#Kim Kardashian

Kim Kardashian: Έχασε περισσότερους από 100.000 followers εξαιτίας της Taylor Swift

instyle.gr
H Kim Kardashian νιώθει καλά το ταρακούνημα από το φαινόμενο της Taylor Swift, καθώς ήρθε η ώρα να πληρώσει τα λάθη του Kanye West. Η Taylor στο νέο της άλμπουμ The Tortured Poets Department συμπεριέλαβε ένα τραγούδι με το οποίο επιτίθεται στην τηλεπερσόνα. Από την Παρασκευή 19 Απριλίου μέχρι σήμερα η Kim Kardashian έχει ήδη […] The post Kim Kardashian: Έχασε περισσότερους από 100.000 followers εξαιτίας της Taylor Swift appeared first on InStyle.
21:48 23/04/2024

Τα δύο τραγούδια της Taylor Swift για την Kardashian προκαλούν τη social κατάρρευση της Kim

queen.gr
«Και δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο που με έκανες να νιώσω», αναφέρει η Taylor Swift στο «thanK you aIMee» και όλοι μιλούν για την κόντρα της με την Kim Kardashian.Περισσότερα...
17:17 23/04/2024

«Calabasas»: Νέα σειρά αποκτά το Netflix με την Kim Kardashian στην παραγωγή

Skai.gr
Η επερχόμενη σειρά ακολουθεί μια 16χρονη μαθήτρια καθολικού σχολείου που μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια όταν η οικογένειά της μετακομίζει και εκείνη αναγκάζεται να πάει στο Λύκειο Calabasas
14:39 22/04/2024

Taylor Swift: Το κρυφό μήνυμα αγάπης στον Travis Kelce μέσα από τους στίχους της

instyle.gr
Η Taylor Swift σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με το νέο της άλμπουμ, The Tortured Poets Department, με το ποίο ρίχνει φαρμακερά βέλη σε πρώην της, όπως οι Joe Alwyn και Matty Healy, αναζωπυρώνει την κόντρα με την Kim Kardashian, ενώ στέλνει και κρυφό μήνυμα αγάπης στον σύντροφό της, Travis Kelce. Επιβεβαιώνοντας τις […] The post Taylor Swift: Το κρυφό μήνυμα αγάπης στον Travis Kelce μέσα από τους στίχους της appeared first on InStyle.
13:48 22/04/2024

Kourtney Kardashian: Στην επίθεση έπειτα από σχόλιο hater για το σώμα της

instyle.gr
H Kourtney Kardashian αποδέχεται το σώμα της ακριβώς όπως είναι, ιδίως λίγους μήνες μετά τον τοκετό. Η μεγαλύτερη αδελφή των Kardashian γιόρτασε τα 45α της γενέθλια και οι αγαπημένοι της άνθρωποι της ευχήθηκαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η Kim Kardashian θέλοντας να τιμήσει την αδελφή της ανέβασε ένα παλαιοτερο στιγμιότυπο όπου οι […] The post Kourtney Kardashian: Στην επίθεση έπειτα από σχόλιο hater για το σώμα της appeared first on InStyle.
22:46 19/04/2024

Νέος “πόλεμος” Taylor Swift-Kim Kardashian – Το τραγούδι ¨καρφί” για τη reality star

instyle.gr
Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ που παρ’ όλο που ενθουσίασε τους θαυμαστές της, ένας -τουλάχιστον- δεν χάρηκε και τόσο πολύ. Ο λόγος για την Kim Kardashian, καθώς η Swift επέλεξε να πυροδοτήσει εκ νέου την εκρηκτική διαμάχη μεταξύ τους, κυκλοφορώντας ένα κομμάτι που “αδειάζει” τη reality star. Η Taylor ανακοίνωσε στο Instagram […] The post Νέος “πόλεμος” Taylor Swift-Kim Kardashian – Το τραγούδι ¨καρφί” για τη reality star appeared first on InStyle.
20:46 19/04/2024

North West: H κόρη της Kim Kardashian ξεκινά καριέρα στα social media – Στα 30.000 δολ. η ανάρτηση στο TikTok

instyle.gr
H North West μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία που έχει γνωρίσει μέσα από τους λογαριασμούς της διάσημης μαμάς της στα social media και να χτίσει τη δική της καριέρα ως μια εκκολαπτόμενη influencer. Και φυσικά με το αζημίωτο! Και μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, αλλά η North West έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο των […] The post North West: H κόρη της Kim Kardashian ξεκινά καριέρα στα social media – Στα 30.000 δολ. η ανάρτηση στο TikTok appeared first on InStyle.
16:46 08/04/2024

H Kim Kardashian αλά Beyonce: Ποζάρει με μπικίνι και καουμπόικο καπέλο

Skai.gr
Η διάσημη τηλεπερσόνα επιδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της
09:37 08/04/2024

Emma Roberts: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το καυτό φιλί με την Kim Kardashian

instyle.gr
H Emma Roberts αποκάλυψε τα πάντα για το καυτό φιλί που αντάλλαξε με την Kim Kardashian για το American Horror Story. H ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το παρασκήνιο πίσω από αυτό το φιλί που είδαμε στο trailer και προκάλεσε φρενίτιδα εικασιών. Στη νέα σεζόν, πρωταγωνιστούν […] The post Emma Roberts: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το καυτό φιλί με την Kim Kardashian appeared first on InStyle.
17:46 04/04/2024

‘American Horror Story: Delicate’ – Ο απόλυτος τρόμος επιστρέφει στο Disney+ και στο Vodafone TV

neolaia.gr
Στη 12η σεζόν της σειράς ανθολογίας, Αmerican Horror Story, οι Emma Roberts και Kim Kardashian συνθέτουν μια μαγευτική ιστορία γύρω από ένα δύσκολο ταξίδι με τελικό προορισμό την μητρότητα.
13:46 02/04/2024

Kim Kardashian: Επαναφέρει στο προσκήνιο την πιο εντυπωσιακή eyelashes τάση

tlife.gr
Η Kim Kardashian παραμένει πιστή στο αγαπημένο της make up look. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποχωρίζεται To άρθρο Kim Kardashian: Επαναφέρει στο προσκήνιο την πιο εντυπωσιακή eyelashes τάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 01/04/2024

Kim Kardashian: Στα βήματα της Bianca Censori – Ποζάρει μόνο με καλσόν και γούνα

instyle.gr
H Kim Kardashian φαίνεται πως παίρνει έμπνευση για τις στιλιστικές επιλογές της από τη νυν σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori. Η Kim ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες όπου πόζαρε με ένα oversized καφέ γούνινο παλτό το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα παπούτσια. Σαν μια άλλη Bianca Censori, επέδειξε τα προσόντα της καθώς κάτω […] The post Kim Kardashian: Στα βήματα της Bianca Censori – Ποζάρει μόνο με καλσόν και γούνα appeared first on InStyle.
23:46 26/03/2024

Kim Kardashian: Δίνει beauty μαθήματα υιοθετώντας το ωραιότερο girlie χτένισμα

tlife.gr
Η Kim Kardashian στην τελευταία της εμφάνιση και πιο συγκεκριμένα σε αγώνα basketball του γιου της To άρθρο Kim Kardashian: Δίνει beauty μαθήματα υιοθετώντας το ωραιότερο girlie χτένισμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 25/03/2024

Η Kim Kardashian είναι και πάλι μόνη: Χώρισε με τον Odell Beckham Jr. - Έξι μήνες κράτησε το ρομαντικό τους ειδύλλιο...

Skai.gr
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα ήταν ανοιχτή στην ιδέα να αποκτήσει ένα πέμπτο παιδί με τον νέο της σύντροφο
19:37 24/03/2024

Η Κιμ Καρντάσιαν, η τσάντα Hermes Birkin των 100.000 δολαρίων και το ποπ-κορν

koolnews.gr
Η Kim Kardashian αφήνει την τσάντα Hermes Birkin των 100.000 δολαρίων στο πάτωμα ενός γηπέδου μπάσκετ γεμάτο με κολλώδη ποπκόρν και οι θαυμαστές της δεν χαίρονται! Η Kim Kardashian είναι δισεκατομμυριούχος που διαθέτει δεκάδες τσάντες Hermes Birkin, οι οποίες κυμαίνονται σε τιμή από 50.000 έως 500.000 δολάρια. Έτσι, όταν πριν από λίγες ημέρες άφησε την […] The post Η Κιμ Καρντάσιαν, η τσάντα Hermes Birkin των 100.000 δολαρίων και το ποπ-κορν appeared first on Koolnews.gr.
20:58 21/03/2024

Bianca Censori: Οπίσθια στη φόρα – Η γυναίκα του Kanye West υιοθετεί το στιλ της Kim Kardashian σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση

koolnews.gr
Η Bianca Censori, σύζυγος του Kanye West και υπάλληλος της εταιρείας του Yeezy, τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών με την αποκαλυπτική της εμφάνιση την Τρίτη στο Los Angeles. Το στιλ της, εμπνευσμένο έντονα από την πρώην σύζυγο του West, Kim Kardashian, έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για πιθανές εντάσεις και τη δυναμική της σχέσης του ζευγαριού. Η […] The post Bianca Censori: Οπίσθια στη φόρα – Η γυναίκα του Kanye West υιοθετεί το στιλ της Kim Kardashian σε μια αποκαλυπτική εμφάνιση appeared first on Koolnews.gr.
17:58 20/03/2024

Η Kim Kardashian αστειεύεται ότι είναι «στο δρόμο για να βρει» την Kate Middleton

queen.gr
Κάποιοι followers βρήκαν τη λεζάντα ξεκαρδιστική, άλλοι υποστήριξαν ότι ήταν εριστική, γιατί από πίσω μπορεί να κρύβεται κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.Περισσότερα...
22:09 18/03/2024

H πρώην Kim Kardashian και η νυν Bianca Censori διασκέδασαν μαζί σε πάρτι του Kanye West

queen.gr
«Τι στο καλό θα μπορούσαν να συζητούν;», άρχισαν να σχολιάζουν χρήστες του Twitter/X βλέποντας μαζί τις δύο γυναίκες. Περισσότερα...
19:17 13/03/2024

Kim Kardashian: Για πρώτη φορά μαζί με την Bianca Censori – Σοκ για τους θαυμαστές η κοινή εμφάνιση

instyle.gr
Η Kim Kardashian έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της νυν συζύγου του Kanye West, Bianca Censori. Οι δύο γυναίκες στέκονταν δίπλα δίπλα στο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ “Vultures 2” του Kanye στο Σαν Φρανσίσκo. Η Kim, η οποία ήταν παντρεμένη με τον West από το 2014 έως το 2021, εθεάθη να μιλάει […] The post Kim Kardashian: Για πρώτη φορά μαζί με την Bianca Censori – Σοκ για τους θαυμαστές η κοινή εμφάνιση appeared first on InStyle.
17:46 13/03/2024

Η North West στα βήματα του μπαμπά της, Kanye βγάζει το πρώτο της άλμπουμ: O ιδιαίτερος τίτλος

queen.gr
Η κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West πέρα από την ομοιότητα με τον μπαμπά της κληρονόμησε, όπως φαίνεται και το ταλέντο του στη μουσική.Περισσότερα...
23:09 12/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load