#Jennifer Lopez

Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara

instyle.gr
Η Jennifer Lopez ζηλεύει; Ναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline.com! Η Lopez φέρεται να ζηλεύει τον μακροχρόνιο θαυμασμό του συζύγου της Ben Affleck προς τη Sofia Vergara. Να σημειώσουμε ότι η Vergara εμφανίζεται στην ταινία της Lopez “This is Me… Now”. Πηγές αναφέρουν ότι ο Affleck κατηγορεί τη Lopez για τα προβλήματα εμπιστοσύνης της. Φίλος […] The post Jennifer Lopez: Ζήλια και φήμες απειλούν τον γάμο της με τον Ben Affleck; Στο στόχαστρο η Sofia Vergara appeared first on InStyle.
22:46 23/03/2024

Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση;

instyle.gr
Η Jennifer Lopez, γνωστή για τον εκκεντρικό και λαμπερό της στιλ, πρόσφατα έκλεψε την παράσταση. Πήγε σε ένα παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των Los Angeles Lakers και των Golden State Warriors. Φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που αναδείκνυε την ατομική της αισθητική, η JLo έκανε μια εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο με μια λέξη: disco. […] The post Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση; appeared first on InStyle.
14:46 18/03/2024

Jennifer Lopez: Ακύρωσε επτά συναυλίες της χωρίς εξήγηση – Δυσαρεστημένοι οι θαυμαστές της

instyle.gr
Η Jennifer Lopez ακύρωσε συναυλίες της σε επτά πόλεις από την επερχόμενη περιοδεία της, με τίτλο «This Is Me… Now: The Tour». Πρόκειται για την πρώτη περιοδεία της έπειτα από 5 χρόνια και η σταρ χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες μεταξύ 22 και 30 Αυγούστου σε Νάσβιλ, Νέα Ορλεάνη, Ράλεϊ, […] The post Jennifer Lopez: Ακύρωσε επτά συναυλίες της χωρίς εξήγηση – Δυσαρεστημένοι οι θαυμαστές της appeared first on InStyle.
08:46 15/03/2024

Δύο συνηθισμένοι άνθρωποι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck – Η κίνηση που έκανε εντύπωση

instyle.gr
Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι από τους πιο διάσημους σταρ του πλανήτη, αλλά παραμένουν το ίδιο απλοί και ανθρώπινοι. Το ζευγάρι απόλαυσε μια έξοδο, επιλέγοντας να πάει στον κινηματογράφο για να δει την “Dune 2” στο Λος Άντζελες. Αυτό που έκανε εντύπωση στους υπόλοιπους θεατές ήταν ότι μόλις η ταινία τελείωσε, οι […] The post Δύο συνηθισμένοι άνθρωποι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck – Η κίνηση που έκανε εντύπωση appeared first on InStyle.
20:46 06/03/2024

Το slick bun είναι το επόμενο it hairstyle

Newsbeast.gr
Ένα καλό hairstyle πρέπει να έχει 3 πράγματα: να είναι εύκολο, να κολακεύει και να πετυχαίνει ακόμα και αν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα. Αν θεωρείτε πως αυτό το χτένισμα δεν υπάρχει, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε για τον κότσο που κάνουν πλέον όλες οι celebrities: το slick bun. Sofia Richie και Hailey Bieber ήταν από τις πρώτες που υιοθέτησαν το hairstyle και αμέσως όλα τα κορίτσια του TikTok ξεκίνησαν να κάνουν τα μαλλιά τους κότσο, με τα tutorials για το πώς θα πετύχουμε το τέλειο slick bun να κατακλύζουν τα social media. Οι παρακάτω celebrities θα σας πείσουν πόσο κολακευτικό είναι το slick bun. Jennifer Lopez Selena Gomez Hailey Bieber Olivia Culpo Sofia Richie Grainge Rosie Hunting
13:00 05/03/2024

Met Gala 2024: Τι σημαίνουν το θέμα και το dress code του σημαντικότερου event μόδας

Newsbeast.gr
Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, η οποία σηματοδοτείται από το Met Gala, την πιο διάσημη και λαμπερή εκδήλωση μόδας, γνωστή και ως «η μεγαλύτερη νύχτα της μόδας». Η Editor-in-Chief της Vogue, Anna Wintour, είναι η πρόεδρος του Met Gala από το 1995 και επιβλέπει με σιδηρά πυγμή τόσο την εκδήλωση όσο και το ποιος θα παρευρεθεί σε αυτή. Πρόσφατα η Vogue ανακοίνωσε το θέμα του Met Gala 2024, αλλά και τους οικοδεσπότες. Φέτος, μαζί με την Anna Wintour, θα δούμε τους Bad Bunny, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez και Zendaya. Tα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Loewe, Jonathan Anderson, και ο CEO του TikTok, Shou Zi Chew. Ποιο είναι το θέ
11:00 04/03/2024

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει όλους τους celebrities που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην ταινία της

instyle.gr
Μόλις ένας μήνας πέρασε από την κυκλοφορία της αυτοβιογραφικής ταινίας της Jennifer Lopez. Με τίτλο «This Is Me… Now». Φυσικά, συμμετείχαν σε αυτή πολλοί διάσημοι ηθοποιοί και celebrities. Συγκεκριμένα, στην ταινία εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων η Jane Fonda, η Keke Palmer και ο Fat Joe. Ακόμη, ο Trevor Noah, η Sofía Vergara, ο Post Malone και […] The post Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει όλους τους celebrities που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην ταινία της appeared first on InStyle.
19:47 02/03/2024

Jane Fonda: Η συμβουλή στην Jennifer Lopez όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck

instyle.gr
Το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη Jane Fonda όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck αποκάλυψε η Jennifer Lopez, στο νέο της ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Greatest Love Story Never Told». Η ηθοποιός θέλησε να εκφράσει στη Λατίνα σταρ μία ανησυχία της κι έτσι αποφάσισε να της τηλεφωνήσει. Όταν η τραγουδίστρια σήκωσε το τηλέφωνο, η Jane […] The post Jane Fonda: Η συμβουλή στην Jennifer Lopez όταν τα ξαναβρήκε με τον Ben Affleck appeared first on InStyle.
08:46 01/03/2024

Jennifer Lopez: Οι πληγές από την παιδική της ηλικία – Η “ναρκισσίστρια” μητέρα και ο απών πατέρας

instyle.gr
Η Jennifer Lopez μίλησε με ειλικρίνεια για την παιδική της ηλικία στο νέο της ντοκιμαντέρ, “The Greatest Love Story Never Told”. Στην εξομολόγησή της ανέφερε ότι δεν πήρε αρκετή αγάπη από τους γονείς της. Η σταρ μεγάλωσε στο Μπρονξ και έχει άλλες δύο αδελφές. “Όταν μεγάλωνα έψαχνα πάντα κάποιον να με κάνει να νιώσω ότι […] The post Jennifer Lopez: Οι πληγές από την παιδική της ηλικία – Η “ναρκισσίστρια” μητέρα και ο απών πατέρας appeared first on InStyle.
16:46 29/02/2024

Η θυσία που έκανε ο Ben Affleck για χάρη της Jennifer Lopez αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη

queen.gr
Ben Affleck και Jennifer Lopez είναι αχώριστοι όμως στην αρχή της σχέσης τους ο ηθοποιός είχε έναν μεγάλο προβληματισμό.  Περισσότερα...
19:09 27/02/2024

Ben Affleck: Ο “συμβιβασμός” που έκανε για να είναι με την Jennifer Lopez

instyle.gr
Όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους το 2021 έπειτα από σχεδόν δύο δεκαετίες χωριστά, ο σταρ είχε ένα αίτημα. Η Lopez έχει 253 εκατομμύρια followers στο Instagram και ο Affleck δεν ήθελε η σχέση τους να βρεθεί μπροστά στα αδιάκριτα μάτια, είπε στο νέο της ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime […] The post Ben Affleck: Ο “συμβιβασμός” που έκανε για να είναι με την Jennifer Lopez appeared first on InStyle.
11:46 27/02/2024

Το μονόπετρο της Aniston φούντωσε τις φήμες αρραβώνα

astrology.gr
Τα ξένα μέσα ενημέρωσης έφεραν στο επίκεντρο την ερωτική ζωή της Jennifer Lopez και η «πέτρα του σκανδάλου» είναι ένα δαχτυλίδι!Περισσότερα...
21:28 26/02/2024

Jennifer Lopez: Το μυστικό πίσω από την εμβληματική εμφάνισή της στα Grammy του 2000

instyle.gr
Η Jennifer Lopez έγραψε ιστορία στα Grammy του 2000 όταν επέλεξε να εμφανιστεί με το θρυλικό πλέον φόρεμα Versace. Κάτι που παραλίγο να μην είχε κάνει. Η τότε στιλίστρια της Lopez, Andrea Lieberman, την ενθάρρυνε να μην φορέσει το φόρεμα λόγω του ότι άλλες διασημότητες είχαν φωτογραφηθεί με αυτό μήνες πριν. jennifer lopez’s silk versace […] The post Jennifer Lopez: Το μυστικό πίσω από την εμβληματική εμφάνισή της στα Grammy του 2000 appeared first on InStyle.
17:46 23/02/2024

Lip contour: 3 απλά βήματα για να φαίνονται τα χείλη σας πιο ζουμερά

Newsbeast.gr
Ο κρυφός πόθος των γυναικών με λεπτά χείλη είναι τα σαρκώδη χείλη, ενώ οι γυναίκες που έχουν αυτό το προνόμιο, θέλουν να ξέρουν πώς να τα τονίζουν σωστά. Όπως και να ‘χει, το lip contour είναι εδώ για να δώσει τη λύση και στις δύο περιπτώσεις. Αυτό που σήμερα αποκαλείται lip contour, ήταν ένα από τα αγαπημένα makeup looks των stars στα ’90s. Naomi Cambell, Pamella Anderson και Jennifer Lopez ήταν κάποιες από τις celebrities που απαθανατίζονταν από τους παπαράτσι με έντονο lip liner και nude ή διάφανο lip gloss. Μερικές δεκαετίες μετά, οι TikTokers μάς δίνουν τη σύγχρονη εκδοχή αυτών των iconic looks, και την βαφτίζουν lip contour. Ξεχάστε όσα ξέρατε για την λεπτεπίλεπτη ακρίβε
13:00 21/02/2024

Jennifer Lopez – Στην τελευταία της εμφάνιση έκανε την ανατροπή

instyle.gr
Το μονοχρωματικό γαλλικό μανικιούρ της Jennifer Lopez μπαίνει κατευθείαν στο mood board μας. “Rich Girl Nude”, λαμπερό σαμπανί, “chai latte”, όλα αυτά είναι μερικά από τα πιο ωραία μανικιούρ που έχει κάνει κατά καιρούς, τα οποία έχουν γίνει viral. Όμως, πριν από λίγες μέρες, η Jennifer Lopez εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της […] The post Jennifer Lopez – Στην τελευταία της εμφάνιση έκανε την ανατροπή appeared first on InStyle.
17:46 20/02/2024

Jane Fonda: Πώς βλέπει τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck; “Μοιάζει σαν να θέλετε να αποδείξετε κάτι”

instyle.gr
Mετά την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Jennifer Lopez “This Is Me… Now”, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητάς. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα είναι μια ταινία με ένα πολύ ενδιαφέρον reunion. Η Fonda, η οποία πρωταγωνίστησε μαζί με την Lopez στην ταινία “Monster-in-Law”, θα εμφανιστεί στην ταινία “This Is […] The post Jane Fonda: Πώς βλέπει τη σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck; “Μοιάζει σαν να θέλετε να αποδείξετε κάτι” appeared first on InStyle.
17:46 17/02/2024

Η “ζηλιάρα” Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν τον Ben Affleck

instyle.gr
Η Jennifer Lopez παραδέχτηκε ότι “ζηλεύει” όταν οι γυναίκες φλερτάρουν τον σύζυγό της, Ben Affleck. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο “Today With Hoda & Jenna”, η τραγουδίστρια έπαιξε ένα παιχνίδι με τίτλο “This Is Me… Now, or Then?” στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις που περιέγραφαν τον εαυτό της τώρα ή τότε. Όταν η […] The post Η “ζηλιάρα” Jennifer Lopez προειδοποιεί τις γυναίκες που φλερτάρουν τον Ben Affleck appeared first on InStyle.
17:46 16/02/2024

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο με τον Afflecκ

queen.gr
Κυκλοφορεί από σήμερα 16 Φεβρουαρίου το νέο άλμπουμ της Jennifer Lopez, «This is me... Now». Περισσότερα...
14:09 16/02/2024

Girl crush: Η skincare routine με ελαιόλαδο και όλα τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lopez

queen.gr
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός πλένει πάντα την επιδερμίδα του προσώπου της μετά τη γυμναστική, γιατί βοηθάει τους πόρους του δέρματός της να αναπνέουν σωστά και να μένουν καθαροί. Περισσότερα...
21:09 15/02/2024

Jennifer Lopez: Η συνάντηση με τον Ben Affleck στα γυρίσματα του Gigli

instyle.gr
Η Jennifer Lopez δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να γυρίσει άλλη μια ταινία με τον Ben Affleck. Η σουπερστάρ εμφανίστηκε σε μια βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του Variety, στην οποία αναφέρθηκε σε αξιοσημείωτες ατάκες που είπε σε ταινίες όλα αυτά τα χρόνια. Στην πορεία, της έδειξαν μια διάσημη ατάκα της από την ταινία Gigli του 2003, όπου […] The post Jennifer Lopez: Η συνάντηση με τον Ben Affleck στα γυρίσματα του Gigli appeared first on InStyle.
13:46 15/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load