ως προορισμό της επέλεξε φυσικά το εξωτικό Ντουμπάι, εκεί όπου πλήθος τόσο Ελλήνων επωνύμων βρέθηκε για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, όσο και διεθνών αστέρων της «στρογγυλής θεάς». […] The post Ντιλέτα Λεότα: Ο χωρισμός και οι νύχτες χλιδής στο Ντουμπάι appeared first on OK.
19:10 01/04/2022

Μαρσέλ Τζέικομπς: Διακοπές στο Ντουμπάι με τη Ντιλέτα Λεότα

okmag.gr
O Λαμόντ Μαρσέλ Τζέικομπς μετά το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το περασμένο καλοκαίρι, πρόσθεσε ακόμα ένα στη συλλογή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού Στίβου του Βελιγραδίου.  Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο, κάνει διακοπές στο Ντουμπάι παρέα με τη Ντιλέτα Λεότα και την ξιφομάχο Ροσέλα Φιαμίνγκο, όπως οι ίδιοι διέρρευσαν με αναρτήσεις […] The post Μαρσέλ Τζέικομπς: Διακοπές στο Ντουμπάι με τη Ντιλέτα Λεότα appeared first on OK.
13:58 27/03/2022

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Ποια Λεότα; Έρχεται με φόρα από τη Serie B η Στραμάρε!

filathlos.gr
ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ - Ποια Λεότα; Έρχεται με φόρα από τη Serie B η Στραμάρε! 19/12/2021 Η Καρολίνα Στραμάρε είναι έτοιμη να διεκδικήσει τα σκήπτρα στην ιταλική τηλεόραση από τη Ντιλέτα Λεότα. Η 22χρονη ήταν Μις Ιταλία το 2019 και έχει κλέψει την παράσταση στη φετινή Serie B, όπου κάνει ρεπορτάζ στους αγωνιστικούς χώρους.
15:10 19/12/2021

Ποια Γουάντα; – Η Ντιλέτα

el.gr
Η Ντιλέτα Λεότα είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην Ιταλία. Ξέρει πως να μανγηντίζει τα βλέμματα του ανδρικού κοινού και δεν σταματά να προκαλεί τους 8 εκατομμύρια ακόλουθους της στο Instagram. Ούτε και κατά την διάρκεια του Halloween. Το άρθρο Ποια Γουάντα; – Η Ντιλέτα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
11:12 01/11/2021

Ντιλέτα Λεότα: Η Ιταλίδα ρεπόρτερ δείχνει το... ταλέντο της στην μπάλα

Gazzetta
Αν και το βίντεο δείχνει ότι δεν μιλάμε ακριβώς για... ταλέντο, η αλήθεια είναι πως η Ιταλίδα ρεπόρτερ Ντιλέτα Λεότα ξέρει από μπάλα, καθώς είναι αθλητικογράφος και έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα.
09:24 03/10/2021

Χωρισμός «βόμβα» για Τζαν Γιαμάν και Ντιλέτα Λεότα

in.gr
Λίγους μήνες μετά την πρόταση γάμου ο γνωστός ηθοποιός και η Ιταλίδα ρεπόρτερ αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
17:18 29/09/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load